2024, 11 25, 07:37:49

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153495 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #650 Dátum: 2015, 09 30, 17:19:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon szépen köszönöm. Majd ha leszünk elegen akkor egy Edge+ topic is jó lenne :D Szeretek idejárni, bár mostanában elég nagy csend honol errefelé :D

Igaz.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #651 Dátum: 2015, 09 30, 17:43:36 »

Sziasztok!
Vettem egy gyönyörűséges Samsung galaxy s6 Edge + készüléket. Már a sima edge is lenyűgözött anno amikor először a kezembe fogtam, de a plus... hát gyönyörű! Eddig nagyon nagyon jól muzsikál. Ami kis gyerekbetegsége van a sima Edge-nek azt ebben már javították. A RAM kezelése sokkal stabilabb, igaz 4 Gb van benne. Az akksi ideje is sokkal jobb mint a kis tesónak. Egyfolytában nyúzom és alig-alig merül. Eddig minden kitünő. A külső pedig (arany színű) ha lehet azt mondani lélegzet elállító. Nem akarok hype-olni de ezt most eltalálta a Samu az bizti! :D A kijelző mérete pedig :D óriás, de mégis könnyen kezelhető :D ...

Gratu hozza.;) a memoria kezeles droid betegseg volt + samsung is rapakolt meg, de foltoztak nekem 2-3 frissites ota semmi problemam nincs vele mondjuk lehet en hasznalok leves appot de az elejen se volt sok gondom vele... Az akksi az igaz jo hogy hozza nyultak... Hasznald egeszseggel.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #652 Dátum: 2015, 09 30, 21:26:52 »

Gratu hozza.;) a memoria kezeles droid betegseg volt + samsung is rapakolt meg, de foltoztak nekem 2-3 frissites ota semmi problemam nincs vele mondjuk lehet en hasznalok leves appot de az elejen se volt sok gondom vele... Az akksi az igaz jo hogy hozza nyultak... Hasznald egeszseggel.

Igaz! A memóriával nekem sem volt különösebb gondom soha. Az akksival annál inkább. Használok órát is és állandó bt kapcsolat, vagy távoli kapcsolat és persze megy minden energiazabáló folyamatosan a háttérben. Ez viszont jó húzás volt a Samutól. Mármint az erősebb akksi. Nagyon nagy a kijelző is és gondolom ez is több "áramot" eszik :D
Mindenesetre ez egy gyönyörű telefon, egyelőre jó működéssel. Nagyon örülök neki :D

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #653 Dátum: 2015, 10 05, 12:35:27 »
Most vettem eszre .. ugye volt szervizbe csereltek a karcos hatlapot. Es most nezegetem takaritgatom.. hat s cserelt hatlapra ugye mar nincs renyomva az imei szamom meg a gyartasi szam :/ :D nem azert irom mert panasz csak eszrevetel :D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #654 Dátum: 2015, 10 06, 11:18:17 »
Most vettem eszre .. ugye volt szervizbe csereltek a karcos hatlapot. Es most nezegetem takaritgatom.. hat s cserelt hatlapra ugye mar nincs renyomva az imei szamom meg a gyartasi szam :/ :D nem azert irom mert panasz csak eszrevetel :D

Nekem a sima EDGE-en sem volt rányomva eredetileg sem. Nem is tudom, hogy kell elképzelni. Egy matrica van rajta? Vagy bele van nyomva a hátlapba?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #655 Dátum: 2015, 10 06, 11:27:50 »
Nekem a sima EDGE-en sem volt rányomva eredetileg sem. Nem is tudom, hogy kell elképzelni. Egy matrica van rajta? Vagy bele van nyomva a hátlapba?

Egy matrica volt rajta. Leszedtem. Most a dobozban pihen.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #656 Dátum: 2015, 10 06, 11:50:07 »
Erdekes nekem belevolt nyomva.. ugy mint most alul ez ce felirat vagy mi.. pl mysamsungra regisztralasnal onnan olvastam le az imeit es a gyartasi szamot ..:/ nem matrica volt abban biztos vagyok mert aztan meg zavarta az osszkepemet es megneztem :D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #657 Dátum: 2015, 10 06, 11:50:30 »
Egy matrica volt rajta. Leszedtem. Most a dobozban pihen.

Köszi :D Így már értem :D  :D Nekem egy darab tapadós matrica szerűség volt a dobozban.  :)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
S6 edge, és akku
« Reply #658 Dátum: 2015, 10 06, 17:09:11 »
Hello !

Történet annyi, hogy az Edgem azt játszotta el, hogy bizonyos % után, pl 40 - 30 % leugrott 15 -re, utána 5 -re,ezt megtette kb 2x, mert utána elküldtem a samu szervizbe, persze előtte volt FR !

Szóval beküldtem a szervizbe, ( Aksit cseréltek, benne )  még azon a héten vissza is kaptam, 2-3 hétig nem is volt vele semmi, majd a múlt héten volt egy olyan, hogy 50 % -ról leugrott az aksi 3 % -ra . .
Monjduk úgy volt, hogy feltöltöttem, és 2 hétig nem nyúltam hozzá, csak néha néha ránéztem ! 14 -15 nap után volt 50 % -on, és akkor ugrott le.

De most újra feltöltöttem, és használtam lemerülésig, és nem ment le egyszer sem, vagyis nem ugrott le a %, hanem szépen fokozatosan ment le !
Elképzelhető, hogy azért ugrott le, mert 2 hétig nem volt komolyabban használva ?
Energia -takarékos mód mindíg be van kapcsolva egyébként  !

Nem szeretném emiatt újra szervizbe küldeni, most éppen ott járok, hogy használatban van, lemerítem, utána feltöltöm, és megnézem hogy hogy fog merülni !
Ennyi lenne, kérdés hogy nektek volt -e már olyan eset, hogy mondjuk drasztikusan lecsökkent az akkku -szintetek ?
Vagy én vagyok a ludas, hogy nem használtam 2hétig és azért ment le ? ( Mert használatban jól merül )

Előre is kösz ! ;-)

ui: Legfrisebb szoftver van fent, és új akkum van, szerviz által, most még tesztelem a telót, de jól jönne pár vélemény !

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: S6 edge, és akku
« Reply #659 Dátum: 2015, 10 06, 17:23:52 »
Hello !

Történet annyi, hogy az Edgem azt játszotta el, hogy bizonyos % után, pl 40 - 30 % leugrott 15 -re, utána 5 -re,ezt megtette kb 2x, mert utána elküldtem a samu szervizbe, persze előtte volt FR !

Szóval beküldtem a szervizbe, ( Aksit cseréltek, benne )  még azon a héten vissza is kaptam, 2-3 hétig nem is volt vele semmi, majd a múlt héten volt egy olyan, hogy 50 % -ról leugrott az aksi 3 % -ra . .
Monjduk úgy volt, hogy feltöltöttem, és 2 hétig nem nyúltam hozzá, csak néha néha ránéztem ! 14 -15 nap után volt 50 % -on, és akkor ugrott le.

De most újra feltöltöttem, és használtam lemerülésig, és nem ment le egyszer sem, vagyis nem ugrott le a %, hanem szépen fokozatosan ment le !
Elképzelhető, hogy azért ugrott le, mert 2 hétig nem volt komolyabban használva ?
Energia -takarékos mód mindíg be van kapcsolva egyébként  !

Nem szeretném emiatt újra szervizbe küldeni, most éppen ott járok, hogy használatban van, lemerítem, utána feltöltöm, és megnézem hogy hogy fog merülni !
Ennyi lenne, kérdés hogy nektek volt -e már olyan eset, hogy mondjuk drasztikusan lecsökkent az akkku -szintetek ?
Vagy én vagyok a ludas, hogy nem használtam 2hétig és azért ment le ? ( Mert használatban jól merül )

Előre is kösz ! ;-)

ui: Legfrisebb szoftver van fent, és új akkum van, szerviz által, most még tesztelem a telót, de jól jönne pár vélemény !

Gondolom mivel nem piszkáltad az akku állapot frissítése nem volt folyamatos. Amikor megpiszkáltad akkor már az igazat mutatta.
Úgy tudom, hogy ezeket az akksikat nem szabad tökig lemeríteni. Nem igazán szeretik. Használd. Aztán ha töltő közelében van, és alacsony a töltöttsége, dugd rá.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
Re: S6 edge, és akku
« Reply #660 Dátum: 2015, 10 06, 17:29:42 »
Gondolom mivel nem piszkáltad az akku állapot frissítése nem volt folyamatos. Amikor megpiszkáltad akkor már az igazat mutatta.
Úgy tudom, hogy ezeket az akksikat nem szabad tökig lemeríteni. Nem igazán szeretik. Használd. Aztán ha töltő közelében van, és alacsony a töltöttsége, dugd rá.

Köszi az infót ! ;-)

Más Edge tulajok, ha van hozzáfűzni valótok írjátok meg !

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #661 Dátum: 2015, 10 06, 19:41:49 »
Sziasztok!

Van valami info hogy mikor kapjuk a droid M-et? :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #662 Dátum: 2015, 10 06, 21:53:22 »
Sziasztok!

Van valami info hogy mikor kapjuk a droid M-et? :)
Szokásos valamikor december közepétől kezdik el majd a terjesztést.. az hogy Magyarországra mikor ér el január február...

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #663 Dátum: 2015, 10 07, 08:30:30 »
Szokásos valamikor december közepétől kezdik el majd a terjesztést.. az hogy Magyarországra mikor ér el január február...

hát akkor nem kapkodják el.. :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #664 Dátum: 2015, 10 07, 10:08:51 »
hát akkor nem kapkodják el.. :(
Nem ertem ezt... nah mindegy.. akinek helybol kell frissites vegyen nexust wpt vagy szifont.. androidbol kismillio eszkoz van minden gyartonal mas mas hw-vel szenzorokkal, idoigenyes meg akkor is ha csak 15 eszkozre akarjak megcsinalni a 6.0. Oke oke mar megkaptak a gyartok hogy lehessen rajta dolgozni de a vegleges verzio most jott csak ki. Optimalizalni kell stb.. lgnel is meglehet nezni mi szokott lenni a kovetkezmenye annak hogy kapkodva parhetre kijon naluk mindig az uj droid verza .. alltalaba hasznalhatatlan bug halmaz. Nalunk se szokott az elso tul jo lenni de legalabb viszonylag hasznalhato. Majd kijon ;) az meg hogy mora mikor jon foleg szolgaltatoknal mar vegkepp nem a samsung hibaja...

Nem elérhető soulman

• PDA: Galaxy S6 Edge SM-G925F
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Base: G925FXXU1AOCW
« Reply #665 Dátum: 2015, 10 07, 13:20:25 »
Kapott már valaki normális választ arra, hogy T-mobile hálózaton belül a telefon miért dobálja el folyamatosan a mobil netet, illetve hogy telefonálás közben is miért áll le a mobil net?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #666 Dátum: 2015, 10 07, 13:33:19 »
Kapott már valaki normális választ arra, hogy T-mobile hálózaton belül a telefon miért dobálja el folyamatosan a mobil netet, illetve hogy telefonálás közben is miért áll le a mobil net?
Elvileg a fejlesztesek miatt amirol rekalmok is voltak , fejlesztik a teljes halozatot... de pl nalam telefon hivas kozben nem mindig megy el a net.. de erdekes dolog. Nem mindig megy minden torony egyszerre es igy csokkentik a leterheltseget. De mondjuk ez mar eleg regota megy...

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #667 Dátum: 2015, 10 07, 15:35:15 »
Nem ertem ezt... nah mindegy.. akinek helybol kell frissites vegyen nexust wpt vagy szifont.. androidbol kismillio eszkoz van minden gyartonal mas mas hw-vel szenzorokkal, idoigenyes meg akkor is ha csak 15 eszkozre akarjak megcsinalni a 6.0. Oke oke mar megkaptak a gyartok hogy lehessen rajta dolgozni de a vegleges verzio most jott csak ki. Optimalizalni kell stb.. lgnel is meglehet nezni mi szokott lenni a kovetkezmenye annak hogy kapkodva parhetre kijon naluk mindig az uj droid verza .. alltalaba hasznalhatatlan bug halmaz. Nalunk se szokott az elso tul jo lenni de legalabb viszonylag hasznalhato. Majd kijon ;) az meg hogy mora mikor jon foleg szolgaltatoknal mar vegkepp nem a samsung hibaja...

a nagyobb baj az, hogy a samsungnak fél év után se sikerül bugmentesen kiadni az sw-t... :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #668 Dátum: 2015, 10 07, 17:01:55 »
a nagyobb baj az, hogy a samsungnak fél év után se sikerül bugmentesen kiadni az sw-t... :(
Mondj egy bugot most? Memoria zabalast es egyebeket ne ide.. mert a legtobb alapveto android bug.. errol meg aztan vegkepp nem a samsung tehet

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Samsung S6 EDGE +
  • PDA ROM: Android 5.1.1 AOH3
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #669 Dátum: 2015, 10 08, 02:03:34 »
Sziasztok.
Ma be újítottam  egy Edge + -t.
Már most imádom :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G928F-el

Nem elérhető pulsarxp

• PFC Fan / WAZE
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: Samsung S6 EDGE +
  • PDA ROM: Android 5.1.1 AOH3
« Reply #670 Dátum: 2015, 10 08, 03:18:01 »
Lenne is gyorsan egy kérdésem.
Ki használ vezeték nélküli töltőt?
Még S4-het vettem annó kitt-be valami QI-t vagy mit, de nagyon nem jött be. Egyrészt nagyon eltartotta  hátlapot a készülékbe rakandó cucc, ami itt ugye már megoldva.
A töltő részével is volt bajom. Nagyon ki kellett centizni hogy töltsön. Ha nem a közepén volt, nem töltött. Pár mm valamilyen irányba, és vége.
Illetve a legidegesítőbb az volt, amikor feltöltött csipogott ész nélkül. Erre az első alkalommal sikerült rájönnöm, mikor éjjelre felraktam tölteni és kisípolt az ágyból :D
ebay-en találtam eredetinek látszó samsung töltőt 5k-ért. Ennyiért meg is venném ha jó :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #671 Dátum: 2015, 10 08, 07:01:23 »
Még S4-het vettem annó kitt-be valami QI-t vagy mit, de nagyon nem jött be. Egyrészt nagyon eltartotta  hátlapot a készülékbe rakandó cucc, ami itt ugye már megoldva.
A töltő részével is volt bajom. Nagyon ki kellett centizni hogy töltsön. Ha nem a közepén volt, nem töltött. Pár mm valamilyen irányba, és vége.
Illetve a legidegesítőbb az volt, amikor feltöltött csipogott ész nélkül. Erre az első alkalommal sikerült rájönnöm, mikor éjjelre felraktam tölteni és kisípolt az ágyból :D
ebay-en találtam eredetinek látszó samsung töltőt 5k-ért. Ennyiért meg is venném ha jó :)

Szia Krisz!
Gyári padot használok. A note4 hez vettem hátlappal együtt. Az s6-ot is rendszeresen avval töltőm.
Semmi extra, ráteszem amúgy kutyafuttában és nincs kérdés, tölt. Ha végzet ugyan úgy leáll a töltés mintha vezetékkel töltöd.
A négyeshez vet padot a lányom használja az ő hatosához. Még nem panaszkodott. Ha felébred rákérdeztek.
A csipogótt az első nap kiszereltem. :-)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #672 Dátum: 2015, 10 08, 08:46:35 »
Mondj egy bugot most? Memoria zabalast es egyebeket ne ide.. mert a legtobb alapveto android bug.. errol meg aztan vegkepp nem a samsung tehet

csak 1-et? tudnék többet is :)
pl.:
Edge kérpernyő értesítés hol megy hol nem (inkább nem).
A gyári távirányító alkalmazást frissítés után nem lehet elindítani.
....

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #673 Dátum: 2015, 10 08, 10:51:15 »
Ami még pozitívum a edge+ a vezeték nélküli töltésnél is tud un. gyors töltést. Nekem két vezeték nélküli töltőm is van egy a konyhában egy pedig a szobámban. Az egyik Nillkin töltőpad a másik a Samsungé. Mindkettő működik ha tokban van a teló akkor is. Nem kell külön spéci hátlapos toknak lenni. ..és ezek nem sípolnak, hanem ha feltöltött zölden világít csak, amúgy pedig a piros és a kék fény váltakozik, de az sem zavaróan világít. Szerintem nagyon jó dolog, nekem bevált mindkettő. 

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #674 Dátum: 2015, 10 08, 10:52:30 »
Sziasztok.
Ma be újítottam  egy Edge + -t.
Már most imádom :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G928F-el

Ugye milyen szépséges? Én is nagyon szeretem! :D