Hello !
Történet annyi, hogy az Edgem azt játszotta el, hogy bizonyos % után, pl 40 - 30 % leugrott 15 -re, utána 5 -re,ezt megtette kb 2x, mert utána elküldtem a samu szervizbe, persze előtte volt FR !
Szóval beküldtem a szervizbe, ( Aksit cseréltek, benne ) még azon a héten vissza is kaptam, 2-3 hétig nem is volt vele semmi, majd a múlt héten volt egy olyan, hogy 50 % -ról leugrott az aksi 3 % -ra . .
Monjduk úgy volt, hogy feltöltöttem, és 2 hétig nem nyúltam hozzá, csak néha néha ránéztem ! 14 -15 nap után volt 50 % -on, és akkor ugrott le.
De most újra feltöltöttem, és használtam lemerülésig, és nem ment le egyszer sem, vagyis nem ugrott le a %, hanem szépen fokozatosan ment le !
Elképzelhető, hogy azért ugrott le, mert 2 hétig nem volt komolyabban használva ?
Energia -takarékos mód mindíg be van kapcsolva egyébként !
Nem szeretném emiatt újra szervizbe küldeni, most éppen ott járok, hogy használatban van, lemerítem, utána feltöltöm, és megnézem hogy hogy fog merülni !
Ennyi lenne, kérdés hogy nektek volt -e már olyan eset, hogy mondjuk drasztikusan lecsökkent az akkku -szintetek ?
Vagy én vagyok a ludas, hogy nem használtam 2hétig és azért ment le ? ( Mert használatban jól merül )
Előre is kösz ! ;-)
ui: Legfrisebb szoftver van fent, és új akkum van, szerviz által, most még tesztelem a telót, de jól jönne pár vélemény !