2024, 11 25, 05:38:47

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153492 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #700 Dátum: 2015, 10 21, 10:06:35 »
Nem tudom mit csinaltak de a tegnap letoltott frissitesen jelentosen erezheto az akksi javulas..

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #701 Dátum: 2015, 10 21, 12:20:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem tudom mit csinaltak de a tegnap letoltott frissitesen jelentosen erezheto az akksi javulas..

viszont a képernyő forgatást gyorsan ki lehet csinálni ha nagyon gyorsan forgatod nehezen találja meg újra merre van oldalra és az egyenes :DD

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #702 Dátum: 2015, 10 22, 21:22:00 »
Nah most már pár napja tesztelve a COI9-es update-et... ami elmondható: Szerintem gyorsabb lett egykét helyen gondolkodott néha nálam pl beállítások előhozásánál. A memória kezelésen megint javítottak nálam az eddigi olyan 7-800 megás szabad hely között használat közben szóval a háttérben zenelejátszó, viber, massenger közben böngészés stb olyan 1giga szabad hely van már.. és már annyival is kevesebbszer tölt újra appokat mint eddig..
Ami viszont szerintem a legjelentősebb fejlődés jó másfélszeresére nőtt a használat közbeni üzemidő.. szóval az eddig 3,5 órás kijelző időhöz képest ma pl produkált egy 5óra:23perces kijelző időt úgy hogy 18%-nál raktam töltőre ;)
Ha őszinte leszek s2 óta volt s3, s4, s5 is nekem, ezek frissítéseiből is kiindulva a legjelentősebb használattal kapcsolatos változást ez a frissítés okozta eléggé észrevehetően.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #703 Dátum: 2015, 10 24, 12:43:33 »
Sziasztok!

Én kis naív, gondoltam összedugom a telót a géppel. Régi halovány emlékeimre hagyatkozva neki is ugrottam és letöltöttem a kiest. Már ott szembesültem némi újdonséggal hiszen nem kies hanem kies3 ami kell nekem. - gondoltam -. És telepítés, csatlakoztatás után rájöttem, hogy ez sem az ami nekem kell. Feldobtam ezt a smartswitch-et amit szeretett volna, háááátt a kiest se szerettem sosem, de ennek szerintem még annyi értelme sincs :D

Ezek után félve kérdezem, hogy ha teljsen 0ra akarom formázni a telefont és ujra húzni, akkor ez az "öregmotoros" módszerrel még működik? Odin+sammobile-ről letöltött rom?
Hogy működik ez most?
Milyen odin verziót kell használni az edgehez?
A készülékhez letölthető romok mostanság 3 vagy 1 fájlosak?
Illetve hogy ha egy files akkor azt az odinban hova kell betallózni?
Valamint hogy szükséges e még a .pit fájl használata?

Bocsánat a sok "hülye" kérdésért, de utoljára a galaxy s-em romoltam, azóta nem is láttam androidos telefont :)

Köszi a segítséget :)

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #704 Dátum: 2015, 10 24, 13:30:50 »
Sziasztok. Esetleg ha valamilyen illetékes ha olvassa csinálhatnánk már egy Samsung G928F Galaxy S6 Edge+ topikot. Sok embernek van már és lenne rá kereslet. Én is vásárlás előtt állok és tudnék érdeklődni. Köszi

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #705 Dátum: 2015, 10 24, 13:43:51 »
Sziasztok. Esetleg ha valamilyen illetékes ha olvassa csinálhatnánk már egy Samsung G928F Galaxy S6 Edge+ topikot. Sok embernek van már és lenne rá kereslet. Én is vásárlás előtt állok és tudnék érdeklődni. Köszi
Szia!
Szerintem még nincs olyan nagyon sokunknak, de ez csak az én véleményem. Még ez a sima edge topic is eléggé "csendes" :D Itt is érdeklődhetsz! :D Nekem +-om van és nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem bántam meg egyáltalán, hogy a sima edge készülékemet a lányomnak adtam és megvettem a +.
Sok sok sok telcsim volt már, de ha azt mondom, hogy ez a csúcsok csúcsa nem hazudok :D Minden szempontból csúcs! Kinézet és működés szempontjából is! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető lasse001

« Reply #706 Dátum: 2015, 10 24, 16:34:13 »
Szia!
Szerintem még nincs olyan nagyon sokunknak, de ez csak az én véleményem. Még ez a sima edge topic is eléggé "csendes" :D Itt is érdeklődhetsz! :D Nekem +-om van és nagyon nagyon meg vagyok elégedve vele. Nem bántam meg egyáltalán, hogy a sima edge készülékemet a lányomnak adtam és megvettem a +.
Sok sok sok telcsim volt már, de ha azt mondom, hogy ez a csúcsok csúcsa nem hazudok :D Minden szempontból csúcs! Kinézet és működés szempontjából is! :D
Egy másik fórumon az egyik legjobban pörgő topik a + -é. Sokan vannak. Ha érdekel küldöm privátban. Még Note 5 ön variáltam. De Noték után probálnék mást.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T533-el

Nem elérhető lasse001

« Reply #707 Dátum: 2015, 10 24, 17:07:30 »
Szia!
Szia blokkoltad a privátokat. Bocsi arra gondoltam én is.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #708 Dátum: 2015, 10 24, 21:49:24 »
Szia blokkoltad a privátokat. Bocsi arra gondoltam én is.
Nem szándékosan kapcsoltam ki a privát üziket. Nem tudom, hogy mi történt, de visszaállítottam :D

Nem elérhető pedro7

• PDA: Samsung S6 Edge
« Reply #709 Dátum: 2015, 11 07, 23:22:23 »
Sziasztok !
A normál,rezgő,néma üzemmódot hogy lehet időzíteni az S6 edge-ben ?
Vagy külön alkalmazás kell hozzá?
És a gyári android böngészőben volt a könyvjelzőnek egy 4 oszlopos, kis kockás widget ahol a könyvjelzőket lehetett eltárolni.Most csak sima felsorolásost találtam, a chrome-hoz van már és gondolom a többi böngészőhöz is lenne, de én a gyári-n szeretném megoldani ezt ha lehet.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #710 Dátum: 2015, 11 18, 15:36:20 »
Sziasztok!

A csatolt képen kijelölve látható feloldó mintázatot az edgere rá lehet valahogy varázsolni?
Köszi

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #711 Dátum: 2015, 11 18, 18:27:06 »
Sziasztok!

A csatolt képen kijelölve látható feloldó mintázatot az edgere rá lehet valahogy varázsolni?
Köszi
Szerintem root nélkül nem. No, de ez csak az én véleményem :D Ha valaki tudja a tutit is esetleg root nélkül is megoldható akkor engem is érdekelne :D

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #712 Dátum: 2015, 11 18, 18:46:16 »
Szerintem root nélkül nem. No, de ez csak az én véleményem :D Ha valaki tudja a tutit is esetleg root nélkül is megoldható akkor engem is érdekelne :D

Nem is értem miért hagyták ki belőle...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #713 Dátum: 2015, 11 18, 19:07:17 »
Nem is értem miért hagyták ki belőle...

Ha már itt tartunk. Azt a sok jóságot amiket tudtak az elődök miért nem hagyták meg, és újakat hozzácsaphatták volna. Minden széria más egy kicsit. Nem mind előnyére változik sajnos.
Vesszőparipám, hogy a négyesben bennlevő csak egy adott szint megjelenítő fényképezést miért vették ki?

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #714 Dátum: 2015, 12 02, 12:51:31 »
Mas is tapasztal olyat hogy a gyari bongeszoben ha a weboldalba agyazott videot nezem nincs hang? Ha utana megnyitom kulon a jutubon legyen az app vagy maga a jutub mobiloldala ott nincs gond. A problema csak akkor jelentkezik ha mas weblapba van beagyazva a video.

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
« Reply #715 Dátum: 2015, 12 02, 14:40:41 »
Mas is tapasztal olyat hogy a gyari bongeszoben ha a weboldalba agyazott videot nezem nincs hang? Ha utana megnyitom kulon a jutubon legyen az app vagy maga a jutub mobiloldala ott nincs gond. A problema csak akkor jelentkezik ha mas weblapba van beagyazva a video.

Szia!

Igen. Én ezt ugy szoktam gyorsan megoldani, hogy átmegyek a hangbeállításokban és a hangerőt le illetve feltolom, és utána már a videón is van hang. :)

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #716 Dátum: 2015, 12 04, 08:59:04 »
Sziasztok!

Edge pluszban miként lehetne a hívásnál a képeket a kicsi körből nagy képpé átállítani? Ahogy pl mint az s5-nél alapból van.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #717 Dátum: 2015, 12 04, 13:12:23 »
Sziasztok!

Edge pluszban miként lehetne a hívásnál a képeket a kicsi körből nagy képpé átállítani? Ahogy pl mint az s5-nél alapból van.
.. csak tipp: full screen caller?
Ha kiteszed oldalra az edge screen-re akit hívni akarsz, és onnan hívod, akkor elég nagy az a kép, nem? .. bár, mintha már találkoztam volna olyan beállítással is, hogy kis kép vagy nagy kép legyen a hívásoknál...  nem emlékszem, hogy ezen a telefonon vagy másikon, mert mostanában igen sok (féle) telefon megfordult a kezemben :D
Hátha valaki tud okosabbat mondani :D

Nem elérhető prokin92

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: Gingerbread 2.3.6
« Reply #718 Dátum: 2015, 12 08, 03:00:28 »
Sziasztok, olyan problémám van, hogy ma vásároltam egy S6 Edge telót, és a vadonat új gyári USB kábel, ami a dobozban volt, nem tölti a telefont gyorstöltéssel, valamint nem ismeri fel a számitógép a telefont ezzel a kábellel. Egy másik valami noname kábellel megy a gyorstöltés is, és a számitógéphez is gond nélkül csatlakozik. Utána olvastam a dolognak és a Youtube-on egy olyan videót találtam, ahol az illetőnek szintén ez a gondja és elmagyarázza a magoldást. A videóban közelről megmutatja, hogy a microUSB résznél belül csak 4 arany tű vagy szál van, és az egyik középső hiányzik. Ugyan ilyen az én kábelem is. A kérdésem: Hogy lehet az, hogy a Samsung olyan kábelt tesz a dobozba ami nem jó? Miért hiányzik a 4ik pin neki is és nekem is? Egy másik noname kábelel amibe bele néztem és abba benne van mind az 5 arany pin, azzal gond nékül működik minden. Mi ez az egész? Gondolom nem véletlen ez a 4 pines dolog ha már nem csak nálam ilyen a kábel, szóval valaki elmagyarázná, hogy mi ez? Előre is köszönöm :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #719 Dátum: 2015, 12 08, 06:09:28 »
Sziasztok, olyan problémám van, hogy ma vásároltam egy S6 Edge telót, és a vadonat új gyári USB kábel, ami a dobozban volt, nem tölti a telefont gyorstöltéssel, valamint nem ismeri fel a számitógép a telefont ezzel a kábellel. Egy másik valami noname kábellel megy a gyorstöltés is, és a számitógéphez is gond nélkül csatlakozik. Utána olvastam a dolognak és a Youtube-on egy olyan videót találtam, ahol az illetőnek szintén ez a gondja és elmagyarázza a magoldást. A videóban közelről megmutatja, hogy a microUSB résznél belül csak 4 arany tű vagy szál van, és az egyik középső hiányzik. Ugyan ilyen az én kábelem is. A kérdésem: Hogy lehet az, hogy a Samsung olyan kábelt tesz a dobozba ami nem jó? Miért hiányzik a 4ik pin neki is és nekem is? Egy másik noname kábelel amibe bele néztem és abba benne van mind az 5 arany pin, azzal gond nékül működik minden. Mi ez az egész? Gondolom nem véletlen ez a 4 pines dolog ha már nem csak nálam ilyen a kábel, szóval valaki elmagyarázná, hogy mi ez? Előre is köszönöm :)
Gyari hiba? Gyartasi hiba? Miert kell minden mogott osszeeskuves elmeletet latni? Altalaba ha valami rossz feltetelezheto hogy a gyarto szalagrol a mellette lefuto masik csak hasra utok es mondok valamit tobbi ezer darab is gyartasi hibas lesz mert a gep rosszul csinalta vagy rosszul volt azon a soron beallitva. Nem szant szandekkal csesznek ki emberekkel es nem is haha legyen kin nevetni cellal. Szoval valoszinuleg nem csak ti ketten vagytok akik gyartasi hibas kabelt kaptak... ;) ennyi az egeszre a magyarazat beviszed a szervizbe valoszinuleg csendbe hiszti nelkul cserelik a kabeles elnezes keres mellett...

Nem elérhető prokin92

• PFC Fan
« Reply #720 Dátum: 2015, 12 08, 09:00:35 »
igen csak, a neten is láttam h vannak direkt 4 pines kábelek, ezert gondoltam/gondolom h nem a véletlen műve, de lehet, hogy igazad van :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #721 Dátum: 2015, 12 08, 09:09:11 »
igen csak, a neten is láttam h vannak direkt 4 pines kábelek, ezert gondoltam/gondolom h nem a véletlen műve, de lehet, hogy igazad van :)
Valoszinuleg a kabeleket tipusoktol fuggetlenul egy szalagon gyartjak es ugy kerulnek valogatasra melyikhez mikerul a csomagolasba.. valoszinuleg ha az s6 ami pont a gyorstoltessel is van reklamozva es szuksege van arra a plusz pinre hozza vagy rossz csomagolas vagy gyartasi aldozata es neha a kismillio kabel kozott osszekveredik megha gep is csomagolja-dobozolja valoszinuleg az egeszet.. en ugy erzem ez a szimpla veletlen muve...

Nem elérhető prokin92

• PFC Fan
« Reply #722 Dátum: 2015, 12 08, 09:32:56 »
oké, köszönöm a segitséget  :taps:

Nem elérhető DonZorro

• PFC Fan
  • PDA: GALAXY s6
  • PDA ROM: g925fxxu3coi9
« Reply #723 Dátum: 2015, 12 10, 11:24:46 »
Sziasztok!
Van egy sima EDGE telcsim. Most vettem hozzá egy Samsung vezeték nélküli töltőt de nem igazán működik rendesen sztem.  :'( Amikor lezárt állapotban ráteszem a telcsit, elkezdi a töltést , felvillan a képernyő, majd amikor kialszik azonnal le is áll a töltés egy "töltés szünetel" üzenettel.  :oops:
Viszont amennyiben a kezdőképernyő aktív szépen tölt ahogy kell..

Várom javaslataitokat, segítségeteket ez ügyben!
KÖSZÖNET!!!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #724 Dátum: 2015, 12 10, 13:10:45 »
Sziasztok!
Van egy sima EDGE telcsim. Most vettem hozzá egy Samsung vezeték nélküli töltőt de nem igazán működik rendesen sztem.  :'( Amikor lezárt állapotban ráteszem a telcsit, elkezdi a töltést , felvillan a képernyő, majd amikor kialszik azonnal le is áll a töltés egy "töltés szünetel" üzenettel.  :oops:
Viszont amennyiben a kezdőképernyő aktív szépen tölt ahogy kell..

Várom javaslataitokat, segítségeteket ez ügyben!
KÖSZÖNET!!!
Ez egy erdekes dolog.. nalam ezt akkor csinalta amikor a gephez kotottem a gyari kabellel is. Amig ebren volt a kijelzo addig latta a gep es ment is at rajtuk a cucc ahogy kikapcsolt lealitott mindent es a gep elfelejtette, aztan allitgattam ossze vissza meg kapott a vegen egy gyari beallotasok visszaallitast meg ujra raktam a drivert a gepen es azot jo.. Gyari vezeteknelkuli toltot vettel hozza? Esetleg hany amperes? Ujrainditast probaltal? Ha nincs sok cucc a telodon egy gyari beallitas visszanyonasa lehet segitene rajta a legvegso esetben. Amugy egy ilyen menut csinalhatnanak ezekbe ami nem az egesz telot lovi vissza gyarira ha nem csak a beallitasokat lovi alapra. Esetleg kisegitolehetosegeknel korbe nezhetsz mintha lattam volna vezeteknelkuli toltesre utalast.