Bocsi, de ezt nem értem
A KIESsel csak a telefonodnak megfelelő romot tudod letölteni, már mint régió szerint,
ezért kell az S/N szám mert aszerint azonosít be
szóval ha neked az S/N szám szerint magyar független XEH romot töltött le, akkor a telefonod hivatalosan független telefonnak kellene lennie és arra miért tennél Vodás romot
Ha meg a Vodánál vetted a telefont, akkor meg a Voda bekért valahonnan telefonokat és független romosakat kaptak, amit lezártak /ha lezártak/
szóval ezt nem értem, hogy miért szeretnél Vodás romot
egyébként ha már van egy 4 fájlos romod és mindegy hogy milyen szolgáltatós vagy független, akkor abból meglehet csinálni a többi 4 fájlost is és csak a 7zip alkalmazás kell és az 1 fájlos rom és a már meglevő 4 fájlos
Az a bajom, hogy: a telefon lehet, hogy valóban eredetileg XEH mivel a serial alapján azt töltötte le hozzá a KIES. DE! Van egy sanda gyanúm, hogy a KIES a telefon csc kódját veszi alapul és annak megfelelő romot "hiszi" eredetinek. A XEH rom felrakása után viszont a xeh megváltozott portugálra. Innen indult ez az egész mizéria, hogy a portugál csc kódos telefonomat akartam "visszacsinálni" vodásra. Na és a Vodafonos rom egyáltalán egyik sem, mert azóta már van 2 is, nem megy fel a telefonra. Az odin hibát ír, semmi magyarázat, hogy mi a gyíkja, csak egy nagy FAIL kiírás diszeleg amikor végez. A XEH romot pedig akármelyiket, simán tudom telepíteni, de az mivel multi csc-s ezért marad portugál a csc kódom. Ezért is gondoltam, hogy egy 4 fájlos Vodafonos rom megoldaná a bajom, de olyan rom nincs sehol, itt meg senkinek nincs vodás telója aki tudna segíteni. Egyáltalán nem értem, hogy a vodás romot miért nem tudom rárakni, ezért hívtam a futárt és mondtam, vagyis írtam, hogy az 5.0-ra való frissítés után eltüntek a vodás cuccaim, és egyébként is laggol a launcher és kicsi a térerő, ja meg, hogy eredeti gyári flip cover tokot használok és már a kijelző így is tele van mikrokarccal. (Ezt olvastam máshol is valóban karcolódik nem az én hibám). Szóval röviden
ennyi a kálváriám. Lehet, hogy másnak bagatell, de nekem fontos.