2024, 11 25, 16:53:52

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153511 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető soulman

• PDA: Galaxy S6 Edge SM-G925F
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Base: G925FXXU1AOCW
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #450 Dátum: 2015, 07 15, 13:20:00 »
Sziasztok!

Előjött egy olyan a telefonomon, hogy ha kicsit is megrázom, a kamera kotyog, mint ha nem fixen lenne benne, vagy nem tudom. Ha optikai zoomos lenne mondanám hogy a lencse, de így nem tudom. Másnak is van ilyen, tapasztalt ilyet?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #451 Dátum: 2015, 07 15, 15:09:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Előjött egy olyan a telefonomon, hogy ha kicsit is megrázom, a kamera kotyog, mint ha nem fixen lenne benne, vagy nem tudom. Ha optikai zoomos lenne mondanám hogy a lencse, de így nem tudom. Másnak is van ilyen, tapasztalt ilyet?
Az autofokusz zorog benne alaphelyzetben ha nem aktiv a kamera ;).. ez mar s5ben is volt

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
« Reply #452 Dátum: 2015, 07 17, 09:01:42 »
Sziasztok.

Az 5.1.1-es frissítéssel együtt megérkezett a biztonsági védelem is, ami egyben probléma. Eladtam a telefonon, amit persze előtte visszaállítottam. Elpostáztam a kütyüt, és az új tulajdonos most jelezte, hogy nem tudja használni, mert tiltva van és csak a számlák meglétével igazolhatja, hogy a telefon az Ő tulajdona.

Ti mit tudtok erről?
Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #453 Dátum: 2015, 07 17, 12:05:38 »
Sziasztok.

Az 5.1.1-es frissítéssel együtt megérkezett a biztonsági védelem is, ami egyben probléma. Eladtam a telefonon, amit persze előtte visszaállítottam. Elpostáztam a kütyüt, és az új tulajdonos most jelezte, hogy nem tudja használni, mert tiltva van és csak a számlák meglétével igazolhatja, hogy a telefon az Ő tulajdona.

Ti mit tudtok erről?
elvileg nem kell.. gondolom sim kártya csere zár be volt kapcsolva. a te samsung accountoddal lehet ilyenkor aktiválni a telefont a beállításokban a fiókoknál törölni és újat hozzá adni és a zárolt képernyő és védelemnél a mobil keresése alatt vagy újra aktiválni ezeket már az ő samsung fiókjára vagy kikapcsolni az egészet..:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #454 Dátum: 2015, 07 17, 12:51:24 »
elvileg nem kell.. gondolom sim kártya csere zár be volt kapcsolva. a te samsung accountoddal lehet ilyenkor aktiválni a telefont a beállításokban a fiókoknál törölni és újat hozzá adni és a zárolt képernyő és védelemnél a mobil keresése alatt vagy újra aktiválni ezeket már az ő samsung fiókjára vagy kikapcsolni az egészet..:)
és ez már volt 5.0.2 ben is;) egész pontosan az újraaktiválsát kell kikapcsolni ezen menüpontben amit az előbb leírtam:)

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
« Reply #455 Dátum: 2015, 07 18, 08:23:41 »
és ez már volt 5.0.2 ben is;) egész pontosan az újraaktiválsát kell kikapcsolni ezen menüpontben amit az előbb leírtam:)

Koszonom a segitseget. Megoldva!  :D
Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #456 Dátum: 2015, 07 20, 13:58:10 »
Nah jo.. nekem ma lett elegem... mar jo multkor is volt rola szo hogy kibekell kapcsolgatni a mobulnetet hogy hajlando legyen mukodni... kollegam a hetvegen vett egy sima s6t szinten a magentanal... egymas mellet ulve az enyemen 3 percenkent kibe kell kapcsolgatni a mobilnetet mig az ove siman megy... mondtam neki csereljunk mar sim kartyat hatha. Hat 5 perc utan az enyemen mar az ovevel is kapcsolni kellet a mobilnetet mig az en simkartyammal az ovenek nem volt gondja... szoval most megyek haza es irok a szerviznek... mostanaban ugyis egyre elviselhetetlenebb lett ez a szitu.. surun csinalja mar szabad teren is.. olyan mintha bizonyos ido utan nem tudna visszacsatlakozni ha olvasgat az ember es nem hasznalja a netet. Es a csikok is folyamatosan ugralnak abszolut stabil tereros helyen is.. szoval szerintem valami antenna baki lehet...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #457 Dátum: 2015, 07 20, 15:09:45 »
Bár gyárilag nem bővíthető az S6 csúcsmobil memóriája, most itt a megoldás a problémára.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #458 Dátum: 2015, 07 20, 17:03:38 »
Bár gyárilag nem bővíthető az S6 csúcsmobil memóriája, most itt a megoldás a problémára.

Megoldásnak megoldás, meg ötletes is így összehozva. De. Egyrészt elég drága és az adott tokot kell megvenni hozzá az összes velejárójával.
Másrészt meg semmi más technikailag, mint OTG-vel ráteszek egy pendrive-ot vagy kártyaolvasót. Ezért sem mehet egyszerre a külső akku és az SD kártya.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #459 Dátum: 2015, 07 20, 18:53:40 »
Megoldásnak megoldás, meg ötletes is így összehozva. De. Egyrészt elég drága és az adott tokot kell megvenni hozzá az összes velejárójával.
Másrészt meg semmi más technikailag, mint OTG-vel ráteszek egy pendrive-ot vagy kártyaolvasót. Ezért sem mehet egyszerre a külső akku és az SD kártya.
+ tölteni se lehet.. most azért mindig ki-be rakni a tokban nő a pottyantás esélye és azért kophat ez a híres fém keret is közbe...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #460 Dátum: 2015, 07 21, 11:12:56 »
S6nal meg mindig nincs futarse aki elviszi a szervizbe?-.- nah mindegy akkor majd elrobogok az oktogonra vagy holvan a samu szerviz...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #461 Dátum: 2015, 07 23, 17:04:22 »
S6nal meg mindig nincs futarse aki elviszi a szervizbe?-.- nah mindegy akkor majd elrobogok az oktogonra vagy holvan a samu szerviz...

Budaörsön a Tesco mögött.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #462 Dátum: 2015, 07 27, 16:17:10 »
Sziasztok

Szerintetek az mitől van hogy van hálózati és mobilnet jelzésem is viszont amint tárcsázok eltünik a mobilnet ja és ha van akkor is csak edge. Készülék vagy kártya hiba???
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #463 Dátum: 2015, 07 27, 19:44:54 »
Nah jo.. nekem ma lett elegem... mar jo multkor is volt rola szo hogy kibekell kapcsolgatni a mobulnetet hogy hajlando legyen mukodni... kollegam a hetvegen vett egy sima s6t szinten a magentanal... egymas mellet ulve az enyemen 3 percenkent kibe kell kapcsolgatni a mobilnetet mig az ove siman megy... mondtam neki csereljunk mar sim kartyat hatha. Hat 5 perc utan az enyemen mar az ovevel is kapcsolni kellet a mobilnetet mig az en simkartyammal az ovenek nem volt gondja... szoval most megyek haza es irok a szerviznek... mostanaban ugyis egyre elviselhetetlenebb lett ez a szitu.. surun csinalja mar szabad teren is.. olyan mintha bizonyos ido utan nem tudna visszacsatlakozni ha olvasgat az ember es nem hasznalja a netet. Es a csikok is folyamatosan ugralnak abszolut stabil tereros helyen is.. szoval szerintem valami antenna baki lehet...

Hi

Nekem is ez volt a bajom ma jöttem rá mi a baj. A mobilhálózatok beállításokban kapcsold be az (lte wcdma gsm) opciót akkor is ha nincs lte hozzáférésed mivel két modem van a telefonban az egyik lte a másik a wcdma/gsm és csak akkor lehet egyszerre rendes hálózatod + mobilneted így nekem megoldódott a probléma és stabil. Ha csak wcdma/gsm van kiválasztva egyszerűen kipróbálhatod tárcsázz nézd a kijelzőt és figyeld hogy tűnik el a mobilnet hívás közben mivel akkor csak egy modemet használ a telefon és vagy ez van vagy az. :ok:
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #464 Dátum: 2015, 07 28, 11:32:38 »
Hi

Nekem is ez volt a bajom ma jöttem rá mi a baj. A mobilhálózatok beállításokban kapcsold be az (lte wcdma gsm) opciót akkor is ha nincs lte hozzáférésed mivel két modem van a telefonban az egyik lte a másik a wcdma/gsm és csak akkor lehet egyszerre rendes hálózatod + mobilneted így nekem megoldódott a probléma és stabil. Ha csak wcdma/gsm van kiválasztva egyszerűen kipróbálhatod tárcsázz nézd a kijelzőt és figyeld hogy tűnik el a mobilnet hívás közben mivel akkor csak egy modemet használ a telefon és vagy ez van vagy az. :ok:
Még nem jutottam el szervizbe. De nekem mindig is így volt beállítva. És ennek ellenére a mai napig csinálja. Nálam látja  a hálózatot rendesen mindig de elkezd villogni csak az egyik nyíl jelenik meg a 4g ikon mellett majd ha várok akkor kb hírtelen elkezd ugrálni le-fel a térerő sáv majd beáll és hirtelen van net ha kibe kapcsolgatom akkor meg visszakapcsolásnál vár sokat a netre.. érdekes és egyben idegesítő

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #465 Dátum: 2015, 07 28, 11:39:01 »
Ma meg újra kellet szkennelnem az osszes ujjlenyomatom mert vagy egy éjszaka alatt változott az összes vagy a telefon felejtette el pedig ott volt mind a beállításoknál de az istenért nem akarta felismerni őket :D

Nem elérhető fergeteg

• PDA: S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOE3 Root
« Reply #466 Dátum: 2015, 07 28, 18:34:16 »
Engem azzal szórakoztat mostanában, hogy vezeték nélküli töltés után rakhatom vissza a háttérképet, mert vissza áll gyárira.  ;)
Fergi

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #467 Dátum: 2015, 07 28, 18:53:37 »
Engem azzal szórakoztat mostanában, hogy vezeték nélküli töltés után rakhatom vissza a háttérképet, mert vissza áll gyárira.  ;)

Nekem azzal hogy ha 5x nem ismeri fel az ujjlenyomatom, kéri a jelszót. az 5.1.1-ben sokkal rosszabb az ujjlenyomat felismerés :(

Nem elérhető freeyayo

• Navigáció / Navigation: hfddh
  • PDA: I900XXHHC/CJHHC
  • PDA ROM: I900XXHH9
« Reply #468 Dátum: 2015, 07 29, 06:06:10 »
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni lenne egy Samsung Galaxy S6 Edge-m tegnap este felraktam töltőre reggel venném le és teljesen lefagyott csak az edge kijelző megy megállva az órával és még a zöld led is világit ami azt jelzi hogy teljesen felvan töltve!Esetleg valaki tud rá valami okosságot vagy vigyem vissza gariba?

Nem elérhető lasse001

• Navigáció / Navigation: Waze - Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S10+ Prism Black ; HUAWEI MediaPad M3 8.4
« Reply #469 Dátum: 2015, 07 29, 06:15:59 »
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni lenne egy Samsung Galaxy S6 Edge-m tegnap este felraktam töltőre reggel venném le és teljesen lefagyott csak az edge kijelző megy megállva az órával és még a zöld led is világit ami azt jelzi hogy teljesen felvan töltve!Esetleg valaki tud rá valami okosságot vagy vigyem vissza gariba?
Szia. Nyomd a bekapcsoló gombot amig újra nem indul.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T533-el

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 8.0 BTU
« Reply #470 Dátum: 2015, 07 29, 14:28:32 »
Sziasztok!

Hogy tudom a kies biztonsági mentést feltenni a telefonra?A kies azt irja ki hogy nem támogatott modell.
Valaki segítsen legyenszives.

Köszönöm.

Nem elérhető Sárkányfej

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S2 I9100
  • PDA ROM: I9100XWLSN NeatROM Lite v4.6.1
« Reply #471 Dátum: 2015, 07 30, 05:43:34 »
Sziasztok!

Hogy tudom a mobil internet kikapcsolásakor felugró figyelmeztetést kikapcsolni root nélkül? Elég zavaró az állandó figyelmeztetés.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #472 Dátum: 2015, 07 30, 10:03:23 »
Sziasztok!

Hogy tudom a kies biztonsági mentést feltenni a telefonra?A kies azt irja ki hogy nem támogatott modell.

Köszönöm.
Ne foglalkozz vele nyugodtan folytasd, nem számít mit ír visszateszi a mentést rendesen. Egyébként a Smart switch progit is használhatod a mentésre és visszaállításra.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Sárkányfej

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S2 I9100
  • PDA ROM: I9100XWLSN NeatROM Lite v4.6.1
« Reply #473 Dátum: 2015, 07 30, 10:08:53 »
Sziasztok!

Köszönöm.

A PC-és Smart Switch jobb a Kiesnél. Amúgy hagyd a figyelmeztetését figyelmen kívül, mint ahogy fentebb is írták.

Nem elérhető billyboy

• Navigáció / Navigation: iGO8, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy SII, S4
« Reply #474 Dátum: 2015, 08 01, 20:35:59 »
Sziasztok!
Nekem egy edge van. Hiába van bekapcsolva a képernyő elforgatatás nem akarja elforgatni a képeket.
Valakinek van ötlete?
Köszönöm  :ima: