2024, 11 25, 19:53:23

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153519 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető BadStyle

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #400 Dátum: 2015, 07 05, 14:31:00 »
Oké Piec, akkor neked is ennyi ikonod van, rendben, ez megnyugtató . .

Yah, és bocs hogy többször beírtam, csak már azt hittem nem ír senki ;-)
De megtört a jég !

Ennyit kérdeztem csak egyelőre !

Thx !

ui: Az viszont nem lenne rossz, ha csinálnál egy képernyőmentést a quickpanelről, hogy lássam is, ez nem azt jelenti, hogy nem hiszek neked ! Csak jó lenne látni is, ha nem gond töltessz fel egy képet ?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #401 Dátum: 2015, 07 05, 15:26:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Oké Piec, akkor neked is ennyi ikonod van, rendben, ez megnyugtató . .

Yah, és bocs hogy többször beírtam, csak már azt hittem nem ír senki ;-)
De megtört a jég !

Ennyit kérdeztem csak egyelőre !

Thx !

ui: Az viszont nem lenne rossz, ha csinálnál egy képernyőmentést a quickpanelről, hogy lássam is, ez nem azt jelenti, hogy nem hiszek neked ! Csak jó lenne látni is, ha nem gond töltessz fel egy képet ?
hazudok és 5.1.1m sincs sőt s6 edgém sincs:)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #402 Dátum: 2015, 07 05, 15:44:02 »

Már mondtam hogy elhiszem, csak arra kértelek, hogy rakj fel egy képernyőmentést a quickpanelről.
Akkor saját szememmel is látom, de mondom ettől függetlenül elhiszem, hogy annyi ikonod van !

Most mibe kerül berakni egy képet ?
Nyomjál már egy képet plz, akkor mindenki megnyugodhat !

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #403 Dátum: 2015, 07 05, 15:49:30 »
:-)
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #404 Dátum: 2015, 07 05, 15:54:10 »
:-)

Látod most nem értem miért kell itt megsértődni, meg ilyenek ! Vagy nem az van ?

Kértem tőle vmit, ez egy egyszerű feltöltés, nem jelenthet gondot, nem értem mi van . .

Megnyugodna mindenki, legalábbis én !
Hooker is vette tegnap a fáradtságot, és rakott be képet a redőnyéről, most ezt miért nem lehet ?

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #405 Dátum: 2015, 07 05, 15:58:30 »
Már mondtam hogy elhiszem, csak arra kértelek, hogy rakj fel egy képernyőmentést a quickpanelről.
Akkor saját szememmel is látom, de mondom ettől függetlenül elhiszem, hogy annyi ikonod van !

Most mibe kerül berakni egy képet ?
Nyomjál már egy képet plz, akkor mindenki megnyugodhat !
Az Edge "quickpanel" képernyőképe pont ugyanolyan mint a sima s6-é.  :D ..  tényleg tuti pont olyan :D Különben rajtad kívül mindenki nyugodt :D

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #406 Dátum: 2015, 07 05, 16:01:02 »
Az Edge "quickpanel" képernyőképe pont ugyanolyan mint a sima s6-é.  :D ..  tényleg tuti pont olyan :D

Jóvan, elhiszem, csak jól esett volna egy képernyőmentést felrakni !

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #407 Dátum: 2015, 07 05, 16:12:41 »
Látod most nem értem miért kell itt megsértődni, meg ilyenek ! Vagy nem az van ?

Kértem tőle vmit, ez egy egyszerű feltöltés, nem jelenthet gondot, nem értem mi van . .

Megnyugodna mindenki, legalábbis én !
Hooker is vette tegnap a fáradtságot, és rakott be képet a redőnyéről, most ezt miért nem lehet ?
ezen egyedül csak te izgulsz  amit láthattál edgét több ikonnal lehet moddolt rom volt rajta esetleg olyan app volt rátelpítve amivel ki lehet rakni ilyen ikont.... jelenleg számomra ez most kimerítő lenne, a telefon a szoba másik felébe a ventilátor csak ide az ágyra fújja a levegőt megmozdulni nincs kedvem hogy elinduljak érte:(

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #408 Dátum: 2015, 07 05, 16:21:09 »
ezen egyedül csak te izgulsz  amit láthattál edgét több ikonnal lehet moddolt rom volt rajta esetleg olyan app volt rátelpítve amivel ki lehet rakni ilyen ikont.... jelenleg számomra ez most kimerítő lenne, a telefon a szoba másik felébe a ventilátor csak ide az ágyra fújja a levegőt megmozdulni nincs kedvem hogy elinduljak érte:(

Nem probléma, elhiszem, majd esetleg ha nem leszel túl fáradt akkor megcsinálod, vagy ilyesmi !
De laczine mondja hogy ugyanolyan a quick panel edge -n, mint sima S6 -on ! Tegnap hooker berakta, milyen a sima S6 -nak, és nekem is ugyanúgy néz ki . .
Szóval akkor nincs miért aggódnom !
Thx ! ;-)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #409 Dátum: 2015, 07 05, 16:25:18 »
Nem probléma, elhiszem, majd esetleg ha nem leszel túl fáradt akkor megcsinálod, vagy ilyesmi !
De laczine mondja hogy ugyanolyan a quick panel edge -n, mint sima S6 -on ! Tegnap hooker berakta, milyen a sima S6 -nak, és nekem is ugyanúgy néz ki . .
Szóval akkor nincs miért aggódnom !
Thx ! ;-)
Meg szabad kérdezni, hogy miért gondoltad, hogy a tied másmilyen, mint a többieké?

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #410 Dátum: 2015, 07 05, 16:34:18 »
Meg szabad kérdezni, hogy miért gondoltad, hogy a tied másmilyen, mint a többieké?

Hát, mert van egy haverom, akinek a sima S6 -ján több ikon van, és belémnyilalt, hogy akkor edge -n is többnek kéne lennie ! De hooker sima S6 paneljét meglátva megnyugodtam, mert azon is csak annyi ikon van, mint az én edge -men.
Havernak nemtom miért van több ikonja, de még így is keveselte az ikonjait, ezért felrakta a QuickPanel - Restore appot, amivel még 5.0.2 -n visszaraktuk az adatkapcsolat ikont, meg asszem még 2 gyorsgombot.

Ezért én is felraktam az a Samsungos restore progit, ( 5.1.1 -en ) de nem állított vissza semmit, mert gondolom megvolt minden ikonom . .
Szal azért, mert havernak több ikonja van a quickpanelen, és azt hittem edge -n is többnek kell lennie, de nem.

Ez a story nagyjából ! ;-)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #411 Dátum: 2015, 07 05, 16:59:16 »
Hát, mert van egy haverom, akinek a sima S6 -ján több ikon van, és belémnyilalt, hogy akkor edge -n is többnek kéne lennie ! De hooker sima S6 paneljét meglátva megnyugodtam, mert azon is csak annyi ikon van, mint az én edge -men.
Havernak nemtom miért van több ikonja, de még így is keveselte az ikonjait, ezért felrakta a QuickPanel - Restore appot, amivel még 5.0.2 -n visszaraktuk az adatkapcsolat ikont, meg asszem még 2 gyorsgombot.

Ezért én is felraktam az a Samsungos restore progit, ( 5.1.1 -en ) de nem állított vissza semmit, mert gondolom megvolt minden ikonom . .
Szal azért, mert havernak több ikonja van a quickpanelen, és azt hittem edge -n is többnek kell lennie, de nem.

Akkor tényleg Piec-nek lesz igaza, valamilyen mókolt romot láthattál. Vagy a fene tudja, lehet, hogy van play-n valami progi ami enged belenyúlni, és gombokat hozzáadni, ami szerintem tök fölösleges :D De ez csak az én véleményem :D Bár az is valószínű, hogy még az 5.0.2 rom lehetett root-tal, mert root nélkül elképzelhetetlen, ilyen módosítás. ..és mint tudjuk az 5.1.1-re még nincs root.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #412 Dátum: 2015, 07 05, 17:22:09 »

nah akkor havertól kérj egy képernyőfotót és told fel ide rögtön megmondjuk mi lehet az:) ami tény s5n rengeteg gomb volt ehez képest.. és ah egyszerre két ujjal huzta le a status bart akkor rögtön hozta elő az összeset..:)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #413 Dátum: 2015, 07 05, 17:25:59 »
nah akkor havertól kérj egy képernyőfotót és told fel ide rögtön megmondjuk mi lehet az:) ami tény s5n rengeteg gomb volt ehez képest.. és ah egyszerre két ujjal huzta le a status bart akkor rögtön hozta elő az összeset..:)

Tessék:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #414 Dátum: 2015, 07 05, 17:26:14 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Nah volt egy hivasom -.- igy elkellett masznom a telefonig..:D

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #415 Dátum: 2015, 07 05, 17:28:09 »

2db, mert annyi ikon volt, hogy görgetni lehetett !
Ez nem s6... csak egy s6 mod rom egy s5n.. mivel az s6ban mer nincs az erintesnelkuli mozdulatok opcio alias a legyezgetes...
Sot az inteligns gorgetest se tudja mar az s6... :)
Vagy ha megis s6 akkor szinte tuti hogy fozott rom van rajta... ezeket az opciokat kerestem en is s6ban de a gyarim romban mar nincsenek benne..

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #416 Dátum: 2015, 07 05, 17:31:15 »
Ez egy Sima S6 -os screenshott, haveré !

Még van egy másik, de az csak annyi, hogy legörgette, és látszik az alja is !

Mind1 . .

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #417 Dátum: 2015, 07 05, 17:36:19 »
Ez nem s6... csak egy s6 mod rom egy s5n.. mivel az s6ban mer nincs az erintesnelkuli mozdulatok opcio alias a legyezgetes...
Sot az inteligns gorgetest se tudja mar az s6... :)
Vagy ha megis s6 akkor szinte tuti hogy fozott rom van rajta... ezeket az opciokat kerestem en is s6ban de a gyarim romban mar nincsenek benne..

Hát figy, ez elvileg egy gyári független sima S6 ! Haveré . .

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #418 Dátum: 2015, 07 05, 17:38:03 »
Biztos nem ... vagy kamuzik es s5je van s6 fozott rommal mert ilyen mar letezik s5re vagy valami nagyon elcs...szett fozo romja s6re mert a beallitasokban ha rakeresel a kerosebn az intelligens gorgetesre es egyebkre ott se dob ki rajuk beallitast es ezeket az s6 mar normal gyari modban nem tudja... egyszerűen az s6okban már az intelligens görgetésre és az érintés nélküli mozdulatok már nincsenek benne ezeket az s4 és az s5 tudta utoljára:)
Ha esetleg nekem nem hiszel keress rá ezekre gugliban s6ra címezve és meglátod hogy csak s4 és s5re dobja ki:)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #419 Dátum: 2015, 07 05, 17:50:40 »
Biztos nem ... vagy kamuzik es s5je van s6 fozott rommal mert ilyen mar letezik s5re vagy valami nagyon elcs...szett fozo romja s6re mert a beallitasokban ha rakeresel a kerosebn az intelligens gorgetesre es egyebkre ott se dob ki rajuk beallitast es ezeket az s6 mar normal gyari modban nem tudja... egyszerűen az s6okban már az intelligens görgetésre és az érintés nélküli mozdulatok már nincsenek benne ezeket az s4 és az s5 tudta utoljára:)
Ha esetleg nekem nem hiszel keress rá ezekre gugliban s6ra címezve és meglátod hogy csak s4 és s5re dobja ki:)

Na, beszéltem haverral, és azt mondja hogy neki ott vannak, az ikonok, és gyári független a telója !
Nem kamuzik sztem, ismerem annyira !

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #420 Dátum: 2015, 07 05, 17:55:56 »
Na, beszéltem haverral, és azt mondja hogy neki ott vannak, az ikonok, és gyári független a telója !
Nem kamuzik sztem, ismerem annyira !
értem akkor neki van bizztos egyetlen olyan s6 példánya amiről még a samsung se tud ugye?:D hol vette a telefont?:) lehet vett magának egy szép klónt...:D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #421 Dátum: 2015, 07 05, 18:04:07 »
értem akkor neki van bizztos egyetlen olyan s6 példánya amiről még a samsung se tud ugye?:D hol vette a telefont?:) lehet vett magának egy szép klónt...:D

Egy képernyő fotó jól jönne az "eszköz névjegye" menüről. Az sok mindent megmagyarázhatna.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #422 Dátum: 2015, 07 05, 18:06:17 »
Egy képernyő fotó jól jönne az "eszköz névjegye" menüről. Az sok mindent megmagyarázhatna.

Elmondása szerint az ipon.hu -ról vette gyártói garival, független !

Yah, és működnek neki azok a gombok amiket mondtál, hogy már nincsennek benne az S6 -okban.

Ez van !

ui: Nem kérem hogy adjon screent a névjegyből, így is kiakadt amikor mondtam neki ezt, de mondtam hogy itt írták, ne rám haragudjon . .

ui2: Sajna nincs itt regizve, másik fórumon van, de nem adhatom meg az engedélye nélkül a nickjét . .

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #423 Dátum: 2015, 07 05, 18:12:31 »
Elmondása szerint az ipon.hu -ról vette gyártói garival, független !

Yah, és működnek neki azok a gombok amiket mondtál, hogy már nincsennek benne az S6 -okban.

Ez van !

ui: Nem kérem hogy adjon screent a névjegyből, így is kiakadt amikor mondtam neki ezt, de mondtam hogy itt írták, ne rám haragudjon . .

ui2: Sajna nincs itt regizve, másik fórumon van, de nem adhatom meg az engedélye nélkül a nickjét . .
Végig böngésztem a netet mindenhol ahol szóba hozzák a smart scrollt és smart hover funkciót ami állítólag nála van és s6ban van azt írják hogy az s6ból a samsung kivette az ui egyszerűsítése miatt mivel ezek csak ilyen marketing trükkökk voltak és nem működtek rendesen (amit nem értek mert az érintés nélküli használatot én imádtam s5ben és s4ben is ez a kettő remekül működött és hiányzik is...) szóval roppant mód érdekes:) mert ezeket a funkciókat nem tudja az s6 kivette belőle a samsung:)
mennyire ért a kütyükhöz? lehet csak azt hiszi s6ja van azt közbe s5 és keveri...:D bár abból ítélve hogy piros a status bárja nem lehet gyári mert s5ben csak a főzött romokban lévő ui támogatja a témázást:) szóval a kép sehogy se áll össze

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #424 Dátum: 2015, 07 05, 18:19:42 »
Végig böngésztem a netet mindenhol ahol szóba hozzák a smart scrollt és smart hover funkciót ami állítólag nála van és s6ban van azt írják hogy az s6ból a samsung kivette az ui egyszerűsítése miatt mivel ezek csak ilyen marketing trükkökk voltak és nem működtek rendesen (amit nem értek mert az érintés nélküli használatot én imádtam s5ben és s4ben is ez a kettő remekül működött és hiányzik is...) szóval roppant mód érdekes:) mert ezeket a funkciókat nem tudja az s6 kivette belőle a samsung:)
mennyire ért a kütyükhöz? lehet csak azt hiszi s6ja van azt közbe s5 és keveri...:D bár abból ítélve hogy piros a status bárja nem lehet gyári mert s5ben csak a főzött romokban lévő ui támogatja a témázást:) szóval a kép sehogy se áll össze

Nem tudom, ezt vele kéne megbeszélned !
Az biztos hogy sima S6 -ja van G920F !

És sztem meg tud különböztetni egy S5 -öt egy S6 -tól !
Mégegyszer: Nem tudom hogy miért olyan a quickpanele !