2024, 11 25, 19:37:58

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153518 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #375 Dátum: 2015, 06 24, 10:03:32 »
Nah ez erdekes tegnap megtakaritottam a kijelzot.. nem volt rajta egy deka serules se.. most takaritottam le finom mikroszalas torlokendovel meg ilyen szemuveghez is valo alkoholos kendovel. Most nezem hogy egy naja biztos nem volt leejtve stb de konkretan nem karc van a kijelzon ha nem egy nagyobb porszemnyi darab konkretan kitort a gorilla glassbol :O a korom elakad benne az alkohol nem szedte fel es kozeleobbrol megnezve lehet latni hogy melyedes van benne.. es nem ertem tenyleg mitol mert tegnap meg nem volt rajta delutan, utana meg csak az aszalon pihent a tolton a tokjaban.. szoval remek...

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #376 Dátum: 2015, 06 26, 07:40:43 »
Errol a gorilla glassrol 4rol asszem ennyit.. meg egy uveg telefont nem veszek legyen az barmi 3 honap utan a hatlapom mint a hanyas ugy nez ki es tokban van tartva ....

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #377 Dátum: 2015, 06 26, 09:50:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Errol a gorilla glassrol 4rol asszem ennyit.. meg egy uveg telefont nem veszek legyen az barmi 3 honap utan a hatlapom mint a hanyas ugy nez ki es tokban van tartva ....

Nekem fólia védi mindkét részről meg szilikon tok.Eddig semmi baja,de az igaz hogy elég kényes ez a fajta felület.Főleg egy olyan használati eszközön ami folyamatosan fogdosva,pakolászva,használva van.

Enyimé GalaxyS6E

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #378 Dátum: 2015, 06 28, 06:42:38 »

A hátuljára nincs edzett üveg? ;) Az tuti lenne.
Már elgondolkodtam párszor, hogy kiadnak hiperszuper Gorilla Glass kijelzőket, és egyből eltakarjuk valami gyengébb védőfóliával, esetleg jobb üveggel.
A másik meg, hogy mióta ácsinganak egyesek a "minőségi" fémhézért, azután meg ha lesz, karcolódik, netán maradandóan görbül, de erre is kerül valami tok, sokszor szilikon. Annak hol van a minősége kinézetben?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #379 Dátum: 2015, 06 28, 11:33:17 »
A hátuljára nincs edzett üveg? ;) Az tuti lenne.
Már elgondolkodtam párszor, hogy kiadnak hiperszuper Gorilla Glass kijelzőket, és egyből eltakarjuk valami gyengébb védőfóliával, esetleg jobb üveggel.
A másik meg, hogy mióta ácsinganak egyesek a "minőségi" fémhézért, azután meg ha lesz, karcolódik, netán maradandóan görbül, de erre is kerül valami tok, sokszor szilikon. Annak hol van a minősége kinézetben?
Az a baj nem szeretem a szilikon tokokat meg semmi fele rarakos tokot se fogasra se kinezetre.. elvileg van a hatuljara a skinzonnak komplett szettje elo es hatlap folia es edzett uveg is.. de meg nem jutottam el odaig..:) meghat mind1 nem is fejtem ki errol a velemenyem :)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #380 Dátum: 2015, 06 28, 12:13:04 »
Az a baj nem szeretem a szilikon tokokat meg semmi fele rarakos tokot se fogasra se kinezetre.. elvileg van a hatuljara a skinzonnak komplett szettje elo es hatlap folia es edzett uveg is.. de meg nem jutottam el odaig..:) meghat mind1 nem is fejtem ki errol a velemenyem :)

A szilikon tokot és sem szeretném, de az edzett üveg nagyon bejött a Note 3-on. Mintha nem is lenne rajta.
Volt előbb Spigen 0,4 mm-es, de a mostani Nillkin 0,3-as oleofób valahogy jobb.
Az edzett üvegek 9H keménységűek és víztiszta átlátszóság, 98 %-ot írnak. A fólia talán 2H volt, amikor láttam adatot.
Azt mondják, hogy ha "elég jól esik le"  ::P a telefon, az edzett üveg attól is véd, mert csak az törik össze.  ;D Hálisten ilyen gondom még nem volt.  :whistle:
Persze az edzett üveg csak síkban az igazi, ellentétes a Samsung görbítgetős megoldásaival, így az S3, Note 4 és S6 Edge elején nem igazán nyerő. Na de ha a hátlapra is kell üveg most már ...  >:( Erre gondoltam. ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #381 Dátum: 2015, 06 28, 12:42:58 »
A szilikon tokot és sem szeretném, de az edzett üveg nagyon bejött a Note 3-on. Mintha nem is lenne rajta.
Volt előbb Spigen 0,4 mm-es, de a mostani Nillkin 0,3-as oleofób valahogy jobb.
Az edzett üvegek 9H keménységűek és víztiszta átlátszóság, 98 %-ot írnak. A fólia talán 2H volt, amikor láttam adatot.
Azt mondják, hogy ha "elég jól esik le"  ::P a telefon, az edzett üveg attól is véd, mert csak az törik össze.  ;D Hálisten ilyen gondom még nem volt.  :whistle:
Persze az edzett üveg csak síkban az igazi, ellentétes a Samsung görbítgetős megoldásaival, így az S3, Note 4 és S6 Edge elején nem igazán nyerő. Na de ha a hátlapra is kell üveg most már ...  >:( Erre gondoltam. ;)
Hat igen... nekem is ez a gondom ha ott huwei p8 most vett ismerosom gyarilag alapbol normalis folia van rajta es mennyibe kerul a telefon?:) most itt az s6 230 nem fer bele egy mar gyarilag felrakott folia ha mar uvegbol csinalom az "egesz" telefont..:)

Nem elérhető billyboy

• Navigáció / Navigation: iGO8, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy SII, S4
« Reply #382 Dátum: 2015, 06 29, 20:58:08 »
Sziasztok.
Sikerült már valakinek ehhez a típushoz valami jó tokot venni?
A gyárin kívül nem igen találtam.
Köszönöm

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #383 Dátum: 2015, 06 29, 22:01:23 »
Akit érdekel üveg védő

Nekem nemrég érkezett meg. Sajnos még nem tudtam felrakni, mert épp szervizbe van a készülék, kijelző csere miatt.

Nem elérhető aprosz

• Tópart apartman
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x960 BT
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (9505), SGN 10.1 2014 P605
  • PDA ROM: SGS4 - XXUEMJ9
« Reply #384 Dátum: 2015, 06 29, 23:09:10 »
Mennyi idő alatt érkezett meg? Hónapokban kell számolni? Köszi.
Itthon nem lehet még ilyent szerezni, venni valahol?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #385 Dátum: 2015, 06 29, 23:19:24 »
Akit érdekel üveg védő

Nekem nemrég érkezett meg. Sajnos még nem tudtam felrakni, mert épp szervizbe van a készülék, kijelző csere miatt.
hm köszi lehet jön is majd:)
miért mitörtént a kijelzővel.. igazából azon gondolkodok hogy tényleg kitalálok valamit amire cserélnék a készüléket és közbe rendelek egy ilyet... max visszazavarnak hogy nincs baja... valami akksi gondra és egyébre gondolok de keresem az ötleteket xdan...:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #386 Dátum: 2015, 07 02, 17:03:29 »
Kivsit off lesz a galaxy s6 edge felert az iphone szinjjere itt ulok a koruton egy kiulos barban es kb mar 10 arab es egyeb vendeg munkas jott ide arulni kamu s6 edgeket es sima s6okat.. :D eddig mindig szifont arultak :D 2vel ultem le hogy mutassa mar kulsore nem stimmeltek teljesen es kb 10 perc utan megmutattam az eredetit es valahogy mindegyik koszones nelkul felpattant es elment :D off vege :D

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #387 Dátum: 2015, 07 02, 19:31:31 »
Kivsit off lesz a galaxy s6 edge felert az iphone szinjjere itt ulok a koruton egy kiulos barban es kb mar 10 arab es egyeb vendeg munkas jott ide arulni kamu s6 edgeket es sima s6okat.. :D eddig mindig szifont arultak :D 2vel ultem le hogy mutassa mar kulsore nem stimmeltek teljesen es kb 10 perc utan megmutattam az eredetit es valahogy mindegyik koszones nelkul felpattant es elment :D off vege :D

Haladni kell a krrall :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #388 Dátum: 2015, 07 02, 22:26:01 »
Hun xeh kint van :ok: Bár csak 5.0.2 Nekem bejött  mivel nekem gyárilag is ez volt rajta mióta megvettem Tmax-ban rakták még rá. Így viszont örülök mert lesz 5.1.1 is és nem kell aggódnom a csc miatt.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #389 Dátum: 2015, 07 03, 07:28:31 »
Hun xeh kint van :ok: Bár csak 5.0.2 Nekem bejött  mivel nekem gyárilag is ez volt rajta mióta megvettem Tmax-ban rakták még rá. Így viszont örülök mert lesz 5.1.1 is és nem kell aggódnom a csc miatt.
Csc miatt amugy se kell aggodni...

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #390 Dátum: 2015, 07 03, 15:51:25 »
Tegnap megjött a szervizből a telefon. Méltányosságból cserélték a kijelzőt, raktak rá egy hajszálnyi fólia szerűséget :D kb semmit se véd de van, és megdorgáltak hogy én vagyok a hülye mert ClearView cover és  a telo kozé por került (amit ugye nem vettem észre mert annyira kicsi volt). Hivatalos Samu boltban mikor a tokot vettem kértem fóliát de nem volt nekik semmi, és közölték hogy nem fog karistolni. Ahogy a telefonon ügyfélszolgálat is mondta. Na de ezt már kiveséztük régebben.
De, hogy kellemes legyen a szitu, kicserélték a SIM kártya tokot (vagy a fém keretet) Így a tok tökéletesen elüt a fémkerettől :) kb mintha hófehér lenne. Szóval így nem vettem át. -> A TMX-nek komolyan kezdem azt hinni hogy nincs szeme. Az s5-t is kétszer kellett vissza küldenem mert képtelen voltak felismerni a szemük előtt lévő hibát.
Amugy 5.0.2-vel érkezett vissza.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #391 Dátum: 2015, 07 03, 22:14:18 »
Tegnap megjött a szervizből a telefon. Méltányosságból cserélték a kijelzőt, raktak rá egy hajszálnyi fólia szerűséget :D kb semmit se véd de van, és megdorgáltak hogy én vagyok a hülye mert ClearView cover és  a telo kozé por került (amit ugye nem vettem észre mert annyira kicsi volt). Hivatalos Samu boltban mikor a tokot vettem kértem fóliát de nem volt nekik semmi, és közölték hogy nem fog karistolni. Ahogy a telefonon ügyfélszolgálat is mondta. Na de ezt már kiveséztük régebben.
De, hogy kellemes legyen a szitu, kicserélték a SIM kártya tokot (vagy a fém keretet) Így a tok tökéletesen elüt a fémkerettől :) kb mintha hófehér lenne. Szóval így nem vettem át. -> A TMX-nek komolyan kezdem azt hinni hogy nincs szeme. Az s5-t is kétszer kellett vissza küldenem mert képtelen voltak felismerni a szemük előtt lévő hibát.
Amugy 5.0.2-vel érkezett vissza.
Siman elsore nem vesznek eszre semmit..:) dolgozik ott ismerosom kivan nekik adva hogy elsore kotozkodni kell...  maosdjara ha kicsit mergesebb hangvezellel kuldod vissza es megemlited a szerviz datumot azt is cserelik aminek nem volt baja.. sajna ez a biznisz... tudod ha mind 4.  ember nrm kuldi vissza mar nyertek...:)

Nem elérhető kardipapa

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy SIII, Galaxy S6 edge
  • PDA: Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOCV
« Reply #392 Dátum: 2015, 07 04, 02:51:18 »
Siman elsore nem vesznek eszre semmit..:) dolgozik ott ismerosom kivan nekik adva hogy elsore kotozkodni kell...  maosdjara ha kicsit mergesebb hangvezellel kuldod vissza es megemlited a szerviz datumot azt is cserelik aminek nem volt baja.. sajna ez a biznisz... tudod ha mind 4.  ember nrm kuldi vissza mar nyertek...:)

Nekem 1 hét alatt 2x volt fent, a samuban azt mondták nem kell a tok, erre hétfőn jön a mail hogy kell. Szerdán bevittem hogy majd felküldik, erre szerdán nézem éjszaka hogy kiadták a telefont javítás nélkül. Csütörtököm hívom a samut hogy mégis mi a f@.... van, erre mondja hogy ők még nem kapták meg. írok mailt a tmx.nek hogy mi van, erre visszaírnak hogy kell a tok. Mondom a samu feladta, de a levelezési előzményekben benne van hogy ez volt megbeszélve, és kérdeztem hogy akkor miért küldték vissza. Erre mondja hogy ha felküldték a tokot akkor küldjem be a telefont is, meg írták hogy tok nélkül nem tudják megvizsgálni a kijelzőt. És mondom a többi probléma: eldobálja a mobilnetet, újraindulgat, ahhoz nem kell a tok. OMFG...  :shock: írtam nekik egy szép anyázós szépenbeszélős mailt, erre semmi válasz. Pénteken hívom a samut hogy WTF, erre mond egy másik munkalapszámot és megvan a telefon. Hurrá, javítás alatt. Péntek estére el is készültek vele, mindent kicseréltek csak az alaplapot nem..... Kiadott alkatrészek
6001­003225 Csavar
6001­001695 Csavar
GH97­17162A Érintőplexi+LCD+keret+HOME gomb fekete ( S6E )
GH81­12781A A/S­TAPE BACKGLASS OUTTER(R/KIT)SM­G925F
GH96­08376A Keret fekete ( S6E )
GH96­08226A USB panel ( S6E )

Volt szoftverezés is, remélem nem 5.1.1-el kapom vissza.
Ha minden igaz hétfőn mehetek majd érte. Eddig ennyi de van egy olyan érzésem hogy nem lesz itt vége a történetnek.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #393 Dátum: 2015, 07 04, 05:42:46 »
Nekem 1 hét alatt 2x volt fent, a samuban azt mondták nem kell a tok, erre hétfőn jön a mail hogy kell. Szerdán bevittem hogy majd felküldik, erre szerdán nézem éjszaka hogy kiadták a telefont javítás nélkül. Csütörtököm hívom a samut hogy mégis mi a f@.... van, erre mondja hogy ők még nem kapták meg. írok mailt a tmx.nek hogy mi van, erre visszaírnak hogy kell a tok. Mondom a samu feladta, de a levelezési előzményekben benne van hogy ez volt megbeszélve, és kérdeztem hogy akkor miért küldték vissza. Erre mondja hogy ha felküldték a tokot akkor küldjem be a telefont is, meg írták hogy tok nélkül nem tudják megvizsgálni a kijelzőt. És mondom a többi probléma: eldobálja a mobilnetet, újraindulgat, ahhoz nem kell a tok. OMFG...  :shock: írtam nekik egy szép anyázós szépenbeszélős mailt, erre semmi válasz. Pénteken hívom a samut hogy WTF, erre mond egy másik munkalapszámot és megvan a telefon. Hurrá, javítás alatt. Péntek estére el is készültek vele, mindent kicseréltek csak az alaplapot nem..... Kiadott alkatrészek
6001­003225 Csavar
6001­001695 Csavar
GH97­17162A Érintőplexi+LCD+keret+HOME gomb fekete ( S6E )
GH81­12781A A/S­TAPE BACKGLASS OUTTER(R/KIT)SM­G925F
GH96­08376A Keret fekete ( S6E )
GH96­08226A USB panel ( S6E )

Volt szoftverezés is, remélem nem 5.1.1-el kapom vissza.
Ha minden igaz hétfőn mehetek majd érte. Eddig ennyi de van egy olyan érzésem hogy nem lesz itt vége a történetnek.
Hat pedig tobb mint vszinu hogy 5.1.1 el jon vissza ha mar kijott a magyar..:/

Nem elérhető kardipapa

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy SIII, Galaxy S6 edge
  • PDA: Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AOCV
« Reply #394 Dátum: 2015, 07 04, 06:11:30 »
Hat pedig tobb mint vszinu hogy 5.1.1 el jon vissza ha mar kijott a magyar..:/

Telekomos vagyok, elvileg az még nincs kint

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
« Reply #395 Dátum: 2015, 07 04, 21:39:11 »
Hello !

Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek hogy néz ki 5.1.1 -en a gyorspanel, ahol a gyorsgombok is vannak, mert nekem így:

Van egy sima S6 -os haverom, akinek 5.1.1 -en több gyorsgombja van, mint nekem az iménti screenshotton . .
Nyomtam neki egy quickpanel visszaállítót, amivel még az előző verziónál visszaállítottam az adatkapcsolatot, és társait. De nem lett több így sem ! Enyém S6 edge amúgy !

Kérdés tehát: Nektek is annyi ikon van, mint a képen, vagy vannak más ikonok is ?
Válasz előre is kösz ! ;-)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #396 Dátum: 2015, 07 04, 21:48:00 »
Hello !

Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek hogy néz ki 5.1.1 -en a gyorspanel, ahol a gyorsgombok is vannak, mert nekem így:

Van egy sima S6 -os haverom, akinek 5.1.1 -en több gyorsgombja van, mint nekem az iménti screenshotton . .
Nyomtam neki egy quickpanel visszaállítót, amivel még az előző verziónál visszaállítottam az adatkapcsolatot, és társait. De nem lett több így sem ! Enyém S6 edge amúgy !

Kérdés tehát: Nektek is annyi ikon van, mint a képen, vagy vannak más ikonok is ?
Válasz előre is kösz ! ;-)

S6 (sima) ilyen
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #397 Dátum: 2015, 07 04, 21:52:32 »
S6 (sima) ilyen

Akkor ugyanannyi ikon van, mint nekem, ok, más edge -nél hogy néz ki, vki írja már be plz !

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #398 Dátum: 2015, 07 05, 12:12:39 »
Hello !

Raktam fel egy screenshottot a quick panelrol, vki edges -el szeretnek egyeztetni, hogy neki is ennyi ikon van -e, mar volt vki aki rakott fel simarol, azzal egyezett, nekem is pont annyi ikonom van !

Szal kernek ide S6 edge -s emberektol screent, hogy nekik hogy nez ki a redony ( quick panel ) a szerkesztesnel.
Android 5.1.1 -en !
Elore is koszi !

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #399 Dátum: 2015, 07 05, 14:24:38 »
Hello !

Raktam fel egy screenshottot a quick panelrol, vki edges -el szeretnek egyeztetni, hogy neki is ennyi ikon van -e, mar volt vki aki rakott fel simarol, azzal egyezett, nekem is pont annyi ikonom van !

Szal kernek ide S6 edge -s emberektol screent, hogy nekik hogy nez ki a redony ( quick panel ) a szerkesztesnel.
Android 5.1.1 -en !
Elore is koszi !

Most azzal hogy naponta kiírod többször hogy mit szeretnél sé tele spameled az egészet nem biztos hogy hamarabb fog választ kapni... de megnyugtatlak az enyémen is ennyi ikon van:) és edge és 5.1.1:)