2024, 11 25, 21:40:19

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153526 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető BadStyle

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #325 Dátum: 2015, 06 19, 04:45:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello, szuksegem lenne egy olyan programra, widgetre, amivel ki/be tudom kapcsolni a mobilnetet ! Tudom hogy mar van megoldas a gyorsikonra, de en egy kulso programmal szeretnem hasznalni, nem pedig a gyarit . .
Mar kerestem a playben, de egyik sem kompatibilis !
Aki tud ilyet irja mar meg lecci ! Megegyszer: Tudok rola hogy ujra muxik a gyari kapcsolo, de nekem egy kulon progi kene !
Thx !

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Hi újra !

Nos, csak nem kell külső program, mivel nemrég olvastam a mobilarénán hogy hogyan lehet visszaállitani az elveszett gyorsgombokat !
Akit érdekel: You are not allowed to view links. Register or Login

Na, és ebben az a jó, hogy maga a samsung adta ki tegnap, csak le kell tölteni a Samsung appstore-ból egy progit, és visszaállítja, utána már törölni is lehet ! ;-)
Szóval újra a gyári kapcsolót használom, végre, hogy ez is megoldódott !
Nem hiába vártam, direkt nem raktam fel az XDA -s progit, mert én ezt vártam, hogy maga a samsung adja ki a hibajavítást !
Hála istennek ! ;-))

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #326 Dátum: 2015, 06 19, 06:56:37 »
Ahogyan itt is írják:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #327 Dátum: 2015, 06 19, 07:25:36 »
Ahogyan itt is írják:

Ezert szoktuk mondani olvasgass visszafele is mar bevolt linkelve :D

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #328 Dátum: 2015, 06 19, 07:28:34 »
Ezert szoktuk mondani olvasgass visszafele is mar bevolt linkelve :D

Oké, rendben ! ;-)

Nem elérhető soulman

• PDA: Galaxy S6 Edge SM-G925F
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Base: G925FXXU1AOCW
« Reply #329 Dátum: 2015, 06 19, 10:38:34 »
Sziasztok!

Camera programra mit ajánlanátok a gyári helyett, amivel jóval több funkciót lehet elérni, illetve jobban ki lehet használni a fényképező képességeit? Az xda-n lévő camera mod már felkerült rá :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #330 Dátum: 2015, 06 19, 11:19:12 »
Sziasztok!

Camera programra mit ajánlanátok a gyári helyett, amivel jóval több funkciót lehet elérni, illetve jobban ki lehet használni a fényképező képességeit? Az xda-n lévő camera mod már felkerült rá :)

Nem hinném, hogy egy másikkal jobb. Ha mégis akkor ezt ajánlom:
A fizetőst használtam sokáig.  Ennél a telónál már nem érzem szükségét.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető soulman

« Reply #331 Dátum: 2015, 06 19, 11:25:02 »
Nem hinném, hogy egy másikkal jobb. Ha mégis akkor ezt ajánlom:
A fizetőst használtam sokáig.  Ennél a telónál már nem érzem szükségét.

Köszönöm! Igazából szeretek eljátszogatni a különböző beállításokkal, illetve az esti képeknél van némi gondom a képek minőségével, hátha más kamera programmal jobban teljesít.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #332 Dátum: 2015, 06 19, 12:28:22 »
Köszönöm! Igazából szeretek eljátszogatni a különböző beállításokkal, illetve az esti képeknél van némi gondom a képek minőségével, hátha más kamera programmal jobban teljesít.
Esti kepekre ott a profeszionalis mod  a gyariban.. iszonyat jora be lehet allitani... ;)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #333 Dátum: 2015, 06 19, 12:34:03 »
Esti kepekre ott a profeszionalis mod  a gyariban.. iszonyat jora be lehet allitani... ;)

Egyet értünk.☺

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető soulman

« Reply #334 Dátum: 2015, 06 19, 14:05:30 »
Es megszunt a kepernyo elforgatas... t-mobile szerint valamelyik samu frissites okozza. Gyari visszaallitas a megoldas? Es amig nem jon ki uj rom mindig ez lesz, hogy valamikor elromlik??

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #335 Dátum: 2015, 06 19, 14:11:55 »
Es megszunt a kepernyo elforgatas... t-mobile szerint valamelyik samu frissites okozza. Gyari visszaallitas a megoldas? Es amig nem jon ki uj rom mindig ez lesz, hogy valamikor elromlik??

Meg szűnt?
Nekem működik. Még.

Nem elérhető soulman

« Reply #336 Dátum: 2015, 06 19, 14:24:33 »
Meg szűnt?
Nekem működik. Még.

Igen. Nem hajlando semmilyen modon elforgatni a kepernyot, semmilyen programban. De pl a real racing 3-ban mukodik a gyroscope

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #337 Dátum: 2015, 06 19, 14:41:27 »
Zene imádók figyelmébe.  :shock:
Minden lejátszóval működik, egyszerűen imádom.

Telepítés:
1. 2 apk telepítése
2. Beállítások> Zárolt képernyő és védelem > Egyéb biztonsági beállítások > Értesítések hozzáférése >  Music player Cokcktail feed engedélyezése
3. Telefon újraindítás
3+1 élvezi  :D
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #338 Dátum: 2015, 06 19, 14:44:57 »
Erről volt szó régebben is *#0*# ez a szerviz menü itt a sensor és a legfölsőben nézd meg a z tengely ha nem ugrál akkor beragadt. Elvileg a vezetéknélküli töltésnél vagy minél jött elő bizonyos szoftverekben vagy pont a vezetékesnél mert túlságosan melegszik közben? És asszem ha visszaolvasol most vagy itt vagy a sima s6 topikban volt rá valami megoldás is talán lehet resetelni vagy mi...
Hozzá téve nekem is tmobilos egyszer frissített eddig a tmobil rögtön a kijövet után azóta nem jött a tmobil felől samus frissítés és nekem nem jött elő ez a probléma még se vezetéknélküli töltőn se kábelesen,  ez a gyári független romokban is fent álló probléma volt. Szóval innentől megint jön majd a mutogatás egymásra ki nem küldte ki kinek már a frissítéseket tesztre és kiadásra:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #339 Dátum: 2015, 06 19, 14:48:57 »
Zene imádók figyelmébe.  :shock:
Minden lejátszóval működik, egyszerűen imádom.

Telepítés:
1. 2 apk telepítése
2. Beállítások> Zárolt képernyő és védelem > Egyéb biztonsági beállítások > Értesítések hozzáférése >  Music player Cokcktail feed engedélyezése
3. Telefon újraindítás
3+1 élvezi  :D
nah ezekről beszéltem beindulnak az edge kijelzőre a dolgok de ez nekem nagyon fura hogy ilyenek alapból a samunak nem jutottak eszébe ...:) még jó hogy ők találták ki ezt a típusú hajlítást:D

Nem elérhető soulman

« Reply #340 Dátum: 2015, 06 19, 15:05:10 »
Erről volt szó régebben is *#0*# ez a szerviz menü itt a sensor és a legfölsőben nézd meg a z tengely ha nem ugrál akkor beragadt. Elvileg a vezetéknélküli töltésnél vagy minél jött elő bizonyos szoftverekben vagy pont a vezetékesnél mert túlságosan melegszik közben? És asszem ha visszaolvasol most vagy itt vagy a sima s6 topikban volt rá valami megoldás is talán lehet resetelni vagy mi...
Hozzá téve nekem is tmobilos egyszer frissített eddig a tmobil rögtön a kijövet után azóta nem jött a tmobil felől samus frissítés és nekem nem jött elő ez a probléma még se vezetéknélküli töltőn se kábelesen,  ez a gyári független romokban is fent álló probléma volt. Szóval innentől megint jön majd a mutogatás egymásra ki nem küldte ki kinek már a frissítéseket tesztre és kiadásra:)

t-mobile rom csak rootoltam, es csak vezetekes tolto :) es bar a knox 0x0, ha a nevjegyeknel raallok a friss szoftver keresere, akkor kiirja hogy modositott program, nem lehetseges :) ezek utan meglepodnek ha magatol frissitett volna

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #341 Dátum: 2015, 06 19, 15:53:28 »
t-mobile rom csak rootoltam, es csak vezetekes tolto :) es bar a knox 0x0, ha a nevjegyeknel raallok a friss szoftver keresere, akkor kiirja hogy modositott program, nem lehetseges :) ezek utan meglepodnek ha magatol frissitett volna
nem is fog... mert április 24. óta nincs frissítés ugye bár drága trémobil részéről... és persze a root miatt adott..
de mondom elvileg beragad ilyenkor ez a z tengely és lehet valahogy resetelni ...

Nem elérhető soulman

« Reply #342 Dátum: 2015, 06 19, 16:03:29 »
nem is fog... mert április 24. óta nincs frissítés ugye bár drága trémobil részéről... és persze a root miatt adott..
de mondom elvileg beragad ilyenkor ez a z tengely és lehet valahogy resetelni ...

nálam a három közül az Y tengely van beállva :) Külföldi fórumokon azt írják, több szolgáltató úgy javította ezt a hibát, hogy átálltat a gyorsulás mérőről (alapban ez felelős a forgatásért) a gyroscope-ra. Tehát nem javították a hibát. De van olyan aki a 3. készülékét viszi vissza. Most fut a gyári visszaállítás, ha továbbra is be van ragadva, akkor megy a szervizbe. Gyári után a root és minden eltűnik? Abba nem tudnak belekötni a szervizesek ugye?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #343 Dátum: 2015, 06 19, 16:23:51 »
nálam a három közül az Y tengely van beállva :) Külföldi fórumokon azt írják, több szolgáltató úgy javította ezt a hibát, hogy átálltat a gyorsulás mérőről (alapban ez felelős a forgatásért) a gyroscope-ra. Tehát nem javították a hibát. De van olyan aki a 3. készülékét viszi vissza. Most fut a gyári visszaállítás, ha továbbra is be van ragadva, akkor megy a szervizbe. Gyári után a root és minden eltűnik? Abba nem tudnak belekötni a szervizesek ugye?
ha visszaállt gyárira download mód és nézd meg hogy off lett az állapot vagy custom.. ha custom maradt javaslom hogy szedd le az utolsó trés romot és küld rá odinból. És úgy küld vissza hogy nem jelentkeztél be a play fiókba mert s4nél olvastam olyat hogy volt akivel szívóztak mert a saját alkalmazások között megtalálták a supersu appot:D kimagyarázta hogy letöltötte mert nem tudta mi az de annyian beszéltek róla hogy megnézte már, de nem csinált semmi értelmeset meg valami binaryt hiányolt... :D de érted ezzel időpocsékolás volt az egész mert ugye eddig állt a szerviz idő.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #344 Dátum: 2015, 06 19, 16:28:38 »
Ránéztem a mysamsungra .. értem én hogy még nincs premium házi szerviz az s6-hoz de hogy még a premium házhoz jön a szervizfutár és elviszi és 2-3 nap alatt megvan noh ez már gáz... helyette gondolom van a 2 hetes normál szerviz idő ahova még te vidd be...:D én most gondolkodom a sok hiba közül melyik amire alapból ugranának és csere lenne mert a múltkor szegény esett egyet kb 30 cm-ről a parkettára és hát ennyit a szuper fém keretről mert megcsorbult az alsó sarkánál :)))) szal cseréltetni kéne valahogy, beállhatna a gyorsulás mérő nálam is...:D

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #345 Dátum: 2015, 06 19, 16:40:10 »
Hello ! Engem meg kiakaszt a mobilnet, Telekom szerint elharitottak a hibat, de nem mert ugyanugy szakadozik, nem gyozom kapcsolgatni az adatforgalmat hogy legyen, mert nem tudom hany percenkent megy elmegy ! Vki azt irta itt hogy SIM kartya hiba, de nem tudom, hisz zsir uj a nanosimem az S6 -ban, par honapja igenyeltem.
Most azt fogom csinalni, hogy megegyszer kicsereltetem a SIM -et, de most 4G -sre es kiprobalom hogy azzal hogy fog menni . .
Nektek is van bajotok a mobilnettel ? Irtatok paran asszem. De megoldodott vagy tovabbra is xar nektek is ?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #346 Dátum: 2015, 06 19, 16:44:53 »
Hello ! Engem meg kiakaszt a mobilnet, Telekom szerint elharitottak a hibat, de nem mert ugyanugy szakadozik, nem gyozom kapcsolgatni az adatforgalmat hogy legyen, mert nem tudom hany percenkent megy elmegy ! Vki azt irta itt hogy SIM kartya hiba, de nem tudom, hisz zsir uj a nanosimem az S6 -ban, par honapja igenyeltem.
Most azt fogom csinalni, hogy megegyszer kicsereltetem a SIM -et, de most 4G -sre es kiprobalom hogy azzal hogy fog menni . .
Nektek is van bajotok a mobilnettel ? Irtatok paran asszem. De megoldodott vagy tovabbra is xar nektek is ?

Nano simből egyálltalán létezhet olyan ami nem 4g-s ? melyik szifonba jött ki ez először mert csak arra tudok gondolni hogy a szifon miatt lehet 3gs nanosim.. de ebben az az érdekes hogy akkor én mér kaptam 4g-s nanot hozzá?:/ Nekem ma csak 2x kellett ki-be kapcsolnom... de a tegnap halál volt.. ha reggel 9től du 4 óráig nem kapcsoltam 30x egyszer se...:D

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #347 Dátum: 2015, 06 19, 16:50:46 »
Nano simből egyálltalán létezhet olyan ami nem 4g-s ? melyik szifonba jött ki ez először mert csak arra tudok gondolni hogy a szifon miatt lehet 3gs nanosim.. de ebben az az érdekes hogy akkor én mér kaptam 4g-s nanot hozzá?:/ Nekem ma csak 2x kellett ki-be kapcsolnom... de a tegnap halál volt.. ha reggel 9től du 4 óráig nem kapcsoltam 30x egyszer se...:D
Hat figy ez ugy van, hogy van 3G -s nanosim, mert en azt kaptam, telefonban mondta csavo hogy nem 4G kepes, akkor tudtam meg, en is. Pedig meg sem kerdeztem amikor igenyeltem, mert termeszetes volt szamomra hogy 4G -set kapok, de nem az lett . .
Mind1, par heten belul ugy is kicsereltetem !

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #348 Dátum: 2015, 06 19, 16:56:20 »
Hat figy ez ugy van, hogy van 3G -s nanosim, mert en azt kaptam, telefonban mondta csavo hogy nem 4G kepes, akkor tudtam meg, en is. Pedig meg sem kerdeztem amikor igenyeltem, mert termeszetes volt szamomra hogy 4G -set kapok, de nem az lett . .
Mind1, par heten belul ugy is kicsereltetem !

ezt viccesnek tartom mert úgy tudom hogy a szifonhozta be talán a sima 4ben a nano simet és a 4 még nem volt talán 4g képes de talán a 4s se csak az 5... ha még ilyet veszel megértem hogy miért kapsz 3g-s nano-t de így hogy 4g-s telefont veszel és van a szolgáltatónál 4g-s net mocskos mód nem értem miért 3g-t kaptál csak...:D

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #349 Dátum: 2015, 06 19, 17:03:02 »
ezt viccesnek tartom mert úgy tudom hogy a szifonhozta be talán a sima 4ben a nano simet és a 4 még nem volt talán 4g képes de talán a 4s se csak az 5... ha még ilyet veszel megértem hogy miért kapsz 3g-s nano-t de így hogy 4g-s telefont veszel és van a szolgáltatónál 4g-s net mocskos mód nem értem miért 3g-t kaptál csak...:D
Hat en sem ertem, de ha ingyen kicserelik akkor nincs gond ! ☺
De talan azert mert domino feltoltos vagyok, nem elofizeteses !