2024, 11 25, 23:33:53

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153527 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető BadStyle

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #300 Dátum: 2015, 06 17, 14:57:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Leszedtem mar a progit meg megvan...:D

Küldve az én SM-G925F-emről
Tudod en meg varok vele kicsit hogy felrakjam, mert nem tuti hogy ez hivatalos samsung javitas ez a progi, allitolag a samsung meg nem reagalt meg erre a hibara !
Meg en szoltam nekik, a Magyarorszagi kepviseletnek, osszegyujtottek a telomrol az infokat, rakapcsolodtak a telomra egy programon keresztul ( ha erdekel hogyan, leirhatom . . ), szal infokat gyujtottek, tovabbitottak a muszaki kollegaknak, es majd szolnak ha tudnak vmit !
Ennyi, tehat sztem ez multiwindow app nem teljesen megbizhato, mert nem is hivatalos ! De azert akinek kell rakja fol, en egyelore nem bizom benne, majd ha nem lesz mas megoldas ! ☺

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #301 Dátum: 2015, 06 17, 15:10:51 »
Tudod en meg varok vele kicsit hogy felrakjam, mert nem tuti hogy ez hivatalos samsung javitas ez a progi, allitolag a samsung meg nem reagalt meg erre a hibara !
Meg en szoltam nekik, a Magyarorszagi kepviseletnek, osszegyujtottek a telomrol az infokat, rakapcsolodtak a telomra egy programon keresztul ( ha erdekel hogyan, leirhatom . . ), szal infokat gyujtottek, tovabbitottak a muszaki kollegaknak, es majd szolnak ha tudnak vmit !
Ennyi, tehat sztem ez multiwindow app nem teljesen megbizhato, mert nem is hivatalos ! De azert akinek kell rakja fol, en egyelore nem bizom benne, majd ha nem lesz mas megoldas ! ☺

Nem hivatalos de megcsinalta.. sokszor a nem hivatalosak jobbak mint amit kapsz honapok utan a gyartotol... :) azert az xdas sracok se h..k sokszor a gyartok otletei onnan jonnek.. :)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #302 Dátum: 2015, 06 17, 15:21:44 »
Nem hivatalos de megcsinalta.. sokszor a nem hivatalosak jobbak mint amit kapsz honapok utan a gyartotol... :) azert az xdas sracok se h..k sokszor a gyartok otletei onnan jonnek.. :)

Yah, lehet igazad van !
Akkor nallad is az van a mobilnettel hogy szakadozik idokozonkent ?

Nem elérhető soulman

• PDA: Galaxy S6 Edge SM-G925F
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Base: G925FXXU1AOCW
« Reply #303 Dátum: 2015, 06 17, 15:53:19 »
Az elmegy az adatkapcsolat néha dolog itt is meg van, persze T-mobile. Ha valakinek lesz rá megoldása szóljon :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #304 Dátum: 2015, 06 17, 16:00:12 »
Yah, lehet igazad van !
Akkor nallad is az van a mobilnettel hogy szakadozik idokozonkent ?

Ugyan ez akkor tehat a hiba nem a keszulekben van.. es nem is lehet simkartya mert vadi uj mert a keszulekkel egyutt azt is kaptam ujat...

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #305 Dátum: 2015, 06 17, 16:08:31 »
Ugyan ez akkor tehat a hiba nem a keszulekben van.. es nem is lehet simkartya mert vadi uj mert a keszulekkel egyutt azt is kaptam ujat...

Igen, nekem is ugye ezelott S5 volt, es mivelhogy abba microSIM volt, cserelnem kellett azt is nanoSIM -re az S6 -hoz. Egyebkent gyari fuggetlenem van, csak T -mobilos SIM -et hasznalok, mobilnettel egyutt. Persze jo a telefon, en a SIM -en gondolkodtam, de az is zsir uj. Mondom, volt ez mar S5 -on is, ez a kapcsolat szakadas . .
Viszont en nem 4G -s nanosimet kaptam nemisertem miert, gondoltam ez alap lenne hogy 4G -set kapok, de nem baj, par heten belul kicsereltetem biztos !
Hatha azzal mar jo lesz ! ( lekopogom ) ☺

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #306 Dátum: 2015, 06 17, 16:52:08 »
Igen, nekem is ugye ezelott S5 volt, es mivelhogy abba microSIM volt, cserelnem kellett azt is nanoSIM -re az S6 -hoz. Egyebkent gyari fuggetlenem van, csak T -mobilos SIM -et hasznalok, mobilnettel egyutt. Persze jo a telefon, en a SIM -en gondolkodtam, de az is zsir uj. Mondom, volt ez mar S5 -on is, ez a kapcsolat szakadas . .
Viszont en nem 4G -s nanosimet kaptam nemisertem miert, gondoltam ez alap lenne hogy 4G -set kapok, de nem baj, par heten belul kicsereltetem biztos !
Hatha azzal mar jo lesz ! ( lekopogom ) ☺

Ne keverjük a szezont a fazonnal! Az alkalmazás ami az adatkapcsolat ikonját "visszahozza" nem fogja magát az adatkapcsolatot is javítani! Ha valakinek az adatkapcsolattal volt baja az meg is marad ezután is amíg a szimkártyát ki nem cserélik a megfelelőre! Az pedig, hogy be van jelentve a Samsungnak a hiba semmit nem jelent! Eddig a Samsung egy gyári visszaállítást ajánlott a panaszkodóknak.  Az XDA-n megcsinálták ezt a kis app-ot, aki akarja használja és ha már nem lesz rá szükség egyszerűen eltávolítja és kész. Aki pedig vár, annak lelke rajta, meg lehet lenni a kis kapcsoló nélkül is, mert a mobilnetet ki és be lehet kapcsolni a panelen is!
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #307 Dátum: 2015, 06 17, 17:15:36 »
Ne keverjük a szezont a fazonnal! Az alkalmazás ami az adatkapcsolat ikonját "visszahozza" nem fogja magát az adatkapcsolatot is javítani! Ha valakinek az adatkapcsolattal volt baja az meg is marad ezután is amíg a szimkártyát ki nem cserélik a megfelelőre! Az pedig, hogy be van jelentve a Samsungnak a hiba semmit nem jelent! Eddig a Samsung egy gyári visszaállítást ajánlott a panaszkodóknak.  Az XDA-n megcsinálták ezt a kis app-ot, aki akarja használja és ha már nem lesz rá szükség egyszerűen eltávolítja és kész. Aki pedig vár, annak lelke rajta, meg lehet lenni a kis kapcsoló nélkül is, mert a mobilnetet ki és be lehet kapcsolni a panelen is!

Szia, nem keverem, ez egy teljesen más hiba, azt gondoltam hogy a kis app nem javítja meg a mobilnet-adatforgalom szakadozást, csak magát az "adatkapcsolat ikon" -t !
De mi most nem az appról beszéltünk, hanem arról, hogy attól függetlenül ( gyorsgombtól ) az adatfrogalom szakadozás is jelen van !
Remélem nincs félreértés, részemről tiszta a dolog ! ;-)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #308 Dátum: 2015, 06 17, 20:04:06 »
Szia, nem keverem, ez egy teljesen más hiba, azt gondoltam hogy a kis app nem javítja meg a mobilnet-adatforgalom szakadozást, csak magát az "adatkapcsolat ikon" -t !
De mi most nem az appról beszéltünk, hanem arról, hogy attól függetlenül ( gyorsgombtól ) az adatfrogalom szakadozás is jelen van !
Remélem nincs félreértés, részemről tiszta a dolog ! ;-)

Oké! Rendben, csak egy kicsit félreérthető volt (nekem legalábbis) :D Ami az adatkapcsolat szakadozást illeti az szerintem 99 %, hogy simkártya hiba! :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #309 Dátum: 2015, 06 17, 21:44:02 »
Oké! Rendben, csak egy kicsit félreérthető volt (nekem legalábbis) :D Ami az adatkapcsolat szakadozást illeti az szerintem 99 %, hogy simkártya hiba! :D
Nekem vadi új a simkártya és még is csinálja, és s5n is csinálta ezt az előzővel a drága magentás net de érdekesen csak napközben délután este már nem csinálja.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #310 Dátum: 2015, 06 17, 21:47:32 »
Amúgy szedem lefele a xehes romot erről a másik oldalról ( You are not allowed to view links. Register or Login )a letöltési idő az viszont szánalmas 9óra...:D bár mintha írták volna hogy ettől nem xeh lett... de mindegy aztán majd még meglátom felrakom e...

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #311 Dátum: 2015, 06 18, 04:47:09 »
Srácok !

Kár ezen a térerőn lovagolni,mert ebben az évben biztos, hogy végig kíséri ezt a mobil világot itt Magyarországon

A Telekom és a Telenor is a közös freki miatt azt vállalta, hogy 800-800 tornyot épít fel ebbe az évbe, számoljátok ki
3-3 torony naponta, ami azt jelenti, hogy annyiszor kacsolják le a rendszert és vissza az új torony környékén, hogy betudják lőni Őket
szóval türelem, jövőre már jó lesz  :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #312 Dátum: 2015, 06 18, 07:29:34 »
Vagy esetleg ez az adatforgalmi ikon eltunesenek oka?:D valaki mar hekkerkedik :D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #313 Dátum: 2015, 06 18, 10:18:16 »
Amúgy szedem lefele a xehes romot erről a másik oldalról ( You are not allowed to view links. Register or Login )a letöltési idő az viszont szánalmas 9óra...:D bár mintha írták volna hogy ettől nem xeh lett... de mindegy aztán majd még meglátom felrakom e...
Én felraktam és portugál lett. :(>:(

Nem elérhető Jegi

• PDA: Samsung Galaxy S6 edge
« Reply #314 Dátum: 2015, 06 18, 13:11:21 »

Nos 1 : egyelore kulon tarcsazo program kell xdan meg nem talakoztam gyari atalakitottal full caller id- moddal.
2: mivel rootoltad ? Ping pong vagy cf auto root? Ha cf akkor a garanciad ugrott knoxod 0x1 es cf az eszkozkezelo azert dobja a felkialltojelet mert a knox jelez hogy erzekeli a rootot lekell tiltani valamivel a knoxot vagy torolni kell ;). Ilyet a pingpongnal nem csinal mondjuk.
3. hivas rogzitesre en szemely szerint nem ismerek progit de majd valoszinuleg abbol is lesz gyari moddolt verzio ami tudni fogja :).

Nem kell külön program. Ha elég nagyok a képek akkor kiteszi teljes képernyőre.
Én a Sync.ME használom, hogy a facebookról behúzza a képeket.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #315 Dátum: 2015, 06 18, 15:51:56 »
Sziasztok!

Ma sikerült csatlakoznom a népes táborhoz.

Valaki tudna segíteni abban ,hogy a zárólt képernyő ikonokat valamint a súgó szöveget hol tüntetem el?

Előre is köszönöm.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #316 Dátum: 2015, 06 18, 18:06:34 »

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #317 Dátum: 2015, 06 18, 18:54:21 »
Nah aki eddig a hivatalost varta annak itt van. Nem mellesleg nem csak 5.1.1n jott elo ez a hiba...

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #318 Dátum: 2015, 06 18, 19:33:03 »
Ez egy sima apk amit telepitesz es  visszarakja az ikont.. most csinaltam meg semmit nem tesz telefonnal igy meg lehet varhatsz honapokat mire jon egy frissites es talan visszarakja..
De nekem ez tenyleg fura eddig no problem most meg mint futotuz terjed minden s6on es edgen... ugye volt rola szo a samsung szervizek a szoftveres problemat mar tavolrol is tudjak orvosolni ugy hogy belepnek a telefonba es nem olvastam olyat hogy a telefon barmit kiirt volna hogy valami vasarloi koddal vagy barmivel engedelyezd ezt. Nos ez azert engem zavar ez kb annyit jelent barmikor kutakodhatnak a telefonban (jo persze tudjuk az osszeeskuves elmeletekben mar benne van hogy igyis barmikor leszednek barmit a telefonrol es lehallgatnak stb) es ha nekik csak igy megy hogy engedelyt a telefon nem ker egy hekker is barmikor johet nem?:D lehet valami ugyeske igy mutatta meg hogy feltorte oket hogy csak siman torli egy kis viruskaval az adatkapcsolat ikont..:D

A telefonon való kutakodáshoz először fel kell hogy telepítsd a smart tools nevű progit, és engedélyezned kell egy kóddal a távoli hozáférést.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #319 Dátum: 2015, 06 18, 20:21:32 »
A telefonon való kutakodáshoz először fel kell hogy telepítsd a smart tools nevű progit, és engedélyezned kell egy kóddal a távoli hozáférést.
Pontosabbann a "smart tutor" alkalmazást, ennek segítségével a samsungos kolllégák be tudnak lépni a telódra, és távolról tudják irányítani !
Ehhez persze el kell indítani a progit, és be kell ütni egy kódot, amit a samsungos bediktál, onnantól kezdve távolról tudják kezelni . .

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #320 Dátum: 2015, 06 18, 21:05:47 »
áhh köszi ezt eddig nem tudtam :D mindig csak annyit olvastam hogy beléptek a telefonra.. de mondjuk tudjuk hogy ez meddig tarthat ki :D

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #321 Dátum: 2015, 06 18, 21:08:58 »
Pontosabbann a "smart tutor" alkalmazást, ennek segítségével a samsungos kolllégák be tudnak lépni a telódra, és távolról tudják irányítani !
Ehhez persze el kell indítani a progit, és be kell ütni egy kódot, amit a samsungos bediktál, onnantól kezdve távolról tudják kezelni . .
Igazad van, smart tutor a neve, rosszul emlékeztem.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #322 Dátum: 2015, 06 18, 22:22:52 »
Nem kell külön program. Ha elég nagyok a képek akkor kiteszi teljes képernyőre.
Én a Sync.ME használom, hogy a facebookról behúzza a képeket.
nah ezt akkor mond el nekem hogy kell használni a gyári tárcsázóra légyszíves mert nekem konkrétan átvette az irányítást teljesen és beállítást nem találtam erre..

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #323 Dátum: 2015, 06 18, 22:34:33 »
nah ezt akkor mond el nekem hogy kell használni a gyári tárcsázóra légyszíves mert nekem konkrétan átvette az irányítást teljesen és beállítást nem találtam erre..
és még annyi ha le szinkronizál elvileg kb senkit nem talál de ha utána manuálisan keresek rá akkor se találja meg...:D

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #324 Dátum: 2015, 06 19, 03:17:20 »
Hello, szuksegem lenne egy olyan programra, widgetre, amivel ki/be tudom kapcsolni a mobilnetet ! Tudom hogy mar van megoldas a gyorsikonra, de en egy kulso programmal szeretnem hasznalni, nem pedig a gyarit . .
Mar kerestem a playben, de egyik sem kompatibilis !
Aki tud ilyet irja mar meg lecci ! Megegyszer: Tudok rola hogy ujra muxik a gyari kapcsolo, de nekem egy kulon progi kene !
Thx !