2024, 11 25, 21:23:58

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153525 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #350 Dátum: 2015, 06 19, 17:44:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hat en sem ertem, de ha ingyen kicserelik akkor nincs gond ! ☺
De talan azert mert domino feltoltos vagyok, nem elofizeteses !

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Szerintem ennek akkor sem kéne számítania.. bár nem tudom hogy a dominónál hogy működik a net kérdése... lehet dominóban nem elérhető a 4g esetleg?

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #351 Dátum: 2015, 06 19, 17:47:42 »
Es megszunt a kepernyo elforgatas... t-mobile szerint valamelyik samu frissites okozza. Gyari visszaallitas a megoldas? Es amig nem jon ki uj rom mindig ez lesz, hogy valamikor elromlik??
Nekem is megszűnt május elején. Hívtam a szervizt. Mondták, hogy tegyem fel a smart tutor progit, és akkor megnézik távirányítással.  Egy pillanat alatt megcsinálták, amikor rákapcsolódtak a telómra.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
« Reply #352 Dátum: 2015, 06 19, 17:56:07 »
Szerintem ennek akkor sem kéne számítania.. bár nem tudom hogy a dominónál hogy működik a net kérdése... lehet dominóban nem elérhető a 4g esetleg?
Megkerdeztem ezt is, es a T -mobilos 200 megas net tudja a 4G -t, vagy kepes ra ha ugy tetszik ! Igy gondolom a nagyobbak is ! ( 500M stb )

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #353 Dátum: 2015, 06 19, 18:27:21 »
Megkerdeztem ezt is, es a T -mobilos 200 megas net tudja a 4G -t, vagy kepes ra ha ugy tetszik ! Igy gondolom a nagyobbak is ! ( 500M stb )

akkor végképp nem értem a 3g-s nanosimet...:D mindegy tudjuk hogy a magenta szeret huncutkodni:)

Nem elérhető soulman

• PDA: Galaxy S6 Edge SM-G925F
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Base: G925FXXU1AOCW
« Reply #354 Dátum: 2015, 06 19, 18:38:21 »
Nekem is megszűnt május elején. Hívtam a szervizt. Mondták, hogy tegyem fel a smart tutor progit, és akkor megnézik távirányítással.  Egy pillanat alatt megcsinálták, amikor rákapcsolódtak a telómra.

és mind a gyroscope mind a gyorsulásmérő minden tengely irányába működik?

Nem elérhető soulman

• PDA: Galaxy S6 Edge SM-G925F
  • PDA ROM: Android:5.0.2 Base: G925FXXU1AOCW
« Reply #355 Dátum: 2015, 06 19, 18:52:12 »
Egy kis történet az S6 EDGE tulajoknak.

1. képernyő forgatás nem működik.
2. T-mobile 1430 felhív, válasz, próbáljam meg a gyári visszaállítást, lehet valami frissítés okozta, vagy ha nem vigyem be valamelyik t-pont szervizbe.
3. Gyári visszaállítás után is kakukk, itthon megnéztem, gyorsulásmérő y tengelye beállva, irány Örs vezér téri Árkád emeleti T-mobile
4. Az ügyfélszolgálatos hölgy válasza a problémára: szervizük nincs, cserekészüléket nem tudnak biztosítani, ott hagyhatom, beküldik, de legalább 2 hét mire lesz belőle valami. Addig ők készüléket nem adnak, javasolja inkább vigyem be valamelyik samsung szervizbe. Persze a részleteket, és az előfizetési díjat addig is fizetnem kell, amíg nincs telefonom, mert ez nem az ők hibája, beszéljem le a kártérítést a samsungosokkal.
5. 1430 újra, hogy ezek az információk helytállóak e, majd mikor megkérdeztem hogy miért is kéne egy olyan készülék részleteit és a szolgáltatást fizetnem addig, amit én a T-mobiltól vettem, és a pénzt nem a samsungnak, hanem nekik utalom (mindezt normális emberi hangon és elég szofisztikáltan), akkor egyszerűen kinyomott, és érdekes módon sms sem jött, hogy kivel beszéltem.
6. Váci út 30 alatt található Samsung szerviz és márkabolt a telefonban este fél 6 körül, ahol is azt az információt kapom mikor felvázoltam hogy milyen készülékkel milyen hibajelenségem van, hogy vigyem be nyugodtan, sőt akár gyors szerviz is van egy óra alatt, este 8-ig vannak. 6 óra körül megérkeztem, ahol is a kedves ügyfélszolgálatos hölgy kifejtette, hogy gyors szerviz ma már biztos nincs ( hisz 30 perce mondtak csak mást ), és akkor ott hagyhatom leadni a telefonom. Kérésemre, hogy csere készüléket tudnak e biztosítani, elővett egy maximum 15 ezer forint értékű régi samsung kis telefont. Meg sem kérdeztem, hogy ez pl a nano sim kártyámmal hogyan fog működni, vagy hogy átalakítót ki ad, inkább kértem hogy beszéljen a szervizessel, egyáltalán mit tud mondani erre a gondra, és a javításra, hisz ez egy eléggé ismert, világszerte előforduló hiba. 10 perc várakozás után a hölgytől azt az információt kaptam, hogy mivel ez egy prémium készülék, így ők nem is fognak bele a szerelésébe, vigyem ki a Telemaxba Budaörsre, vagy ők kiküldhetik, de az legalább 3-5 munkanap plusz a javítás ideje.
7. A Telemax, mint ezek szerint a prémium Samsung készülékek szervize telefonos ügyfélszolgálattal nem rendelkezik, csak írásos formában lehet velük kommunikálni.

Na itt állok most, kezd egy kicsit elegem lenni, most fogalmazok egy szép levelet a T-mobilenak, a Samsung Magyarországnak, a Váci utcai szerviznek, hogy akkor beszélgessenek egymással, hogy ki miért felelős, hogy lehet egy ilyen dolgot egyszerűen, olcsón, európai módon megoldani,  rövid határidővel megoldani, nem egymásra kenni a dolgokat, főleg egy olyan eszköz esetében, ami a márka egyik zászlós hajója, és a hiba köztudott, úgy is csak készülék cserével orvosolható.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #356 Dátum: 2015, 06 19, 20:59:06 »
és mind a gyroscope mind a gyorsulásmérő minden tengely irányába működik?
A gyorsulásmérő z tengelye egy értéket mutat állandóan. De az elforgatás azóta működik, mióta megcsinálták. Mondjuk azt nem tudom, hogy a hibajelenség előtt is egy értéken állt e, mert nem néztem.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #357 Dátum: 2015, 06 20, 11:18:27 »
Ránéztem a mysamsungra .. értem én hogy még nincs premium házi szerviz az s6-hoz de hogy még a premium házhoz jön a szervizfutár és elviszi és 2-3 nap alatt megvan noh ez már gáz... helyette gondolom van a 2 hetes normál szerviz idő ahova még te vidd be...:D én most gondolkodom a sok hiba közül melyik amire alapból ugranának és csere lenne mert a múltkor szegény esett egyet kb 30 cm-ről a parkettára és hát ennyit a szuper fém keretről mert megcsorbult az alsó sarkánál :)))) szal cseréltetni kéne valahogy, beállhatna a gyorsulás mérő nálam is...:D
Hogy akarod hogy háznál csinálják meg? Nem szétszedhető otthoni körülmények között. Az S5 is ilyen volt, azt is elvitték, helyszínen nem lehet megcsinálni. :)

Nem elérhető HTech

• Navigáció / Navigation: Sygic,Igo Primo
  • PDA: Galaxy S6 edge 64gb független
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #358 Dátum: 2015, 06 20, 11:57:28 »
Sajnos nekem is vannak bajok a szervizelésel.Németországba bevittük egy samsung nagyszervizbe.Ott kb 3 hétig volt a telefon,szerintem nem csináltak vele semmit és mindig azt mondták jövö 7en készen lesz.Megúntam és elmentünk érte.Ott közölte a szervizes halkan,hogy akitől kapják az alkatrészeket cég az most elköltözik és új épületett épít így semmilyen alkatrész nem tudnak most szerezni.Ha ezt az elején elmondják és nem hitegetnek telefonon akkor ott sem hagytam volna.Most hétfő ótta ahol vettem a telefont oda adtuk be és 2hét a javítás elküldik a samsunghoz.Jah és írtunk a samsungnak is mondták küldjük be postán és megcsinálják.Kész vicc ez az egész.Azt nem is írtam mi a gyíkja a telefonak.Kb 5-6 óra hossza alatt tölti fel :D Első töltésnél működött a gyorstöltés.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #359 Dátum: 2015, 06 20, 11:58:32 »
Hogy akarod hogy háznál csinálják meg? Nem szétszedhető otthoni körülmények között. Az S5 is ilyen volt, azt is elvitték, helyszínen nem lehet megcsinálni. :)
Mit irtam ? Hogy ertem en hogy nincs haziszerviz de futar sincs..:)
Es az s5t is elvittek azt is tudom de mint irtam ezt meg else viszik...:D vigyem en a szervizbe..:)
Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető billyboy

• Navigáció / Navigation: iGO8, Navigon
  • PDA: Samsung Galaxy SII, S4
« Reply #360 Dátum: 2015, 06 21, 19:26:58 »
Sziasztok!
Használja valaki a mobil fizetés opciót a telefonon?
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #361 Dátum: 2015, 06 21, 19:53:25 »
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm
Itthon lehet már használni egyáltalán? vagy csak nagyon minimális az elfogadóhely rá? Mert a samsung pay opciót úgy olvastam hogy egyáltalán amcsiban is csak majd nyár végén indítják el és csak majd utána jön európába... régen s5n is volt ez a mobilbankkártya app de asszem kimondottan bolti fizetésre azse fogadta el talán csak neten egy két helyen és playen lehetett vele fizetni... s6on már rajta se volt sőt később már az s5 frissítésekből is kimaradt.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #362 Dátum: 2015, 06 21, 19:56:24 »
ugye az amerikai edgére (usa tmobile-G925T) már fent van az 5.1.1 mit csinálna az F-en ami nekünk van itthon?:D else indulna az odin vagy kinyírná?:D

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #363 Dátum: 2015, 06 21, 20:30:56 »
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok?
Köszönöm
Én nem használom, mert pay pass-os kártya kell hozzá és root nélküli telefon. Már láttam használatban itthon is. A Vodafone-nak van  rá alkalmazása a T-mobile-nak is, a Telenort nem tudom. Mobil pénztárca vagy valami ilyesmi a neve.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #364 Dátum: 2015, 06 21, 20:35:03 »
Én nem használom, mert pay pass-os kártya kell hozzá és root nélküli telefon. Már láttam használatban itthon is. A Vodafone-nak van  rá alkalmazása a T-mobile-nak is, a Telenort nem tudom. Mobil pénztárca vagy valami ilyesmi a neve.
jah ez volt s5n is és paypassos bankártyám van.. boltba nem fogadták el csak a kártyát:)

Nem elérhető wrs

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s6 edge
  • PDA ROM: 5.0.2
« Reply #365 Dátum: 2015, 06 21, 22:33:32 »
Sziasztok

A hétvégén miután felmásoltam a vasra a zenéimet az albumborítókat a fényképek között mutatta a galériában.
Én meg hülye fejjel kapásból a music mappába beraktam egy .nomedia fájlt, persze hogy a zenéim is eltűntek mindenhonnan és hiába törlöm a fájlt a zenék továbbra sem láthatóak csak fájlkezelőben.
Tud valaki valami egyszerű megoldást?

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #366 Dátum: 2015, 06 22, 06:53:29 »

Gyakorlatilag mára már minden bankkártya paypass egyben szerintem.  Emellett én nem látom olyan nagy szükségét vagy előnyét a mobiltelefonos fizetésnek. A technikai villogáson kívül, hogy ez is van. ;)
Legfeljebb ha valaki nem nagyon hord magánál bankkártyát, telefont meg mindig.
És paypass elfogadóhely se mindenütt van.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #367 Dátum: 2015, 06 22, 14:00:00 »
Gyakorlatilag mára már minden bankkártya paypass egyben szerintem.  Emellett én nem látom olyan nagy szükségét vagy előnyét a mobiltelefonos fizetésnek. A technikai villogáson kívül, hogy ez is van. ;)
Legfeljebb ha valaki nem nagyon hord magánál bankkártyát, telefont meg mindig.
És paypass elfogadóhely se mindenütt van.
Nekem egyik kártyám sem paypass-os pedig van 4 db is belőle :D Van Raiffeisen bankos, K&H-s és Budapest Bankos, és van nem forint alapú is. Egyik sem érintős, mindegyik chip-es. Ja és Visa és Mastercard is van köztük.
..és természetesen a mobilos fizetéshez olyan terminál kell aminél lehet paypass-szal fizetni. Boltja válogatja.. már egyik másik Penny-ben is lehet fizetni vele :D

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #368 Dátum: 2015, 06 22, 14:40:46 »
Sammobileon van már egy 5.1.1 lassan csak fog csordogálni
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #369 Dátum: 2015, 06 22, 19:06:48 »
Nekem egyik kártyám sem paypass-os pedig van 4 db is belőle :D Van Raiffeisen bankos, K&H-s és Budapest Bankos, és van nem forint alapú is. Egyik sem érintős, mindegyik chip-es. Ja és Visa és Mastercard is van köztük.
..és természetesen a mobilos fizetéshez olyan terminál kell aminél lehet paypass-szal fizetni. Boltja válogatja.. már egyik másik Penny-ben is lehet fizetni vele :D

Akkor neked régebbi kártyáid lehetnek, amelyek még nem jártak le. Új kártyának már elég régen paypasst is tudó kártyát bocsát ki a Raiffeisen is, legyen az betéti vagy hitel, az OTP is, de feltételezem, hogy a többi is. Lehet, hogy ez utóbbi túl optimista feltételezés?
Oké, pontosítok, az új kiadású bankkártyák már ilyenek, és mondom elég régen.  ;)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #370 Dátum: 2015, 06 22, 19:30:57 »
Akkor neked régebbi kártyáid lehetnek, amelyek még nem jártak le. Új kártyának már elég régen paypasst is tudó kártyát bocsát ki a Raiffeisen is, legyen az betéti vagy hitel, az OTP is, de feltételezem, hogy a többi is. Lehet, hogy ez utóbbi túl optimista feltételezés?
Oké, pontosítok, az új kiadású bankkártyák már ilyenek, és mondom elég régen.  ;)
Szerintem bankja válogatja.Én tavaly nyáron kaptam új kártyát visa-s(CIB Bank)és az sem paypass-s.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #371 Dátum: 2015, 06 22, 19:40:58 »
Nem akarok offolni, de a kártyáim nem régiek, nem hitelkártyák, hanem normál bankkártyák, amikre fizetés stb érkezik. A Raiffeisennél prémiumosok is vagyunk ráadásul. Ahány bank és ahány kártya típus annyiféle. No de nem is ez volt a kérdés :D Off vége :D 

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #372 Dátum: 2015, 06 22, 21:59:42 »
Sammobileon van már egy 5.1.1 lassan csak fog csordogálni
én ha rákattintok a letöltésre kapok egy ilyet:) mint ez mostanában erősen megszokott nálam sammobilon:)
502 Bad Gateway

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #373 Dátum: 2015, 06 22, 22:07:30 »
én ha rákattintok a letöltésre kapok egy ilyet:) mint ez mostanában erősen megszokott nálam sammobilon:)
502 Bad Gateway
Letöltöttem de utána olvastam és nem lehet visszacsinálni ha nem oké. A bootloadert is lecseréli. Megvárok egy multi csc romot

Nem elérhető unicumnext

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
« Reply #374 Dátum: 2015, 06 23, 07:22:35 »
502 Bad Gateway

innen is le tudod szedni:
You are not allowed to view links. Register or Login!QchC2SyT!bu1qAUh9rb_gx7fzEOXk8nd-MzkW6xgazR6W6IWZdbo
de én is kivárok még.
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs