2024, 11 25, 23:39:29

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153528 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #275 Dátum: 2015, 06 15, 13:50:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi. Reménykedtem hogy engem nem fog érinteni erre a tegnap este eltűnt nekem is az ikon.  :)

Egy kérdés. Hogy lehet megoldani hogy ne méretezze át a programokat, ha bal oldalt a notification bart lefelé húzom. Állandóan mikor váltanék az viber üzik között összenyomom :) kicsire a programot.
Szerintem ez is a multiWindow-val lesz összefüggésben ez is, mint ahogy az eltünt ikon. Gőzöm sincs mi és pláne, hogy miért, történik mindez, de hamarosan jön a Samsungtól valami javító csomag, állítólag majd orvosolja. XDA-n másoltak be egy levelezést amit egy valaki a Samsung-gal folytatott, nem tudom mennyire hiteles az info.  :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #276 Dátum: 2015, 06 15, 22:01:24 »
Gyerekek ezt nem hiszem el.. aocv vagyok a szemem lattara tunt el a mobilnet ikon fentrol... ranyomtam es eltunt..

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #277 Dátum: 2015, 06 16, 10:05:35 »
Gyerekek ezt nem hiszem el.. aocv vagyok a szemem lattara tunt el a mobilnet ikon fentrol... ranyomtam es eltunt..

:D

Van már sammobile cikk is erről a hibáról :D. Samu javaslat: Factory reset... komoly mi?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #278 Dátum: 2015, 06 16, 10:49:06 »
:D

Van már sammobile cikk is erről a hibáról :D. Samu javaslat: Factory reset... komoly mi?
Eddig birta hirtelen meg sok mobil "elszall" hogy is van ez a szerviz tavolrol belenyul a telefonba dolog?

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #279 Dátum: 2015, 06 16, 16:53:52 »
Nekem ma tűnt el. Miután ultra takarékos mód ki lett kapcsolva...
De a beállításoknál se engedte kapcsolni, csak az ultra takarékoson belül (ott kapcsoltam le)
Típus hiba, szinte mindenkinél eltűnik. Samsung még nem reagált....

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #280 Dátum: 2015, 06 16, 17:45:26 »
Típus hiba, szinte mindenkinél eltűnik. Samsung még nem reagált....
Ennyire hirtelen.. olyan romokkal is amik mar miota kijott a telo uzemelnek? .. szamomra ez az erdekes hogy hirtelen elokerult majd mint futotuz terjed...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #281 Dátum: 2015, 06 16, 20:59:41 »
Nah az amcsi tmobile már tolja az 5.1.1-t de állítólag nulla változás van benne.. se a raw mód nem került bele amit ígértek meg elvileg a memókezelés sincs javítva bár én úgy tudom hogy az az aoe3ban már megtörtént...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #282 Dátum: 2015, 06 16, 21:38:19 »
Nah az amcsi tmobile már tolja az 5.1.1-t de állítólag nulla változás van benne.. se a raw mód nem került bele amit ígértek meg elvileg a memókezelés sincs javítva bár én úgy tudom hogy az az aoe3ban már megtörtént...

A RAW nagyon jó lenne.  DSLR-en is használom.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #283 Dátum: 2015, 06 16, 22:09:53 »
A RAW nagyon jó lenne.  DSLR-en is használom.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről

Az 5.1 ben a Sammobile szerint nincs benne semmi. POnt ezen lettek felháborodva, meg azon hogy az S5 5.0 Romot kap az S4 meg 5.0.1-eset egy időben. No meg hogy jó legyen már csak az S6 plus-al foglalkoznak. Ez már régi modell lett.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #284 Dátum: 2015, 06 16, 22:12:44 »
Az 5.1 ben a Sammobile szerint nincs benne semmi. POnt ezen lettek felháborodva, meg azon hogy az S5 5.0 Romot kap az S4 meg 5.0.1-eset egy időben. No meg hogy jó legyen már csak az S6 plus-al foglalkoznak. Ez már régi modell lett.
Ezt azert ne1m igy irtak.. csak hogy az s6 plus utan fog valoszinuleg ujabb nagyobb frissites jonni. Addig csak normal javitasok lesznek..:) szoval a rawot ne is varjuk..:D

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
  • PDA: iPhone X 64GB
« Reply #285 Dátum: 2015, 06 17, 03:55:41 »
Most akkor mi lesz az eltunt adatkapcsolat ikonnal ?
Nekem hianyzik, es jo lenne ha visszaallna vhogy . .
Ugy kepzelem el, hogy kiadnanak vmi frissitest ami rendberakna, mert nagyon nem szeretnek emiatt FR -t, de ahogyan elnezem senki ☺
Mivelhogy szinte mindenkit erintett, ezert sztem kitalalnak majd vmi kezenfekvo megoldast, ami mindenkinek jo lenne . .
Valaszt kosz elore is !

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #286 Dátum: 2015, 06 17, 05:38:06 »
Most akkor mi lesz az eltunt adatkapcsolat ikonnal ?
Nekem hianyzik, es jo lenne ha visszaallna vhogy . .
Ugy kepzelem el, hogy kiadnanak vmi frissitest ami rendberakna, mert nagyon nem szeretnek emiatt FR -t, de ahogyan elnezem senki ☺
Mivelhogy szinte mindenkit erintett, ezert sztem kitalalnak majd vmi kezenfekvo megoldast, ami mindenkinek jo lenne . .
Valaszt kosz elore is !

Lapozz vissza egy oldalt, ott a megoldás!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #287 Dátum: 2015, 06 17, 08:57:27 »
Ilyet valaki probalt mar esetleg a tepefonon? Lelehet utana ugy szedni hogy ne seruljon a mobil? Gondolkodok egy carbon foliazason:D
Van edgere is es ez teljesen befedi a keszuleket ha ugy irjak hogy egyben vedi is a keszuleket akkor valszeg leszedheto.. es 3 ezer forint nem is veszes ar. Es lehet sajat mintat is kuldeni..:)

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #288 Dátum: 2015, 06 17, 12:09:05 »
Oke, de ahhoz rootolni kell a telot, nem ? En meg nem szeretnek rootolni !
Amugy kell a root hozza, nem ?

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #289 Dátum: 2015, 06 17, 12:09:11 »

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #290 Dátum: 2015, 06 17, 12:09:40 »

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #291 Dátum: 2015, 06 17, 12:12:33 »
Ok, de ahhoz rootolni kene a telot, nem ? En meg nem szeretnem rootolni . .
De kell hozza a root nem ? Ehhez a multiwindow -os cucchoz.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #292 Dátum: 2015, 06 17, 12:15:33 »
Ohh, Bocsanatot kerek, ne haragudjatok, de a tapatalk kicsit megviccelt !

Elnezest kerek mindenkitol !

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #293 Dátum: 2015, 06 17, 12:30:23 »
Ok, de ahhoz rootolni kene a telot, nem ? En meg nem szeretnem rootolni . .
De kell hozza a root nem ? Ehhez a multiwindow -os cucchoz.

1. lehet torolni utana ha ilyen van.
2. Nem kell root de erre siman rajottel volna ha szimplan letoltod :) es itt se irtak hogy kell a root..:)
A tapatalk vagy lehet megint a forummotor szorakazik igy ha ranyomunk a kuldesre nem tortenik semmi szoval csak elvetessel ankuldes utan kikell lepni.

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #294 Dátum: 2015, 06 17, 12:39:38 »
1. lehet torolni utana ha ilyen van.
2. Nem kell root de erre siman rajottel volna ha szimplan letoltod :) es itt se irtak hogy kell a root..:)
A tapatalk vagy lehet megint a forummotor szorakazik igy ha ranyomunk a kuldesre nem tortenik semmi szoval csak elvetessel ankuldes utan kikell lepni.

Ok, rendben, thx !
Bar en lehet megvarok egy frissitest, amig hivatalosan javitjak a bugot !
Mert ez vegulis nem hivatalos megoldas, a samsung nem ajanlja, vagy van vmi hivatalos oldal ahol ezt jovahagytak, hmm ?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #295 Dátum: 2015, 06 17, 12:47:35 »
Engem most mar az idgesit egyre jobban hogy mar netezes kozben eldobja a netet.. vagyis fent a netkapcsolat ikon marad (h+, lte) a nyilak is villognak de egyszeruen egy program nem tud netre kapcsolodni es kis eltelt ido utan ki is irjak hogy nincs netkacsolat.  Ilyenkor adatkapcsolat kinyom es visszakapcsol es helyre jon. Eddig azt hittem csak akkor van ha rohangalok es valtania kell kapcsolat tipus kozott de ugy tunik mar magatol is belezavarodik.. magentas vagyok es mint lenni szokott draga magentank elegge bele..sik a szoftverfrissitesekbe.. meg anno s4nel ezert is kicsit "balheztam" a hazi szervizessel. Kerdezte ha tmobilos a telefon miert xeh a regio kod .. mondom azert mert ha megnezi a draga tmh szoftver fel evvel ezelott jar mas szolgaltato altalaba tudja kovetni a szoftverfrissitesek iramat ha nem is mindegyiket adjak ki surubben adnak ki frissitest, ezzel le is tudtuk akkor megertette. Ez ugyben amugy a szolgaltatoval es utana samsungal is beszeltem.. egymasra mutogatas ment. A tmobil azt mondta megkaptak a frissitesi csomagokat ok a tesztek utan vissza is kuldtek a samsungnak hogy ki lehet adni es frissulhet otan es kiesen, erre a samsung azt reagalta ok teny es valo hogy kikuldtek lenyegeben az osszes  frissitest a szolgaltatoknak amit kiadnak, ezutan a szolgaltato dont melyiket alakitja at es kuldi vissza, de a tmobiltol nem kaptak vissza semmit kiadasra. Szoval vicc ha masban nem is erint a fuggetlen telefon mert 16 eve westel es majd magentas vagyok,  de ebben jobb legalabb a frissitesekkel nincs annyi problema.. de asszem eleg volt sammobilon nincs fent xehes rom de ezen a masikon amit a multkor linkeltetek volt fent asszem le is szedem valamelyik ujabbat es felrakom es onnantol majd az frissul otan.:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #296 Dátum: 2015, 06 17, 12:52:38 »
Ok, rendben, thx !
Bar en lehet megvarok egy frissitest, amig hivatalosan javitjak a bugot !
Mert ez vegulis nem hivatalos megoldas, a samsung nem ajanlja, vagy van vmi hivatalos oldal ahol ezt jovahagytak, hmm ?

Ez egy sima apk amit telepitesz es  visszarakja az ikont.. most csinaltam meg semmit nem tesz telefonnal igy meg lehet varhatsz honapokat mire jon egy frissites es talan visszarakja..
De nekem ez tenyleg fura eddig no problem most meg mint futotuz terjed minden s6on es edgen... ugye volt rola szo a samsung szervizek a szoftveres problemat mar tavolrol is tudjak orvosolni ugy hogy belepnek a telefonba es nem olvastam olyat hogy a telefon barmit kiirt volna hogy valami vasarloi koddal vagy barmivel engedelyezd ezt. Nos ez azert engem zavar ez kb annyit jelent barmikor kutakodhatnak a telefonban (jo persze tudjuk az osszeeskuves elmeletekben mar benne van hogy igyis barmikor leszednek barmit a telefonrol es lehallgatnak stb) es ha nekik csak igy megy hogy engedelyt a telefon nem ker egy hekker is barmikor johet nem?:D lehet valami ugyeske igy mutatta meg hogy feltorte oket hogy csak siman torli egy kis viruskaval az adatkapcsolat ikont..:D

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #297 Dátum: 2015, 06 17, 13:15:28 »
Ez egy sima apk amit telepitesz es  visszarakja az ikont.. most csinaltam meg semmit nem tesz telefonnal igy meg lehet varhatsz honapokat mire jon egy frissites es talan visszarakja..
De nekem ez tenyleg fura eddig no problem most meg mint futotuz terjed minden s6on es edgen... ugye volt rola szo a samsung szervizek a szoftveres problemat mar tavolrol is tudjak orvosolni ugy hogy belepnek a telefonba es nem olvastam olyat hogy a telefon barmit kiirt volna hogy valami vasarloi koddal vagy barmivel engedelyezd ezt. Nos ez azert engem zavar ez kb annyit jelent barmikor kutakodhatnak a telefonban (jo persze tudjuk az osszeeskuves elmeletekben mar benne van hogy igyis barmikor leszednek barmit a telefonrol es lehallgatnak stb) es ha nekik csak igy megy hogy engedelyt a telefon nem ker egy hekker is barmikor johet nem?:D lehet valami ugyeske igy mutatta meg hogy feltorte oket hogy csak siman torli egy kis viruskaval az adatkapcsolat ikont..:D

Nos, elmondanám, hogy nekem is ez másik problémám. Az egyik az adatkapcsolat ikon, ( hátha nemsoká jó lesz ), a másik, hogy nekem is az van mint nállad, hogy néha ha be van kapcsolva a mobilnet, néhány percre ( kb 1.5-2 percre ), adatkimaradás van, sőt, néha még le is konnektel, ilyenkor nekem is H+ van pl, és a jobb oldali nyíl felfele mutat . .
Nekem csak 3G -re van allítva, nem is tudna fölváltani 4G -re. Tehát, ha ez a hiba van, akkor se lapokat nem tudok nézni, se viber üziket nem küldi el, pl. Én már szóltam a T-mobilos ügyfélszolgálaton hogy vizsgálják ki, jó azt mondták 30 nap, amíg kivizsgálják, még nem szóltak. A telefonnak jónak kell lennie, de amúgy régebbben S5 -ön is volt ilyen !
Olyan, hogy pl benne vagyok csevegőprogramban, és rájon ez, és nem küldi el az üzenetet, sőt lapok sem jönnek be. Persze ha kikapcsolom, a netet, meg vissza, akkor megjavul, de nem normális működés, hogy nincs tartós kapcsolat, hogy néha bahal az adatátvitel . . .
Hát ennyi, szal nem vagy egyedül, én most még várom mint mondjon a Telekom, aztán cserélek egy SIM -kárytát, mert az enyém nem 4G képes, és mostmár ingyenesen is lehet kicseréltetni 4G -sre, és kiváncsi lennék, hogy azzal hogy működik !
Thx !

Nem elérhető BadStyle

• PFC Fan
« Reply #298 Dátum: 2015, 06 17, 13:44:24 »
Meg egy kerdes, ha esetleg felraknam azt a progit, es visszahozna adatkapcsolat ikont, ha kesobb leszednem a progit ujbol eltunne az ikon ?
Valaszt elore is kosz !

ui: Elozohoz, nemtom pontosan milyen idokozonkent megy el a kapcsolat, de ha elmegy, es nem kapcsolom ki/be akkor meg kell varni, amig visszajon . .

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #299 Dátum: 2015, 06 17, 14:23:30 »
Meg egy kerdes, ha esetleg felraknam azt a progit, es visszahozna adatkapcsolat ikont, ha kesobb leszednem a progit ujbol eltunne az ikon ?
Valaszt elore is kosz !

ui: Elozohoz, nemtom pontosan milyen idokozonkent megy el a kapcsolat, de ha elmegy, es nem kapcsolom ki/be akkor meg kell varni, amig visszajon . .

Leszedtem mar a progit meg megvan...:D