Ez egy sima apk amit telepitesz es visszarakja az ikont.. most csinaltam meg semmit nem tesz telefonnal igy meg lehet varhatsz honapokat mire jon egy frissites es talan visszarakja..
De nekem ez tenyleg fura eddig no problem most meg mint futotuz terjed minden s6on es edgen... ugye volt rola szo a samsung szervizek a szoftveres problemat mar tavolrol is tudjak orvosolni ugy hogy belepnek a telefonba es nem olvastam olyat hogy a telefon barmit kiirt volna hogy valami vasarloi koddal vagy barmivel engedelyezd ezt. Nos ez azert engem zavar ez kb annyit jelent barmikor kutakodhatnak a telefonban (jo persze tudjuk az osszeeskuves elmeletekben mar benne van hogy igyis barmikor leszednek barmit a telefonrol es lehallgatnak stb) es ha nekik csak igy megy hogy engedelyt a telefon nem ker egy hekker is barmikor johet nem? lehet valami ugyeske igy mutatta meg hogy feltorte oket hogy csak siman torli egy kis viruskaval az adatkapcsolat ikont..
Küldve az én SM-G925F-emről
Nos, elmondanám, hogy nekem is ez másik problémám. Az egyik az adatkapcsolat ikon, ( hátha nemsoká jó lesz ), a másik, hogy nekem is az van mint nállad, hogy néha ha be van kapcsolva a mobilnet, néhány percre ( kb 1.5-2 percre ), adatkimaradás van, sőt, néha még le is konnektel, ilyenkor nekem is H+ van pl, és a jobb oldali nyíl felfele mutat . .
Nekem csak 3G -re van allítva, nem is tudna fölváltani 4G -re. Tehát, ha ez a hiba van, akkor se lapokat nem tudok nézni, se viber üziket nem küldi el, pl. Én már szóltam a T-mobilos ügyfélszolgálaton hogy vizsgálják ki, jó azt mondták 30 nap, amíg kivizsgálják, még nem szóltak. A telefonnak jónak kell lennie, de amúgy régebbben S5 -ön is volt ilyen !
Olyan, hogy pl benne vagyok csevegőprogramban, és rájon ez, és nem küldi el az üzenetet, sőt lapok sem jönnek be. Persze ha kikapcsolom, a netet, meg vissza, akkor megjavul, de nem normális működés, hogy nincs tartós kapcsolat, hogy néha bahal az adatátvitel . . .
Hát ennyi, szal nem vagy egyedül, én most még várom mint mondjon a Telekom, aztán cserélek egy SIM -kárytát, mert az enyém nem 4G képes, és mostmár ingyenesen is lehet kicseréltetni 4G -sre, és kiváncsi lennék, hogy azzal hogy működik !
Thx !