Erdekes dolog ez a levelezoprogram akksi fogyasztas. Ezsrevettem hogy a telefont normal modban bongesznel telefonalasnal stb alig meriti a szoftver. Felraktam mar egy cpu listazo progit nezzuk mar meg mi tortenik. Nos sima bongeszes kozben meg a honlapok toltese kozben sem megy a cpu feljebb nagyon 40%-nal viszont ha egy levelezo viber avagy messenger kerul eloterbe rogton 80% ketyeg a proci folyamatosan igy eleg feltuno a merules kulonbseg is. Teszem azt 10 perc bongeszes kb 2-3% viszont 10 perc viber avagy messenger utan elofordult mar hogy 10%ot is megkajalt az akksibol. Ilyenkor a gyari akksihasznalatnal viszont nem jelennek meg tovabbra sem ezek jelentos fogyasztokent.. itt csak magat a facebook appot szereti nagyon, errol mar tobbszor is irtam hogy a kijelzo hasznalatom alltalaba 5ora korul mozog mire toltore rakom de megsem a kijelzo a legnagyobb fogyaszto ha nem alltalaba jo par %-l felette a hatterben futo facebookapp, de a tapasztalatim alapjan ha fent a facebook app semmivel se merul gyorsabban a telo mint ha nincs telepitve. Szoval erdekes hogy ezek a kis levelezo appok milyen eroteljese hajlamosak kajalni es szinte maxon futtatni a procit es ezeknel neha jobban is melegszik a telo mintha pl jatszanek... ez az eddigi osszes romnal igy volt nalam. Amugy ebben a nagymelegben erezheto rendesen a femkeret es a hatso uveg lap.. bent a lakasban ahol azert huvosebb van lenyegeben a keret mar foghatatlan homersekleture melegedett fel...
Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el