De engem irrital hogy az akksi annyit nem bir mint s4 most epp meloba nalunk punnyados idoszak van... utoljara s4et kellet ilyen helyzetekbe napont ketszer tolteni.. s5 kibirta az ilyen jellegu strapakat :/ eddig azt hittem jo az akksi ido kicsit birt csak kevesebbet mint az s5.. de igy hogy egesz nap bujom sajnos rakellet jonnom hogy merul mint a vaddiszno.. es kulonbozo utemekben van amikor alig esik majd hirtelen pikk pakk 10% neha gondolkodok nem ez a terero allando eldobalasa es a mobilnet kibekapcsolagatas miatt valami tenyleg nem stimmel az enyemmel.. de egyszeruen nem jutok el a szervizig... es pont ezert irrital hogy nincs futar -.- nem is kell hogy hazhozjojjon a azerviz csak legalabb mint a tobbinel jojjon ki erte a futar vigye el ..
Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el
Nos ezzel teljesen egyet értek, sajna.. Azóta vannak extra hordozható töltőim amióta van az Edge-m és van hozzá egy gear s, először azt hittem azért merül mert folyamatos a bt kapcsolat. Nálam azért ha nem nyüstölöm akkor kibír másfél napot. Ha nyaggatom és bolyongok a nagy világban használom az órát stb, akkor viszont jó ha nálam van a plusz energia forrás! Nem egy mindennapi dolog de azért bosszantó, hogy amikor az USA-ba mentem akkor a LG G3 simán elviselte az utat, pedig ahhoz is van LG Watch R órám ami egy cseppet sem eszik kevesebbet mint a samus gear s. Az Lg még most is 2x annyit bir akksi szempontból mint az Edge.
.. pedig nagyon szeretem, eddig ő a kedvenc telóm
Folyamatos használattal ami természetesen wifi, bt, mobilnet amikor nincs wifi, és az óra hozzá, a lépésszámláló, és minden ami kell használattal egy nap alatt megy le 30-40 %-ra. Nem játszom és nem videózok! Ennyi amit nem használok rajta. Zene, deezer az viszont megy. Hol a hangszórón, hol fülesen. Kb ez az átlag.
szerviz háttérhez nem tudok hozzászólni, mert csak csúnyát tudnék mondani azt meg nem akarok..