2024, 11 25, 15:44:01

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés  (Megtekintve 153506 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető mazsiba

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 8.0 BTU
Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #475 Dátum: 2015, 08 05, 21:05:56 »
Sziasztok.

Valaki tudna nekem adni vagy küldeni egy igo navigációt ami müködik a telefonon?

Köszi előre is.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
« Reply #476 Dátum: 2015, 08 05, 21:40:47 »
Új frissítés érkezett!!!
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #477 Dátum: 2015, 08 05, 22:01:10 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Új frissítés érkezett!!!
Van valakinek vodafonos romja? Amit a Sammobile oldaláról töltöttem le kétszer is kipróbáltam, de bekrepált kétszer egymás után leállt az Odin és csak a vészhelyzeti visszaállítás stb-vel sikerült életet lehelni a telóba. Aztán megjött a xeh és azzal már nem volt semmi gubanc. Egyből felment jobb a ram kezelése ami eddig pozitívum.
A vodafonos romot nem értem miért nem tudtam felrakni. Azt szerettem volna mert most is portugál CSC kódos a teló és semmivel sem tudom visszaállítani mert ugye root az nincs :( sajna..
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Mercurius01

• PDA: SM-G950
« Reply #478 Dátum: 2015, 08 06, 09:00:30 »
Na most megszívtam...

Este töltőre tettem...
Reggel nem ébresztett... >:(
Semmire se reagál...(fekete képernyő)
Bekapcsológomb hosszan semmit se ér... :'(
most megvárom amíg lemerül... hátha  :ima:

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #479 Dátum: 2015, 08 06, 09:49:35 »
Na most megszívtam...

Este töltőre tettem...
Reggel nem ébresztett... >:(
Semmire se reagál...(fekete képernyő)
Bekapcsológomb hosszan semmit se ér... :'(
most megvárom amíg lemerül... hátha  :ima:
Ilyenkor mar volt irva bekapcsologomb es hangero le egyszerre ezzel resetel a keszulek mintha a regi jukba tut dugsz rezet megoldas lenne;)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető baggio

• PDA: SM-G925F
« Reply #480 Dátum: 2015, 08 06, 10:26:15 »
Ilyenkor mar volt irva bekapcsologomb es hangero le egyszerre ezzel resetel a keszulek mintha a regi jukba tut dugsz rezet megoldas lenne;)

Ilyen nálam is volt már többször, azóta nem használom a wireless töltőt, remélem ez a mostani frissítés megoldja

Nem elérhető zs0lt1

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S6 Edge black-sapphire 128GB
« Reply #481 Dátum: 2015, 08 06, 14:40:12 »
Sziasztok. Van egy 128gigás Edgem és az lenne a kérdésem, hogy milyen PowerBankot lenne érdemes hozzás venni? Valami tapasztalat vagy jó tanács, mire kell odafigyelni?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #482 Dátum: 2015, 08 06, 14:55:39 »
Sziasztok. Van egy 128gigás Edgem és az lenne a kérdésem, hogy milyen PowerBankot lenne érdemes hozzás venni? Valami tapasztalat vagy jó tanács, mire kell odafigyelni?

Olvasgass. nekem egy viszonylag régi, ismeretlen típusú van. 2x tudom vele feltölteni a telót.
Bár már az akkuja gyengélkedik, mert ha nem használom gyorsan kisül magától. Szóval töltöm  mielőtt magammal vinném.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #483 Dátum: 2015, 08 06, 15:07:27 »

Olvasgass. nekem egy viszonylag régi, ismeretlen típusú van. 2x tudom vele feltölteni a telót.
Bár már az akkuja gyengélkedik, mert ha nem használom gyorsan kisül magától. Szóval töltöm  mielőtt magammal vinném.
Nekem is van egy noname 3000ezres meg egy noname 10ezres teljesen jo hozza

Nem elérhető zs0lt1

• PFC Fan
« Reply #484 Dátum: 2015, 08 06, 16:18:52 »
Nekem is van egy noname 3000ezres meg egy noname 10ezres teljesen jo hozza

És milyen adatokat kell figyelembe venni? mAh, V, stb?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #485 Dátum: 2015, 08 06, 17:17:06 »
És milyen adatokat kell figyelembe venni? mAh, V, stb?
ha őszinte vagyok semmit nem néztem csak az árát sűrűn nincs rá szükségem így nem foglalkoztam csak azzal hogy ne kerüljön sokba.. a 3 ezressel kb 3 óra alatt tölt fel de lehet 3,5 a 10 ezressel valamivel lassabban de elenyésző gondolom olyan 500 és 1000 mAh körül lehet

Nem elérhető zs0lt1

• PFC Fan
« Reply #486 Dátum: 2015, 08 06, 18:31:07 »
ha őszinte vagyok semmit nem néztem csak az árát sűrűn nincs rá szükségem így nem foglalkoztam csak azzal hogy ne kerüljön sokba.. a 3 ezressel kb 3 óra alatt tölt fel de lehet 3,5 a 10 ezressel valamivel lassabban de elenyésző gondolom olyan 500 és 1000 mAh körül lehet

Ebay-en szétnézek akkor de találtam 5000-est és egész jónak tűnik. Köszönöm a segítséget. :)

Nem elérhető Mercurius01

« Reply #487 Dátum: 2015, 08 06, 22:31:40 »
Ilyen nálam is volt már többször, azóta nem használom a wireless töltőt, remélem ez a mostani frissítés megoldja

Köszi szépen. Csak a hangerő le gombot nem tudtam belőle... :-\
Reggel meg már kesesben voltam melóból.
De szerencsére tőlem 2 percre volt egy samsung bolt és ott mondták.

Nem elérhető Mercurius01

« Reply #488 Dátum: 2015, 08 06, 22:33:15 »
Pedig én nem wireless töltőt használtam.
A samsungnal a szolgáltatós romokat szídta a hiba miatt :-)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge - Általános beszélgetés
« Reply #489 Dátum: 2015, 08 07, 16:11:33 »
Pedig én nem wireless töltőt használtam.
A samsungnal a szolgáltatós romokat szídta a hiba miatt :-)

A Noti vezeték nélküli padjával szoktam tölteni. Minden gond nélkül. Telenoros rom van rajta.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető torrente777

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Galaxy Note8 Galaxy S8+Torrente777 Rom1. 0 Galaxy S7Edge Torrente777 Rom 1.0Galaxy S6EDGE Torrente777 Rom 1.0 Note4 N910C Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note3 Torrente777 Rom 5.0 One+one Torrente777 Rom 1.0 Samsung Galaxy Note 2 Torrente777 Rom 3.0
« Reply #490 Dátum: 2015, 08 12, 09:17:22 »
Üdv a csapatnak vettem egy s6EDGE telót nagyon faxa Note4 et eladom az edge marad! :taps:

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #491 Dátum: 2015, 08 12, 11:41:04 »
Üdv a csapatnak vettem egy s6EDGE telót nagyon faxa Note4 et eladom az edge marad! :taps:

Gratula. A Notihoz képest nem visszalépés?
Pont ma néztem a Note edgeet. Na az az igazi választás.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #492 Dátum: 2015, 08 12, 13:55:43 »
Gratulálok! Szép és jó teló :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #493 Dátum: 2015, 08 12, 14:10:03 »
Gratulálok! Szép és jó teló :D
De engem irrital hogy az akksi annyit nem bir mint s4 most epp meloba nalunk punnyados idoszak van... utoljara s4et kellet ilyen helyzetekbe napont ketszer tolteni.. s5 kibirta az ilyen jellegu strapakat :/ eddig azt hittem jo az akksi ido kicsit birt csak kevesebbet mint az s5.. de igy hogy egesz nap bujom sajnos rakellet jonnom hogy merul mint a vaddiszno.. es kulonbozo utemekben van amikor alig esik majd hirtelen pikk pakk 10% neha gondolkodok nem ez a terero allando eldobalasa es a mobilnet kibekapcsolagatas miatt valami tenyleg nem stimmel az enyemmel.. de egyszeruen nem jutok el a szervizig... es pont ezert irrital hogy nincs futar -.- nem is kell hogy hazhozjojjon a azerviz csak legalabb mint a tobbinel jojjon ki erte a futar vigye el ..:D

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #494 Dátum: 2015, 08 12, 14:55:55 »
De engem irrital hogy az akksi annyit nem bir mint s4 most epp meloba nalunk punnyados idoszak van... utoljara s4et kellet ilyen helyzetekbe napont ketszer tolteni.. s5 kibirta az ilyen jellegu strapakat :/ eddig azt hittem jo az akksi ido kicsit birt csak kevesebbet mint az s5.. de igy hogy egesz nap bujom sajnos rakellet jonnom hogy merul mint a vaddiszno.. es kulonbozo utemekben van amikor alig esik majd hirtelen pikk pakk 10% neha gondolkodok nem ez a terero allando eldobalasa es a mobilnet kibekapcsolagatas miatt valami tenyleg nem stimmel az enyemmel.. de egyszeruen nem jutok el a szervizig... es pont ezert irrital hogy nincs futar -.- nem is kell hogy hazhozjojjon a azerviz csak legalabb mint a tobbinel jojjon ki erte a futar vigye el ..:D

Nos ezzel teljesen egyet értek, sajna.. Azóta vannak extra hordozható töltőim amióta van az Edge-m és van hozzá egy gear s, először azt hittem azért merül mert folyamatos a bt kapcsolat. Nálam azért ha nem nyüstölöm akkor kibír másfél napot. Ha nyaggatom és bolyongok a nagy világban használom az órát stb, akkor viszont jó ha nálam van a plusz energia forrás! Nem egy mindennapi dolog de azért bosszantó, hogy amikor az USA-ba mentem akkor a LG G3 simán elviselte az utat, pedig ahhoz is van LG Watch R órám ami egy cseppet sem eszik kevesebbet mint a samus gear s.  Az Lg még most is 2x annyit bir akksi szempontból mint az Edge.
.. pedig nagyon szeretem, eddig ő a kedvenc telóm :D Folyamatos használattal ami természetesen wifi, bt, mobilnet amikor nincs wifi, és az óra hozzá, a lépésszámláló, és minden ami kell használattal egy nap alatt megy le 30-40 %-ra. Nem játszom és nem videózok! Ennyi amit nem használok rajta. Zene, deezer az viszont megy. Hol a hangszórón, hol fülesen. Kb ez az átlag.
szerviz háttérhez nem tudok hozzászólni, mert csak csúnyát tudnék mondani azt meg nem akarok.. 

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #495 Dátum: 2015, 08 12, 15:01:48 »
Gratula. A Notihoz képest nem visszalépés?
Pont ma néztem a Note edgeet. Na az az igazi választás.

Húúú! Azta! A Note Edge-t  én is megnéztem és teljesen beleszerettem, nagyon nagyon szép telefon. Jól láttam, hogy  műanyag a hátlap? 

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #496 Dátum: 2015, 08 12, 15:02:40 »
Nos ezzel teljesen egyet értek, sajna.. Azóta vannak extra hordozható töltőim amióta van az Edge-m és van hozzá egy gear s, először azt hittem azért merül mert folyamatos a bt kapcsolat. Nálam azért ha nem nyüstölöm akkor kibír másfél napot. Ha nyaggatom és bolyongok a nagy világban használom az órát stb, akkor viszont jó ha nálam van a plusz energia forrás! Nem egy mindennapi dolog de azért bosszantó, hogy amikor az USA-ba mentem akkor a LG G3 simán elviselte az utat, pedig ahhoz is van LG Watch R órám ami egy cseppet sem eszik kevesebbet mint a samus gear s.  Az Lg még most is 2x annyit bir akksi szempontból mint az Edge.
.. pedig nagyon szeretem, eddig ő a kedvenc telóm :D Folyamatos használattal ami természetesen wifi, bt, mobilnet amikor nincs wifi, és az óra hozzá, a lépésszámláló, és minden ami kell használattal egy nap alatt megy le 30-40 %-ra. Nem játszom és nem videózok! Ennyi amit nem használok rajta. Zene, deezer az viszont megy. Hol a hangszórón, hol fülesen. Kb ez az átlag.
szerviz háttérhez nem tudok hozzászólni, mert csak csúnyát tudnék mondani azt meg nem akarok..
Nekem eddig a szervizzel nem volt gondom ... mindig a futart vagy hazhozjovot hasznaltam szo nelkul javitottak vagy csereltek. S4nel meg a knoxal sem foglalkoztak egyszer. De ez hogy s6hoz a futar sincs... kicsit idegesit valahol ez is egy indok volt eddig hogy samsungot valasztottam... de ahogy alakul lehet kinait valasztok kovetkezonek.. de ha bejon a win10 es tenyleg olyan egyszeru lesz az ios es az andorid alkalmazosakt is beszerezni ra akkor lehet win10re valltok majd...
Nalam akksi megy a mobilnet ejjel nappal ahol wifivan oda csatlakozik alapbol a hely meghatarozas megy a kimeletes modban. Ha nem nyulok hozza akkor a hetveget siman kibirja. De egyszeruen ha elkezdem hasznalni es nem jatek stb akkor vege. Es a vicc hogy az akksi hasznalat szerint nem is a kijelzo fogyasztja a legtobbet... a google szolgaltatasok pedig ez a helykovetes kivan kapcsolva facebook kliens (mar probaltam nelkule is akkor is ugyan igy merult) es stb kijelzo ilyen 3.-4. helyen van.

Nem elérhető zozi1978

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s3
  • PDA ROM: gyári
« Reply #497 Dátum: 2015, 08 12, 16:22:29 »
Sziasztok. 1 hete vettem meg az edge s6-ot függetlenül.  Nagyon zsír az LG g3után. Bekapcsolás után egyből frissült 5.1.1re. Ezzel nincs is baj csak nagyon durván melegszik. Ha fényképezek ha netezek  (5perc) és már forró

Nem elérhető zozi1978

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s3
  • PDA ROM: gyári
« Reply #498 Dátum: 2015, 08 12, 16:29:55 »
Lemaradt a vége. Ha valaki hasonló cipőben jár vagy tud megoldást írja meg.
Köszi
Üdv Zoli

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #499 Dátum: 2015, 08 12, 16:46:15 »
Lemaradt a vége. Ha valaki hasonló cipőben jár vagy tud megoldást írja meg.
Köszi
Üdv Zoli
hát ha kint a napon csinálod ne csodálkozz üveg és fém az egész... kb 3 perc netezés után utcán ebben a hőségben főleg ha napon nyomom foghatatlan az oldal keret és a hátlap. viszont ha hüvösebb van vagy lakásban irodában vagyok nincs ilyen gond