Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.  (Megtekintve 80419 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Dátum: 2015, 03 02, 09:22:53 »
Gorilla Glass 4 üveg borítja.
Az S6 mindössze 6.8 mm vékony lett, azaz egy hajszálnyival karcsúbb az iPhone 6-nál, a súlya pedig csak 138 gramm.
Maradt az 5.1 colos képátló, ami QHD, azaz 2560×1440 képpont megjelenítésére képes.
Hátlapon egy hatalmas 16 megapixeles szenzort találunk, ami az f/1.9-es rekesznyílásnak köszönhetően nagyon sok fényt képes beengedni.
Az előlapi kamera is kiemelkedő lett. Egy 5 megapixeles szenzort kapunk, szintén f/1.9-es rekesznyílással.
Egy 2550 mAh-s telep került a készülékbe. Vezeték nélküli töltés támogatással.

Nem is tudom, nem hiszem, hogy lecserélném az S5-öm.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #1 Dátum: 2015, 03 02, 09:33:49 »
Erősen gondolkodom egy edgen. Jó lenne megnyomkodni és ha fürge a rendszer és nincs lag,húzok vissza droidra

Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #2 Dátum: 2015, 03 02, 11:29:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Erősen gondolkodom egy edgen. Jó lenne megnyomkodni és ha fürge a rendszer és nincs lag,húzok vissza droidra

Végül is....
Kapsz egy szifont, droid opprendszerrel.  ;)
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #3 Dátum: 2015, 03 02, 11:54:05 »
Itt hol van a fejlődés?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #4 Dátum: 2015, 03 02, 11:55:55 »
Végre egy tényleg prémium anyagminőségű Samsung! Ettől függetlenül sajnos szép nem lett. De ez egyéni vélemény. Nekem kicsit furák az előlapi dolgok arányai és konstans nem változó formái (kijelző, gombok, hangszóró). Kár hogy az S5 két nagy előnye sincs benne: a vízállóság és cserélhető aksi.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #5 Dátum: 2015, 03 02, 12:36:01 »
Itt hol van a fejlődés?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Miért is kéne lennie?

A Note család és a telefon S széria két különböző user perifériát céloz. Szerintem nem kell a párhuzamot keresni. Az S5 - höz képest meg pont annyi a fejlődés amennyi kell a következő vásárlónak. :)
(3 GB RAM - al gondolom a telefon Touchwiz is jól fog teljesíteni)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #6 Dátum: 2015, 03 02, 14:26:12 »

Végre egy tényleg prémium anyagminőségű Samsung! Ettől függetlenül sajnos szép nem lett. De ez egyéni vélemény. Nekem kicsit furák az előlapi dolgok arányai és konstans nem változó formái (kijelző, gombok, hangszóró). Kár hogy az S5 két nagy előnye sincs benne: a vízállóság és cserélhető aksi.
mennyit megy az s5,hogy mindenki az akksi cserélêstől van kinyúlva? Este felrakad tölteni,csókolom.

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #7 Dátum: 2015, 03 02, 14:39:27 »
mennyit megy az s5,hogy mindenki az akksi cserélêstől van kinyúlva? Este felrakad tölteni,csókolom.

azért nem baj az ha cserélhető(kivehető) :D de nem is ez a lényeg,samusok mindig erre verték nyáluk,pl g2,nexus,nincs memkari,htc,iphon nem cserélhető aksi,most ,hogy samu csinálja,mindjárt ok minden,vicc a samus banda(már elnézést)iphone 6 meg szerintem sokkal szebb,s6 is zárt lesz,se root,se semmi,csak itt droid ,ott ios,van,droid meg lefele süllyed,liliput is hát.ha a kettö közt kéne döntenem,nálam simán iphos 6 lenne,még jó ,hogy van más. ;)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #8 Dátum: 2015, 03 02, 14:51:15 »
azért nem baj az ha cserélhető(kivehető) :D de nem is ez a lényeg,samusok mindig erre verték nyáluk,pl g2,nexus,nincs memkari,htc,iphon nem cserélhető aksi,most ,hogy samu csinálja,mindjárt ok minden,vicc a samus banda(már elnézést)iphone 6 meg szerintem sokkal szebb,s6 is zárt lesz,se root,se semmi,csak itt droid ,ott ios,van,droid meg lefele süllyed,liliput is hát.ha a kettö közt kéne döntenem,nálam simán iphos 6 lenne,még jó ,hogy van más. ;)

Most, hogy a droid is ios lett, szerintem is a szifon jobb választás.
Mondom ezt úgy, hogy televagyunk samus telókkal itthon.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #9 Dátum: 2015, 03 02, 14:58:56 »
Most, hogy a droid is ios lett, szerintem is a szifon jobb választás.
Mondom ezt úgy, hogy televagyunk samus telókkal itthon.
föleg,hogy iphon 1gb rammal,negyed atomerőművel,hogy smint fut, :D képzeld ezt 2-3gb ram-al stb,akkor meszeltek droidnak örökre,szerintem még s6 se lesz simább,stb pedig abban mi van már,a paksi atomerőművet is meg kéne hajtania :D vicc vicc vicc.most kéne legyen kis eszük,6s,3gb rammal,felturbozott procival,és kegyelem döfés samunak,és droidnak.l is húzhatnák a redőnyt. >:(

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #10 Dátum: 2015, 03 02, 15:21:55 »
föleg,hogy iphon 1gb rammal,negyed atomerőművel,hogy smint fut, :D képzeld ezt 2-3gb ram-al stb,akkor meszeltek droidnak örökre,szerintem még s6 se lesz simább,stb pedig abban mi van már,a paksi atomerőművet is meg kéne hajtania :D vicc vicc vicc.most kéne legyen kis eszük,6s,3gb rammal,felturbozott procival,és kegyelem döfés samunak,és droidnak.l is húzhatnák a redőnyt. >:(
Azért azt vegyük figyelembe, hogy az ios egy bizonyos hardverre van tervezve, addig a droid sokféle hardveren fut. Ha mindent telefonhoz csak egy bizonyos oprendszert írnának, akkor lehetne összehasonlítani két készüléket egymáshoz viszonyítva, hogy mi miben jobb. Így csak az megy, mint az Ati vs Nvidia fanok közt. Mind 2 jó, de más és ez így van jól. Van miből választani :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #11 Dátum: 2015, 03 02, 15:45:13 »
Azért azt vegyük figyelembe, hogy az ios egy bizonyos hardverre van tervezve, addig a droid sokféle hardveren fut. Ha mindent telefonhoz csak egy bizonyos oprendszert írnának, akkor lehetne összehasonlítani két készüléket egymáshoz viszonyítva, hogy mi miben jobb. Így csak az megy, mint az Ati vs Nvidia fanok közt. Mind 2 jó, de más és ez így van jól. Van miből választani :)
igaz,de,csucsmobilt,ők is évente 1 et dobnak,ki,jó samu,notot is,igenis is elvánám legalább tölük,(csúcs)hogyha már lassan árba is ott vannak,legalább azok mutassanak már valami,ram méreten,atom procikon kivül.de igaz azkat is el kell adni, :D de mint iphos bizonyitja,nem kéne. :D gyurjanak rendszer optimalizálásra,meg nem visszafejlődésre,(droid 5) mert ez nem nyerő már nálam se.mert ez igy nagyon ciki,és optimalizálás,nézd htc.tehát megoldható,csak az ingyé van és nem üzlet :D

tehát nálam ez nem magyarázat,

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #12 Dátum: 2015, 03 02, 17:36:59 »
igaz,de,csucsmobilt,ők is évente 1 et dobnak,ki,jó samu,notot is,igenis is elvánám legalább tölük,(csúcs)hogyha már lassan árba is ott vannak,legalább azok mutassanak már valami,ram méreten,atom procikon kivül.de igaz azkat is el kell adni, :D de mint iphos bizonyitja,nem kéne. :D gyurjanak rendszer optimalizálásra,meg nem visszafejlődésre,(droid 5) mert ez nem nyerő már nálam se.mert ez igy nagyon ciki,és optimalizálás,nézd htc.tehát megoldható,csak az ingyé van és nem üzlet :D

Naja. Mondjuk az ART környezet inkább előre lépés kéne, hogy legyen. Valami már le is írta szépen, miért is jó az ART de a fejlesztők alszanak :(

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #13 Dátum: 2015, 03 02, 17:51:51 »
Itt hol van a fejlődés?
Ha más nem, az LPDDR4 RAM. Az brutális dolog!
Az LPDDR3-hoz képest közel 80%-os sebességnövekedés!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #14 Dátum: 2015, 03 02, 17:57:35 »
Ha más nem, az LPDDR4 RAM. Az brutális dolog!
Az LPDDR3-hoz képest közel 80%-os sebességnövekedés!

Hát csak ennyi. Kb.  Csak úgy tolták, mi meg vártuk. És semmi odavágós innováció.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #15 Dátum: 2015, 03 02, 18:33:33 »
Hát csak ennyi. Kb.  Csak úgy tolták, mi meg vártuk. És semmi odavágós innováció.

Almát hasonlítasz körtéhez. Az S5-höz nézd, ahhoz bőven előre lépés.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #16 Dátum: 2015, 03 02, 18:37:12 »
És ismét egy készülék, amelyben feleslegesen nagy felbontású képernyő van, nincs sd kártya bővítés. Ettől még lehet jó, de én már nem hiszek a Samsungban. Majd ha bizonyít, akkor egyszer... talán... a távoli jövőben... vagy galaxisban... :) :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #17 Dátum: 2015, 03 02, 18:56:15 »

és most komolyan te az ilyen indítsunk el egyszerre 30 appot tartjátok a mérvadónak:P ? Hányszor csináltok ilyet éles helyzetben? megakadni megakad közben amit még szidni szoktatok mikro lagg? és akkor köv kérdés hány launchert találsz szifonra? Samsungnál pont nem hozom fel a root adta lehetőségeket még moddolásra és témázásra.. mert ugye garancia vesztéssel jár már az újabb típusokon.. csak azért nem veszek szifont mert 30 appot teljesen életszerűlen helyzetben  egymás után 1percel gyorsabban teljesít..:D sajnos ezzel nem tud meggyőzni:) de már néha úgy vagyok vele hogy a root is teljesen fölösleges hétköznapi használatban az s5 már tökéletesen teljesít úgy mint a széthypolt divat "etalon" szifon:) és tegyük hozzá nincs mesterségen fent tartva az ára:))) mert azért gondolom azt ti is viccesnek találjátok hogy jó állapotú i4-hez nem jutsz hozzá 60 alatt...:D és hány éves 4-5? engem most ez a dizájn meggyőzött ez az anyag használat (kicsit hiányzik a memókártya de akkor veszek egy 64-s verziót és ezt biztos sose rakom tele) akksi kivétel se fog hiányozni mert egy kezen megtudom számolnbi hányszor kellet leszednem az akksi fedelet és kivennem csak azért mert valami megfeneklett:) ha anniyra jól teljesít a minden napokban mint az s5 nekem már jó:) és ha belegondolunk a szifon se fejleszt olyan hude brutálisakat évről évre ;) ezt a gyorsaságot az eddigi majdnem összes ios elérte szal ne az i6-t emeljük már a fellegekbe... ez rendszer kérdése.. csak én inkább megfizetem a vasat mint a nevet meg a szoftvert ( jó tudom a samsungnál is már elkezdtünk nevet fizetni de még mindig van alatta vas is) és a szoftverbakit bármikor megoldod egy szoftvercserével:)))

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #18 Dátum: 2015, 03 02, 20:00:08 »
Erről beszélek. De tényleg lehet hogy nem a készülék, méret, daily use használat, netán életvitel szerint választanak az emberek ketyerét, hanem az innováció és a tömeg vonzó CPU & egyéb magok száma miatt.

Egyébként nekem a mai fiatalság vagizó telója lett. (bűn ronda)
Egy Note 4 sokkal elegánsabb, finomabb, szebb, jobb készülék. (Hogy én is maradjak ezen az irreális összehasonlítási alapon...)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #19 Dátum: 2015, 03 02, 20:00:44 »

Szóval kiadták ugyan azt? Ennek örüljünk?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #20 Dátum: 2015, 03 02, 20:02:41 »
Szóval kiadták ugyan azt? Ennek örüljünk?
Miért a Note 4 - el szomorú vagy?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #21 Dátum: 2015, 03 02, 20:08:49 »
Miért a Note 4 - el szomorú vagy?

Nem. Nagyon jó bigyó.
Azt próbálom megérteni, hogy kiizzadják szinte ugyan azt, mit fejlesztettek közben?
Nem haragszom se gyártóra, se felhasználóra. Akinek nem tetszik nem veszi meg.
Azt gondolom, hogy mostanság amúgy is kb. minden második készülék hoz újat. Mindegy, hogy s3-s5, vagy s4-s6 vonalat nézzük.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #22 Dátum: 2015, 03 02, 20:20:18 »
Nem. Nagyon jó bigyó.
Azt próbálom megérteni, hogy kiizzadják szinte ugyan azt, mit fejlesztettek közben?
Nem haragszom se gyártóra, se felhasználóra. Akinek nem tetszik nem veszi meg.
Azt gondolom, hogy mostanság amúgy is kb. minden második készülék hoz újat. Mindegy, hogy s3-s5, vagy s4-s6 vonalat nézzük.
Az valóban mindegy. De az nem hogy egy Note felhasználó milyen innovációt vár egy S szériás telefontól?
Félre ne érts, csak kíváncsi vagyok. Nekem lenne egy Note 4 a zsebemben, eszembe nem jutna az S6, akárhányas DDR RAM van benne. A két készülék felhasználasa különböző, de lehet én tévedek...

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #23 Dátum: 2015, 03 02, 20:33:50 »
Az valóban mindegy. De az nem hogy egy Note felhasználó milyen innovációt vár egy S szériás telefontól?
Félre ne érts, csak kíváncsi vagyok. Nekem lenne egy Note 4 a zsebemben, eszembe nem jutna az S6, akárhányas DDR RAM van benne. A két készülék felhasználasa különböző, de lehet én tévedek...

Erre céloztam én is. Hogy a note kapja a fejlesztés először, abból lesz majd az S akárhány, míg a note megint kapja az új cuccot, és újra elölről az egész. Sxxx-ről Sxxy-ra igenis van benne előrelépés. Note-ról bármelyik S visszalépés.
A baj az, hogy továbbra is a rendszer az, amitől az ember hátán feláll a szőr. Ebben kellene fejlődniük, ne adjisten pár almás embert elcsábíthatnának, hogy kiderüljön, mi a titok.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #24 Dátum: 2015, 03 02, 21:24:49 »
Erre céloztam én is. Hogy a note kapja a fejlesztés először, abból lesz majd az S akárhány, míg a note megint kapja az új cuccot, és újra elölről az egész. Sxxx-ről Sxxy-ra igenis van benne előrelépés. Note-ról bármelyik S visszalépés.
A baj az, hogy továbbra is a rendszer az, amitől az ember hátán feláll a szőr. Ebben kellene fejlődniük, ne adjisten pár almás embert elcsábíthatnának, hogy kiderüljön, mi a titok.
MInek hívnának almást? az almás az ioshez ért nem a droidhoz...:D alapjáraton vannak a droiddal bakik... ezt a még a samsung telepakolja a sok hülyeségével.. és ezért "lassabb" mint a többi.. hül.e példa lesz de hiába hívsz egy ferrari mérnököt ha csak trabantod van max belespékel 20 lovat még de azt fogja mondani gyere vegyél ferrarit ahoz értek..:D