2024, 11 28, 00:22:36

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.  (Megtekintve 68488 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jagusz01

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXALE8
Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #50 Dátum: 2015, 03 05, 16:01:39 »
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, honnan érdemes telefont vásárolni?
Azt hiszem veszek egy S6-ost, csak nem szeretnék ráfutni, hogy valami nem eredeti terméket adnak el, és mondjuk Samsung garancia nélkül.
Köszi a tippeket!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #51 Dátum: 2015, 03 05, 16:33:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Azt hiszem veszek egy S6-ost, csak nem szeretnék ráfutni, hogy valami nem eredeti terméket adnak el, és mondjuk Samsung garancia nélkül.
Köszi a tippeket!

Vagy szolgáltatóknál, vagy a samsungnál. A boltok általában csak saját bolti garit adnak. A nagy műszaki áruházakban mi a helyzet az sajna nem tudom.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető jagusz01

« Reply #52 Dátum: 2015, 03 05, 17:36:57 »
Vagy szolgáltatóknál, vagy a samsungnál. A boltok általában csak saját bolti garit adnak. A nagy műszaki áruházakban mi a helyzet az sajna nem tudom.

Na ez a gond, így a prémium garanciás feltételeket sem tudod igénybe venni.
Vidékről pedig nehezebb a másik típusú garikat intézni.
Szolgáltató kilőve, mert még tart a hűség időm az S5-re :(

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #53 Dátum: 2015, 03 05, 22:16:42 »
Na ez a gond, így a prémium garanciás feltételeket sem tudod igénybe venni.
Vidékről pedig nehezebb a másik típusú garikat intézni.
Szolgáltató kilőve, mert még tart a hűség időm az S5-re :(

MediaMarkt  és ehhez hasonló nagy üzletláncok a Samsung Magyarországgal kötnek szerződést, úgyhogy azokra érvényes a prémium szerviz.

Nem elérhető istperson

• PDA: Samsung S20 FE (volt A71 OnePlus 6 Nexus 6P, Nexus 6 előtte Note 3)
  • PDA ROM: 8.1. Még...
« Reply #54 Dátum: 2015, 03 06, 08:19:11 »
Sziasztok!

Köszi a tippeket!

Keress rá a árgépen, vagy árukeresőn, és ami annyiba kerül, hogy dejó, az a legjobb esetben teherautóról esett a boltba, legrosszabb esetben hamis. Az igazi ár, az a Media Markt, edigital, 220V, meg pár nagyobb hardware bolt. A kapualj alatti GSM boltokban sokkal olcsóbb, de ott nagy a rizikó, hogy csak papíron garanciális.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Samsung Galaxy S6 vágyószoba.
« Reply #55 Dátum: 2015, 03 06, 23:22:47 »
Lehet,hogy az ember spórol 20 rugót,de aztán szívhatsz. Nem éri meg. Edigi,media tuti hivatalos garis

Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető jagusz01

« Reply #56 Dátum: 2015, 03 07, 18:45:42 »
Köszi a válaszokat!
Megfogadom a tanácsaitokat.
Persze előtte még megvárom, hogy mik lesznek az első kézzel fogható vélemények, mert az S5-ösömmel is elégedett vagyok.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #57 Dátum: 2015, 03 10, 09:06:25 »
Es akkor most kerdem en.. ha a samsung elszallt koreaban  az apple amerikaban... 1099 dollar egy oraert az nem veri ki a biztositekot ugye? :D tudom tudom az acel szijas es hazas kerulhet ennyibe... mert ugye az anyag hasznalat... samsungnal is uj az anyag hasznalat ... nah mindegy...:D nem tudom hogy ar a dollar de mintha ez is 200 ezer felett lenne majd..:D gondolom ez no problem hogy majdnem dupla aron adja ugyan azt a tudast mint egy lg g watch ...:))) sot a gwatchoz kepest majdnem tripla :))
ui. Majdnem kihagytam az arany verziot 10ezer dollartol :DDDD

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #58 Dátum: 2015, 03 10, 15:42:04 »

Es akkor most kerdem en.. ha a samsung elszallt koreaban  az apple amerikaban... 1099 dollar egy oraert az nem veri ki a biztositekot ugye? :D tudom tudom az acel szijas es hazas kerulhet ennyibe... mert ugye az anyag hasznalat... samsungnal is uj az anyag hasznalat ... nah mindegy...:D nem tudom hogy ar a dollar de mintha ez is 200 ezer felett lenne majd..:D gondolom ez no problem hogy majdnem dupla aron adja ugyan azt a tudast mint egy lg g watch ...:))) sot a gwatchoz kepest majdnem tripla :))
ui. Majdnem kihagytam az arany verziot 10ezer dollartol :DDDD
egy óra legyen óra,ne egy ilyen bohóc eszköz. Ebben az egy dologban maradi vagyok

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #59 Dátum: 2015, 03 10, 16:10:04 »
egy óra legyen óra,ne egy ilyen bohóc eszköz. Ebben az egy dologban maradi vagyok

Abszolút. :D Nehogy már az legyen, hogy elfelejtem feltölteni és nem tudom, hogy hány óra van.
Oké, van mobil, PC, laptop, tablet, világítós rádió, stb., de az időben mégis legyen egy stabil biztonságos pont.
A Casiom gond nélkül megy már vagy 10 éve. ;D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #60 Dátum: 2015, 03 10, 21:23:32 »
Abszolút. :D Nehogy már az legyen, hogy elfelejtem feltölteni és nem tudom, hogy hány óra van.
Oké, van mobil, PC, laptop, tablet, világítós rádió, stb., de az időben mégis legyen egy stabil biztonságos pont.
nah pont ezért tartom röhejnek a 10ezer dollárost.. főleg egy ilyen tényleg gyerekóra kinézetűnél... ha  lenne 10ezer dollárom egy órára bemegyek egy brájllingbe egy omegába vagy egy taghajerbe:DDD mondjuk azért a huwei körszámlapos órája brutálisan bejön:DDD

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #61 Dátum: 2015, 03 10, 21:23:43 »
Ennyi :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #62 Dátum: 2015, 03 12, 21:36:16 »
gondolom ennyi pénzért azért majd a kábel nélküli töltő dokkolót nem fogják alapból hozzá csomagolni...:D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #63 Dátum: 2015, 03 13, 08:33:00 »
Úgy tűnik, jön az Active változat.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #64 Dátum: 2015, 03 13, 21:02:59 »
Úgy tűnik, jön az Active változat.
Jaja. Ígéretes :)

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #65 Dátum: 2015, 03 23, 00:35:27 »
Olvasgatom itt a hozzászólásokat....régebben tényleg vágytuk az új galaxy-kat , most meg már nem annyira, sőt sokan más irányba mentek és inkább azt nézi miért nem nem kell majd. Érdekes. Mondjuk nekem sincs semmi késztetésem cserélni az S5 Duos + Gear S kombómat még véletlenül sem. Nem is érdekelt az S6 mit tud, mit nem,pedig régen... Kiégtünk.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #66 Dátum: 2015, 03 23, 06:26:17 »
Olvasgatom itt a hozzászólásokat....régebben tényleg vágytuk az új galaxy-kat , most meg már nem annyira, sőt sokan más irányba mentek és inkább azt nézi miért nem nem kell majd. Érdekes. Mondjuk nekem sincs semmi késztetésem cserélni az S5 Duos + Gear S kombómat még véletlenül sem. Nem is érdekelt az S6 mit tud, mit nem,pedig régen... Kiégtünk.

Na pont ez az. Olyan nagy lényegi újítást nem hoznak mostanában az új kütyük. Egy ideje minden második kiadást érdemes megcélozni.

Nem elérhető Laki

• Navigáció / Navigation: Valamilyen Samsung
  • PDA: Sok volt... most valamilyen Samsung
  • PDA ROM: Stock
« Reply #67 Dátum: 2015, 03 24, 11:03:38 »
Itt hol van a fejlődés?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Végül is csak hardverben. A proci és a memória... brutális sebességre képes :)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #68 Dátum: 2015, 03 24, 16:10:05 »
Végül is csak hardverben. A proci és a memória... brutális sebességre képes :)
Nekem ez a hardver is dosztig elég. Telefonon nem akarok digitalizázlni meg cod ozni. Sajnos inkább a trend a lényeg az új készülékeknél. Pl QHD vagy UHD...tök felesleges, de van :) Majd az lesz az ujjitás, ha egy vékony telefonba optikai zoomot raknak, éppen ezért a project ara nagyon is kecsegtető.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #69 Dátum: 2015, 03 24, 16:43:39 »
Nekem ez a hardver is dosztig elég. Telefonon nem akarok digitalizázlni meg cod ozni. Sajnos inkább a trend a lényeg az új készülékeknél. Pl QHD vagy UHD...tök felesleges, de van :) Majd az lesz az ujjitás, ha egy vékony telefonba optikai zoomot raknak, éppen ezért a project ara nagyon is kecsegtető.
és akkor majd cserélgeted az optikát? mert ugye akkor lesz a sima meg a zoomos ... ezzel az erővel még mindig viheted magaddal a fényképezőt ha már plusz egy kütyüt cipelsz és még akkor a cserélgetési idő se játszik be:) mert ugye hiába lesz választható milyen darabokból rakod össze attól még az optikai zoomos kamera vastag lesz hogy a készülékház esetleg vékony:) de akkor  már ott vannak a galaxy zoomok:) a telefon vékony de maga az optika vastag:)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #70 Dátum: 2015, 03 24, 17:58:52 »

Szerintem meg inkább az lesz nagy újítás, ha egy ilyen készülék legalább egy hétig működik egy töltéssel normál használattal. Mert ez ami most folyik teljesen felesleges, értelmetlen, kihasználhatatlan. Ugyanakkora képátlón egyre nagyobb felbontás. De minek, amikor a FHD is bőven elég, ott sem látni pixeleket... Volt G3-as készülékem, nem láttam különbséget egy FHD képernyő mellett a napi használat közben, pedig jó a szemem. Ja de, többet evett a készülék... Az ára meg borzasztóan drága, ráadásul gondolom fél évvel később jelentősen kevesebb lesz ismét. Szerintem bolond az, aki a kiadás napján megveszi, mert ezzel is csak a gyártó értelmetlen fejlesztéseit támogatja.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #71 Dátum: 2015, 03 24, 21:19:03 »
és akkor majd cserélgeted az optikát? mert ugye akkor lesz a sima meg a zoomos ... ezzel az erővel még mindig viheted magaddal a fényképezőt ha már plusz egy kütyüt cipelsz és még akkor a cserélgetési idő se játszik be:) mert ugye hiába lesz választható milyen darabokból rakod össze attól még az optikai zoomos kamera vastag lesz hogy a készülékház esetleg vékony:) de akkor  már ott vannak a galaxy zoomok:) a telefon vékony de maga az optika vastag:)
Egy modult még mindig könnyebb betenni a zsebbe, mint egy fényképezőt. Amúgy épp arra gondoltam, hogy egy olyan optikai rendszert találjanak fel, ami képes zoomolni, mégsem domborodik ki túlzottan a vázból. Miniatűrizálás erről szólna.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #72 Dátum: 2015, 03 24, 21:26:06 »
Egy modult még mindig könnyebb betenni a zsebbe, mint egy fényképezőt. Amúgy épp arra gondoltam, hogy egy olyan optikai rendszert találjanak fel, ami képes zoomolni, mégsem domborodik ki túlzottan a vázból. Miniatűrizálás erről szólna.

az még odébb van sajna .. lehet létezik már de előtte el kell adni szépen apránként :D. nem tudom azért az utcán nem állnék neki szét kapkodni a  telefont meg összerakni...:D szerelés közbe leejted egy darabját eltörik vagy rálépsz stb... necces kényelmi szempontból nekem ennyi a bajom a moduláris dolgokkal.. abból viszont jó hogy bemész a boltba kéne egy 8 magos proci egy 24es kamera egy 4,5 kijelző áhh 4,8 lett maradhat? tiszta közért:DDD

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #73 Dátum: 2015, 03 24, 21:43:17 »
az még odébb van sajna .. lehet létezik már de előtte el kell adni szépen apránként :D. nem tudom azért az utcán nem állnék neki szét kapkodni a  telefont meg összerakni...:D szerelés közbe leejted egy darabját eltörik vagy rálépsz stb... necces kényelmi szempontból nekem ennyi a bajom a moduláris dolgokkal.. abból viszont jó hogy bemész a boltba kéne egy 8 magos proci egy 24es kamera egy 4,5 kijelző áhh 4,8 lett maradhat? tiszta közért:DDD
Kinek mi jön be. Nagy a piac, mindent megvesznek az emberek. Szerintem jó elgondolás a moduláris készülék.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #74 Dátum: 2015, 03 24, 22:08:02 »
... 24es kamera egy 4,5 kijelző áhh 4,8 lett maradhat? tiszta közért:DDD

:-)