0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
You are not allowed to view links. Register or Loginezt gondoltam megkell veletek osztanom:D ez is megoldható:D
Nagy az isten állatkertje! Szegény telefon
Ok egy magyar csapat most csinaltak az apple watchbol kerekszamlapos orat is idiotak...Küldve az én SM-G925F-emről
You are not allowed to view links. Register or Loginazért ez nekem kissé vicces ezek egy része playen is alapból ingyenes s4hez annó jobb progikat és játékokat adtak ingyé...:/
You are not allowed to view links. Register or Login pl kezdjek ugy hogy cserelik a telefont.. es ha csinalnak egy uj verziot a tokbol azt is lehet szepen passzolni hozza az ujat;) lehet megerne venni most rgy tokot ha ez a verzio lesz.. megvan rola szamlad stb lehrt egyszer tudod ingyen es bermentve csereltetni a telefont.. Küldve az én SM-G925F-emről
Karcos ujjlenyomat olvasó mikroszkóp alatt:
Edget hol érdemes venni? Függetlenül. Lehet lecserélem a szifont,kezdem unni. Reális ára mennyi? Nekem elég a legkisebb tárhely.Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
hát nem tudom ha arra hivatkozol hogy unod és szifon előtt samsungod volt akkor nem vennék a helyedbe samsungot mert oké hogy hajlított kijelző stb de azon kívül ez is csak egy samsung kicist másabb ikonokkal stb... kb 2 hét alatt megunod ha csak a külcsínt nézzük...