2024, 11 29, 02:38:30

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285363 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2525 Dátum: 2015, 05 08, 10:25:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Kb 2 hete cserélték az S5-öt újra kamera hiba miatt. Most az újnál ugyan ez a hiba. Úgy látom a Samsung most belebukott ebbe. Most újra kihívom a szervizet. Kivi leszek most mi lesz. Megint csere? De, most komolyan elgondolkodtam, hogy váltok, mert ez így igen csak gáz.

30 nap után tudod újra kihívni. Limit van. :-)

Küldve az én SM-G920F-emről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2526 Dátum: 2015, 05 08, 10:29:26 »
Az jutott az eszembe, hogy ha simán cserélik a készülékeket mostanában, hová lesz a sok használt teló? Mi van akkor, ha javítják, majd egy másik usernek a cserekészüléke lesz. Ezért lehetséges, hogy az "új" ugyan azt a hibát produkálja.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Kalosi8585

• PDA: Note II. / Galaxy s5 / Galaxy s7 edge
« Reply #2527 Dátum: 2015, 05 08, 10:41:08 »
30 nap után tudod újra kihívni. Limit van. :-)

Most lejelentem. Nem fogok vésztöltővel rohangálni, mert 4 óra alatt lemerül az akku.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #2528 Dátum: 2015, 05 08, 15:18:15 »
Most lejelentem. Nem fogok vésztöltővel rohangálni, mert 4 óra alatt lemerül az akku.

Ha annyira merül az akksi, valószínű a proci is forr mint az állat. Néha ilyenkor indítsd újra a telefont, mert egy process ragad be.

Nem elérhető Kalosi8585

« Reply #2529 Dátum: 2015, 05 09, 20:32:43 »
Ha annyira merül az akksi, valószínű a proci is forr mint az állat. Néha ilyenkor indítsd újra a telefont, mert egy process ragad be.
Csak nem azért vettem, majd cserélték, hogy naponta újraindítsam. Mert naponta kell. Van cpu monitor 32-40% között megy olyankor a proci.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2530 Dátum: 2015, 05 10, 04:53:23 »
Csak nem azért vettem, majd cserélték, hogy naponta újraindítsam. Mert naponta kell. Van cpu monitor 32-40% között megy olyankor a proci.

Miért? Nem nagy durranás újraindítani, amíg a szerviz meg nem oldja.
Esetleg az újonnan telepített progikat lődd ki, ha megoldódik a probléma, próbáld meg újra feltenni.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2531 Dátum: 2015, 05 10, 10:30:15 »
Az lehet nem ártana. Lehet valamelyik újonnan telepített program csinálja.

Nem elérhető murga

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S5
  • PDA ROM: NC1
« Reply #2532 Dátum: 2015, 05 11, 17:28:56 »
Én is kamerahibával bajlódok...
Kihívtam a szervizt, elsőre simán cserélték.
Az új másnap már produkálta is a megszokott kamerahibákat, akár naponta többször is újra kellett indítanom.
Mondhatom hogy a cserekészülék még rosszabb, mint az eredeti volt...
Lejelentettem hogy megint kérek szervizt, de már nem jöttek ki, mondták, hogy nem tud küldeni szervizest és küldenek érte futárt. Nem akartam postázgatni (hiszen assistance vagy mi a lószőr) gondoltam majd egy hét múlva újra lejelentem és majd kijön a szervizes... de nem így történt. Mondták, hogy mivel már cserélve lett a készülék semmiképp nem fog jönni szervizes, ha kell a javítás adjam oda a futárnak a telefont...
Hát odaadtam, kaptam helyette egy Galaxy Ace-t) 4 nap múlva már hozta is vissza a futár, egy olyan papírral, hogy "Javítva. A teszten átment"... most csak 3 legszükségesebb progit raktam fel, de így is kamerahibával leállt már kétszer. Nem értem. Most megint lejelentem, hogy még mindig fenn áll a hiba... kíváncsi leszek, hogy mit szólnak hozzá...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2533 Dátum: 2015, 05 11, 18:24:20 »
Én is kamerahibával bajlódok...
Kihívtam a szervizt, elsőre simán cserélték.
Az új másnap már produkálta is a megszokott kamerahibákat, akár naponta többször is újra kellett indítanom.
Mondhatom hogy a cserekészülék még rosszabb, mint az eredeti volt...
Lejelentettem hogy megint kérek szervizt, de már nem jöttek ki, mondták, hogy nem tud küldeni szervizest és küldenek érte futárt. Nem akartam postázgatni (hiszen assistance vagy mi a lószőr) gondoltam majd egy hét múlva újra lejelentem és majd kijön a szervizes... de nem így történt. Mondták, hogy mivel már cserélve lett a készülék semmiképp nem fog jönni szervizes, ha kell a javítás adjam oda a futárnak a telefont...
Hát odaadtam, kaptam helyette egy Galaxy Ace-t) 4 nap múlva már hozta is vissza a futár, egy olyan papírral, hogy "Javítva. A teszten átment"... most csak 3 legszükségesebb progit raktam fel, de így is kamerahibával leállt már kétszer. Nem értem. Most megint lejelentem, hogy még mindig fenn áll a hiba... kíváncsi leszek, hogy mit szólnak hozzá...
van erre valami törvény is vagy mi 3. csere után jogod van visszakövetelni a vételárat vagy valamilyen formában a vétel árának levásárlását:) nem a mostani árat ha nem amivel te vásároltad:)

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #2534 Dátum: 2015, 05 11, 18:39:54 »
4 nap múlva már hozta is vissza a futár, egy olyan papírral, hogy "Javítva. A teszten átment"...
Ez ismerős még az s1 korszakomból.
Másodszor küldtem javításra a telót amikor a pécsi szervizes hölgy javaslatára,  írtam egy e-mailt a Samsung M.o.-nak, amibel leírtam, hogy nem azért vásároltam egy majdnem 100ezer forintos (akkor annyi volt) készüléket, hogy  ne használhassam és 2 hetente javításba küldjem. Szépen megfogalmaza, körítve, de a lényeg ez volt.
Már nem jött vissza a készülék csak egy csereutalvány.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2535 Dátum: 2015, 05 11, 19:16:52 »
Amúgy biztos , hogy a kameramodul csinálja a hibát? Mert ennyi hibás modul szerintem azé csak nincsen, hogyha tényleg cserélik. Azé ennyi hibás modult csak nem engednek ki. Meg érdekes , hogy a hiba szervizbe nem jön elő. Majd vissza küldik és megint csinálja.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2536 Dátum: 2015, 05 11, 19:20:59 »
Amúgy biztos , hogy a kameramodul csinálja a hibát? Mert ennyi hibás modul szerintem azé csak nincsen, hogyha tényleg cserélik. Azé ennyi hibás modult csak nem engednek ki. Meg érdekes , hogy a hiba szervizbe nem jön elő. Majd vissza küldik és megint csinálja.
Nekem a futár mondta hogy az alaplap is lehet... egyszerűen túlhajtja a háttérben a kameramodult...:)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #2537 Dátum: 2015, 05 11, 19:30:45 »
Szervizbe nem is fogja produkálni,nehogy már saját maguknak csináljanak negatív reklámot!Ráadásul mikor kérik hogy küld be a kütyüt bevizsgálásra,még aztis ők végzik nem egy esetlegesen független szerviz.
Ebből a szempontból már nem is bánom hogy másfél havi levelezés után küldtek egy csereutalványt és ma már egy S6E boldog tulajdonosa vagyok!Bár az S5-t is szerettem egészen addig még el nem kezdett vacakolni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető May

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Samsung galaxy S5 4.4.2 gyári
« Reply #2538 Dátum: 2015, 05 11, 22:38:01 »
Hy!

Valakinek fagyott már le a s5e?Nekem mostanság egyre gyakoribb,hogy lefagy vagy rengeteget kell várni mire megmozdul.Valami javaslat ?

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2539 Dátum: 2015, 05 12, 01:20:41 »
Hy!

Valakinek fagyott már le a s5e?Nekem mostanság egyre gyakoribb,hogy lefagy vagy rengeteget kell várni mire megmozdul.Valami javaslat ?
Kapcsoldd ki a wifit. Ha a play updatel, az app telepítés alatt megáll a telefon.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető May

• PFC Fan
« Reply #2540 Dátum: 2015, 05 12, 01:50:45 »
Kapcsoldd ki a wifit. Ha a play updatel, az app telepítés alatt megáll a telefon.

Nem akkor fagy le pl játék közbe betöltéskor vagy internetezés közbe pl ha oldalt nyitok meg vagy lejátszok valami filmet . De most újrafrissíttem a szoftvert, mindent eredetire raktam vissza.Most jelentősen gyorsabb is minden :)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2541 Dátum: 2015, 05 12, 09:09:30 »
Nem akkor fagy le pl játék közbe betöltéskor vagy internetezés közbe pl ha oldalt nyitok meg vagy lejátszok valami filmet . De most újrafrissíttem a szoftvert, mindent eredetire raktam vissza.Most jelentősen gyorsabb is minden :)

Nem lehet , hogy kevés volt a helyed a telefonon?

Nem elérhető Kalosi8585

« Reply #2542 Dátum: 2015, 05 12, 12:51:39 »
Az lehet nem ártana. Lehet valamelyik újonnan telepített program csinálja.
Mivel egyszer már cserélték elmondta a szervizes, hogy a frissítés okozza a hibát és nem egy program. Kilőni nem tudom a kamerát, hisz mm-qcamera-daemon nem lehet. Meg ugye leáll a kamera kamera hibával. Elvárja az ember, hogy jól működjön.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2543 Dátum: 2015, 05 12, 14:46:03 »
Mivel egyszer már cserélték elmondta a szervizes, hogy a frissítés okozza a hibát és nem egy program. Kilőni nem tudom a kamerát, hisz mm-qcamera-daemon nem lehet. Meg ugye leáll a kamera kamera hibával. Elvárja az ember, hogy jól működjön.

Akkor mégis program okozza ha a frissítés okozza a hibát :) Amúgy igazad van ha már megveszi az ember akkor jól működjön.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2544 Dátum: 2015, 05 12, 14:47:29 »
Szervizbe nem is fogja produkálni,nehogy már saját maguknak csináljanak negatív reklámot!Ráadásul mikor kérik hogy küld be a kütyüt bevizsgálásra,még aztis ők végzik nem egy esetlegesen független szerviz.
Ebből a szempontból már nem is bánom hogy másfél havi levelezés után küldtek egy csereutalványt és ma már egy S6E boldog tulajdonosa vagyok!Bár az S5-t is szerettem egészen addig még el nem kezdett vacakolni.

Ez a csere utalvány , hogy működik olcsóbban tudsz másik telefont venni?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2545 Dátum: 2015, 05 12, 15:32:00 »
Ez a csere utalvány , hogy működik olcsóbban tudsz másik telefont venni?
Levásárolhatod a készüléked árát amennyiért vetted. Szóval bemész vele a samsungba kihozol egy s6-t ezt odaadod levonják az x összeget amennyiért vetted a készüléket és kifizeted a különbözetet... gondolom én legalábbis ezt írta régebben:D

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2546 Dátum: 2015, 05 12, 16:10:42 »
Levásárolhatod a készüléked árát amennyiért vetted. Szóval bemész vele a samsungba kihozol egy s6-t ezt odaadod levonják az x összeget amennyiért vetted a készüléket és kifizeted a különbözetet... gondolom én legalábbis ezt írta régebben:D

Aha értem.

Nem elérhető May

• PFC Fan
« Reply #2547 Dátum: 2015, 05 13, 01:03:33 »
Nem lehet , hogy kevés volt a helyed a telefonon?

Nem, a fél hely megvan.

Nem elérhető Kalosi8585

« Reply #2548 Dátum: 2015, 05 13, 07:19:22 »
Akkor mégis program okozza ha a frissítés okozza a hibát :) Amúgy igazad van ha már megveszi az ember akkor jól működjön.
A frissítést a Lollira értem.

Nem elérhető devilg

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950F
« Reply #2549 Dátum: 2015, 05 14, 12:53:38 »
Üdv mindenkinek.Kérdésem lenne  raktam az s5 be most 1 sd kártyát látja is minden szép csak ha másolni akarok rá annyit dob hogy nincs jogosultság és írásvédett ilyenkor mi van?