2024, 11 29, 03:53:35

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285365 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető pociboy

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2500 Dátum: 2015, 04 25, 20:13:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello mindenki! Egy szokatlalan kérdésem lenne! Valaki tud olyan weboldalról ahol bekell irni az imei számot és akkor kidobja az ilyen (un.: előzményeket) kik voltak a tulajok meg h előfizus vagy nem! Minap hallottam ezt az egyik havertól, én személyszerint kétlem de mondom megérdeklődőm!!!@
Személy szerint csak arról tudok ami megmutatja, hogy az adott azonosító milyen készülékhez tartozik.
Előfizetés után más infót is megtudhatsz.
De azt, hogy kié volt a teló azt nem. Azt még a szolgáltató sem adja ki.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2501 Dátum: 2015, 04 25, 21:10:32 »
Hello mindenki! Egy szokatlalan kérdésem lenne! Valaki tud olyan weboldalról ahol bekell irni az imei számot és akkor kidobja az ilyen (un.: előzményeket) kik voltak a tulajok meg h előfizus vagy nem! Minap hallottam ezt az egyik havertól, én személyszerint kétlem de mondom megérdeklődőm!!!@

Elvileg olyan van amivel bizonyos dolgokat le tudsz kérni de az 1 letölthető program  ,de a tulajokról szerintem nem kapsz infót többiről elvileg tudsz infót.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2502 Dátum: 2015, 04 25, 21:50:04 »
ez igaz,nálam kb 1 hete itt az edge,2-3 napután elmult a csoda,(megint samu)most döntenem kell,eladom g3 ,vagy s6,g3 marad. :D ennyit a samurol.+ a 100 ezer töblet kiadásomrol. ;)
Kerdem en innen valaki atjar szidni a g3 es az lgt hozzatok hogy allandoan samu topikba szidod a samut? Vagy csak ugy alapbol jon? Mert szerintem.akkor felesleges... minz irtak az a szep ebben hogy mindenki eldontheti szamara melyik marka a szivehez kozel allo ird azt higy neked mar nem jon be es ennyi de ez az allando fikazas itt samu topikokban mar sok. Akkor ezer bocsanat ha valaki atjar innen lghez es szidja ugyan igy az lgt...;) szemely szerint akkor se vennek lgt ha becsodolne a samsung.. akkor rendelnek valami kinai okosat inkabb...:D

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2503 Dátum: 2015, 04 25, 22:01:17 »
Kerdem en innen valaki atjar szidni a g3 es az lgt hozzatok hogy allandoan samu topikba szidod a samut? Vagy csak ugy alapbol jon? Mert szerintem.akkor felesleges... minz irtak az a szep ebben hogy mindenki eldontheti szamara melyik marka a szivehez kozel allo ird azt higy neked mar nem jon be es ennyi de ez az allando fikazas itt samu topikokban mar sok. Akkor ezer bocsanat ha valaki atjar innen lghez es szidja ugyan igy az lgt...;) szemely szerint akkor se vennek lgt ha becsodolne a samsung.. akkor rendelnek valami kinai okosat inkabb...:D

Hát nem tudom de én nem fizettem volna több 200 ezret ha nem jön be 1 készülék , hogy utána 3 nap után eladjam , hálistennek nem keresek annyit így ez a veszély nem fenyeget :)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #2504 Dátum: 2015, 04 26, 07:09:01 »
Hát nem tudom de én nem fizettem volna több 200 ezret ha nem jön be 1 készülék , hogy utána 3 nap után eladjam , hálistennek nem keresek annyit így ez a veszély nem fenyeget :)

Valóban érdekes ez a "vonzalom" a Samu iránt ;), mert újra és újra bepróbálkozik nem kis költséggel, hogy azután mondhassa, hogy az LG G3 az mégis jobb.
De sebaj, nemsoká megjenik az LG csúcsmodell, aminek bőr hátlapja lesz és állítólag drágább lesz az iPhone vagy Samsung zászlóshajóknál.

Nem elérhető Kalosi8585

• PDA: Note II. / Galaxy s5 / Galaxy s7 edge
« Reply #2505 Dátum: 2015, 04 28, 12:22:33 »
Megtörtént a bejelentés. Nagyon kíváncsi leszek, hogy javítás, vagy csere lesz.

Csere megtörtént :) happy van. Az 5.0-át nem szereti az egyes S5, amibe egy bizonyos kamera modul található, ami az enyémben is volt. De elmondás szerint nem szín függő, bármelyiknél előjöhet.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2506 Dátum: 2015, 04 28, 12:32:03 »
Csere megtörtént :) happy van. Az 5.0-át nem szereti az egyes S5, amibe egy bizonyos kamera modul található, ami az enyémben is volt. De elmondás szerint nem szín függő, bármelyiknél előjöhet.
Hol irtak olyat hogy szin fuggo lenne? Mondtak amugy mindent... nem loli kerdese kitkat alatt is volt kamera modul sz..odas egyszeruen gyari hibasak a kamerak amiket az s5kbe raktak nem.igazan ertem ezt mert olyan nehez bevallani..:D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2507 Dátum: 2015, 04 28, 13:17:43 »
Hol irtak olyat hogy szin fuggo lenne? Mondtak amugy mindent... nem loli kerdese kitkat alatt is volt kamera modul sz..odas egyszeruen gyari hibasak a kamerak amiket az s5kbe raktak nem.igazan ertem ezt mert olyan nehez bevallani..:D

Gondolom a szolgáltatók színeire gondolt.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2508 Dátum: 2015, 04 29, 00:03:54 »
Személy szerint csak arról tudok ami megmutatja, hogy az adott azonosító milyen készülékhez tartozik.
Előfizetés után más infót is megtudhatsz.
De azt, hogy kié volt a teló azt nem. Azt még a szolgáltató sem adja ki.
Nekem is ez van,honnan származik

Nem elérhető devilg

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950F
« Reply #2509 Dátum: 2015, 04 29, 11:28:39 »
Üdvözlet.Leadtam gariba az s5 ömet a kamera leállt hiba random szerűen dologgal most nem lehet csak a lolli csinálja ezt?akkor nem frissítem be és ennyi

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2510 Dátum: 2015, 04 29, 12:55:19 »
Üdvözlet.Leadtam gariba az s5 ömet a kamera leállt hiba random szerűen dologgal most nem lehet csak a lolli csinálja ezt?akkor nem frissítem be és ennyi
Levan irva jo parszor mar a kitkat alatt csinalja ezt ha kamera modul hibas.. loli  alatt  csak megspekelodik egy gyors merulessel. Nekem elsonek ezzel a gondal kitkattl volt szervizbe...

Nem elérhető devilg

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950F
« Reply #2511 Dátum: 2015, 04 29, 13:14:44 »
Levan irva jo parszor mar a kitkat alatt csinalja ezt ha kamera modul hibas.. loli  alatt  csak megspekelodik egy gyors merulessel. Nekem elsonek ezzel a gondal kitkattl volt szervizbe...

És sikerült nekik megcsinálni?jó lett?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2512 Dátum: 2015, 04 29, 15:07:59 »
És sikerült nekik megcsinálni?jó lett?
nem megcsinálják már.. cserélik újra.

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 8.0 BTU
« Reply #2513 Dátum: 2015, 04 29, 18:58:02 »
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy csinálja e valakinek azt hogy ki irja a goole + leállt,a névjegyzék leállt?
Mi lehet a hiba?
Mi tévő legyek.
loli van rajta 5,0.

Köszönöm a váalaszokat előre is.

Üdv:Mazsiba

Nem elérhető Time

« Reply #2514 Dátum: 2015, 04 30, 14:33:41 »
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy csinálja e valakinek azt hogy ki irja a goole + leállt,a névjegyzék leállt?
Mi lehet a hiba?
Mi tévő legyek.
loli van rajta 5,0.

Köszönöm a váalaszokat előre is.

Üdv:Mazsiba

Első körben csinálj a problémás appokra egy cache és adattörlést az Alkalmazáskezelőben.

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 8.0 BTU
« Reply #2515 Dátum: 2015, 04 30, 17:38:27 »
Első körben csinálj a problémás appokra egy cache és adattörlést az Alkalmazáskezelőben.

A névjegyzékre nem lehet csinálni a másikra meg csináltam.A névjegyzéknet ma is ki irta hogy le áll amint fel oldottam a képernyő zárat.

Nem elérhető Time

« Reply #2516 Dátum: 2015, 04 30, 22:32:45 »
A névjegyzékre nem lehet csinálni a másikra meg csináltam.A névjegyzéknet ma is ki irta hogy le áll amint fel oldottam a képernyő zárat.

Lehet azt, csak el kell menni az Alkalmazáskezelőben a Mind-re. Ott van Névjegyek adattal és cache-sel. Meg van Névjegyek tárhelye is.
Nem tudom kell-e az utóbbi törlése is hozzá, de ha a Névjegy nem elég, akkor próbaként ezt is.
Azért mondtam ezeket és első körben célirányosan, hogy elkerülhesd a teljes factory resetet.

Azután előfordulhat, hogy ez sem elég, de ennél a gyári programnál kevéssé valószínű.
Viszont nálam rendszeresen leáll a VonatDroid. Ilyenkor törlöm az adatokat, cache-t, és valameddig jó, azután megint lefagy. Már újra is raktam a törlés mellett, de hiába. Ez csak egy példa, de inkább ritka kivétel szerintem.

Nem elérhető Pufi9

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: G935FOXX1APD2
« Reply #2517 Dátum: 2015, 05 01, 16:50:48 »
Hali
Valaki tapasztalt olyan hibát hogy a 32Gb-os memória kártyát nem jól kezeli a telefon és a 16Gb-os kártyával viszont semmi baj nincsen?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #2518 Dátum: 2015, 05 01, 17:00:45 »
Hali
Valaki tapasztalt olyan hibát hogy a 32Gb-os memória kártyát nem jól kezeli a telefon és a 16Gb-os kártyával viszont semmi baj nincsen?

Nem. Tökéletesen kezeli.

Küldve az én SM-G920F-emről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2519 Dátum: 2015, 05 01, 17:56:01 »
Nem. Tökéletesen kezeli.

Küldve az én SM-G920F-emről
+1
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #2520 Dátum: 2015, 05 01, 20:47:20 »
Hali
Nekem még mikor meg volt a kütyü akkor 64gb-s kártya volt benne és gond nélkül kezelte.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2521 Dátum: 2015, 05 02, 11:19:00 »
Hali
Am mit értesz nem jól kezelés alatt?
Ha egy class 4-es 32GB-os kártyát teszel bele, az piszok módon meg fogja akasztani. Telefonba class 10-nél lassabb kártya nem javasolt, am meg formázd át exFat-ra, azzal tuti nem lesz gond  :ok:

Nem elérhető lenpapa

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxi S6 G920F
  • PDA ROM: Xtrestolite 3.0 Beta 3 MM
« Reply #2522 Dátum: 2015, 05 07, 19:54:46 »
Űdv. Mindenkinek! Nagyon nagy baj történt nálam, aki tud tanácsot adni kérem segítsen!! Úgy kezdődött, hogy nagyon laggolt a rendszer ezért mérgemben felraktam a 4 fájlos kitket-et odinnal. Elsőre nem indult el,ezért kívettem az aksit,majd mível utána is csak a samsung logóig jutott,csínáltam a gyári recovery-ben egy faktori-resetet.Na erre elindult,de ekkor jött a fekete leves mert a samsung account-hoz érve /amit én egyébként mindig átugrottam / azt írta ki,hogy az eszkozön szabálytalan gyári vísszaállítás történt ezért zárolva lett,és annak ígazolására hogy én vagyok a telefon  tulajdonosa jelenkezzek be ,azzal a felhasználónévvel és jelszóval amível márbejelenkeztem. Mivel én még  eddig egyetlen készűlékemmel sem jelentkeztem be a samsung fiókba ,arra a következtetésre jutottam,hogy az előző tulaj regisztrálhatta a készűléket.Hanem most jön a lényeg,fél éve vettem egy hónaposan a telefont és úgy megörültem neki, hogy az eladónak semmílyen elérhetőségét nem írtam fel!Mit tudok tenni? Hogy tudnám kíhagyni a samsung account bejelentkezést?.Felhívtam a samsung űgyfélszolgálatát, ahol megerősítették az IMEI alapján,hogy a készűlék regísztrálva van de többet nem segíthetnek.Vmi ötlet????

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2523 Dátum: 2015, 05 07, 21:50:39 »
Űdv. Mindenkinek! Nagyon nagy baj történt nálam, aki tud tanácsot adni kérem segítsen!! Úgy kezdődött, hogy nagyon laggolt a rendszer ezért mérgemben felraktam a 4 fájlos kitket-et odinnal. Elsőre nem indult el,ezért kívettem az aksit,majd mível utána is csak a samsung logóig jutott,csínáltam a gyári recovery-ben egy faktori-resetet.Na erre elindult,de ekkor jött a fekete leves mert a samsung account-hoz érve /amit én egyébként mindig átugrottam / azt írta ki,hogy az eszkozön szabálytalan gyári vísszaállítás történt ezért zárolva lett,és annak ígazolására hogy én vagyok a telefon  tulajdonosa jelenkezzek be ,azzal a felhasználónévvel és jelszóval amível márbejelenkeztem. Mivel én még  eddig egyetlen készűlékemmel sem jelentkeztem be a samsung fiókba ,arra a következtetésre jutottam,hogy az előző tulaj regisztrálhatta a készűléket.Hanem most jön a lényeg,fél éve vettem egy hónaposan a telefont és úgy megörültem neki, hogy az eladónak semmílyen elérhetőségét nem írtam fel!Mit tudok tenni? Hogy tudnám kíhagyni a samsung account bejelentkezést?.Felhívtam a samsung űgyfélszolgálatát, ahol megerősítették az IMEI alapján,hogy a készűlék regísztrálva van de többet nem segíthetnek.Vmi ötlet????
esetleg még egy factory sim kártya ki és net és wifi nélkül indítsd el... ehez kell neki valami net ahol hirtelen felkapaszkodik és ezt kiírja de lehet utána ha berakod a sim kártyát vagy felmész wifire helyből ugyan így megkapod majd ezt az üzenetet.

Nem elérhető Kalosi8585

• PDA: Note II. / Galaxy s5 / Galaxy s7 edge
« Reply #2524 Dátum: 2015, 05 08, 10:18:59 »
Sziasztok!
Kb 2 hete cserélték az S5-öt újra kamera hiba miatt. Most az újnál ugyan ez a hiba. Úgy látom a Samsung most belebukott ebbe. Most újra kihívom a szervizet. Kivi leszek most mi lesz. Megint csere? De, most komolyan elgondolkodtam, hogy váltok, mert ez így igen csak gáz.