2024, 11 29, 01:47:12

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285358 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2450 Dátum: 2015, 04 17, 12:22:10 »
Nah szervizfutár itt járt... cserélték egy szó nélkül az egész kütyüt.. szóval az s5m még mindig eladó... és így már vadi új amire azt mondta a srác hogy így már ebben a típusban sose jön elő a kamerahiba ;)

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #2451 Dátum: 2015, 04 17, 12:41:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nah szervizfutár itt járt... cserélték egy szó nélkül az egész kütyüt.. szóval az s5m még mindig eladó... és így már vadi új amire azt mondta a srác hogy így már ebben a típusban sose jön elő a kamerahiba ;)
Szuper! Nézett valamit rajta?
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2452 Dátum: 2015, 04 17, 13:39:48 »

Érdekes, hogy már nem a legújabb kütyü, nem javítják. Inkább cserélik.
Most ujjra indult a garid?
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2453 Dátum: 2015, 04 17, 18:37:50 »
Szuper! Nézett valamit rajta?
Lefotozta a papirokat. Mar kezembe nyomta az ujat amikor felszemmel lattam hogy download modba rakta szoval nezte a knoxot:/

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2454 Dátum: 2015, 04 17, 18:39:03 »
Érdekes, hogy már nem a legújabb kütyü, nem javítják. Inkább cserélik.
Most ujjra indult a garid?
Nem nem.. lenyegebe hozott egy origi s5t amibe az enyem imei es sorozat szama bevolt mar taplalva. Enyemrol leszedte a matricat az ujba beragasztotta es ennyi.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2455 Dátum: 2015, 04 17, 21:33:55 »
aki eddig kételkedett az s5 vízállóságában:D

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2456 Dátum: 2015, 04 17, 22:03:40 »
aki eddig kételkedett az s5 vízállóságában:D
Hehe :) Napi cukiság :D

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2457 Dátum: 2015, 04 17, 23:03:08 »
Sziasztok.

Szeretnék elbúcsúzni az S5-ös topik-tól, ugyanis ,ma megvettem az S6-ost, és sok köszönetet szeretnék mondani mindenkinek az S5-készülékkel kapcsolatos építő hozászolásaiért, valamint a sok segítségért.

Mennyiért sikerült megvenni?

Nem elérhető devilg

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950F
« Reply #2458 Dátum: 2015, 04 19, 14:13:52 »
Üdv mindenkinek!Annyi kérdésem lenne hogy az normális hogy kb olyan 2mp míg a képernyő elfordul ha elfordítom?

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2459 Dátum: 2015, 04 19, 14:26:05 »
Üdv mindenkinek!Annyi kérdésem lenne hogy az normális hogy kb olyan 2mp míg a képernyő elfordul ha elfordítom?
Rom függő. Régebben nekem is annyi volt. Boc7 vagy utáni romok már gyorsabbak.

Nem elérhető devilg

« Reply #2460 Dátum: 2015, 04 19, 17:28:43 »
Rom függő. Régebben nekem is annyi volt. Boc7 vagy utáni romok már gyorsabbak.
Köszi az infot

Nem elérhető devilg

« Reply #2461 Dátum: 2015, 04 19, 17:45:12 »
Még annyi lenne hogy ha romot cserél az ember ugyan úgy minden pá és alap rendszer lesz?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2462 Dátum: 2015, 04 19, 17:52:36 »
Még annyi lenne hogy ha romot cserél az ember ugyan úgy minden pá és alap rendszer lesz?
Nem , ha nem 4filos romot hasznalasz. Ha alapot akarsz akkor recoban wipolni kell mindig.

Nem elérhető Kalosi8585

• PDA: Note II. / Galaxy s5 / Galaxy s7 edge
« Reply #2463 Dátum: 2015, 04 20, 07:22:49 »
Az enyém telenoros, és ugyan úgy kamerahibás. Annak ellenére, hogy egyszer már cserélték!

Gondolom erről beszéltél. Már a elegem van, hogy hetente ez van. Próbáljak egy factory-t, vagy hívja a szervizet? Este fél 8-kor vettem le a töltőről, és tessék az eredmény reggelre le volt merülve, pedig még újra is indítottam. De alkalmazásoknál meg ki sem tudom lőni ezt a szart, hogy ne fusson, nagyon idegesítő egy felső kategóriás mobilnál.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2464 Dátum: 2015, 04 20, 08:20:34 »
Gondolom erről beszéltél. Már a elegem van, hogy hetente ez van. Próbáljak egy factory-t, vagy hívja a szervizet? Este fél 8-kor vettem le a töltőről, és tessék az eredmény reggelre le volt merülve, pedig még újra is indítottam. De alkalmazásoknál meg ki sem tudom lőni ezt a szart, hogy ne fusson, nagyon idegesítő egy felső kategóriás mobilnál.
Hivd a szervizt... kicserelik az egesz telefont egy ujra... az enyemet penteken csereltek emiatt.. semmit nem nez a knoxon kivul. Kb 5 perc volt kijott lefotozta a papirokat kivett boritekbol egy ujat ami mar a te regid imei szamara van bepprgranozva es ennyi alairsz es kaptal egy vadi uj s5t.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #2465 Dátum: 2015, 04 20, 09:29:54 »
Hivd a szervizt... kicserelik az egesz telefont egy ujra... az enyemet penteken csereltek emiatt.. semmit nem nez a knoxon kivul. Kb 5 perc volt kijott lefotozta a papirokat kivett boritekbol egy ujat ami mar a te regid imei szamara van bepprgranozva es ennyi alairsz es kaptal egy vadi uj s5t.
Akkor ez most hardver hiba lenne? Nekem soha nem szívta így az aksim. Ha használom a kamerát valamelyik alkalmazásban akkor természetesen megjelenik, de utána szépen eltűnik.
Sőt, most nézem és loli alatt se a kamera alkalmazás, se a viber alatt használva a kamerát nem jelenik meg az akkumulátor használatban.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Travolta76

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 8, Ford Convers+, HX4700-NokiaLD-3W
  • PDA: HP HX4700
« Reply #2466 Dátum: 2015, 04 20, 09:36:34 »

Igen, nekem is ugyan ezt csinálna. Én se találtam meg, melyik alkalmazás lenne, ami kiakasztja a kamerát.

Nem elérhető Travolta76

« Reply #2467 Dátum: 2015, 04 20, 09:47:00 »

Érdekelne, hogy milyen módon sikerült őket rávenned a cserére? Engem avval zsibbasztanak, hogyküldjem be a telefont minden tartozékával, dobozával, és kivizsgálják a hibát. Javítás nem történik, csak bevizsgálás. Valaki írta, hogy neki simán visszaküldték a telefont avval, hogy a szervizben a mérnökök nem tudták generálni a hibát, ezért visszaküldték neki a telefont, hogy hibátlan. Én is írtam nekik, hogy mivel nem álandó hibáról van szó, ezért hetekig is tarthat a javítás és addig nekem készülék nélkül kell maradnom, illetve mivel én is napi szinten javítok műszaki berendezéseket, de leégne az arcomról a bőr, ha pár naponbelül visszahoznák ugyan avval a hibával. És, hogy náluk ez, hogy lehetséges. De csak azt szajkózták, hogy be kell küldenem hozzájuk a készüléket. Kicsit hosszúra sikeredett, de jelenleg itt tartok, hogy inkább figyelem és újraindítom, mint szakbarbárok kezébe adjam a telót.

Nem elérhető Kalosi8585

« Reply #2468 Dátum: 2015, 04 20, 09:47:47 »
Igen, nekem is ugyan ezt csinálna. Én se találtam meg, melyik alkalmazás lenne, ami kiakasztja a kamerát.
De az a furcsa ,hogy este miközben alszom. Életre kel  :D.
Ma hívom a szervizet, hogy csináljanak valamit, sajnos a hetekben többször is előfordult.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2469 Dátum: 2015, 04 20, 10:06:52 »
Érdekelne, hogy milyen módon sikerült őket rávenned a cserére? Engem avval zsibbasztanak, hogyküldjem be a telefont minden tartozékával, dobozával, és kivizsgálják a hibát. Javítás nem történik, csak bevizsgálás. Valaki írta, hogy neki simán visszaküldték a telefont avval, hogy a szervizben a mérnökök nem tudták generálni a hibát, ezért visszaküldték neki a telefont, hogy hibátlan. Én is írtam nekik, hogy mivel nem álandó hibáról van szó, ezért hetekig is tarthat a javítás és addig nekem készülék nélkül kell maradnom, illetve mivel én is napi szinten javítok műszaki berendezéseket, de leégne az arcomról a bőr, ha pár naponbelül visszahoznák ugyan avval a hibával. És, hogy náluk ez, hogy lehetséges. De csak azt szajkózták, hogy be kell küldenem hozzájuk a készüléket. Kicsit hosszúra sikeredett, de jelenleg itt tartok, hogy inkább figyelem és újraindítom, mint szakbarbárok kezébe adjam a telót.
Regeltem mysamsungra es szoveges formaba kertem a helyszini javitast eme beragado app miatt es hogy a kamera leallt hiba uzenettekkel csak az ujrainditas segit.. nem mondtak semmit csak felhivtak idopont egyeztetes miatt es megkerdeztek milyen szinu a telefon. Ennyi volt. Kijott a szervizes srac. Megkerdezte tudod e mi a menet ilyenkor. Mondtam neki forumon olvastam hogy csere van most mar. Erre annyi mondott igen sokat szivtak vele ok is meg a vasarlok is igy az igazgatosag ugy dontott hogy helyszini javitas nincs ha nem helybol csere mar olyan modellre amivel ez a kamera hiba nem jon elo. Kerdeztem es mi okozza ezt az alaplap vagy a kamera modul? Mondta hogy is is.. ezt a beragadast az alaplap okozza es tulhajtja a kamera modult ezert eloszor csak merul a telefon majd jon a kamera leallt problema.

Nem elérhető Travolta76

« Reply #2470 Dátum: 2015, 04 20, 10:35:52 »
Regeltem mysamsungra es szoveges formaba kertem a helyszini javitast eme beragado app miatt es hogy a kamera leallt hiba uzenettekkel csak az ujrainditas segit.. nem mondtak semmit csak felhivtak idopont egyeztetes miatt es megkerdeztek milyen szinu a telefon. Ennyi volt. Kijott a szervizes srac. Megkerdezte tudod e mi a menet ilyenkor. Mondtam neki forumon olvastam hogy csere van most mar. Erre annyi mondott igen sokat szivtak vele ok is meg a vasarlok is igy az igazgatosag ugy dontott hogy helyszini javitas nincs ha nem helybol csere mar olyan modellre amivel ez a kamera hiba nem jon elo. Kerdeztem es mi okozza ezt az alaplap vagy a kamera modul? Mondta hogy is is.. ezt a beragadast az alaplap okozza es tulhajtja a kamera modult ezert eloszor csak merul a telefon majd jon a kamera leallt problema.

Köszönöm az infót. Én is regelve vagyok szamiéknál. Gondolom a megjegyzéshez írtál...

Nem elérhető Kalosi8585

« Reply #2471 Dátum: 2015, 04 20, 11:35:42 »
Köszönöm az infót. Én is regelve vagyok szamiéknál. Gondolom a megjegyzéshez írtál...
Megtörtént a bejelentés. Nagyon kíváncsi leszek, hogy javítás, vagy csere lesz.

Nem elérhető Travolta76

« Reply #2472 Dátum: 2015, 04 20, 11:38:22 »
Olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem áruházból az iGO-t. Ugye most ingyenesen letölthető 10 napig magyar ország térképpel. Hova telepíti a készülék, vagy, hogy tudnám teljesen lementeni, hogy máskor is vagy másik készüléken bármikor használni tudjam?

Nem elérhető Travolta76

« Reply #2473 Dátum: 2015, 04 20, 11:39:09 »
Megtörtént a bejelentés. Nagyon kíváncsi leszek, hogy javítás, vagy csere lesz.

Dettó! :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2474 Dátum: 2015, 04 20, 12:44:27 »
Olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem áruházból az iGO-t. Ugye most ingyenesen letölthető 10 napig magyar ország térképpel. Hova telepíti a készülék, vagy, hogy tudnám teljesen lementeni, hogy máskor is vagy másik készüléken bármikor használni tudjam?
Elvileg ha egyszer letoltotted akkor onnantol kezdve amig ezzel a mail cimmeddel jelentkezel be barmelyik keszulekre a sajat appok kozott mindig ott marad mostantol amig nem torlod, szoval elvileg mindig letudod mostantol tolteni.... legalabbis mas ilyen akcios programok amik par napig voltak ingyenesek nekem mind ott van meg a mai napig...

Küldve az én SM-G925F-emről