2024, 11 29, 01:35:06

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285357 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Travolta76

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Galaxy Note 8, Ford Convers+, HX4700-NokiaLD-3W
  • PDA: HP HX4700
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2475 Dátum: 2015, 04 20, 12:46:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elvileg ha egyszer letoltotted akkor onnantol kezdve amig ezzel a mail cimmeddel jelentkezel be barmelyik keszulekre a sajat appok kozott mindig ott marad mostantol amig nem torlod, szoval elvileg mindig letudod mostantol tolteni.... legalabbis mas ilyen akcios programok amik par napig voltak ingyenesek nekem mind ott van meg a mai napig...

Küldve az én SM-G925F-emről

Köszönöm, ezt tudtam, mert nekem is vannak más appok. Csak azért kérdeztem, mert szerettem volna más eszközre is feltenni, illetve a térképfájlokat máshoz használni.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2476 Dátum: 2015, 04 20, 13:24:31 »
Köszönöm, ezt tudtam, mert nekem is vannak más appok. Csak azért kérdeztem, mert szerettem volna más eszközre is feltenni, illetve a térképfájlokat máshoz használni.
Hat ha droid elvielg ki lehet masolni a masik eszkozre.. azt hogy mukodne e nem tudni... mert ugye most kimondottan az s5el kompatibilis verziot szedte le neked.. innentol lehet mas hardweren nem fog menni amit kimasolnal. Kijelzo felbontas meg lehet oke mert csak atkell irni egy filet az igoban. De lehet massal mar gondja lenne.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2477 Dátum: 2015, 04 20, 13:54:42 »
Érdekelne, hogy milyen módon sikerült őket rávenned a cserére? Engem avval zsibbasztanak, hogyküldjem be a telefont minden tartozékával, dobozával, és kivizsgálják a hibát. Javítás nem történik, csak bevizsgálás. Valaki írta, hogy neki simán visszaküldték a telefont avval, hogy a szervizben a mérnökök nem tudták generálni a hibát, ezért visszaküldték neki a telefont, hogy hibátlan. Én is írtam nekik, hogy mivel nem álandó hibáról van szó, ezért hetekig is tarthat a javítás és addig nekem készülék nélkül kell maradnom, illetve mivel én is napi szinten javítok műszaki berendezéseket, de leégne az arcomról a bőr, ha pár naponbelül visszahoznák ugyan avval a hibával. És, hogy náluk ez, hogy lehetséges. De csak azt szajkózták, hogy be kell küldenem hozzájuk a készüléket. Kicsit hosszúra sikeredett, de jelenleg itt tartok, hogy inkább figyelem és újraindítom, mint szakbarbárok kezébe adjam a telót.
Én voltam akinek 2-er járt szervizben a készüléke és 1-er volt bevizsgáláson és 6 hét levelezés és egy videó küldés a hibáról meg győzte őket arról hogy nem jó a kütyüm.Ezután kis idő elteltével kaptam egy csereutalványt amit ha akarok be válthatok vagy visszakaphatom a készülék vásárláskori árát 3 hónapon belül.Kaptam egy 2200mAh-s külső akkumulátort a kellemetlenségekért cserébe a Samsung-l.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2478 Dátum: 2015, 04 20, 14:16:38 »
Én voltam akinek 2-er járt szervizben a készüléke és 1-er volt bevizsgáláson és 6 hét levelezés és egy videó küldés a hibáról meg győzte őket arról hogy nem jó a kütyüm.Ezután kis idő elteltével kaptam egy csereutalványt amit ha akarok be válthatok vagy visszakaphatom a készülék vásárláskori árát 3 hónapon belül.Kaptam egy 2200mAh-s külső akkumulátort a kellemetlenségekért cserébe a Samsung-l.
Sztem ígyse jártál akkor rosszul :) ezért szeretem azért a samsungot... csak hát lehetett volna ígyis indítani.. nálam érdekes hogy mindkétszer teljesen normálisan jártak el... egyszer ugye cserélték a kamera modult... most meg igazából azon kívül hogy hébe hóba előjött ez a merülés stb a kamera nem is rosszalkodott csak úgy mond bekamuztam mert eladásnál azért sokat számít hogy vadiúj a készülék;) és pikk pakk jöttek és szó nélkül cserélték a készüléket.:) Kérdezte a futár hogy ezen kívül megvagyok e elégedve a készülékkel lehet ha azt mondom nem vigyék innen én is kaptam volna egy ilyen utalványt?:D

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2 7" Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #2479 Dátum: 2015, 04 20, 14:28:55 »
Elvileg ha egyszer letoltotted akkor onnantol kezdve amig ezzel a mail cimmeddel jelentkezel be barmelyik keszulekre a sajat appok kozott mindig ott marad mostantol amig nem torlod, szoval elvileg mindig letudod mostantol tolteni.... legalabbis mas ilyen akcios programok amik par napig voltak ingyenesek nekem mind ott van meg a mai napig...

ASTRO file managerrel lehet minden telepített appról backup filet készíteni (vagyis telepítőt a telepített apphoz).

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2480 Dátum: 2015, 04 20, 15:13:07 »
ASTRO file managerrel lehet minden telepített appról backup filet készíteni (vagyis telepítőt a telepített apphoz).
Hat csak lehet mas hwn nem fog futni az amit s5el toltott le playrol. Play az adott eszkozzel kompatibilis verziot szedi le... bar igonal lehet csak mas kijelzo felbontas lehet akadaly de az meg igoban atirhato :)

Nem elérhető makszigáz

« Reply #2481 Dátum: 2015, 04 20, 15:53:03 »
Sztem ígyse jártál akkor rosszul :) ezért szeretem azért a samsungot... csak hát lehetett volna ígyis indítani.. nálam érdekes hogy mindkétszer teljesen normálisan jártak el... egyszer ugye cserélték a kamera modult... most meg igazából azon kívül hogy hébe hóba előjött ez a merülés stb a kamera nem is rosszalkodott csak úgy mond bekamuztam mert eladásnál azért sokat számít hogy vadiúj a készülék;) és pikk pakk jöttek és szó nélkül cserélték a készüléket.:) Kérdezte a futár hogy ezen kívül megvagyok e elégedve a készülékkel lehet ha azt mondom nem vigyék innen én is kaptam volna egy ilyen utalványt?:D

Igen hisz a készülék 1 évvel ezelőtti akkori vételi árát kaptam meg utalvány formájában.Amit most az S6 Edge-re szeretnék beváltani,amint megérkezik a rendelt készülékem a Telenorhoz.
Engem meg a Samsungtól hívtak hogy mégis hogy voltam megelégedve a szervizel meg a készülékkel.A hibás kamerán kívül egyéb gondom nem volt az S5-l és még boldogan használtam is volna tovább.Még egy cserével is elégedett lettem volna,de most már ez így jó ahogy van.Az az érdekes hogy másoknak mint ahogyan neked is javították és ha szükséges volt akkor szó nélkül cserélték is.Méghozzá szervizfutár ami esetemben ki sem jött,hiába is kértem házhoz jövős szervizt.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 8.0 BTU
« Reply #2482 Dátum: 2015, 04 21, 18:10:03 »
Sziasztok!

Tegnap sikerült végre vennem S5 így csatlakoztam hozzátok.
Az lenne a kérdésem hogy lehet csinálni screeshotot?

Üdv

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #2483 Dátum: 2015, 04 21, 18:46:31 »
Sziasztok!

Tegnap sikerült végre vennem S5 így csatlakoztam hozzátok.
Az lenne a kérdésem hogy lehet csinálni screeshotot?

Üdv

A bekapcsoló és a Home gomb egyidejű lenyomása vagy a tenyered élével végigsöpörni a kijelzőt.
A második módszer a beállítások vezérlés tenyérmozgatás alatt engedélyezhető.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2484 Dátum: 2015, 04 21, 21:40:06 »
Sziasztok.

Szeretnék elbúcsúzni az S5-ös topik-tól, ugyanis ,ma megvettem az S6-ost, és sok köszönetet szeretnék mondani mindenkinek az S5-készülékkel kapcsolatos építő hozászolásaiért, valamint a sok segítségért.
S6?Elmész? :'(
Használd egészséggel:)

Nem elérhető devilg

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950F
« Reply #2485 Dátum: 2015, 04 22, 13:56:26 »
Üdv mindenkinek.annyi kérdésem lenne hogy pl eltelik fél nap újraindítás nélkül ha kamerát akarom belökni kiírja hogy leállt és nem müxik ha újraindítom megint j ez lehet rom is?mert ha jön vmi új nekik akkor rendbejöhet vagy milyen variáció van még esetleg.közbe nem merül mint ahogy itt olvasgatom stb csak ezt csinálja.köszönet

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2486 Dátum: 2015, 04 22, 14:24:34 »
Üdv mindenkinek.annyi kérdésem lenne hogy pl eltelik fél nap újraindítás nélkül ha kamerát akarom belökni kiírja hogy leállt és nem müxik ha újraindítom megint j ez lehet rom is?mert ha jön vmi új nekik akkor rendbejöhet vagy milyen variáció van még esetleg.közbe nem merül mint ahogy itt olvasgatom stb csak ezt csinálja.köszönet
Pont ez a legfobb kamera hiba... szerviz. A merules nem mimden esetben velejaroja.

Nem elérhető devilg

« Reply #2487 Dátum: 2015, 04 22, 14:29:40 »
Köszönet az infot.amúgy hetek mire történik valami vagy megy normálisan könnyen?

Nem elérhető devilg

« Reply #2488 Dátum: 2015, 04 22, 15:30:54 »
Pont ez a legfobb kamera hiba... szerviz. A merules nem mimden esetben velejaroja.

Megtudtam mindent átugrottam a szolgáltatóhoz 1-2 hetet mondanak most annyi hogy szerintetetk jó 5let ha úgy hagyom a telót mivel unalmas megint visszarakni mindent plussz a beállítások stb mit javasolnak a guruk?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #2489 Dátum: 2015, 04 22, 16:15:23 »
Megtudtam mindent átugrottam a szolgáltatóhoz 1-2 hetet mondanak most annyi hogy szerintetetk jó 5let ha úgy hagyom a telót mivel unalmas megint visszarakni mindent plussz a beállítások stb mit javasolnak a guruk?

Ha nincsenek rajta bizalmas adatok, akkor maradhat. Vagy csak a kényes dolgokat kell törölni.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
« Reply #2490 Dátum: 2015, 04 22, 17:14:49 »
A bekapcsoló és a Home gomb egyidejű lenyomása vagy a tenyered élével végigsöpörni a kijelzőt.
A második módszer a beállítások vezérlés tenyérmozgatás alatt engedélyezhető.

Köszönöm a váalszt!Sikerült!

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #2491 Dátum: 2015, 04 22, 19:21:37 »
Köszönöm a váalszt!Sikerült!

:ok:

Nem elérhető mazsiba

• PFC Fan
« Reply #2492 Dátum: 2015, 04 23, 19:32:16 »
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy ha felrakom odinal az XHE lolit akkor a gari nem ugrik.A telefonom T-mobilos és szolgáltatós loli van rajta.
Melyik odint használjam?

Válaszokat köszönöm.

Üdv:

Mazsiba

Nem elérhető Travolta76

« Reply #2493 Dátum: 2015, 04 24, 16:56:08 »
Tegnap nálam járt a szervizes, kicserélte a készüléket,de a hiba megmaradt! Enyhén szólva nagyon tele a bocskorom!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #2494 Dátum: 2015, 04 24, 16:58:51 »
Tegnap nálam járt a szervizes, kicserélte a készüléket,de a hiba megmaradt! Enyhén szólva nagyon tele a bocskorom!
én 1 hónap után túl adtam rajta,és nem bántam meg :ok: ezt már csak a neve viszi.

Nem elérhető makszigáz

« Reply #2495 Dátum: 2015, 04 24, 17:08:17 »
én 1 hónap után túl adtam rajta,és nem bántam meg :ok: ezt már csak a neve viszi.
Ez a szép ebben az egészben hogy mindenki olyan márkát vásárol amilyet akar illetve amilyet megengedhet magának.

Nem elérhető Travolta76

« Reply #2496 Dátum: 2015, 04 24, 18:03:21 »
Ez a szép ebben az egészben hogy mindenki olyan márkát vásárol amilyet akar illetve amilyet megengedhet magának.

Inkáb az, hogy ilyet a samsung megengedhet magának!

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2497 Dátum: 2015, 04 24, 18:20:21 »

Nekem lassan meg van 1 éve de még nem látott szervizest. Mindenki kifoghat 1 hibás szériát bármelyik telefonból. Haveromnak még fél éve sincs g3-ja de már vitte szervizbe, mert mert a felső részén a keret mind a 2 oldalon repedések jelentek meg. 1 másik fazonnak meg a z3 kompaktjának vált fel elől a képernyője.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #2498 Dátum: 2015, 04 25, 12:44:03 »
ez igaz,nálam kb 1 hete itt az edge,2-3 napután elmult a csoda,(megint samu)most döntenem kell,eladom g3 ,vagy s6,g3 marad. :D ennyit a samurol.+ a 100 ezer töblet kiadásomrol. ;)

Nem elérhető insaned92

• PFC Fan
  • PDA: 4SyxalaG
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8
« Reply #2499 Dátum: 2015, 04 25, 19:58:59 »
Hello mindenki! Egy szokatlalan kérdésem lenne! Valaki tud olyan weboldalról ahol bekell irni az imei számot és akkor kidobja az ilyen (un.: előzményeket) kik voltak a tulajok meg h előfizus vagy nem! Minap hallottam ezt az egyik havertól, én személyszerint kétlem de mondom megérdeklődőm!!!@