0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem azért nem ment futár mert nem lehet helyszinen, hanem mert 1 hónapon belül volt szervizben (függetlenül attól h nem volt rajta javítás). Várj egy hót meg pár napot és akkor kérj rá ismételten helyszinit.
Várhatnék az örökkévalóságig is akkor sem lenne helyszíni javítás,hiába lehet kérni.A Telemax-s hölgy azt mondta hogy nem tudják helyszínen javítani.Ez egyébként már nem is érdekes mert a Samsung-l való hosszas levelezés úgy néz ki hogy a végéhez ért és jól alakulnak a dolgok.
Szorítok neked,hogy alakuljon
Sziasztok! Pár napja azt vettem észre, hogy drasztikusan hamar lemerül az akku. A telefon 4 hónapos. Van ötlet mi lehet? semmi nem fut ahogy az látszik, csak a wifi van bekapcsolva,de az nem szokta ennyire leszívni az akkut.
Hello.Nekem is volt olyan hogy fel volt töltve aztán másnap reggelre fullra lemerült...Valamint a kamera fagyki egyre többször, csak nagy feketeség és csak reboot után javul meg.Bosszantó mert eladás előtt van...
igen ez a hibás kameramodul... erre írták hogy van akinek megcsinálják és cserélik a kamera modult (nekem pl), van akinek meg egy szoftverfrissítéssel elintézik majd megy a hajcihő ha utána is előjön javítják e vagy sem...
Ha jól emlékszem a hibás darabok kizárólag a magentához kerültek. Lehet azokat zokszó nélkül cserélik.
Az enyém telenoros, és ugyan úgy kamerahibás. Annak ellenére, hogy egyszer már cserélték!
Ez csúcs főleg így eladás előtt..Mindegy írok a Samsungnak jöjjenek ki...házhoz...
Ti is tapasztaltátok, hogy a macro nem szuperál valami jól? Azaz a gyári fényképező programban? Ha közeli képeket akarok lőni, sokadszorra tud csak jól fókuszálni a masína
Nekem is kamera és melegedési problémám volt, Telekomos, írtam a Samsungnak, tegnap jöttek és az egész telefont szó nélkül cserélték egy újra.
Helyes en is holnapra varom oket ezzel a problemaval...
Csak nekem működik normálisan? Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Nekem se csinalja jelenleg... de a multkor egyszer elojott es merulni is csak neha szokott neha mint allatt ha beakad az a f..s. De mivel eladas elott van igy csak jobb lesz ha egy bontatlan dobozt adok at..
Csak az a knox...
Mi a baj a knox-al? Ha nem piszkálod nem is látod.
A teljeskörű romolást teszi lehetetlenné, ha valakinek fontos a garancia. Igaz a gyári rendszer is tökéletes... Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Pedig nekem még mindig 0x0 knox, de romolok rendesen.