2024, 11 28, 23:52:42

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285348 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2400 Dátum: 2015, 03 31, 09:04:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Noh eladova valt az s5m... megjott a magentatol az s6 edge ajanlat a ceges csomagomra...:D

mennyié?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2401 Dátum: 2015, 03 31, 09:53:05 »
mennyié?
184990 a 32 gigas akcios keszulek csere
 Vagy ha az s5 akkor 80 tavaly szeptemberi tmobile fuggo knox 0x0 jah es az elektro kék

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2402 Dátum: 2015, 03 31, 17:20:52 »
184990 a 32 gigas akcios keszulek csere
 Vagy ha az s5 akkor 80 tavaly szeptemberi tmobile fuggo knox 0x0 jah es az elektro kék

Az az ami olyan mint a fekete de fényben látszik, hogy kék?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2403 Dátum: 2015, 03 31, 20:55:51 »
Az az ami olyan mint a fekete de fényben látszik, hogy kék?
Nem... ilyen:)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2404 Dátum: 2015, 03 31, 20:58:17 »
Nem... ilyen:)

Jaa ez is szép, De nekem valahogy jobban bejön a sötétebb de ez se rossz. Nekem csak a fehér nem jön be .

Nem elérhető Takipapa

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: I9300
« Reply #2405 Dátum: 2015, 04 02, 17:14:53 »
Sziasztok!
A mai nap ledöbbenve szembesültem egy olyan problémával, hogy a telefonom 2x is elkezdett melegedni és csak később vettem észre hogy lehasalt az akkumulátor 20% közeli értékre. Tegnap este normálisan feltöltöttem és normálisan használtam kb 10-15 perc játék és volt 2-3 perc telefonálás összesen. Körülbelül 2 hónapos a telefon és mondhatnám h új az akksi mert kímélve van. Jah tegnap valami Samsung cucc frissítette magát még a telefonon.. a lényeg h előjött egy bug amit a képen láttok. Ki tud rá gyógyírt?

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2406 Dátum: 2015, 04 02, 18:09:56 »
Sziasztok!
A mai nap ledöbbenve szembesültem egy olyan problémával, hogy a telefonom 2x is elkezdett melegedni és csak később vettem észre hogy lehasalt az akkumulátor 20% közeli értékre. Tegnap este normálisan feltöltöttem és normálisan használtam kb 10-15 perc játék és volt 2-3 perc telefonálás összesen. Körülbelül 2 hónapos a telefon és mondhatnám h új az akksi mert kímélve van. Jah tegnap valami Samsung cucc frissítette magát még a telefonon.. a lényeg h előjött egy bug amit a képen láttok. Ki tud rá gyógyírt?

Hali!
s5 széria hiba. Factory reset kell neki, ha az nem oldja meg, szerviz. Ha mákod van azonnal cserélik a kamera hardvert, ha nem, akkor első szerviz szoftvert frissít és csak a másodikra lesz hardver csere :/
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #2407 Dátum: 2015, 04 02, 19:01:09 »
Sziasztok!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem kell factory reset, csak mikor elkezd melegedni, indítsd újra és az "mm-qcamera-daemon" processre kell figyelni. Elvi síkon már javították lollipopba, de úgy látszik hogy mégse.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2408 Dátum: 2015, 04 02, 19:03:54 »
Hali!
s5 széria hiba. Factory reset kell neki, ha az nem oldja meg, szerviz. Ha mákod van azonnal cserélik a kamera hardvert, ha nem, akkor első szerviz szoftvert frissít és csak a másodikra lesz hardver csere :/
ez az első lolik hibája... már leírtuk... nekem szervizben volt az s5 a kamera hiba miatt még lolipopp előtt és cserélték a kamera modul és emiatt új kijelzőt is kaptam. Mégis loli alatt volt ez a hiba nálam is, ez is volt az egyik indok amellett hogy volt egy program ami nem futott lolin. Újraindítás és kinyomja ezt az appot... nálam érdekesen anno amikor előjött mindig töltőről való lehúzás után jött elő. Gondolom szolgáltatói lolid van azok meg itthon elvannak maradva...  amióta visszaraktam az uk boc7-t kb két hete ez a porbléma nem jelentkezett és előtte kitkaton se volt . Sajnos ez az első pár gyári frissítés bugja

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #2409 Dátum: 2015, 04 02, 22:00:54 »
ez az első lolik hibája... már leírtuk... nekem szervizben volt az s5 a kamera hiba miatt még lolipopp előtt és cserélték a kamera modul és emiatt új kijelzőt is kaptam. Mégis loli alatt volt ez a hiba nálam is, ez is volt az egyik indok amellett hogy volt egy program ami nem futott lolin. Újraindítás és kinyomja ezt az appot... nálam érdekesen anno amikor előjött mindig töltőről való lehúzás után jött elő. Gondolom szolgáltatói lolid van azok meg itthon elvannak maradva...  amióta visszaraktam az uk boc7-t kb két hete ez a porbléma nem jelentkezett és előtte kitkaton se volt . Sajnos ez az első pár gyári frissítés bugja

Már az S2-n is volt ilyen, de hasonló ritkábban a Note 3-on is előjön. Loli nélkül.
Összeakad valamelyik program, és tekeri a procit, mint állat és melegszik. Ahogy vettem észre, leginkább olyankor, ha a netes letöltésben akad valami probléma, elmegy a térerő, több ilyen netes cucc nincs leállítva rendesen, csak a háttérbe kerül.
Ilyenkor újraindítás, esetleg akku ki-be mellett.
Lehet, hogy nálatok az S5-nél még a kamera is rátett. Ez Samsung bug. Vagy Android. Vagy is-is.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2410 Dátum: 2015, 04 02, 23:44:52 »
Már az S2-n is volt ilyen, de hasonló ritkábban a Note 3-on is előjön. Loli nélkül.
Összeakad valamelyik program, és tekeri a procit, mint állat és melegszik. Ahogy vettem észre, leginkább olyankor, ha a netes letöltésben akad valami probléma, elmegy a térerő, több ilyen netes cucc nincs leállítva rendesen, csak a háttérbe kerül.
Lehet, hogy nálatok az S5-nél még a kamera is rátett. Ez Samsung bug. Vagy Android. Vagy is-is.
Nekem mondjuk media scan hiba volt s2-n és s5-n is, hál' isten kamera bugot még nem kaptam, a media scannre meg van egy faja xposed modul, amivel előtérbe hozod a folyamatot, és ölhető ha elakad :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2411 Dátum: 2015, 04 03, 08:39:33 »
Erre nem tudok erdemben mit reagalni nekem se az s2 se az s3 se az s4 ilyet nem produkalt. Max ha vmi gagyi fozott rom volt fent vagy cm... s5n is csak loli produkalta ezt a cameradaemont vagy mit de mint irtam boc7 alatt ugy nez ki megszunt.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2412 Dátum: 2015, 04 03, 12:17:18 »
Erre nem tudok erdemben mit reagalni nekem se az s2 se az s3 se az s4 ilyet nem produkalt. Max ha vmi gagyi fozott rom volt fent vagy cm... s5n is csak loli produkalta ezt a cameradaemont vagy mit de mint irtam boc7 alatt ugy nez ki megszunt.

Szintén. A jelenlegi N4 sem csinálja.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2413 Dátum: 2015, 04 03, 14:02:19 »
Érdekes ez a kamera hiba,én 2014 november vége óta szenvedek vele és nincs javulás!Mindezt úgy hogy december első hetében volt szervizben ezzel a hibával és softwaret frissítettek rajta.Nagyából 2.hétig nem is volt semmi baja majd ismét bedöglött és csak úgy mint máskor az újraindítás segített rajta,de csak ideig óráig.Február elején újabb szerviz.Ekkor cseréltek aksit meg megkapta a lollipopot és állítólag front kamerát is cseréltek,de ez ugyebár nem látszik hogy ténylegesen ki lett e cserélve.Ezután  egy hét telt el és megint kamera hiba.Hosszabb leírást adtam a szerviz újabb megrendelésénél és házhoz jövős szervizt kértem.Ekkor feleségem beszélt a Telemax-s hölggyel és le lett mondva a szerviz mivel ezt a készüléket nem lehet helyben javítani.Viszont adott egy e-mail címet ahol samsungékkal lehet tudatni a hibát,ez meg is történt.A válasz az volt hogy küldjem el a készüléket bevizsgálásra.Ráadásul nem máshová mint a Telemaxhoz!Három nap után kaptam vissza azzal a készüléket hogy semmilyen módon nem sikerült reprodukálni a hibát,tehát a készülék hiba mentes.Majd megint egy levél samsungnak amiben kifogásolva lett az eredmény és egyéb más is.Erre írták hogy küldjek felvételt a hibáról,ezt meg is tettem mivel 1hét sem telt el és megint kamera hibája volt a készüléknek.Meg köszönték és kértek hogy vérjak türelmesen amíg jelentkeznek,ez volt 3 hete és azóta semmi.Lehet arra várnak hogy le járjon róla a garancia :) ami azért még odébb van!Az említett hiba mellé még erősen forrósodik is a készülék.Szóval ezek után már csak azt szeretném hogy cseréljék ki vagy normálisan legyen javítva.Voltak és vannak samsung készülékeim,de telefonból lehet hogy ez volt az utolsó ebből a márkából.Nagyon csalódott vagyok pedig meg szerettem ezt az S5-t,főleg a vízállósága miatt.Most várom a fejleményeket és hogy jelentkezzenek,de ha nem teszik akkor valamit majd lépek.
Kicsit hosszúra sikeredett ezért bocsi.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #2414 Dátum: 2015, 04 03, 19:42:12 »

Nem csak a lollipop produkálja az mm-qcamera-daemont, főleg hogy elvileg abba javítva van. Kitkaton nekem most óránként csinálta, egészen addig míg a 30as verziójú facebook alkalmazást le nem töröltem. Már a skype sincs fent rajta. Így tegnap este óta (cirka 24 órája) nem volt camdaemon indulás.
De ha az nincs, akkor a Médiaszerver lövi be magát és lassabb ütemben melegíti a telefont.

Kamera hiba pont ezért produkálódik, mert fut az mm-qcamera és nem enged hozzáférést a kamhoz.

Reboot és jó lesz.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2415 Dátum: 2015, 04 03, 21:01:19 »
Nem csak a lollipop produkálja az mm-qcamera-daemont, főleg hogy elvileg abba javítva van. Kitkaton nekem most óránként csinálta, egészen addig míg a 30as verziójú facebook alkalmazást le nem töröltem. Már a skype sincs fent rajta. Így tegnap este óta (cirka 24 órája) nem volt camdaemon indulás.
De ha az nincs, akkor a Médiaszerver lövi be magát és lassabb ütemben melegíti a telefont.

Kamera hiba pont ezért produkálódik, mert fut az mm-qcamera és nem enged hozzáférést a kamhoz.

Reboot és jó lesz.
Érdekes nekem ilyet sose produkált, csak a lolipop előző verziója alatt

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #2416 Dátum: 2015, 04 04, 07:04:25 »

Én meg pont azért vártam a lollit, hogy megszűnjön, de ugye az art az árt pár appomnak, így marad a néha reboot. Gyártási szériája válogatja, ahogy sejtem.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2417 Dátum: 2015, 04 04, 08:18:39 »
Én se nagyon találkoztam vele csak első pár Kit Katen. Talán 3x ha előjött. Viber, skype, messenger rajta van a telón és használni is szoktam őket.
 A facebookot csak böngészőből használom, 3 hetente 5 percre elég az is. A facebbok alkalmazás amúgy is torony magasan vezette a telefon ébresztgetését és merítette a telefont. 

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető insaned92

• PFC Fan
  • PDA: 4SyxalaG
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8
« Reply #2418 Dátum: 2015, 04 05, 07:48:50 »
Hello mindenki! Találtam neten egy Eladó S5-öt. Az a baj h beszéltem a kölyökkel és azt írta h fehér képernyő van! meg h elvileg beletette a kártyát és csörgetni tudta! meg akarnám kérdezni h valahogy ezt helyre lehet hozni vagy sem? Vagy hardveres hiba? Magyarul annyi a kijelzőnek? Jah meg még annyi hogy hogy tudom kiszűrni hogy klón vagy nem? Tehát h így kinézetre valami eltérés?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2419 Dátum: 2015, 04 05, 08:48:27 »
Hello mindenki! Találtam neten egy Eladó S5-öt. Az a baj h beszéltem a kölyökkel és azt írta h fehér képernyő van! meg h elvileg beletette a kártyát és csörgetni tudta! meg akarnám kérdezni h valahogy ezt helyre lehet hozni vagy sem? Vagy hardveres hiba? Magyarul annyi a kijelzőnek? Jah meg még annyi hogy hogy tudom kiszűrni hogy klón vagy nem? Tehát h így kinézetre valami eltérés?

Kamera programja más, De ha meglesed dobozát azon pl nincs az LTE. De ez is segíthet

Nem elérhető insaned92

• PFC Fan
  • PDA: 4SyxalaG
  • PDA ROM: I9505XXUGNG8
« Reply #2420 Dátum: 2015, 04 05, 10:09:41 »
köszönöm a választ. de a fehér képernyőre valami? tételezzük fem h a telefon eredeti. Akkor lehet valamot vele csinálni? mondjuk lehetséges h szoftveresen helyre lehet hozni ezt a bajt?

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2421 Dátum: 2015, 04 05, 10:48:51 »
köszönöm a választ. de a fehér képernyőre valami? tételezzük fem h a telefon eredeti. Akkor lehet valamot vele csinálni? mondjuk lehetséges h szoftveresen helyre lehet hozni ezt a bajt?

Fehér képernyőn  mit értesz? hogy semmi nincs a képen?

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #2422 Dátum: 2015, 04 05, 13:07:14 »

Ezt a fehér képernyőt én sem értem.
Nem vennék ilyen zűrösnek tűnő telefont. Még ha viszonylag olcsón mérik is.
Ha bejön mégis valami hibapont, akkor drága vétel lesz. Meg tanulság.
Inkább keress másikat, megbízhatóbbat.

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #2423 Dátum: 2015, 04 06, 20:03:10 »

KLónon az akkufedelen nincs rajta a tömités meg gagyi a matricázása. 
Sztem beázott és azért nincs kijelzése. Én nem venném meg.

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #2424 Dátum: 2015, 04 06, 20:06:04 »
Érdekes ez a kamera hiba,én 2014 november vége óta szenvedek vele és nincs javulás!Mindezt úgy hogy december első hetében volt szervizben ezzel a hibával és softwaret frissítettek rajta.Nagyából 2.hétig nem is volt semmi baja majd ismét bedöglött és csak úgy mint máskor az újraindítás segített rajta,de csak ideig óráig.Február elején újabb szerviz.Ekkor cseréltek aksit meg megkapta a lollipopot és állítólag front kamerát is cseréltek,de ez ugyebár nem látszik hogy ténylegesen ki lett e cserélve.Ezután  egy hét telt el és megint kamera hiba.Hosszabb leírást adtam a szerviz újabb megrendelésénél és házhoz jövős szervizt kértem.Ekkor feleségem beszélt a Telemax-s hölggyel és le lett mondva a szerviz mivel ezt a készüléket nem lehet helyben javítani.Viszont adott egy e-mail címet ahol samsungékkal lehet tudatni a hibát,ez meg is történt.A válasz az volt hogy küldjem el a készüléket bevizsgálásra.Ráadásul nem máshová mint a Telemaxhoz!Három nap után kaptam vissza azzal a készüléket hogy semmilyen módon nem sikerült reprodukálni a hibát,tehát a készülék hiba mentes.Majd megint egy levél samsungnak amiben kifogásolva lett az eredmény és egyéb m......

Nem azért nem ment futár mert nem lehet helyszinen, hanem mert 1 hónapon belül volt szervizben (függetlenül attól h nem volt rajta javítás). Várj egy hót meg pár napot és akkor kérj rá ismételten helyszinit.