ez az első lolik hibája... már leírtuk... nekem szervizben volt az s5 a kamera hiba miatt még lolipopp előtt és cserélték a kamera modul és emiatt új kijelzőt is kaptam. Mégis loli alatt volt ez a hiba nálam is, ez is volt az egyik indok amellett hogy volt egy program ami nem futott lolin. Újraindítás és kinyomja ezt az appot... nálam érdekesen anno amikor előjött mindig töltőről való lehúzás után jött elő. Gondolom szolgáltatói lolid van azok meg itthon elvannak maradva... amióta visszaraktam az uk boc7-t kb két hete ez a porbléma nem jelentkezett és előtte kitkaton se volt . Sajnos ez az első pár gyári frissítés bugja
Már az S2-n is volt ilyen, de hasonló ritkábban a Note 3-on is előjön. Loli nélkül.
Összeakad valamelyik program, és tekeri a procit, mint állat és melegszik. Ahogy vettem észre, leginkább olyankor, ha a netes letöltésben akad valami probléma, elmegy a térerő, több ilyen netes cucc nincs leállítva rendesen, csak a háttérbe kerül.
Ilyenkor újraindítás, esetleg akku ki-be mellett.
Lehet, hogy nálatok az S5-nél még a kamera is rátett. Ez Samsung bug. Vagy Android. Vagy is-is.