2024, 11 28, 21:00:52

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285337 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2375 Dátum: 2015, 03 26, 12:14:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez az ujjlenyomatos dolog tényleg érdekes , mert rárakásnál sokkal kevesebb területet néz mint elhúzósnál.Mellesleg ahogy olvastam s6-nál már webjelszót is hozzá lehet már rendelni.
Ez note 4nel is megvan mar nem? Jelszavak es egyeb dolgok ujjlenyomathoz rendelhetok.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2376 Dátum: 2015, 03 26, 12:22:22 »
Nem tudjátok s5 megkapja az s6-ba belerakott intelligens kezelőt meg a témák részt? Vagy csak s6-tól lesz elérhető?
Ez a temazas dolog s4re custom romokban is benne volt hogy a touchwizhez kulonbozo temak voltak... es marha erdekes hogy s6n is kb ugyan ugy mukodik :D lehet megvettek az otletet xdarol:D sot s5re is volt mar regen ez a moddolt touchwiz temak is ott voltak.. de knox ugras nelkul sajnos bemasolassal a temak nem akartak mukodni :/ es itt van ez a ez a balra elhuzod dolog es elougrik a hirfolyam vagy mi ez is mar s4re is volt csak be lehetett allitani hogy mit hozzon elo nalam pl a tarcsazo volt .. custom romokba termszetesen. Szoval ezek a dolgok mar regota tervbe lehettek samunal es valahogy kikerultek vagy megtetszett az otlet nekik  :D ujjlenyomat erdekes... szamomra igy s5ben hasznalhatatlan opcio... mobilarenan lejott a teszt cikk az s6okrol egesz jokat irnak rola... az akksin nem tudok meglepodni hogy csak egy napot bir 4-5 ora kijelzo idovel... ez s5nel sincs maskepp ugyan ennyi kinelzo idot bir atlagosan huzosabb hasznalat mellett.. + engem csak annyi erdekel az egy napot birja ki este , mig bubukalok elfer tolton minden masra meg ott a 3000res powerbankom :D

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2377 Dátum: 2015, 03 26, 12:51:37 »
Ez a temazas dolog s4re custom romokban is benne volt hogy a touchwizhez kulonbozo temak voltak... es marha erdekes hogy s6n is kb ugyan ugy mukodik :D lehet megvettek az otletet xdarol:D sot s5re is volt mar regen ez a moddolt touchwiz temak is ott voltak.. de knox ugras nelkul sajnos bemasolassal a temak nem akartak mukodni :/ es itt van ez a ez a balra elhuzod dolog es elougrik a hirfolyam vagy mi ez is mar s4re is volt csak be lehetett allitani hogy mit hozzon elo nalam pl a tarcsazo volt .. custom romokba termszetesen. Szoval ezek a dolgok mar regota tervbe lehettek samunal es valahogy kikerultek vagy megtetszett az otlet nekik  :D ujjlenyomat erdekes... szamomra igy s5ben hasznalhatatlan opcio... mobilarenan lejott a teszt cikk az s6okrol egesz jokat irnak rola... az akksin nem tudok meglepodni hogy csak egy napot bir 4-5 ora kijelzo idovel... ez s5nel sincs maskepp ugyan ennyi kinelzo idot bir atlagosan huzosabb hasznalat mellett.. + engem csak annyi erdekel az egy napot birja ki este , mig bubukalok elfer tolton minden masra meg ott a 3000res powerbankom :D

Mobilarenás cikket én is olvastam ott lestem képeket és videót. Az a téma rész jó lenne ha bekerülne a memória pucolós se ártana s5-be többi gyártó bele tudta rakni ideje volt , hogy samsung is belerakja , de jó lenne ha mi is megkapnánk.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2378 Dátum: 2015, 03 27, 11:51:38 »
Online rendeléssel lehet rendelni dominósoknak 4G kártyát,rendeltem,futár szállítja .Csere ingyen,Szerintetek sokkal jobb lesz?Állítólag nagyon gyors:)
Köszönöm

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2379 Dátum: 2015, 03 27, 11:54:31 »
Online rendeléssel lehet rendelni dominósoknak 4G kártyát,rendeltem,futár szállítja .Csere ingyen,Szerintetek sokkal jobb lesz?Állítólag nagyon gyors:)
Köszönöm
Parszor mar leirtak hogy egy topikba eleg leiirni ugyan azt :)) sima bongeszesnel nem fogod a 3g es a 4g kozott eszrevenni a kulonbseget ...

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2380 Dátum: 2015, 03 27, 11:55:43 »
Köszönöm
Hát ha van lte lefedettség ott ahol használod, akkor sztem drasztikusan gyorsabb. Habár nekem csak 100 megám van, de 3g-n 2 nap alatt fogyott el, lte-n már csak 1 nap :D

Parszor mar leirtak hogy egy topikba eleg leiirni ugyan azt :)) sima bongeszesnel nem fogod a 3g es a 4g kozott eszrevenni a kulonbseget ...
attől függ milyen weblap... :D Ha tele van nagy felbontású képekkel vagy gif-ekkel (9gag) akkor azért érezhető h 3g vagy 4g ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2381 Dátum: 2015, 03 27, 12:10:19 »
Hát ha van lte lefedettség ott ahol használod, akkor sztem drasztikusan gyorsabb. Habár nekem csak 100 megám van, de 3g-n 2 nap alatt fogyott el, lte-n már csak 1 nap :D
attől függ milyen weblap... :D Ha tele van nagy felbontású képekkel vagy gif-ekkel (9gag) akkor azért érezhető h 3g vagy 4g ;)
Gondolom akkor tobbet hasznaltad mert a sebesseg novekedestol nem tolt le tobbet ugyan azon honlapbol...  .. playaruhazba letoltesnel kijon a kulonbseg de amugy...
De ez a tmobilnal attol is fugg asszem hogy mekkora neted van oda is szabalyozza a 4 g sebesseget a t-.- nekem ceges 7gigas van ebben a letoltes hasit de sima bongeszesnel en semmit nem vettem eszre blogok suba stbknel se

Gizike88

• Vendég
« Reply #2382 Dátum: 2015, 03 27, 12:33:22 »
Gondolom akkor tobbet hasznaltad mert a sebesseg novekedestol nem tolt le tobbet ugyan azon honlapbol...  .. playaruhazba letoltesnel kijon a kulonbseg de amugy...
De ez a tmobilnal attol is fugg asszem hogy mekkora neted van oda is szabalyozza a 4 g sebesseget a t-.- nekem ceges 7gigas van ebben a letoltes hasit de sima bongeszesnel en semmit nem vettem eszre blogok suba stbknel se
Értem nekem 1Gb-os van.Köszönöm a hozzászólásokat:)

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #2383 Dátum: 2015, 03 28, 09:54:48 »
Ez note 4nel is megvan mar nem? Jelszavak es egyeb dolgok ujjlenyomathoz rendelhetok.

Teljesen más elven működik a két ujjlenyomat olvasó.
Ami S5-ben van, az egy hagyományos ujjlenyomat olvasó. Az S6-ban pedig egy olyan cég terméke van ami jelenleg a piacon egyedüli. Részben az alma birtokolja a céget.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2384 Dátum: 2015, 03 28, 10:22:22 »
Teljesen más elven működik a két ujjlenyomat olvasó.
Ami S5-ben van, az egy hagyományos ujjlenyomat olvasó. Az S6-ban pedig egy olyan cég terméke van ami jelenleg a piacon egyedüli. Részben az alma birtokolja a céget.
Ezt ertem en... de nem ertem a jelszavakhoz hogy jon hozza..:D

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2385 Dátum: 2015, 03 28, 11:05:08 »
Ezt ertem en... de nem ertem a jelszavakhoz hogy jon hozza..:D

Ja ezt én se hisz jelenleg az s5 ujjlenyomat olvasójához is van hozzárendelve csak vegyük a képernyőfeloldást a provátmódot vagy éppen az accountot. Mindhez hozzá van nekem rendelve ujjlenyomat. A webjelszóhoz se bonyolultabb hozzárendelni szerintem.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2386 Dátum: 2015, 03 28, 16:04:32 »
Ja ezt én se hisz jelenleg az s5 ujjlenyomat olvasójához is van hozzárendelve csak vegyük a képernyőfeloldást a provátmódot vagy éppen az accountot. Mindhez hozzá van nekem rendelve ujjlenyomat. A webjelszóhoz se bonyolultabb hozzárendelni szerintem.
Kéne már a retina scan:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2387 Dátum: 2015, 03 28, 20:41:54 »
ott a ZTE

Nem elérhető hzoli4

« Reply #2388 Dátum: 2015, 03 28, 22:18:28 »

Azzal vigyázz mert még kilopják a szemedet :)

Nem elérhető ricsike

• PFC Fan
  • PDA: samsung
  • PDA ROM: 1234
« Reply #2389 Dátum: 2015, 03 29, 16:34:46 »
Segítséget szeretnék kérni, kezdő vagyok.
Telenoros vagyok és már kétszer volt hogy ,nem tudtam senkit hívni mert azt írta ki az S5 hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton majd 20-30 perc után tudtam hívi fogadni és semmit nem csináltam a telóval.
Azt szeretném kérdezni hogy ez beállítástól van, vagy a telenor hibája?Ha beállítástól akkor hol lehet ezt beállítani.Hasonló helyzet volt a nyáron Horvátországban a határtól ugyan ezt írta ki és nem tudtam telefonálni.
Kérem ha valaki tud segítsen
Köszönöm.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2390 Dátum: 2015, 03 30, 10:54:53 »
Segítséget szeretnék kérni, kezdő vagyok.
Telenoros vagyok és már kétszer volt hogy ,nem tudtam senkit hívni mert azt írta ki az S5 hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton majd 20-30 perc után tudtam hívi fogadni és semmit nem csináltam a telóval.
Azt szeretném kérdezni hogy ez beállítástól van, vagy a telenor hibája?Ha beállítástól akkor hol lehet ezt beállítani.Hasonló helyzet volt a nyáron Horvátországban a határtól ugyan ezt írta ki és nem tudtam telefonálni.
Kérem ha valaki tud segítsen
Köszönöm.
Beállításkor akkor lehet hiba, ha automatikusra van állítva a hálózati sebesség, és ahol tartózkodsz, ott csak 2g van. Ilyenkor azt vettem észre, hogy a telefon minden áron 3g vagy 4g-t akar keresni és ha nem talál, akkor kiírja, hogy nincs hálózat. Ilyen velem is volt. Átállítottam a hálózatokat 2g re, rögtön tudtam telefonálni. És mielőtt jönne a beszólás, hogy nem igaz, mert mindenhol van már 3g, erre a válaszom, hogy Borsodban más törvények uralkodnak :) Itt előfordul az is, hogy a lakásban nincs térerő, de ahogy elhagyjuk a lakott terület táblát, rögtön 4g lesz :) Fura, de ez van.

Másik lehetőség, hogy régi tipusu a simed. Ha pl vágott simed van, és nem gyárilag micro sim, akkor is előjöhetnek térerő gondok. Nekem a 10 éves sim kártyát rögtön cserélték, mert nem garantálták, hogy találni fog 4g-t.

Harmadik lehetőség, szoftveres hiba. Ha gyári szűz firmware van fent, akkor erre kicsi a lehetőség.

Negyedik és egyben a legrosszabb, hardweres hiba. Ez szervizet jelent.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2391 Dátum: 2015, 03 30, 14:29:14 »
Másik lehetőség, hogy régi tipusu a simed. Ha pl vágott simed van, és nem gyárilag micro sim, akkor is előjöhetnek térerő gondok. Nekem a 10 éves sim kártyát rögtön cserélték, mert nem garantálták, hogy találni fog 4g-t.
Nem garantált hogy fog találni 4g-t? :O
Egy 10 éves sim hogy az istenbe használná az lte-t, ha nincs olyan szolgáltatás a sim-ben?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2392 Dátum: 2015, 03 30, 15:42:25 »
Egy 10 éves sim hogy az istenbe használná az lte-t, ha nincs olyan szolgáltatás a sim-ben?
Na ez az. Illetve asszondták, hogy akku üzemidő is rosszabb ha régi a kártya.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2393 Dátum: 2015, 03 30, 16:09:18 »
Na ez az. Illetve asszondták, hogy akku üzemidő is rosszabb ha régi a kártya.
ebbe van valami egy 10 éves sim teljesen máshogy kapcsolódhat a hálózathoz és emiatt lehet a telefon erősebben és sűrűbben vadászná a hálózatot mint azt egy "modern" simkártyával tenné...

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #2394 Dátum: 2015, 03 30, 16:15:29 »

Úgy fog találni, hogy nem sok köze van hozzá
Tedd bele egy LTE képes telefonba és lás csodát menni fog az LTE ha van

minden romban van egy apns-conf.xml , amely tartalmazza a szolgáltatók kapcsolatait és mivel az még egy samsung telefon, így még egy biztosíték is van, mégpedig az EFS mappa, amin belül megtalálható a területi azonosító ugy a szolgáltatós , mint a független
A szolgáltatósban is van egy customer.xml amely szintén tartalmazza a szolgáltatóra jellemző beállításokat
és a legvégén, te magad is megadhatod az apn-t és fogja látni az LTE rendszert

Nem elérhető ricsike

• PFC Fan
« Reply #2395 Dátum: 2015, 03 30, 19:38:17 »
Köszönöm a segítséget, de nem állítom hogy minent értek amit írtok.
A Kies 3 -on felajánlott legújjab frissítés van most fent PDA:OA3/ CSC:OA1/ Phone:OA3 (ROM)
A Beállítások-További hálózatok-mobilhálózatok-Hálozati mód - LTE/WCDMA/GSM/automatikus kapcsolat
van bepontozva.Kérdezném ez jó vagy mást kell bejelölni?

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #2396 Dátum: 2015, 03 30, 19:53:28 »
Köszönöm a segítséget, de nem állítom hogy minent értek amit írtok.
A Kies 3 -on felajánlott legújjab frissítés van most fent PDA:OA3/ CSC:OA1/ Phone:OA3 (ROM)
A Beállítások-További hálózatok-mobilhálózatok-Hálozati mód - LTE/WCDMA/GSM/automatikus kapcsolat
van bepontozva.Kérdezném ez jó vagy mást kell bejelölni?

ez igy jó, de nézd meg a hozzáférési ontok neve menüt is, mert itt van/láthatod az éppen használt net beállítást
itt lehet megadni az uj apn-t is ha pl. nem tudja most

Nem elérhető ricsike

• PFC Fan
« Reply #2397 Dátum: 2015, 03 31, 06:35:02 »
Hol lehet beállítani a G2-tőt vagy G3, G4-et. Sehol sem találom.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2398 Dátum: 2015, 03 31, 07:12:35 »
Hol lehet beállítani a G2-tőt vagy G3, G4-et. Sehol sem találom.
Csak gsm az a 2g. Csak wcdma a 3g. Amin pedig most vagy azzal tud menni az lte is.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2399 Dátum: 2015, 03 31, 08:53:59 »
Noh eladova valt az s5m... megjott a magentatol az s6 edge ajanlat a ceges csomagomra...:D