0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
a gyári amit a dobozban adnak, 2A-es, ez kb. a harmadát tudja, igaz kicsit cinikusan fogalmaztam, de munkámból kifolyólag nem lehet végig töltőn a portéka, gondoltam kímélem a csatlakozót, meg az ajtót beruháztam egyre, de maxon 620mA-el töltötte...de ez az én véleményem
A töltő az tudna 2-t csak maga a hátlap nem tud annyit csak max 760mA amit hozzá adnak.De a leírás alapján azt veszem ki tudna az többet is csak nem tudom miért nem olyan hátlap van hozzá
Nem tudom hány amperes a gyári hátlap, de bővebb megfelelő a töltési idő. Soha nem érzem úgy, hogy lassu lenne.
Írtam 760-al tölt csak olvastam leírását és elvileg ha villogó zölden ég akkor töltene jobban is , mert a gyári kábel bőven tud 2A-t elvileg. de még is csak simán zölden világít és nem villog. De ha félre értettem javítsatok ki nyugodtan.
Ha rátetted a padra, kicsit told felfelé a telót. Akkor fog villogni zölden, és így tölt rendesen.
A kábeltől függ vagy a töltőtől? Mert akitől vettem az nem adott hozzá kábelt. Néztem videót ott is villog , de nálam nem , nem értem. Másik videón , meg nem villog .hooker a töltő amivel használod az milyen paramétereket tud.
A gyári töltőjét dugtam a padba. Vagyis 2A-s.A gyári Samus töltök is különböznek. Nem minden telóhoz adnak 2A-s töltőt. Amit hozzá adtak avval töltsd. Már ha a gyárit kaptad meg.Az alsó a jó választás.
Tiednek betudnád linkelni a számát? nekem az első volt az a 10-es oroszul meg angolul van ráírva lehet a töltője gagyibb. De elvileg erre is 2A van írva meg a telefonhoz kapott gyári kábel.
Gyári töltős hátlappal próbálod?
Ja galaxy s5 charger kit-el . De a töltőm nem az mint amit te linkeltél be. Nem az a tipus száma. Amit te linkeltél az az ETA-U90EWE az enyém meg EP-TA10EWE
Passz.
Amit te linkeltél be arra azt írja 5V 2 A az enyémre 5.3V 2A
Nem értem.Próbáld meg a középvonaltól kissé feljebb csúsztatni a telefont. Nekem olyankor villog a zöld led, ha nem pont középen van.
Nekem az sárga villogást szokott eredményezni.
HaliTudna valaki segíteni abban hogyha hívnak nem rezeg a telefon, pedig be van kapcsolva a rezgés.Ébresztésnél, üzeneteknél, figyelmeztetéseknél rezeg.Lehet hogy valamelyik program miatt nem rezeg, gyári visszaállítást nem szeretnék csinálni.
Maximumon van
Rezgés csengő módban be van pipálva?
:-) próbálgasd. Nincs jobb ötletem.
Küldtem 1 mail-t címedre ha lesz majd ídőd írj , de itt is jó ha válaszolsz rá.