Nem azt mondom, hogy az újabb DROID-oknál nincs fejlődés, ugyanakkor egyes dolgokban visszalépések tapasztalhatóak, a Samunál is.Pl. az akku cserélhetősége, a külső SD bővíthetősége, lásd S6, mind olyan dolgok ami miatt sokan kedvelték a Samut.A dolgok kezdenek a szifon irányába hajazni és ez szerintem nem biztos, hogy jót fog tenni nekik.Én elég régen mobilozok, de SD kártyám a kütyü miatt még nem ment tönkre és ebből általában a gyorsakat használom, idáig nem tapasztaltam annak a hátrányát, hogy ez lassabb a belső tárhelynél.Azt meg már hagy én döntsem el, hogy kell-e ez nekem és ne akarjanak arra kényszeríteni, hogy az ő jóval drágább tárhelyüket vegyem meg.Szívesen meg is rootonám a kicsikét, hogy sok, egyéb korlátozástól megszabaduljak, ha ez nem jár garancia vesztéssel.Ezirányú kérdésemet fel is tettem már a megfelelő topikban.
Ebben teljesen igazad is van... garancia utan lenyegeb van lehetoseg akksi cserere s6ban is a leirasban leisvan irva hogy lehet szepen lepattintani a hatlapot addig meg ott a gari par het es ugyis lesz helyszini szerviz kijon megcsinalja viszlat. Nekem akksival sose volt gondom igy annyira ez a cserelhetoseg nem vonz ettol meg nem lesz szifon mas droid gyarto se engedi ezt viszont akksicseresre is van mas alternativa
memokartyam viszont halt mar meg s4ben hogy most a telefon volt e vagy sem azt sose tudom meg az biztos hogy csak telefonban hasznaltam. Szifonba sose volt memokartya droidnal legalabb van kismillio valasztasi lehetoseg amiben van meg bovites
de a gyanum az hogy szep lassan mindbol elfog tunni es inkabb alapbol 64esek lesznek a telefonok.. ezen a szerencsetlen s6on is lassan annyi helyet foglal a rendszer mint pcn a win7
. Az hogy zartabba teszik a droidot az is varhato volt.. a szetmokolasok miatt a gyartokat is azert bosszanthatja hogy a sok laikus else olvassa mit csinal csak csinalja utana meg sir es tagad hogy hozza se nyult
(akinek ugy nem inge ne viselje)
de hal isten a dontes lehetoseget meghadjak max lehet uj markat engedsz kozel a szivedhez
Küldve az én SM-G925F-emről