2024, 11 29, 01:34:54

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285356 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető devilg

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: samsung Galaxy S8
  • PDA ROM: G950F
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2550 Dátum: 2015, 05 14, 13:15:04 »
Meg is van ha esetleg valakinek ugyan ez a problémája a saját file kezelője engedi :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2551 Dátum: 2015, 05 14, 13:30:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Meg is van ha esetleg valakinek ugyan ez a problémája a saját file kezelője engedi :)
Ez ar ezer eves dolog :) google csak bizonyos appoknak engedi mar hogy irjanak a memokartyara igy csak a gyari appok fognak menni.. root utan be lehet allitani hogy barmivel csinalod mennyen

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2552 Dátum: 2015, 05 14, 16:45:40 »
Levásárolhatod a készüléked árát amennyiért vetted. Szóval bemész vele a samsungba kihozol egy s6-t ezt odaadod levonják az x összeget amennyiért vetted a készüléket és kifizeted a különbözetet... gondolom én legalábbis ezt írta régebben:D
Ez úgy működik hogy ott ahol vásároltad a készüléket ott lehet levásárolni illetve visszakérheted az árát is.Én Telenornál vettem és ott azt mondták hogy bármelyik készüléket választhatom,tehát nem csak Samsungot.Persze 3-m hónap áll a rendelkezésemre az utalvány kézhezvételétől számolva.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #2553 Dátum: 2015, 05 14, 17:30:42 »
Telenoros lolira mehet az egy fájlos telenoros kit kat? Vagy mindenképp a külföldi  4 fájlos kell a visszatéréshez?
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2554 Dátum: 2015, 05 15, 07:21:48 »

Ez úgy működik hogy ott ahol vásároltad a készüléket ott lehet levásárolni illetve visszakérheted az árát is.Én Telenornál vettem és ott azt mondták hogy bármelyik készüléket választhatom,tehát nem csak Samsungot.Persze 3-m hónap áll a rendelkezésemre az utalvány kézhezvételétől számolva.

Jo en csak az s6t mondtam peldanak sejtettem hogy azt valasztasz amit akarsz :D

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2555 Dátum: 2015, 05 15, 15:02:14 »

Jo en csak az s6t mondtam peldanak sejtettem hogy azt valasztasz amit akarsz :D

Nem baj,az egy jó példa!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2556 Dátum: 2015, 05 16, 09:13:33 »
Off kicsit. Egy csomó minden ingyenes amazon app storban. Fent oldalra húzzátok és ott lesz.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető truegeri

• PFC Fan
  • PDA: iPhone 5S
  • PDA ROM: iOS 8.3
« Reply #2557 Dátum: 2015, 05 16, 16:17:02 »
Sziasztok! Kellene egy kis segítség.

adott egy Galaxy S5 mini, 4.4.2.-es, original rommal.  ezen szeretném most újratenni ugyanezt a 4.4.2-es stock romot, viszont lenne egy kérdésem: ugye ezen alapból vannak olyan T-Mobile-os cuccok, mint pl a futótárs, fociaréna, stb..
ha én leszedek egy olyan stock romot, amihez oda van írva hogy (T-Mobile), abban benne lesznek ezek az alap appok? mert ha esetleg valami gáz lenne a telóval, jó lenne ha a szervizbe nem szívóznának, és ugye ha nincsenek benne akkor rájönnek hogy én már szórakoztam vele egy kört.

előre is köszi a segítséget  :ok:

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #2558 Dátum: 2015, 05 16, 16:57:57 »

adott egy Galaxy S5 mini, 4.4.2.-es, original rommal.  ezen szeretném most újratenni ugyanezt a 4.4.2-es stock romot, viszont lenne egy kérdésem: ugye ezen alapból vannak olyan T-Mobile-os cuccok, mint pl a futótárs, fociaréna, stb..
ha én leszedek egy olyan stock romot, amihez oda van írva hogy (T-Mobile), abban benne lesznek ezek az alap appok? mert ha esetleg valami gáz lenne a telóval, jó lenne ha a szervizbe nem szívóznának, és ugye ha nincsenek benne akkor rájönnek hogy én már szórakoztam vele egy kört.

Ha ugyan azt töltöd le akkor ugyan az lesz... Hungary (tmobil). De ha original akkor minek akarod újra rakni? Vagy rootolt?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #2559 Dátum: 2015, 05 16, 17:41:11 »

Csak egy sima gyári visszaállítást kell csinálnod. Olyan lesz mint új korában. Nem kell semmit leszedned hozzá.
A menüből meg tudod csinálni.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető truegeri

• PFC Fan
  • PDA: iPhone 5S
  • PDA ROM: iOS 8.3
« Reply #2560 Dátum: 2015, 05 16, 17:55:48 »
Csak egy sima gyári visszaállítást kell csinálnod. Olyan lesz mint új korában. Nem kell semmit leszedned hozzá.
A menüből meg tudod csinálni.

ez eszembe se jutott, pedig elég egyértelmű..  :shock: köszi!

Ha ugyan azt töltöd le akkor ugyan az lesz... Hungary (tmobil). De ha original akkor minek akarod újra rakni? Vagy rootolt?

hát az a gond vele, hogy akárhányszor hívni akarnak, nem érnek el, csak az SMS jön hogy ez meg az keresett.
plusz, amikor én akarok hívni, akkor azt mondja hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton.
bementem a helyi T-be, és ott azt mondta a pali hogy küldjem fel szerelőkhöz, ők újrarakják rajta a szoftvert, és utána jó lesz.. de mivel ugye ezt én is megtudom itthon, gondoltam ez gyorsabb meg egyszerűbb megoldás.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #2561 Dátum: 2015, 05 16, 19:44:20 »
hát az a gond vele, hogy akárhányszor hívni akarnak, nem érnek el, csak az SMS jön hogy ez meg az keresett.
plusz, amikor én akarok hívni, akkor azt mondja hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton.
bementem a helyi T-be, és ott azt mondta a pali hogy küldjem fel szerelőkhöz, ők újrarakják rajta a szoftvert, és utána jó lesz.. de mivel ugye ezt én is megtudom itthon, gondoltam ez gyorsabb meg egyszerűbb megoldás.

Véletlenül nem LTE-n van a telefonod folyamatosan? Sokan panaszkodtak már rá az S5 topicokban.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #2562 Dátum: 2015, 05 17, 18:18:36 »
Üdv Hölgyek, Urak!

A fórum és a portál változás előtt áll, amihez a vezetőség szívesen veszi mindenki építő ötletét / kritikáját. Akinek van kedve, ötlete, javaslata, tegye meg az alábbi topikban bátran.

You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2563 Dátum: 2015, 05 19, 12:00:04 »
Sziasztok, vásároltam pár napja egy S5 Dual Simes telefont.Tegnap eljött a kamera megynyitásánál egy hibaüzenet majd megszünt.Azóta ez egy párszor megismétlődött.Ha rákeresel a neten erre a hibára, sajna elég sok a találat rá.Állítólag a Samsung is elismerte és az a szomorú, hogy sokaknak akiknek emiatt javították, vagy cserélték a telót, ismét előjött a kamera hiba.Nálatok elő szokott fordulni ez a hiba?

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2564 Dátum: 2015, 05 19, 12:32:49 »
Sziasztok, vásároltam pár napja egy S5 Dual Simes telefont.Tegnap eljött a kamera megynyitásánál egy hibaüzenet majd megszünt.Azóta ez egy párszor megismétlődött.Ha rákeresel a neten erre a hibára, sajna elég sok a találat rá.Állítólag a Samsung is elismerte és az a szomorú, hogy sokaknak akiknek emiatt javították, vagy cserélték a telót, ismét előjött a kamera hiba.Nálatok elő szokott fordulni ez a hiba?
Sokan írtak már róla a fórumban. Szoftveres szerviz után teló csere

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2565 Dátum: 2015, 05 19, 12:57:10 »
Sokan írtak már róla a fórumban. Szoftveres szerviz után teló csere
Amennyiben hardveres hibáról van szó, akkor a szoftveres szerviz nyilván semmit se ér, sokaknál pedig a cserekészüléknél is jelentkezett ez a hiba.Nem szívesen adnám szervizbe, vagy cseréltetném, nagyon jól belaktam már és az üveg fóliát is feltettem rá.
Más, nincs rá valamilyen mód, hogy éjszakára, időzitett módon aktiválódik a repülőgép mód?Idáig a Phone Weaver programot használtam erre a célra, de az S5-ön a telefon részt nem tudja leállítani.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #2566 Dátum: 2015, 05 19, 13:58:39 »
Amennyiben hardveres hibáról van szó, akkor a szoftveres szerviz nyilván semmit se ér, sokaknál pedig a cserekészüléknél is jelentkezett ez a hiba.Nem szívesen adnám szervizbe, vagy cseréltetném, nagyon jól belaktam már és az üveg fóliát is feltettem rá.
Más, nincs rá valamilyen mód, hogy éjszakára, időzitett módon aktiválódik a repülőgép mód?Idáig a Phone Weaver programot használtam erre a célra, de az S5-ön a telefon részt nem tudja leállítani.
A You are not allowed to view links. Register or Login lesz a te appod erre a célra ;)
Fontos h nincs default állapota, szal set és reset feladatot is kell neki állítani

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2567 Dátum: 2015, 05 19, 17:37:46 »
A You are not allowed to view links. Register or Login lesz a te appod erre a célra ;)
Fontos h nincs default állapota, szal set és reset feladatot is kell neki állítani
Köszönöm szépen, megnézem!Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy megtaláltam a kamera hibám okozóját.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2568 Dátum: 2015, 05 19, 19:35:43 »
Sajna nem jó a Llama, repmódba kapcsoláshoz root módot igényel.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #2569 Dátum: 2015, 05 19, 21:11:21 »
Sajna nem jó a Llama, repmódba kapcsoláshoz root módot igényel.
Akkor minden más is azt fog  :oops:

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2570 Dátum: 2015, 05 20, 07:11:48 »
Akkor minden más is azt fog  :oops:
Igen, csak az bosszant, hogy az S2-őmön JB alatt még ment ez a dolog root nélkül is.Valamint az is érthetetlen számomra, hogy bizonyos szempontokból az újabb DROID rendszerek egyre rosszabbak lesznek.Itt van pl. ez az ökör külső SD-re való íráskorlátozás, vagy a nyalókásat már fel se rakom, mert sok egyéb vonatkozásában annyira nem tetszik.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2571 Dátum: 2015, 05 20, 09:50:01 »
Igen, csak az bosszant, hogy az S2-őmön JB alatt még ment ez a dolog root nélkül is.Valamint az is érthetetlen számomra, hogy bizonyos szempontokból az újabb DROID rendszerek egyre rosszabbak lesznek.Itt van pl. ez az ökör külső SD-re való íráskorlátozás, vagy a nyalókásat már fel se rakom, mert sok egyéb vonatkozásában annyira nem tetszik.
. az sd kartyara irast azzal is magyarazzak mert a telefonok gyilkoljak a memokartyakat es a telefont is hajlamos lassitani ezert is van a korlatozas de ezt rootal meglehet oldani. Az meg hogy mi rosszabb mi nem azert visszagondolva az s2re azert a rendszer is egyre gyorsabb es eszszerubb mint anno s2 a 2.4 vagy mi volt nem csak a telefonok egyre bikabbak. Nekem a nyalokaban pont az tetszik hogy vegre nem egy hangu fekete minden ha nem szines latvanyosabb ..

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2572 Dátum: 2015, 05 20, 10:37:54 »
. az sd kartyara irast azzal is magyarazzak mert a telefonok gyilkoljak a memokartyakat es a telefont is hajlamos lassitani ezert is van a korlatozas de ezt rootal meglehet oldani. Az meg hogy mi rosszabb mi nem azert visszagondolva az s2re azert a rendszer is egyre gyorsabb es eszszerubb mint anno s2 a 2.4 vagy mi volt nem csak a telefonok egyre bikabbak. Nekem a nyalokaban pont az tetszik hogy vegre nem egy hangu fekete minden ha nem szines latvanyosabb ..

Nem azt mondom, hogy az újabb DROID-oknál nincs fejlődés, ugyanakkor egyes dolgokban visszalépések tapasztalhatóak, a Samunál is.Pl. az akku cserélhetősége, a külső SD bővíthetősége, lásd S6, mind olyan dolgok ami miatt sokan kedvelték a Samut.A dolgok kezdenek a szifon irányába hajazni és ez szerintem nem biztos, hogy jót fog tenni nekik.Én elég régen mobilozok, de SD kártyám a kütyü miatt még nem ment tönkre és ebből általában a gyorsakat használom, idáig nem tapasztaltam annak a hátrányát, hogy ez lassabb a belső tárhelynél.Azt meg már hagy én döntsem el, hogy kell-e ez nekem és ne akarjanak arra kényszeríteni, hogy az ő jóval drágább tárhelyüket vegyem meg.Szívesen meg is rootonám a kicsikét, hogy sok, egyéb korlátozástól megszabaduljak, ha ez nem jár garancia vesztéssel.Ezirányú kérdésemet fel is tettem már a megfelelő topikban.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #2573 Dátum: 2015, 05 20, 11:03:38 »
Nem azt mondom, hogy az újabb DROID-oknál nincs fejlődés, ugyanakkor egyes dolgokban visszalépések tapasztalhatóak, a Samunál is.Pl. az akku cserélhetősége, a külső SD bővíthetősége, lásd S6, mind olyan dolgok ami miatt sokan kedvelték a Samut.A dolgok kezdenek a szifon irányába hajazni és ez szerintem nem biztos, hogy jót fog tenni nekik.Én elég régen mobilozok, de SD kártyám a kütyü miatt még nem ment tönkre és ebből általában a gyorsakat használom, idáig nem tapasztaltam annak a hátrányát, hogy ez lassabb a belső tárhelynél.Azt meg már hagy én döntsem el, hogy kell-e ez nekem és ne akarjanak arra kényszeríteni, hogy az ő jóval drágább tárhelyüket vegyem meg.Szívesen meg is rootonám a kicsikét, hogy sok, egyéb korlátozástól megszabaduljak, ha ez nem jár garancia vesztéssel.Ezirányú kérdésemet fel is tettem már a megfelelő topikban.
Ebben teljesen igazad is van... garancia utan lenyegeb van lehetoseg akksi cserere s6ban is a leirasban leisvan irva hogy lehet szepen lepattintani a hatlapot addig meg ott a gari par het es ugyis lesz helyszini szerviz kijon megcsinalja viszlat. Nekem akksival sose volt gondom igy annyira ez a cserelhetoseg nem vonz ettol meg nem lesz szifon mas droid gyarto se engedi ezt viszont akksicseresre is van mas alternativa :) memokartyam viszont halt mar meg s4ben hogy most a telefon volt e vagy sem azt sose tudom meg az biztos hogy csak telefonban hasznaltam. Szifonba sose volt memokartya droidnal legalabb van kismillio valasztasi lehetoseg amiben van meg bovites :D de a gyanum az hogy szep lassan mindbol elfog tunni es inkabb alapbol 64esek lesznek a telefonok.. ezen a szerencsetlen s6on is lassan  annyi helyet foglal a rendszer mint pcn a win7 :D. Az hogy zartabba teszik a droidot az is varhato volt.. a szetmokolasok miatt a gyartokat is azert bosszanthatja hogy a sok laikus else olvassa mit csinal csak csinalja utana meg sir es tagad hogy hozza se nyult :D (akinek ugy nem inge ne viselje) ;) de hal isten a dontes lehetoseget meghadjak max lehet uj markat engedsz kozel a szivedhez :))

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2574 Dátum: 2015, 05 20, 12:39:43 »
Ebben teljesen igazad is van... garancia utan lenyegeb van lehetoseg akksi cserere s6ban is a leirasban leisvan irva hogy lehet szepen lepattintani a hatlapot addig meg ott a gari par het es ugyis lesz helyszini szerviz kijon megcsinalja viszlat. Nekem akksival sose volt gondom igy annyira ez a cserelhetoseg nem vonz ettol meg nem lesz szifon mas droid gyarto se engedi ezt viszont akksicseresre is van mas alternativa :) memokartyam viszont halt mar meg s4ben hogy most a telefon volt e vagy sem azt sose tudom meg az biztos hogy csak telefonban hasznaltam. Szifonba sose volt memokartya droidnal legalabb van kismillio valasztasi lehetoseg amiben van meg bovites :D de a gyanum az hogy szep lassan mindbol elfog tunni es inkabb alapbol 64esek lesznek a telefonok.. ezen a szerencsetlen s6on is lassan  annyi helyet foglal a rendszer mint pcn a win7 :D. Az hogy zartabba teszik a droidot az is varhato volt.. a szetmokolasok miatt a gyartokat is azert bosszanthatja hogy a sok laikus else olvassa mit csinal csak csinalja utana meg sir es tagad hogy hozza se nyult :D (akinek ugy nem inge ne viselje) ;) de hal isten a dontes lehetoseget meghadjak max lehet uj markat engedsz kozel a szivedhez :))

Az akksi cserélhetőség nem csak azért jó mert ha kipurcan, akkor otthon egyszerű a csere. Nekem az S2-őhöz 2 is volt és ezért ha nem volt töltési lehetőség egyszerűen kicseréltem a tartalék töltöttre.Az S6-ról meg éppen az ellenkezőjét hallottam, mégpedig, hogy otthoni körülmények között igen nehéz az akksi cseréje, egy dolog a hátlap lebányászása, de az akksi ráadásul igen keményen oda van ragasztva a kijelző hátuljához, ezért nehéz leszedni róla.Pedig én már cseréltem tápforrást az előző, szintén unibodys 7.7-es tabletemen, rendesen megszenvedtem vele amíg a hátlapot leszedtem, végülis sikerült, de az S6 szétszedési videóját látván ehhez nem fognék hozzá.