2024, 11 29, 00:35:18

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285349 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Atala

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2575 Dátum: 2015, 05 23, 20:45:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok, vásároltam pár napja egy S5 Dual Simes telefont.Tegnap eljött a kamera megynyitásánál egy hibaüzenet majd megszünt.Azóta ez egy párszor megismétlődött.Ha rákeresel a neten erre a hibára, sajna elég sok a találat rá.Állítólag a Samsung is elismerte és az a szomorú, hogy sokaknak akiknek emiatt javították, vagy cserélték a telót, ismét előjött a kamera hiba.Nálatok elő szokott fordulni ez a hiba?

Igen Loli hiba. Sajnos S5 duósat nem javítanak itthon, vagyis nincs rá szervizfutár meg hivatalos samsung szervizben se tudod gariztatni.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2576 Dátum: 2015, 05 24, 02:47:42 »
Igen Loli hiba. Sajnos S5 duósat nem javítanak itthon, vagyis nincs rá szervizfutár meg hivatalos samsung szervizben se tudod gariztatni.
egyszer eljutunk odáig hogy megértitek hogy nem A LOLIPOPP HIBÁJA ... egyszerűen hardware hiba.. az elején kamera modult cseréltek (mondjuk volt akinél szoftvertfrissítettek és azt hitték ennyivel megvan oldva) most már az egész telefont. Ettől független sokaknál újra és újra előjön még cserélt készüléknél is. Nálam pl már akkor járt emiatt szervizben amikor még azt se tudtuk mikor lesz s5re loli...:)

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2577 Dátum: 2015, 05 24, 10:25:57 »
Szerencsére csak szoftveres volt a probléma, sikerült megoldanom és azóta nincs kamera hibám.

Nem elérhető Atala

« Reply #2578 Dátum: 2015, 05 24, 11:38:28 »
egyszer eljutunk odáig hogy megértitek hogy nem A LOLIPOPP HIBÁJA ... egyszerűen hardware hiba.. az elején kamera modult cseréltek (mondjuk volt akinél szoftvertfrissítettek és azt hitték ennyivel megvan oldva) most már az egész telefont. Ettől független sokaknál újra és újra előjön még cserélt készüléknél is. Nálam pl már akkor járt emiatt szervizben amikor még azt se tudtuk mikor lesz s5re loli...:)

Bocsi de nem fogunk, ha cserélték a telót akor nem hw hiba. Sokan mondták h loli előtt minden ok volt.  Vkinek 3x is cserélték és ua...
Másik fórumon csináltak táblázatot és nem találtak összefüggést hw szinten.
Azt nem mondom h nincs hibás front cam,  de amióta kijött a loli több a panasz....  ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #2579 Dátum: 2015, 05 24, 13:33:41 »
Bocsi de nem fogunk, ha cserélték a telót akor nem hw hiba. Sokan mondták h loli előtt minden ok volt.  Vkinek 3x is cserélték és ua...
Másik fórumon csináltak táblázatot és nem találtak összefüggést hw szinten.
Azt nem mondom h nincs hibás front cam,  de amióta kijött a loli több a panasz....  ;)
Akkor az enyémen biztosan csak véletlen cseréltétek a hátsó kamera modult:) majd amikor cserét kértem és kijött a futár ő is biztos tudatlanságból mondta hogy hw hiba... és ekkor már volt loli. Tudom te is szervizes vagy de akkor jó lenne ha eldöntenétek mit mondtok  vagy kapnátok egy egységes erre vonatkozó szöveget...:)
jah és nálam első szerviz után mikor cserélték a hátsó kamerát utána semmi gondom nem volt többé vele még loli alatt se;) csak azért hívtam ki őket mert ment eladásra és kihasználtam hogy cserélitek és gondoltam egy vadi új készülékért többet kapok vmivel mint egy használtért:D bár aztán ki tudja mennyire vadi újak ezek amikre cserélitek:)

Nem elérhető Atala

« Reply #2580 Dátum: 2015, 05 24, 13:47:18 »
Akkor az enyémen biztosan csak véletlen cseréltétek a hátsó kamera modult:) majd amikor cserét kértem és kijött a futár ő is biztos tudatlanságból mondta hogy hw hiba... és ekkor már volt loli. Tudom te is szervizes vagy de akkor jó lenne ha eldöntenétek mit mondtok  vagy kapnátok egy egységes erre vonatkozó szöveget...:)
jah és nálam első szerviz után mikor cserélték a hátsó kamerát utána semmi gondom nem volt többé vele még loli alatt se;) csak azért hívtam ki őket mert ment eladásra és kihasználtam hogy cserélitek és gondoltam egy vadi új készülékért többet kapok vmivel mint egy használtért:D bár aztán ki tudja mennyire vadi újak ezek amikre cserélitek:)
Hmm. Akkor lehet kezdő, van pár új ember akik csak cserélnek. :D.
Na mindegy. De ez csúnya dolog h kihasználod ;) :D

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2581 Dátum: 2015, 05 24, 14:19:43 »
Hmm. Akkor lehet kezdő, van pár új ember akik csak cserélnek. :D.
Na mindegy. De ez csúnya dolog h kihasználod ;) :D
A nagyoktól tanuljuk :) Csúnya dolog, de történnek ebben az országban csúnyább dolgok is :)

Off.: Az pl. nem csúnya dolog, hogy a gyártók úgy készítik a termékeket, hogy gari idő lejárta után pár hónapra tönkre menjenek? A javítás meg olyan horribilis, hogy a felhasználó inkább ujjat vesz/vetetnek vele? Legyen az gáztűzhely, barkácsgép, mobiltelefon mindegyiknél ez van.
Vagy, hogy 2 ugyan olyan mobilba 2 különböző kamera modult raknak? (Galaxy s6)

Nem elérhető Atala

« Reply #2582 Dátum: 2015, 05 24, 14:47:44 »
A nagyoktól tanuljuk :) Csúnya dolog, de történnek ebben az országban csúnyább dolgok is :)

Off.: Az pl. nem csúnya dolog, hogy a gyártók úgy készítik a termékeket, hogy gari idő lejárta után pár hónapra tönkre menjenek? A javítás meg olyan horribilis, hogy a felhasználó inkább ujjat vesz/vetetnek vele? Legyen az gáztűzhely, barkácsgép, mobiltelefon mindegyiknél ez van.
Vagy, hogy 2 ugyan olyan mobilba 2 különböző kamera modult raknak? (Galaxy s6)

EZ az üzlet politika. Vásárolj, Vásárolj, Vásárolj. Ha jó vmi nem kell javítani. Ha nem kell javítani nem fogod lecserélni.
S2höz még mindig 28e az érintő és 40 a panel..

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4
  • PDA: SAMSUNG Galaxy S5 [SM-G900FD]
  • PDA ROM: ALEXANDR deodexed BOF1
« Reply #2583 Dátum: 2015, 05 24, 16:30:41 »
Szerencsére csak szoftveres volt a probléma, sikerült megoldanom és azóta nincs kamera hibám.
Szia! Lehet tudni, hogy mi volt a hibajelenség és mi lett a megoldás?
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2584 Dátum: 2015, 05 24, 17:46:38 »
Szia! Lehet tudni, hogy mi volt a hibajelenség és mi lett a megoldás?
Persze!Mikor észrevettem, hogy "kamera hiba" üzenettel egyre gyakrabban nem tudom megnyitni ezt az alkalmazást, egyenként próbáltam kilőni a futó alkalmazások közül a számomra gyanúsakat.Így leltem rá a Go Flashlight nevű, általam korábban feltelepített zseblámpa programra, amely mint bebizonyosodott, összeakadt a kamera szoftverével.Ki is vágtam gyorsan mint macskát....

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #2585 Dátum: 2015, 05 24, 18:33:20 »
Persze!Mikor észrevettem, hogy "kamera hiba" üzenettel egyre gyakrabban nem tudom megnyitni ezt az alkalmazást, egyenként próbáltam kilőni a futó alkalmazások közül a számomra gyanúsakat.Így leltem rá a Go Flashlight nevű, általam korábban feltelepített zseblámpa programra, amely mint bebizonyosodott, összeakadt a kamera szoftverével.Ki is vágtam gyorsan mint macskát....

Értem, köszi!

Nálam 1-2 leállás fordult elő, de főleg inkább az a jelenség volt, hogy nehezen indult el az összes kamera app, kép egyáltalán nem volt, csak fekete háttér és az értesítési sáv. Ezt az okozta, hogy a texDroider-rel átállítottam a DPI-t 480-ról 380-ra, vagy még kisebbre. Amint visszaálltam, minden rendbe jött. A 380-as DPI nekem nagyon bejön, de nehéz szívvel áldoznám fel ezért a kamerázási lehetőséget. Úgy érzem, nem próbáltam még ki mindent, talán rájövök, hogyan létezhetne mindkettő az eszközön.

Üdv

G.
Amikor Bell feltalálta a telefont, Chuck Norrisnak már volt két nem fogadott hívása.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2586 Dátum: 2015, 05 24, 19:07:17 »
Értem, köszi!

Nálam 1-2 leállás fordult elő, de főleg inkább az a jelenség volt, hogy nehezen indult el az összes kamera app, kép egyáltalán nem volt, csak fekete háttér és az értesítési sáv. Ezt az okozta, hogy a texDroider-rel átállítottam a DPI-t 480-ról 380-ra, vagy még kisebbre. Amint visszaálltam, minden rendbe jött. A 380-as DPI nekem nagyon bejön, de nehéz szívvel áldoznám fel ezért a kamerázási lehetőséget. Úgy érzem, nem próbáltam még ki mindent, talán rájövök, hogyan létezhetne mindkettő az eszközön.

Üdv

G.
Ez a szoftveres probléma még mindig sokkal egyszerűbb, mintha hardveres lenne a gond, pláne, hogy az én masinám még csak pár napos.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #2587 Dátum: 2015, 05 24, 19:09:15 »
Az enyém is, szerda óta van meg. :-)

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #2588 Dátum: 2015, 05 24, 20:38:40 »
Az enyém is, szerda óta van meg. :-)
Gratula!Egy-két dolog nem tetszik csak, ami viszont a Katicából ered nem a a kütyü hibája, én elégedett vagyok vele idáig. ✌

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2589 Dátum: 2015, 05 24, 23:12:33 »
Értem, köszi!

Üdv

G.
Én azt javasolnám, hogy keress egy alternatív kamera appot, ami működik 380 dpi-vel. Emlékeim szerint a nexus kamera appja ilyen... De am a play sem tuti h fog menni, meg úgy bármi samsungos app :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2590 Dátum: 2015, 05 25, 06:58:19 »
Így kell ezt csinálni! :)
Gyanúsan sok S5 tulaj panaszkodik kamera hibára. Biztosan van pár darab hibás, de 99%-ban tuti ilyesmi áll a háttérben.
Megkapja az új készüléket. Jön a hsz., hogy szuper az új nincs kamera hiba. Majd pár nap múlva amikor vissza rakott minden addig használt appot a következő. Ez is ugyan olyan sz*r fúj samsung...

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2591 Dátum: 2015, 05 25, 09:35:54 »
Így kell ezt csinálni! :)
Gyanúsan sok S5 tulaj panaszkodik kamera hibára. Biztosan van pár darab hibás, de 99%-ban tuti ilyesmi áll a háttérben.
Megkapja az új készüléket. Jön a hsz., hogy szuper az új nincs kamera hiba. Majd pár nap múlva amikor vissza rakott minden addig használt appot a következő. Ez is ugyan olyan sz*r fúj samsung...

Akkor lehet én jó programokat használok. Nekem a gyerekmód szokott néha leállni. Gondolom induláskor az is összeakad valamivel :)De mióta nincs kirakva kezdőképernyőre csak telefon újra indításakor jön elő 1x. Kiváncsi leszek a köv android újdonságára amivel elvileg magam állíthatom be melyik program mihez fér hozzá. Kapásból azt állítanám le a többségénél , hogy ne induljon telefon indításával.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #2592 Dátum: 2015, 05 25, 11:16:13 »
Én azt javasolnám, hogy keress egy alternatív kamera appot, ami működik 380 dpi-vel. Emlékeim szerint a nexus kamera appja ilyen... De am a play sem tuti h fog menni, meg úgy bármi samsungos app :D
Közben visszajöttem 380-ra és jó lett. :-) Persze nem minden tökéletes (pl tárcsázó), de működik az összes kamera app.

Nem elérhető Topi

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung galaxy S5
« Reply #2593 Dátum: 2015, 05 28, 07:00:19 »
Sziasztok! Tegnap óta van a birtokomban egy S5. Egy teljes feltöltés után éjszaka sokat merült az aksi. A százalékos fogyasztásból számomra nem derül ki mi okozta ezt a nagy merülést. Tudnátok ebben segíteni. Előre is köszi!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #2594 Dátum: 2015, 05 28, 07:06:27 »
Sziasztok! Tegnap óta van a birtokomban egy S5. Egy teljes feltöltés után éjszaka sokat merült az aksi. A százalékos fogyasztásból számomra nem derül ki mi okozta ezt a nagy merülést. Tudnátok ebben segíteni. Előre is köszi!

Szia!

Jó kis akkumulátor merülést okozhat például az ok nélkül bekapcsolva tartott NFC, GPS, háttér szinkronizáció és adatok.

Üdv

G.

Nem elérhető Topi

« Reply #2595 Dátum: 2015, 05 28, 07:21:02 »
Szia!

Jó kis akkumulátor merülést okozhat például az ok nélkül bekapcsolva tartott NFC, GPS, háttér szinkronizáció és adatok.

Üdv

G.

Ezt értem, de itt ez nem látszik. A százalékok összegén.

Nem elérhető Georgie9117

• TOPIKGAZDA
« Reply #2596 Dátum: 2015, 05 28, 07:26:02 »
Ezt értem, de itt ez nem látszik. A százalékok összegén.

Ha rákattintsz a felsorolás elemeire, megmutatja a használati adatokat. Abból talán kiderül valami. Root nélkül korlátozott a lehetőség a nyomozásra ilyen téren.

Nem elérhető Topi

« Reply #2597 Dátum: 2015, 05 28, 07:36:19 »
Ha rákattintsz a felsorolás elemeire, megmutatja a használati adatokat. Abból talán kiderül valami. Root nélkül korlátozott a lehetőség a nyomozásra ilyen téren.

Régebbi android verzióknál ugy emlékszem a %-ok összege közel 100% voltpár % eltéréssel pl 98% a maradék  2% talán az akku saját merüléséből adódott. Itt pár 1 %-ról van szó. A többi??

Nem elérhető Topi

« Reply #2598 Dátum: 2015, 05 28, 07:37:54 »
Majd kipróbálom kikapcsolt készüléknél esik e a töltöttség szintje.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #2599 Dátum: 2015, 05 28, 09:18:51 »
Real Racing3 nálatok is lagol? Bod3 loli.

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login