Szerző Téma: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag  (Megtekintve 33409 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #25 Dátum: 2013, 08 17, 20:12:11 »
Hát ez a ROM nem semmi. Először fenntartásokkal kezeltem, de ez nagyon jó. Még nem tudtam megakasztani, pedig megtettem mindent a cél érdekében. Köszönöm, hogy elérhetővé tettétek.  :ok:

Nem elérhető ocsem28

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo 9.6.2
  • PDA: Honor 6
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #26 Dátum: 2013, 08 22, 10:22:27 »
Sziasztok.Szerintem ez a legjobb, kipróbáltam a pure vanillát v5/2-őt aztán kb 10 perc múlva visszaraktam ezt, jobban kezelhető és gyorsabb, nekem abbol hiányzott az időjárás widget, a testreszabhatóság sem a legjobb nekem ez felhasználóbarátabb.Persze ez csak az én véleményem.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #27 Dátum: 2013, 08 22, 11:37:51 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.Szerintem ez a legjobb, kipróbáltam a pure vanillát v5/2-őt aztán kb 10 perc múlva visszaraktam ezt, jobban kezelhető és gyorsabb, nekem abbol hiányzott az időjárás widget, a testreszabhatóság sem a legjobb nekem ez felhasználóbarátabb.Persze ez csak az én véleményem.

Szia ocsem28!
Üdv a fórumon! A lényeg, hogy Neked tetszen! ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #28 Dátum: 2013, 08 22, 13:48:13 »
hmmm, lehet, valamikor letesztelem én is  :)

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #29 Dátum: 2013, 08 22, 17:37:47 »

Én is visszatértem erre 2 nap után. Bár az időjárás widget rátehető a vanillára is, de ez valahogy jobban tetszik.

Nem elérhető gyorkigyorgy

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Dakota 10
  • PDA ROM: I9070XXLQE + PureVanilla v5/2 + Cocore 6.2
« Reply #30 Dátum: 2013, 08 22, 20:19:33 »
Sziasztok! PV5/v2, Cocore6.2-vel összehasonlítva tudnátok nekem mondani üzemidővel kapcsolatos tapasztalatokat? Köszönöm szépen a segítséget.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #31 Dátum: 2013, 08 22, 21:12:47 »
Sziasztok! PV5/v2, Cocore6.2-vel összehasonlítva tudnátok nekem mondani üzemidővel kapcsolatos tapasztalatokat? Köszönöm szépen a segítséget.

Ki kell próbálni, mert nem csak üzemidőben térnek el. Átlagos használat mellett jelenleg nálam 2 ó 25 perc kijelzőhasználat 48% töltöttségnél. Ebben volt mobilnet, játék, sok telefonálás, telepítés is. Még sosem mértem le mit tud teljes lemerülésig, de egyszer kipróbálom.

Nem elérhető repicki

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Google Earth
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 3 SE
Re: Re: 4.1.2 Light JB v1.2 - NoLag
« Reply #32 Dátum: 2013, 08 22, 21:14:28 »

Szia,
Ez igazából használat függő.
Én annyit tudok mondani, használtam a PV-t most a Light JB-t és nem igazán van (nálam) Különbség a két rendszer üzemideében.
Mind a két rendszer bírja a 4-4és fél óra monitor használatot.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

Nem elérhető Legenden

• PDA: Nexus 7 - Galaxy S Advance - Galaxy Young N
  • PDA ROM: CyanogenMod 11
« Reply #33 Dátum: 2013, 08 22, 23:12:02 »
Nagy nehezen rászántam magam h lqe-t leváltsam lqg-re :) kap egy teljes tisztítást a kicsike ;)

Nem elérhető ocsem28

• Navigáció / Navigation: Igo Primo 9.6.2
  • PDA: Honor 6
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #34 Dátum: 2013, 08 22, 23:48:55 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Kedvcsináló. :-)

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: mobileaction
  • PDA ROM: I9070XXLQL + 11-20140113-unoffical-janice
« Reply #35 Dátum: 2013, 08 23, 19:26:35 »
Azt írod az indító hsz-ben, hogy telepíthető: XXLQ4, XXLQE, XXLQG - rendszerekre biztosan, illetve, hogy neked XXLQG-n volt a legjobb, nem véletlenül. Miért lehet azon a legjobb? LQE-nél mi gondja lehet?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #36 Dátum: 2013, 08 23, 19:39:04 »
Azt írod az indító hsz-ben, hogy telepíthető: XXLQ4, XXLQE, XXLQG - rendszerekre biztosan, illetve, hogy neked XXLQG-n volt a legjobb, nem véletlenül. Miért lehet azon a legjobb? LQE-nél mi gondja lehet?

Nem lehet gondja, ott is működnie kell mindennek. Egy custom rom tartalmazhat olyan funkciókat amiket egy gyári rom nem mindig támogat. Tehát pl.: Facelock - hiába van egy romban ha az alap nem támogatja. Ha az nem egy portolt rom, hanem egy gyárihoz közeli deodexelt mint ez, akkor nem mindegy hogy milyen rom van alul. Mikor indítok egy custom rom topikot, kipróbálom az összesen, nehogy valakinek esetleg nem várt eredménye legyen. (Ugye el tudod képzelni mennyit Odinozok és mennyit telepítek 1 db romért? )
XXLQE-nél egy dolog tűnt fel. Egy nagyon kicsit mintha röccent volna, amit érdekes de sem a régebbi LQ4-nél sem pedig az LQG-nél nem tapasztaltam. Lehet az én beállításaimnak is köszönhető, amik nem éppen akku és telefon kímélőek... Ez persze messze nem felhívás keringőre, ez személyes tapasztalat, mert mint mondtam Ti nem próbálkoztok, hanem biztosra mentek, ha a telepítésemet követitek, mert én azt megcsináltam már nem egymagam, nem egy telefonon és még mindig tudunk telefonálni...
Válaszolva tő mondatban: Ha nincs vele bajod, én nem cserélném. 
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
« Reply #37 Dátum: 2013, 08 23, 19:53:46 »
Nem lehet gondja, ott is működnie kell mindennek. Egy custom rom tartalmazhat olyan funkciókat amiket egy gyári rom nem mindig támogat. Tehát pl.: Facelock - hiába van egy romban ha az alap nem támogatja. Ha az nem egy portolt rom, hanem egy gyárihoz közeli deodexelt mint ez, akkor nem mindegy hogy milyen rom van alul. Mikor indítok egy custom rom topikot, kipróbálom az összesen, nehogy valakinek esetleg nem várt eredménye legyen. (Ugye el tudod képzelni mennyit Odinozok és mennyit telepítek 1 db romért? )
XXLQE-nél egy dolog tűnt fel. Egy nagyon kicsit mintha röccent volna, amit érdekes de sem a régebbi LQ4-nél sem pedig az LQG-nél nem tapasztaltam. Lehet az én beállításaimnak is köszönhető, amik nem éppen akku és telefon kímélőek... Ez persze messze nem felhívás keringőre, ez személyes tapasztalat, mert mint mondtam Ti nem próbálkoztok, hanem biztosra mentek, ha a telepítésemet követitek, mert én azt megcsináltam már nem egymagam, nem egy telefonon és még mindig tudunk telefonálni...
Válaszolva tő mondatban: Ha nincs vele bajod, én nem cserélném.

Értem. Ugye nem több napja, hete tesztelem a Vanilla-t, de eddig semmi gondom a rendszerrel, sőt jelentősen gyorsabb és stabilabb a készülék mint eredeti állapotában. Az egyetlen lassulást vagy szaggatást a Vector nevű játéknál tapasztaltam. A régi Ginger-el hibátlanul futott majd a Jelly-re frissítés után szaggatott játék közben. Most a jelenlegi paraméterekkel is szaggat. Nem tudom az okát de le tudok mondani a játékról, nem lételemem csak fura, hogy egy újabb rendszerrel jön a hiba amíg a régivel tökéletesen üzemel.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #38 Dátum: 2013, 08 23, 20:32:40 »
Értem. Ugye nem több napja, hete tesztelem a Vanilla-t, de eddig semmi gondom a rendszerrel, sőt jelentősen gyorsabb és stabilabb a készülék mint eredeti állapotában. Az egyetlen lassulást vagy szaggatást a Vector nevű játéknál tapasztaltam. A régi Ginger-el hibátlanul futott majd a Jelly-re frissítés után szaggatott játék közben. Most a jelenlegi paraméterekkel is szaggat. Nem tudom az okát de le tudok mondani a játékról, nem lételemem csak fura, hogy egy újabb rendszerrel jön a hiba amíg a régivel tökéletesen üzemel.

Ez lehet az app hibája is. Nem a jóval fejlettebb androidé. Míg a GB futtatott 50 app-ot folyamatában addig a JB futtat 110-et. Ha a GB-nek kéne ezeket futtatni el sem indulna, az alap indulásnál kifeküdne... Az optimalizálásról ne is beszéljünk. Persze egy JB rendszer sem tökéletes, de erről nem fogok itt beszélni mert ez eléggé off lenne.
Szóval lehet a játékod készítői nem éppen tudnak optimalizálni, mert hiába google play, azokat nem a gugli készíti és nem 1 telefonra, nem 1 fajta rendszerre. De puding próbája az evés, én játékot nem szoktam próbálni. Tedd fel ezt a Ligh-ot, lehet nem várt eredményt érsz el, hiszen sokan használják.  ;)
Ezt a v1.2-t már 4113-an töltötték le a mai napig.

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
« Reply #39 Dátum: 2013, 08 23, 20:55:44 »
Ez lehet az app hibája is. Nem a jóval fejlettebb androidé. Míg a GB futtatott 50 app-ot folyamatában addig a JB futtat 110-et. Ha a GB-nek kéne ezeket futtatni el sem indulna, az alap indulásnál kifeküdne... Az optimalizálásról ne is beszéljünk. Persze egy JB rendszer sem tökéletes, de erről nem fogok itt beszélni mert ez eléggé off lenne.
Szóval lehet a játékod készítői nem éppen tudnak optimalizálni, mert hiába google play, azokat nem a gugli készíti és nem 1 telefonra, nem 1 fajta rendszerre. De puding próbája az evés, én játékot nem szoktam próbálni. Tedd fel ezt a Ligh-ot, lehet nem várt eredményt érsz el, hiszen sokan használják.  ;)
Ezt a v1.2-t már 4113-an töltötték le a mai napig.

Ha jól értem akkor nekem most custom rom van a készüléken. Az indító hsz-ben az szerepel, hogy akinek netán CM romja van, akkor előbb váltson egy gyárira, rakja fel a CoCore kernelt és utána telepítse ezt. Ez az én jelenlegi állapotomra nem igaz ugye? Ezeken én már túl vagyok ha jól sejtem. Azt hiszem, hogy ami most keveredik bennem az a custom és a CM rom.
Tisztába lehet ezt még tenni?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #40 Dátum: 2013, 08 23, 21:21:13 »
Ha jól értem akkor nekem most custom rom van a készüléken. Az indító hsz-ben az szerepel, hogy akinek netán CM romja van, akkor előbb váltson egy gyárira, rakja fel a CoCore kernelt és utána telepítse ezt. Ez az én jelenlegi állapotomra nem igaz ugye? Ezeken én már túl vagyok ha jól sejtem. Azt hiszem, hogy ami most keveredik bennem az a custom és a CM rom.
Tisztába lehet ezt még tenni?

Tisztába, de van egy közös haverunk is: :google2: + írtam egy nem kis Általános FAQ-ot, amiben ez szépen le van írva...
CM = CyanogenMod. Ez nem CyanogenMod rom... :)

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #41 Dátum: 2013, 08 24, 07:08:15 »
Tisztába, de van egy közös haverunk is: :google2: + írtam egy nem kis Általános FAQ-ot, amiben ez szépen le van írva...
CM = CyanogenMod. Ez nem CyanogenMod rom... :)
Akkor mégjobban összekeveredtem  :) Megyek FAQ-t olvasni  :oops: Amúgy ma biztos lecserélem a Vanillát, lehet, hogy erre. Jelentkezni fogok, ha megvan

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #42 Dátum: 2013, 08 24, 07:27:40 »
Valaki meg tudná mondani, h ebben samsung calendar van-e?

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #43 Dátum: 2013, 08 24, 07:58:48 »
Valaki meg tudná mondani, h ebben samsung calendar van-e?
Igen benne van. Hivatalosan S tervezőnek hívják

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #44 Dátum: 2013, 08 24, 08:05:28 »
Rögtön egy hibát találtam. A csengőhangot a telefon részben a hívás menüben is be lehet állítani és a beállítások/hang részben is. Mindkettőnél teljesen más hangokat kínál fel, de a beállítások/hang menüben beállított hangot játssza le bejövő hívásnál, viszont a telefon részben jobbak a csengőhangok  ::)

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
« Reply #45 Dátum: 2013, 08 24, 08:58:29 »
Rajta lennék én is de sajnos egyelőre az sd kártyára sem tudom felmásolni. Bagatell és fogalmam sincs, hogy miért. Hely még van rajta bőven, 70pár %nál kilép a másolásból mintha kész lenne.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #46 Dátum: 2013, 08 24, 09:17:03 »
Rajta lennék én is de sajnos egyelőre az sd kártyára sem tudom felmásolni. Bagatell és fogalmam sincs, hogy miért. Hely még van rajta bőven, 70pár %nál kilép a másolásból mintha kész lenne.
Próbáld alternatív megoldással, pl myphoneexplorerrel, ha van otthon wifi

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #47 Dátum: 2013, 08 24, 09:22:47 »
Rögtön egy hibát találtam. A csengőhangot a telefon részben a hívás menüben is be lehet állítani és a beállítások/hang részben is. Mindkettőnél teljesen más hangokat kínál fel, de a beállítások/hang menüben beállított hangot játssza le bejövő hívásnál, viszont a telefon részben jobbak a csengőhangok  ::)
Rájöttem.  A telefon menüben a notifications mappában lévő ogg fájlokat hozza be - hibásan, a beállítások/hang-nál pedig a ringtones mappát - helyesen. Figyelmetlen a rommer  :)

Nem elérhető habmalac

• PFC Fan
« Reply #48 Dátum: 2013, 08 24, 09:31:45 »
Próbáld alternatív megoldással, pl myphoneexplorerrel, ha van otthon wifi

Sehogy sem megy, külön a kártyára sem engedi rátenni. Asszony gépén sem, sehogy. 70%-os másolásnál leáll.

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
« Reply #49 Dátum: 2013, 08 24, 09:37:44 »
Sehogy sem megy, külön a kártyára sem engedi rátenni. Asszony gépén sem, sehogy. 70%-os másolásnál leáll.
Lehet, h hibás a letöltött fájl. Nálam 437 476 670 MB. Próbaképpen tesztelj más hasonló méretű fájllal is, hogy azzal megy-e a másolás