Azt írod az indító hsz-ben, hogy telepíthető: XXLQ4, XXLQE, XXLQG - rendszerekre biztosan, illetve, hogy neked XXLQG-n volt a legjobb, nem véletlenül. Miért lehet azon a legjobb? LQE-nél mi gondja lehet?
Nem lehet gondja, ott is működnie kell mindennek. Egy custom rom tartalmazhat olyan funkciókat amiket egy gyári rom nem mindig támogat. Tehát pl.: Facelock - hiába van egy romban ha az alap nem támogatja. Ha az nem egy portolt rom, hanem egy gyárihoz közeli deodexelt mint ez, akkor nem mindegy hogy milyen rom van alul. Mikor indítok egy custom rom topikot, kipróbálom az összesen, nehogy valakinek esetleg nem várt eredménye legyen. (Ugye el tudod képzelni mennyit Odinozok és mennyit telepítek 1 db romért? )
XXLQE-nél egy dolog tűnt fel. Egy nagyon kicsit mintha röccent volna, amit érdekes de sem a régebbi LQ4-nél sem pedig az LQG-nél nem tapasztaltam. Lehet az én beállításaimnak is köszönhető, amik nem éppen akku és telefon kímélőek... Ez persze messze nem felhívás keringőre, ez személyes tapasztalat, mert mint mondtam Ti nem próbálkoztok, hanem biztosra mentek, ha a telepítésemet követitek, mert én azt megcsináltam már nem egymagam, nem egy telefonon és még mindig tudunk telefonálni...
Válaszolva tő mondatban: Ha nincs vele bajod, én nem cserélném.