2024, 11 24, 17:31:17

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Gyakori kérdések/Általános FAQ(2013.10.22.)  (Megtekintve 130180 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zadi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: X10
  • PDA ROM: 2.3.3
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni i9070 rootolásban és romolásban, akár mennyire is bújom a netet nem jön össze sehogysem akár mit csinálok!
Független XXLQE 4.1.2 gyári rom van most rajta.....

Help PLS!:)

ötletek, leírás valaki?:)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni i9070 rootolásban és romolásban, akár mennyire is bújom a netet nem jön össze sehogysem akár mit csinálok!
Független XXLQE 4.1.2 gyári rom van most rajta.....

Help PLS!:)

ötletek, leírás valaki?:)
Szia!
Van nekünk egy gyönyörű szép FAQ részlegünk amiben minden aranybetűvel le van írva!  ;)
Mindenképp olvasd át többször!Aztán ha valami még mindig nem világos,sikíts és segítünk!  ;)
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető zadi

• PFC Fan
Szia!
Van nekünk egy gyönyörű szép FAQ részlegünk amiben minden aranybetűvel le van írva!  ;)
Mindenképp olvasd át többször!Aztán ha valami még mindig nem világos,sikíts és segítünk!  ;)

Sajnos azzal is az a bajom, hogy áttekinthetetlen illetve bármelyik linkre lépek, vagy nem elérhető vagy ha letöltöm sem jó. Böngésztem itt hidd el, nem lustaságból írtam, hogy mit hogyan.... de ez a teló valamiért szívat:) :/

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Sajnos azzal is az a bajom, hogy áttekinthetetlen illetve bármelyik linkre lépek, vagy nem elérhető vagy ha letöltöm sem jó. Böngésztem itt hidd el, nem lustaságból írtam, hogy mit hogyan.... de ez a teló valamiért szívat:) :/
Áttekinthetetlen??? Jó ember benéztél más készülékhez? Hol találsz ennyire szájbarágós leírást? Melyik link nem működik? Szerinted unalmamba gépeltem több ezer sort az SGSA-nak?
Ennek a topiknak az indítójában van minden kérdésedre a válasz. Hadd ne válaszoljak már mindenkinek aki bizonytalan és lusta. Mindenhol írva vagyon, ha nem tudod mit csinálsz, NE csináld. Semmi nem kötelező. Mi pár ezren megcsináltuk az áttekinthetetlen topikból, ha Neked nem megy sztem hagyd békén....  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zadi

• PFC Fan
Áttekinthetetlen??? Jó ember benéztél más készülékhez? Hol találsz ennyire szájbarágós leírást? Melyik link nem működik? Szerinted unalmamba gépeltem több ezer sort az SGSA-nak?
Ennek a topiknak az indítójában van minden kérdésedre a válasz. Hadd ne válaszoljak már mindenkinek aki bizonytalan és lusta. Mindenhol írva vagyon, ha nem tudod mit csinálsz, NE csináld. Semmi nem kötelező. Mi pár ezren megcsináltuk az áttekinthetetlen topikból, ha Neked nem megy sztem hagyd békén....  ;)

Jó ember! Kösz a semmit meg a segítséged! Remélem majd egyszer úgy hozza a sors, hogy te fordulsz hozzám majd valamiért, és én is beolthatlak jó ember!
Sok locsolót, kellemes hétvégét!

(sajnos ez a baj a mai világgal és az emberekkel, hogy ennyire és ilyenek amilyenek!)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Jó ember! Kösz a semmit meg a segítséged! Remélem majd egyszer úgy hozza a sors, hogy te fordulsz hozzám majd valamiért, és én is beolthatlak jó ember!
Sok locsolót, kellemes hétvégét!

(sajnos ez a baj a mai világgal és az emberekkel, hogy ennyire és ilyenek amilyenek!)

Azért álljon meg a menet. Az hogy te nem tudod értelmezni a leírtakat, az nem a készítőt minősíti. Ha pedig annyira szar, lehet jelentkezni topikgazdának, és jobbat csinálni.

Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető zadi

• PFC Fan
Azért álljon meg a menet. Az hogy te nem tudod értelmezni a leírtakat, az nem a készítőt minősíti. Ha pedig annyira szar, lehet jelentkezni topikgazdának, és jobbat csinálni.

tudok olvasni és értelmezni is, csak a telefon hibát ír ki a rootolásnál, ezért fordultam ide, hogy hátha itt van valakinek tapasztalata, de csak oltogatnak a segítség helyett.... és hülyének nézik az embert! (merem állítani nagyobb a tapasztalatom a mobiltelefonok terén itt, szinte mint bárki másnak, és nem nagyképűségből mondom!)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
tudok olvasni és értelmezni is, csak a telefon hibát ír ki a rootolásnál, ezért fordultam ide, hogy hátha itt van valakinek tapasztalata, de csak oltogatnak a segítség helyett.... és hülyének nézik az embert! (merem állítani nagyobb a tapasztalatom a mobiltelefonok terén itt, szinte mint bárki másnak, és nem nagyképűségből mondom!)

Akkor hajrá, tényleg jelentkezz, és csinálj jobbat.
Idejöttél, annyit nyögték be, hogy a telefonod hibát ír, a faq szar, de segítsünk. Hogy milyen hibát, meg mit is csináltál, azóta sem tudjuk, de sebaj, a mi anyánkat tényleg. Egyem a sok tapasztalatod...

Nem elérhető zadi

• PFC Fan
Akkor hajrá, tényleg jelentkezz, és csinálj jobbat.
Idejöttél, annyit nyögték be, hogy a telefonod hibát ír, a faq szar, de segítsünk. Hogy milyen hibát, meg mit is csináltál, azóta sem tudjuk, de sebaj, a mi anyánkat tényleg. Egyem a sok tapasztalatod...

1 senki nem kérdezte mi a hiba, csak oltogattak, hogy nem itt meg én az isten megírtam a topicot te vagy a csíra
2 **********

Moderator Comment Még egy ilyen hangvételű beszólás és az egész fórum területéről bannolva leszel!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
1 senki nem kérdezte mi a hiba, csak oltogattak, hogy nem itt meg én az isten megírtam a topicot te vagy a csíra
2 ***************

Nem személyeskedj kérlek, mert rossz vége lesz.
Én kérdezzen meg, hogy mi a hiba? El vagy tévedve, de nagyon. Menjél inkább a prohardverre, ott vannak a te szinteden...

Nem elérhető zadi

• PFC Fan
Nem személyeskedj kérlek, mert rossz vége lesz.
Én kérdezzen meg, hogy mi a hiba? El vagy tévedve, de nagyon. Menjél inkább a prohardverre, ott vannak a te szinteden...

álljunk meg egy ásónyomra! a személyeskedést te kezdted!
senki nem kért arra, hogy kérdezd meg, de neked is rögtön az volt az első, hogy így meg úgy, meg ide menj oda menj ott nézd meg meg itt nézd meg, említettem, hogy azon túl vagyok!

talán ki leszek innen tiltva?
miért?! mert kértem segítséget és csak fikázást kapok, kaptam?!
engedd meg ó hatalmasságod, hogy meg merjem kérdezni a fenyegetésed tárgyát?! ugyan mi rossz vége lesz bárminek is???? ha nem értelmezem rosszul akkor te most fenyegetsz?! ennek lehet rossz vége ha jobban utána néznél a dolgoknak!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
álljunk meg egy ásónyomra! a személyeskedést te kezdted!
senki nem kért arra, hogy kérdezd meg, de neked is rögtön az volt az első, hogy így meg úgy, meg ide menj oda menj ott nézd meg meg itt nézd meg, említettem, hogy azon túl vagyok!

talán ki leszek innen tiltva?
miért?! mert kértem segítséget és csak fikázást kapok, kaptam?!
engedd meg ó hatalmasságod, hogy meg merjem kérdezni a fenyegetésed tárgyát?! ugyan mi rossz vége lesz bárminek is???? ha nem értelmezem rosszul akkor te most fenyegetsz?! ennek lehet rossz vége ha jobban utána néznél a dolgoknak!

...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Na, ehhez csak gratulálni tudok...

1. Előbb a készülékről, ha már a nagy tapasztalatoddal nem jöttél rá mi a baj, és keresni is lusta vagy.

Mit is kérdeztél?  = "Segítséget szeretnék kérni i9070 rootolásban és romolásban, akár mennyire is bújom a netet nem jön össze sehogysem akár mit csinálok!"

Én kérek elnézést hogy nem vagyok Uri Geller és egyből kitalálom mi a bajod. Egy szóval nem mondtad, hogy hibára fut a root. De feltételezem a gyári recovery az aláírás jogokért nyekereg, nem akarja a root.zip-et telepíteni.
Talán a root topikban ha kérdezted volna, mert ott a helye nem itt. Keresésről ne is beszéljünk... Parancsolj:

Egy normális hangvételű kérdés, a helyes topikban, és ha tovább olvasod, a rá következő negyedik hozzászólásban a "félisten" megoldotta a gondot, amire a nagy mobilos kihanemén tudásoddal rég rájöhettél volna. Ha a gyári Samsung 3e az aláírás miatt nem telepíti, akkor vagy a root.zip-en vagy a recoveryn kell változtatni, hogy települjön. Root.zip-en nem tudsz, akkor recoveryn kell.

2. Amit itt műveltél.

Egy kicsit összegezzük.... Felteszel egy kérdést, aminek se eleje, se vége, se helye. Root ugye a root topikban. Válaszol rá egy segítőkész hölgy, és javasolja ha nem megy, szólj, segítünk tovább. Erre Te szépen leminősíted az egészet, mert áttekinthetetlen, linkek nem működnek, minden szar, kösz a semmit, mi vagyunk a hülyék. Ugyebár...
Még mindig nem tudjuk melyik link nem működik. De ez itt már nem számít...
Senki nem mondta, hogy pl. én félisten vagyok, Te meg csíra. Senki nem oltogat, senki nem minősít, és senki nem fenyegetett. Itt aki minősít, fenyeget és nem megengedetten, minősíthetetlenül beszél az Te vagy.

Egy két dolgot itt nagyon jó lesz tisztáznunk, amit aztán a fejedbe is véshetsz, és a legkevésbé sem érdekel minek veszed:

Ezen a fórumon SENKI nem fog így beszélni, sem itt a békésen fórumozó fórumtársakkal, sem pedig egy Moderátorral, sem senkivel!

Az előbbi hsz-ed moderált része: ugye szó szerint minket anyázol. Ez természetesen el van mentve fénykép és szöveg formájában.

Miért leszel kitiltva? Semmilyen magyarázatra nem szorul. Még egyszer szidalmazol egy moderátort és zokszó, figyelmeztetés nélkül az egész fórum területéről azonnal bannolva leszel!

További jó fórumozást!
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
zadi, te aztán megdolgoztál a kitiltásért.
Amikor először léptem be erre a fórumra, azt tudtam a telefonomról, hogy lehet rajta hívni, és futnak rajta appok. Első alkalommal majdnem tégláztam, de jött az említett hölgy és a "félisten" és segítettek. Azóta az "áttekinthetetlen" leírásoknak hála már mindent meg tudok csinálni. És ezzel nem vagyok egyedül.
Ha körülírtad volna a problémádat, biztos lett volna segítség, akár még itt is (OFF-olva), nem csak a root topicban.

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Itt aztán pörög a fórum :shock:
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
Itt aztán pörög a fórum :shock:
De nem a témával kapcsolatban!  :(
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Burrit

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic GPS Navigation Android
  • PDA: Xperia Z3 Compact
  • PDA ROM: Stock
Off: Azt a mindenit, mi van itt még jó, hogy állatkertben voltam a hétvégén így már nem ráz meg annyira!

Elég sok fórumon jelen vagyok, az itteni az első kettőben van minden téren bele értve a fórumozókat is.

Tapatalkal tapogva SYXALAG←ról

Nem elérhető idroiid

• Samsung Maniac :)
  • PDA: Samsung Galaxy S4 mini (i9195)
  • PDA ROM: Random
Ki kell törölni a hozzádzólásait mert nem idevalók! :)

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9070-el

Mostanában arra kelek hogy már nem alszok...

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
Lehet láma kérdés, de nem akarok hibázni.
Ha telepített játékot áthelyezek sd kártyára, majd nyomok egy format system-et (Light JB-t telepítenék), akkor megmarad a játék a mentéseivel együtt, és a következő ROM-nál előhívható, folytatható a játék?
Vagy a mentet állásnak van valami köze a system partícióhoz?

Szerk: Egyáltalán a játékmentést is átteszi sd kártyára?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Lehet láma kérdés, de nem akarok hibázni.
Ha telepített játékot áthelyezek sd kártyára, majd nyomok egy format system-et (Light JB-t telepítenék), akkor megmarad a játék a mentéseivel együtt, és a következő ROM-nál előhívható, folytatható a játék?
Vagy a mentet állásnak van valami köze a system partícióhoz?

Szerk: Egyáltalán a játékmentést is átteszi sd kártyára?
Nem teszi át, mert nincs a systemen. Data-n van, de ugye azt is wipe-olod.  :)  A play a data/app -ba telepít, cullangok a gyökér/data/data -ban, belső sd/Android/data + obb -ban vannak.
Lehet kutatni, menteni (az ember általában elkeveredik...) de a tuti, 1klikkes mentést Titanium Backup csinál.  ;) Próbáltam már más alternativát, de ha idővel is, mindig elment mindenem.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
Nem teszi át, mert nincs a systemen. Data-n van, de ugye azt is wipe-olod.  :)  A play a data/app -ba telepít, cullangok a gyökér/data/data -ban, belső sd/Android/data + obb -ban vannak.
Lehet kutatni, menteni (az ember általában elkeveredik...) de a tuti, 1klikkes mentést Titanium Backup csinál.  ;) Próbáltam már más alternativát, de ha idővel is, mindig elment mindenem.

Köszönöm. Titaniumot kihagytam volna, de úgy látom nincs más megoldás.

Nem elérhető Zolee70

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: 4.0.4
Üdv !

Segítséget kérek. Nekem is az a problémám mint a #13 hozzászolás esetében. A megoldás ott nem hangzott el, lehetne kérni ismét valahogy erre a megoldást ?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Üdv !

Segítséget kérek. Nekem is az a problémám mint a #13 hozzászolás esetében. A megoldás ott nem hangzott el, lehetne kérni ismét valahogy erre a megoldást ?
Üdv!

Kicsit konkrétan körbeírhatnád a gondot, nem biztos hogy ugyanaz pl. az előzmény / megoldás sem.

Nem elérhető Zolee70

• PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: 4.0.4
Köszönöm a jelzésed !
I9070XXLQE_I9070OXXLQE_HOME ROM müködött rajta. Majd Recovery-it szerettem volna modosítani a leírtak szerint ( Root megvolt előtte , és az rendbe is volt ). efs mentést előtte megcsináltam. Majd a Recovery ismételt bejelentkezését követően jött elő ugyan az a hiba jelzés az efs-re, valamint a készülék elindulása is ugyan így történt.  Emlékeim szerint így és ezek történtek.

Üdv és előre is köszönöm bármi lesz a végeredmény.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Köszönöm a jelzésed !
I9070XXLQE_I9070OXXLQE_HOME ROM müködött rajta. Majd Recovery-it szerettem volna modosítani a leírtak szerint ( Root megvolt előtte , és az rendbe is volt ). efs mentést előtte megcsináltam. Majd a Recovery ismételt bejelentkezését követően jött elő ugyan az a hiba jelzés az efs-re, valamint a készülék elindulása is ugyan így történt.  Emlékeim szerint így és ezek történtek.

Üdv és előre is köszönöm bármi lesz a végeredmény.
Nem igazán értem a folyamatot. Odinnal tedd fel az XXLQE romot, hacsak a recovery a gond, rendbe fogja tenni.

Idézet funkciót lécci használd.