2024, 11 24, 15:04:47

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Gyakori kérdések/Általános FAQ(2013.10.22.)  (Megtekintve 130178 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Zolee70

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: HTC
  • PDA ROM: 4.0.4
Ebben reménykedtem Én is , de ezt követően is ugyan az a helyzet, pedig szépen felrakva úgy ahogy a nagy könyvben irva vagyon.  Lehet hogy lett egy papírnehezékem ?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
You are not allowed to view links. Register or Login
Ebben reménykedtem Én is , de ezt követően is ugyan az a helyzet, pedig szépen felrakva úgy ahogy a nagy könyvben irva vagyon.  Lehet hogy lett egy papírnehezékem ?
Biztos nem, ennél nagyobb gondok is meg lettek oldva már.  Le tudod fényképezni konkrétan mit látsz, mi a baj?
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zolee70

• PFC Fan
Igen , le tudom fényképezni. Illetve le is fényképeztem, hogy mit irt ki amikor a recovery-t elinditom.  Ha "rendesen" elinditom akkor tényleg ugyan azt irja ki mint a #13 -as hozzászólásban.
Képet ide lehet csatolni ? vagy hogyan tudom Neked megmutatni?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Igen , le tudom fényképezni. Illetve le is fényképeztem, hogy mit irt ki amikor a recovery-t elinditom.  Ha "rendesen" elinditom akkor tényleg ugyan azt irja ki mint a #13 -as hozzászólásban.
Képet ide lehet csatolni ? vagy hogyan tudom Neked megmutatni?
Persze. Az ablak alatt van egy További opciók nevű kis gombocska. Ott tudsz közvetlen feltölteni, vagy kepfeltoltes.hu például.

Az idézet funkciót használd lécci.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zolee70

• PFC Fan
Szóval ez jelenik meg :
csatolva

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Szóval ez jelenik meg :
csatolva
:ok:

Teló működik rendesen? Vagy mit szeretnél vele?

Nem elérhető Zolee70

• PFC Fan
Sajnos a telefon nem müködik. Elindul, majd a kezdeti beállításoknál közli : Unfortunatelly, the process com.google.process.gapps has stopped. Ok ra kattintva tovább lehet lépni, de aztán közli Unfortunatelly, Samsung SetupWizard has stopped. Ok ra kattintva kezdődik előről a végtelenségig..... :'(

Nem elérhető zschne

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: XXLQE
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy erre botrányosan sz.r kamerára van-e valami megoldás? Mert gyakorlatilag olyan lassú,hogy csak álló tárgyat/akármit tudok fényképezni.... Ha egy pici mozgás van,már elmosódik. :-/ (pl.: a felém sétáló kutyámról már nem bír éles képet készíteni.) Ez hardveresen ennyit tud,vagy szoftveres a dolog? Különféle camera appokat próbáltam,de az alap gond megmarad minddel. Köszönöm a segítséget előre is! Ha ezerszer kitárgyalt dolog,akkor sorry,nem találtam. :-)

Nem elérhető kilroy69

• PDA: Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQL 4.4.x random
Üdv mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy erre botrányosan sz.r kamerára van-e valami megoldás? Mert gyakorlatilag olyan lassú,hogy csak álló tárgyat/akármit tudok fényképezni.... Ha egy pici mozgás van,már elmosódik. :-/ (pl.: a felém sétáló kutyámról már nem bír éles képet készíteni.) Ez hardveresen ennyit tud,vagy szoftveres a dolog? Különféle camera appokat próbáltam,de az alap gond megmarad minddel. Köszönöm a segítséget előre is! Ha ezerszer kitárgyalt dolog,akkor sorry,nem találtam. :-)
Szia! Nem kitárgyalt dolog egyáltalán :)
Ezzel a telóval nem vehetünk tökéletes fényképezőt is. De ahogy fejlődik a technika, egyre jobbak lesznek a beépítettek. De viszont sose fogja elérni az éppen aktuális minőséget. Vagy telefon, vagy fotógép.
Az meg, hogy elmosódik, arra a cm11 alapú romokban találtam megoldást. A mozgóképek szinte kivétel nélkül élesek. Nem tökéletes minőségű, ha kritikus szemmel vizsgálom, de biztos jobb, mint a gyári rendszerrel készültek.
„Minél többet tudok, annál kevesebbet tudok”

Nem elérhető zschne

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: XXLQE
Szia! Nem kitárgyalt dolog egyáltalán :)
Ezzel a telóval nem vehetünk tökéletes fényképezőt is. De ahogy fejlődik a technika, egyre jobbak lesznek a beépítettek. De viszont sose fogja elérni az éppen aktuális minőséget. Vagy telefon, vagy fotógép.
Az meg, hogy elmosódik, arra a cm11 alapú romokban találtam megoldást. A mozgóképek szinte kivétel nélkül élesek. Nem tökéletes minőségű, ha kritikus szemmel vizsgálom, de biztos jobb, mint a gyári rendszerrel készültek.

Köszi. cm11-et még nem próbáltam! Nem fotógép minőséget várok,sőt, a képminőséggel nincs is bajom. De ez,hogy 2mp-ig fókuszálgat,mire elkattan, ez szerintem nem normális egy (akkor) 50ezres telótól. Mondjuk az sem, hogy aláporosodik a lencse... mégis...  :hmm: Most JB van fent.

Nem elérhető robidusin

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
Sziasztok!

Nem tudjátok miért tűz forró a telefon mikor töltődik?
4.1.2 P-s verziójú.
Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető callo

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy advance
  • PDA ROM: I9070XXLQE
Sziasztok.

Garanciában vissza kellene vinni a telefonomat ( T-mobil). Mit kell ellenőrizni rajta hogy ne legyen bukta?
Samsung galaxy s advance GT I9070 Kernel lett rajta cserélve + root. Máshoz nem lett nyúlva.

Amit kisilabizáltam eddig:

Letöltöttem a rom - ot, i9070 TMH JB XXLQE-TMHLQ2 8G.zip
Odin3 v1.83 Csomagold ki a gépeden a zip filet, indítsd el az Odint.

A romot az alábbiak szerint tallózd be odinba:
PIT > GT-I9070_EUR_XX_8G.pit
PDA > CODE_GT-I9070xxx.tar.md5
CSC > CSC_GT-I9070-MULTI-CSC-xxxSEC_KEY_xG.tar.md5
A Repartiton legyen bepipálva
A telefont kapcsold ki, nyomd a HANGERŐ LE + KÖZÉPSŐ + BEKAPCSOLÓ gombokat egyszerre, majd ha megjelent a download felirat engedd el őket. Kösd alaplapi usb porton át a gépre, majd klikk a startra.

Ha ez megvan mit kell ellenőrizni még?

Köszönöm.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok.

Garanciában vissza kellene vinni a telefonomat ( T-mobil). Mit kell ellenőrizni rajta hogy ne legyen bukta?
Samsung galaxy s advance GT I9070 Kernel lett rajta cserélve + root. Máshoz nem lett nyúlva.

Amit kisilabizáltam eddig:

Letöltöttem a rom - ot, i9070 TMH JB XXLQE-TMHLQ2 8G.zip
Odin3 v1.83 Csomagold ki a gépeden a zip filet, indítsd el az Odint.

A romot az alábbiak szerint tallózd be odinba:
PIT > GT-I9070_EUR_XX_8G.pit
PDA > CODE_GT-I9070xxx.tar.md5
CSC > CSC_GT-I9070-MULTI-CSC-xxxSEC_KEY_xG.tar.md5
A Repartiton legyen bepipálva
A telefont kapcsold ki, nyomd a HANGERŐ LE + KÖZÉPSŐ + BEKAPCSOLÓ gombokat egyszerre, majd ha megjelent a download felirat engedd el őket. Kösd alaplapi usb porton át a gépre, majd klikk a startra.

Ha ez megvan mit kell ellenőrizni még?

Köszönöm.
Hali!

És honnan töltötted le a romot?

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Hali!

És honnan töltötted le a romot?

Itt töltöttem le amit ajánlottatok. Szerintem.  i9070 TMH JB XXLQE-TMHLQ2 8G.zip

Vagy ez nem lesz jó?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag

Itt töltöttem le amit ajánlottatok. Szerintem.  i9070 TMH JB XXLQE-TMHLQ2 8G.zip

Vagy ez nem lesz jó?
A 3 fájlos romot itt nem tudod letölteni.

Nem tudom pontosan melyik romot töltötted le, töltsd le a sammobile-ról a neked megfelelő  1 fájlos XXLQE - t, és az Odin topikban leírtak szerint rakd fel. Ha csak egy kernel lett cserélve, az simán vissza fogja állítani a gyári állapotot.

Ha végeztél, a binary counter - t kell ellenőrizni, így :

Belépsz a downloadba, hangerő fel mintha Odinnal romot tennél és ott lesz két sor:
Custom Binary download: NO  - itt számolja a piszkálások számát, ha a NO felirat van az a jó
Current Binary: SAMSUNG OFFICIONAL - telefonod egyediségét mutatja, elég egyértelmű OFFICIONAL a jó.
Utána Beállítások / eszköz névjegyét / állapot legutolsó sorában megnézed mi van, ha mindent jól csináltál : Eredeti - azaz mehet a szervizbe.  ;)

Nem elérhető callo

• PFC Fan
A 3 fájlos romot itt nem tudod letölteni.

Nem tudom pontosan melyik romot töltötted le, töltsd le a sammobile-ról a neked megfelelő  1 fájlos XXLQE - t, és az Odin topikban leírtak szerint rakd fel. Ha csak egy kernel lett cserélve, az simán vissza fogja állítani a gyári állapotot.

Ha végeztél, a binary counter - t kell ellenőrizni, így :

Belépsz a downloadba, hangerő fel mintha Odinnal romot tennél és ott lesz két sor:
Custom Binary download: NO  - itt számolja a piszkálások számát, ha a NO felirat van az a jó
Current Binary: SAMSUNG OFFICIONAL - telefonod egyediségét mutatja, elég egyértelmű OFFICIONAL a jó.
Utána Beállítások / eszköz névjegyét / állapot legutolsó sorában megnézed mi van, ha mindent jól csináltál : Eredeti - azaz mehet a szervizbe.  ;)

Akkor semmi mást nem kell ellenőrizni csak a binary countert.

Köszönöm megkeresem letöltöm.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Akkor semmi mást nem kell ellenőrizni csak a binary countert.

Köszönöm megkeresem letöltöm.
Meg utána az eszköz névjegy alatt, ahol most neked Egyedi van.

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Meg utána az eszköz névjegy alatt, ahol most neked Egyedi van.

Tényleg ott egyedi van. Megnézem majd ezt is.

Köszönöm.

Nem elérhető callo

• PFC Fan

Tényleg ott egyedi van. Megnézem majd ezt is.

Köszönöm.

Ezt sikerült találni. Jó lesz ez?

Model: GT-I9070
Model name: GALAXY S Advance
Country: Hungary (T-mobile)
Version:
Changelist: N/A
Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000
Product Code: TMH
PDA: I9070XXLQE
CSC: I9070TMHLQ2
MODEM: I9070XXLQE

Gondolom ez android 4.1.2  Varázsol vissza mert az volt eredetileg.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Ezt sikerült találni. Jó lesz ez?

Model: GT-I9070
Model name: GALAXY S Advance
Country: Hungary (T-mobile)
Version:
Changelist: N/A
Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000
Product Code: TMH
PDA: I9070XXLQE
CSC: I9070TMHLQ2
MODEM: I9070XXLQE

Gondolom ez android 4.1.2  Varázsol vissza mert az volt eredetileg.
Igen.
Tedd fel, a többit megnézzük utána.

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Igen.
Tedd fel, a többit megnézzük utána.

Rendben de csak holnap tudom mennem kell most dolgozni.

Köszi.

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Rendben de csak holnap tudom mennem kell most dolgozni.

Köszi.

Nem találom a garancia papírt addig nem merem megcsinálni. Vagy mindegy lenne ugyis müködik végülis csak szaggat nagyon meg fagy?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Nem találom a garancia papírt addig nem merem megcsinálni. Vagy mindegy lenne ugyis müködik végülis csak szaggat nagyon meg fagy?
És ezért akarod vissza vinni garanciában? Ezért felesleges. Előbb recoveryből wipe cache + dalvik cache, reboot. Ha ezzel sem javul kernel csere vagy rom csere. ;)

Nem elérhető callo

• PFC Fan
És ezért akarod vissza vinni garanciában? Ezért felesleges. Előbb recoveryből wipe cache + dalvik cache, reboot. Ha ezzel sem javul kernel csere vagy rom csere. ;)

A hangszórója nem jó, ha kicsit megütögetem az oldalát hol hol nem, ha szol akkor is kicsit torzan. Zene jól szól rajta de teljesen random módon amikor akar szól amikor nem akar nem szól.
Sajnos ezzel muszáj bevinni.  Szerintem.
Közben meglett a számla ha minden igaz ezt is elfogadják. Holnapra kiderül és akkor nekiesek.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
A hangszórója nem jó, ha kicsit megütögetem az oldalát hol hol nem, ha szol akkor is kicsit torzan. Zene jól szól rajta de teljesen random módon amikor akar szól amikor nem akar nem szól.
Sajnos ezzel muszáj bevinni.  Szerintem.
Közben meglett a számla ha minden igaz ezt is elfogadják. Holnapra kiderül és akkor nekiesek.
Így mindjárt más, teljesen érthető.  :ok: