2024, 11 24, 20:02:34

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Gyakori kérdések/Általános FAQ(2013.10.22.)  (Megtekintve 130187 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gremlinjosko

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s advance
  • PDA ROM: 4.1.2 XXLQE--4.4.2 kitkat maclaw
gyari xxlq  rom volt lementve cocore kernellel,valahogy vissza tudom tennia lmentett backuppoto dinnal esetleg?

Nem elérhető danika1992

• PDA: Samsung Galaxy s Advance i9070
  • PDA ROM: XXLQE 4.1.2
Sziasztok, nincs valami alkalmazás, vagy beállítás arra, hogy ha hívtak és nem veszem észre, akkor a menü gomb melletti világítós gombok villogjanak, vagy valami hasonló? :D

Nem elérhető joetalo

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: s
  • PDA: gt-9070p
  • PDA ROM: cm10
Sziasztok!

Sajnos amatőrségem miatt, sikerült egy Nightly CM-al legyalulnom az I9070P-m IMEI számát. Amikor bekapcsolom a telót, nem kér SIM kódot és nem is csatlakozik a hálózatra. Esetleg van valami mód arra, hogy visszaállítsam? Előre is köszi a válaszokat!!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Sajnos amatőrségem miatt, sikerült egy Nightly CM-al legyalulnom az I9070P-m IMEI számát. Amikor bekapcsolom a telót, nem kér SIM kódot és nem is csatlakozik a hálózatra. Esetleg van valami mód arra, hogy visszaállítsam? Előre is köszi a válaszokat!!
Szia!
Az IMEI-t Te még ha akarnád se tudnád gyalulni. ;) Valószínű az alap rom modem részét, ami tartalmazza a háló kapcsolatot is -vágtad paffra. Recovery-ben factory reset, majd Odinnal rakd rá az XXPLJ-t.  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető krisz.12

• Navigáció / Navigation: samsung i900
  • PDA: samsung i900
  • PDA ROM: i900BUHH5/MIHI1
Sziasztok!
telefonomra sok játék és más alkalmazás lett telepítve. napi szinte játszottam rajta kb 1-2 órát. és szinte minden este már töltőre kellett tenni. Most leszedtünk mindent róla, csak az alap dolgok vannak rajta. Se játék, se facebook, se messenger....stb. tegnap este feltöltődött, ma reggel már 54% nál volt. Az lenne a kérdésem hogy az aksival lehet esetleg gond, hogy ilyen gyorsan merül, vagy valami más problémája lehet??

Nem elérhető golf2gt

• TOPIKGAZDA
    • 4.1.2 Light JB v1.2 Rom Modding
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: D80230A
Sziasztok!
telefonomra sok játék és más alkalmazás lett telepítve. napi szinte játszottam rajta kb 1-2 órát. és szinte minden este már töltőre kellett tenni. Most leszedtünk mindent róla, csak az alap dolgok vannak rajta. Se játék, se facebook, se messenger....stb. tegnap este feltöltődött, ma reggel már 54% nál volt. Az lenne a kérdésem hogy az aksival lehet esetleg gond, hogy ilyen gyorsan merül, vagy valami más problémája lehet??

Törlèst hogy èrted? Volt utána Full wipe? Lehet valami maradvány bezavar..
Küldve a Dzsí túmról.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok!

Szeretnék csinálni egy efs mentést, csak custom rom van rajta és ha jól értelmezem, akkor gyári rommal lehet csak megcsinálni. Egészen pontosan JetMod 3.2, cocore 1.5 mini és twrp van rajta (product code: RWATMH, pda: XXLD1, phone: XXLK2, csc: unknown(!)). Ha ezt a 3 fájlos stock rommal (XXLK2-TMHLK1) odinban újragyalulom, akkor visszakapom a régi rendszert? Vagy format system és utána odin a 3 fájlos megoldással?
Szia kilroy! :)
Ha amúgy minden oké a telefonnal, fölösleges a 3 fájlossal gyalulni. Poénból nem kell a patriciókkal játszani. Recoveryben factory reset + wipe cache + dalvik, akksi ki majd be, indítsd download módban és 1 fájlos XXLQE 4.1.2 JB-t neki.  :) Ezt rootolod, és most mentsd az efs-t.
Az 1 fájlos XXLQE romot külön töltsd le és azt rakd fel, eszedbe ne jusson a 3 fájlos packból csak a romot kiemelni.

EFS mentés = FAQ topik - maradjunk itt.  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kilroy69

• PDA: Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQL 4.4.x random
Szia kilroy! :)
Ha amúgy minden oké a telefonnal, fölösleges a 3 fájlossal gyalulni. Poénból nem kell a patriciókkal játszani. Recoveryben factory reset + wipe cache + dalvik, akksi ki majd be, indítsd download módban és 1 fájlos XXLQE 4.1.2 JB-t neki.  :) Ezt rootolod, és most mentsd az efs-t.
Az 1 fájlos XXLQE romot külön töltsd le és azt rakd fel, eszedbe ne jusson a 3 fájlos packból csak a romot kiemelni.

EFS mentés = FAQ topik - maradjunk itt.  ;)

Szia attika79!

Köszönöm gyors válaszodat és bocsánat a topic keverésem miatt, csak annyi oldal van megnyitva, hogy bővítsem tudásomat.... :D
Akkor ez gyorsabb lesz, mint gondoltam :ok:
„Minél többet tudok, annál kevesebbet tudok”

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Szia attika79!

Köszönöm gyors válaszodat és bocsánat a topic keverésem miatt, csak annyi oldal van megnyitva, hogy bővítsem tudásomat.... :D
Akkor ez gyorsabb lesz, mint gondoltam :ok:
:)

Remélem feleslegesen írom le:
Repartition-t 1 fájlosnál véletlenül se pipálj az Odinban! Odin tudja hova kell a pipa. ;)

Nem elérhető kilroy69

• PDA: Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQL 4.4.x random
:)

Remélem feleslegesen írom le:
Repartition-t 1 fájlosnál véletlenül se pipálj az Odinban! Odin tudja hova kell a pipa. ;)

Igen tudom, köszönöm azért. ;)
„Minél többet tudok, annál kevesebbet tudok”

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
hali! olyan kérdésem lenne, hogy gyári független romos (de T-s) telefonon nagyon lassú a kamera.. de borzasztó lassú.. tehát rányomsz a fényképezésre és olyan sokáig exponál.. h jajj.. és a kép se olyan szép 4.1.2-n mint amilyen 2.3 on volt.. most telepítettem újra reparttal PIT-el de nem javult.. :S

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
hali! olyan kérdésem lenne, hogy gyári független romos (de T-s) telefonon nagyon lassú a kamera.. de borzasztó lassú.. tehát rányomsz a fényképezésre és olyan sokáig exponál.. h jajj.. és a kép se olyan szép 4.1.2-n mint amilyen 2.3 on volt.. most telepítettem újra reparttal PIT-el de nem javult.. :S
Hali!
Az jó,  legalább nem ma kezted, nem kell sokat magyaráznom :oops: :D
A gyári soft alatt a kernel az SGSA-n = kuka. Azért csak a kamerát vetted észre mert még nincs erős user prés alatt.
- root
- efs mentés
- kernel csere
Javarészt recoverys flash. Ha 3 fájlossal gyalultál gondolom XXLQE van rajta. Ahhoz CoCore 6.2 vagy 6.8. vagy esetleg 8.2 lesz a jó kernel. Leírást megtalálsz mindenhez, ha vmi nem stimm, nyugodtan.  :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
Hali!
Az jó,  legalább nem ma kezted, nem kell sokat magyaráznom :oops: :D
A gyári soft alatt a kernel az SGSA-n = kuka. Azért csak a kamerát vetted észre mert még nincs erős user prés alatt.
- root
- efs mentés
- kernel csere
Javarészt recoverys flash. Ha 3 fájlossal gyalultál gondolom XXLQE van rajta. Ahhoz CoCore 6.2 vagy 6.8. vagy esetleg 8.2 lesz a jó kernel. Leírást megtalálsz mindenhez, ha vmi nem stimm, nyugodtan.  :)
:D:D köszi! akkor ne menj messze most nekiállok root megvan és efs mentés is.. összeszedem a cuccokat.. és próbálkozok :P

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
:D:D köszi! akkor ne menj messze most nekiállok root megvan és efs mentés is.. összeszedem a cuccokat.. és próbálkozok :P
Ha rootod is meg efs-ed is van, akkor kernel topik. Ott van minden. ;) :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
Ha rootod is meg efs-ed is van, akkor kernel topik. Ott van minden. ;) :)
CoCore-E 6.8 CWM akkor ezt leszedtem feltettem memkártyára recoveryből mehet fel nem? efs mentés megvan adatokat is lementettem.. akkor go? mert pls tegnap az s3 asomra akartam goggy max kernelt azt nem bootolt a telefon...  :D hátmondom ez mi.. :D akkor így mehet? vagy tegyek újabbat? persze cmw et telepítek előtte.. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
CoCore-E 6.8 CWM akkor ezt leszedtem feltettem memkártyára recoveryből mehet fel nem? efs mentés megvan adatokat is lementettem.. akkor go? mert pls tegnap az s3 asomra akartam goggy max kernelt azt nem bootolt a telefon...  :D hátmondom ez mi.. :D akkor így mehet?
Nem itt kéne megvitatni, további kérdést tényleg a kernel topikban.   ;)

Előbb az update.zip-et flasheled a gyári 3e-ből,  a végén CWM fogad. Wipe cache + dalvik , install a kernel,  wipe cache + dalvik,  reboot. Jó lesz a 6.8 elsőre. Később próbálhatod felfelé is. A reboot system zipet, meg a 6.2-est hagyd az sd-n. Random reboot, gond esetén hátha kell. (Úgysem fog)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
Nem itt kéne megvitatni, további kérdést tényleg a kernel topikban.   ;)

Előbb az update.zip-et flasheled a gyári 3e-ből,  a végén CWM fogad. Wipe cache + dalvik , install a kernel,  wipe cache + dalvik,  reboot. Jó lesz a 6.8 elsőre. Később próbálhatod felfelé is. A reboot system zipet, meg a 6.2-est hagyd az sd-n. Random reboot, gond esetén hátha kell. (Úgysem fog)
igen minden megvan meg tudtam is csak azt nem h tehetek e újabbat is.. mivel normál használatban vana telefon nem extrém ezért csak a kamera volt gázos.. és ha ez a 6.8 as kernel megoldja akkor maradunk itt :)  de már el is indult a telefon mindjárt tesztelem :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
hát hogy őszinte legyek.. a kamera nem lett olyan egetverően gyorsabb.. :S próbáljam meg a legújabbat mondjuk?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
hát hogy őszinte legyek.. a kamera nem lett olyan egetverően gyorsabb.. :S próbáljam meg a legújabbat mondjuk?
Olyan nem lesz mint a Tied...  ;) A HarshJelly főzött rom topikjában van egy camera lagfix flash zip. Hogy az mehet e gyári odex rendszerre, na azt nem tudom. Tényleg főzött rom?

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
Olyan nem lesz mint a Tied...  ;) A HarshJelly főzött rom topikjában van egy camera lagfix flash zip. Hogy az mehet e gyári odex rendszerre, na azt nem tudom. Tényleg főzött rom?
nem, főzöttet nem.. aki használja,minden tökéletes neki, a kinézet a samus cuccok (mozdulatok) kellenek neki, stb.. szal főzött nem.. :) csak ez a kamera a bosszantó, mert 2.3.4 en tökéletes volt itt meg 1 idő után belassult.. feltettem rá gyári 4.1 et h a t-s szemetek ne legyenek benne azt hittem jobb lesz.. de nem lett.. :S

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
nem, főzöttet nem.. aki használja,minden tökéletes neki, a kinézet a samus cuccok (mozdulatok) kellenek neki, stb.. szal főzött nem.. :) csak ez a kamera a bosszantó, mert 2.3.4 en tökéletes volt itt meg 1 idő után belassult.. feltettem rá gyári 4.1 et h a t-s szemetek ne legyenek benne azt hittem jobb lesz.. de nem lett.. :S
Ha gyári akkor gyári deodex. Arra már mehet a kamera lagfix. De az kicsit most ebben a pillanatban messze van. Ha van rá időd Kb.20 perc.
1. XXLQG vagy XXLQL - 1 fájlos odinban
2. Kernel ahogy az előbb csináltad
3. Factory reset install a deodex gyári rom
4. És itt már mehet amit szeretnél és még az OS is jobb, gyorsabb lesz. Flash kamera zip. Happy.  :)

Szerk.:
A gyári rom topikjában van link az XXLQE deodex-hez is, azt én még nem raktam fel. Ha odin közelben vagy nyugodtan próbáld ki.
Factory reset,  wipe cache + dalvik,  install a rom, a végén wipe cache + dalvik. Ha sikerült megspóroltál egy odint. :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
Ha gyári akkor gyári deodex. Arra már mehet a kamera lagfix. De az kicsit most ebben a pillanatban messze van. Ha van rá időd Kb.20 perc.
1. XXLQG vagy XXLQL - 1 fájlos odinban
2. Kernel ahogy az előbb csináltad
3. Factory reset install a deodex gyári rom
4. És itt már mehet amit szeretnél és még az OS is jobb, gyorsabb lesz. Flash kamera zip. Happy.  :)

Szerk.:
A gyári rom topikjában van link az XXLQE deodex-hez is, azt én még nem raktam fel. Ha odin közelben vagy nyugodtan próbáld ki.
Factory reset,  wipe cache + dalvik,  install a rom, a végén wipe cache + dalvik. Ha sikerült megspóroltál egy odint. :)
fú, na várj.. most letöltöttem pont ez az XXLQG deodexes cuccot meg a 8.6 os kernelt.. gondoltam akkor megpróbálom 1 fájlosnál úgysem kell újraállítani semmit.. de akkor ezt most letörlöm leszedem amit írtál az XXLQE-t, mellé marad a 8.6 os kernel (cwm touch) most fogom kikapcsolom a telefon-t (előbb recovery full WIPE) download mód - odin indít PDA hoz tallózom az XXLQE 1 fájlos romot és start, majd belépek recoverybe felteszem azt az update.zip et (átmeneti CWM-et) felteszem a kernelt, rootolok, felteszem a kamera flash v mit és kész igaz?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
fú, na várj.. most letöltöttem pont ez az XXLQG deodexes cuccot meg a 8.6 os kernelt.. gondoltam akkor megpróbálom 1 fájlosnál úgysem kell újraállítani semmit.. de akkor ezt most letörlöm leszedem amit írtál az XXLQE-t, mellé marad a 8.6 os kernel (cwm touch) most fogom kikapcsolom a telefon-t (előbb recovery full WIPE) download mód - odin indít PDA hoz tallózom az XXLQE 1 fájlos romot és start, majd belépek recoverybe felteszem azt az update.zip et (átmeneti CWM-et) felteszem a kernelt, rootolok, felteszem a kamera flash v mit és kész igaz?
Most akkor elsőnek ne odinozz. Van CWM-ed, XXLQE-n. SGSA-n a deodex csak ugyanarra az alapsávra mehet. Factory reset flash az XXLQE deodex. Ha bootlop, akkor factory reset. Ha sikerült mehet a lagfix.
Ha nem sikerül, akkor odin és XXLQG 1 fájlos, igen PDA-hoz, majd recoveryből az update.zip, kernel, deodex. Boot után kamera.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
Most akkor elsőnek ne odinozz. Van CWM-ed, XXLQE-n. SGSA-n a deodex csak ugyanarra az alapsávra mehet. Factory reset flash az XXLQE deodex. Ha bootlop, akkor factory reset. Ha sikerült mehet a lagfix.
Ha nem sikerül, akkor odin és XXLQG 1 fájlos, igen PDA-hoz, majd recoveryből az update.zip, kernel, deodex. Boot után kamera.
tehát akkor most fogom ezt a cuccot amit letöltök most (deodex XXLQE) felmásolom a kártyára, nyomok 1 FULL WIPE-ot meg 1 FR-t felteszem ha elindul akkor mehet a lagfix, ha nem akkor meg odin 1 file os.. és minden előröl.. és elvileg az alapsáv az most XXLQE azt írja a telefon.. tehát elvileg nem lesz gáz.. ez a deodexelt vmi ez ugyan így fog kinézni meg minden ugye? mint a gyári

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
tehát akkor most fogom ezt a cuccot amit letöltök most (deodex XXLQE) felmásolom a kártyára, nyomok 1 FULL WIPE-ot meg 1 FR-t felteszem ha elindul akkor mehet a lagfix, ha nem akkor meg odin 1 file os.. és minden előröl.. és elvileg az alapsáv az most XXLQE azt írja a telefon.. tehát elvileg nem lesz gáz.. ez a deodexelt vmi ez ugyan így fog kinézni meg minden ugye? mint a gyári
:ok: deodex rom telepítés végén csak wipe cache + dalvik,  reboot. Semmi más!
Igen ez teljesen full gyári, semmi modding nincs benne. Csak deodexelve vannak az appok.  ;)