2024, 11 24, 14:59:13

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance GT-I9070(P) Gyakori kérdések/Általános FAQ(2013.10.22.)  (Megtekintve 130177 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető callo

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy advance
  • PDA ROM: I9070XXLQE
You are not allowed to view links. Register or Login
Így mindjárt más, teljesen érthető.  :ok:

Na elfogadják a számlát garanciához. Mehet a visszaállítás.

Akkor így csinálnám ha megfelelő lenne:

Driverek a PC-n, Belépsz a recoverybe ( Recovery mód. Hangerő fel + Home + kikapcs )
wipe data / factory reset
wipe cache partition
reboot system now

Odin3 v1.85 indít. futtatás rendszergazdaként. egy fájlos romot ha rakunk, a PDA szekcióba tesszük, nem máshova! Odin általában tudja hova kell a pipa, nem kell piszkálni! Egy fájlos rom csere esetén a Re-partitiont semmi esetre sem szabad bepipálni

Akksi 100%-on legyen! Bekapcsoljuk az USB hibakeresést. majd download módba küldjük ( Download mód. Hangerő le + Home + kikapcs ) majd miután bejött az indító kép, hangerő fel. Rádugjuk a gépre.

ID:COM ablak sárgára változik. vársz egy két pillanatot és Start. zöld PASS üzenet jelzi, hogy sikeres volt.

Ha erre rábólintasz holnap reggel megcsinálom.

Köszönöm a türelmet.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Na elfogadják a számlát garanciához. Mehet a visszaállítás.

Akkor így csinálnám ha megfelelő lenne:

Driverek a PC-n, Belépsz a recoverybe ( Recovery mód. Hangerő fel + Home + kikapcs )
wipe data / factory reset
wipe cache partition
reboot system now

Odin3 v1.85 indít. futtatás rendszergazdaként. egy fájlos romot ha rakunk, a PDA szekcióba tesszük, nem máshova! Odin általában tudja hova kell a pipa, nem kell piszkálni! Egy fájlos rom csere esetén a Re-partitiont semmi esetre sem szabad bepipálni

Akksi 100%-on legyen! Bekapcsoljuk az USB hibakeresést. majd download módba küldjük ( Download mód. Hangerő le + Home + kikapcs ) majd miután bejött az indító kép, hangerő fel. Rádugjuk a gépre.

ID:COM ablak sárgára változik. vársz egy két pillanatot és Start. zöld PASS üzenet jelzi, hogy sikeres volt.

Ha erre rábólintasz holnap reggel megcsinálom.

Köszönöm a türelmet.
Így van. Utána pedig ellenőrizd a binary countert, nem e számolt, plusz az egyedinek hivatalossá kell válnia.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Így van. Utána pedig ellenőrizd a binary countert, nem e számolt, plusz az egyedinek hivatalossá kell válnia.

binary countert mivel célszerű ellenőrizni? Merthogy nem lehet root sem a telefonon.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
binary countert mivel célszerű ellenőrizni? Merthogy nem lehet root sem a telefonon.
Nem is kell. Előző oldalon a #264 hsz - ben leírtam.  ;)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Nem is kell. Előző oldalon a #264 hsz - ben leírtam.  ;)

Igaz megvan köszönöm, holnap délelőtt jelentkezem. Remélem sikerül.
Azt mondták a szervizben 8 nap. Ha visszaadják kernel csere lesz mert valószínű mekegni fog a telefon. 

Nem elérhető callo

• PFC Fan

Igaz megvan köszönöm, holnap délelőtt jelentkezem. Remélem sikerül.
Azt mondták a szervizben 8 nap. Ha visszaadják kernel csere lesz mert valószínű mekegni fog a telefon.

Megvan! :)

Odin Mode
Product Name: GT-I9070
Custom Binary Download: No
Current Binary: Samsung Official

Eszköz Állapota: Hivatalos.

Android verziója: 4.1.2
Alapsáv verziója: I9070XXLQE

Kernelverzó:
3.0.31-1122398
se.infra@sep-116#2
SMP PREEMPT Tue Apr 9 14:55:54
KST 2013

Build száma
JZO54K.I9070XXLQE

Check Fus
Product Code: GT-I9070HKATMH

CSC: I9070TMHLQ2

Még valamit kellene ellenőrizni vagy tenni vele vagy mehet a szervizbe így?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Megvan! :)

Odin Mode
Product Name: GT-I9070
Custom Binary Download: No
Current Binary: Samsung Official

Eszköz Állapota: Hivatalos.

Android verziója: 4.1.2
Alapsáv verziója: I9070XXLQE

Kernelverzó:
3.0.31-1122398
se.infra@sep-116#2
SMP PREEMPT Tue Apr 9 14:55:54
KST 2013

Build száma
JZO54K.I9070XXLQE

Check Fus
Product Code: GT-I9070HKATMH

CSC: I9070TMHLQ2

Még valamit kellene ellenőrizni vagy tenni vele vagy mehet a szervizbe így?
Semmit. Viheted nyugodtan, garancia képes vagy.

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Semmit. Viheted nyugodtan, garancia képes vagy.

Köszönöm a segítségedet és türelmedet.
Ha vissza adták a telefont majd kernel cserével még megkereslek.

Érdekes most milyen gyors a telefon. :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Köszönöm a segítségedet és türelmedet.
Ha vissza adták a telefont majd kernel cserével még megkereslek.

Érdekes most milyen gyors a telefon. :)
Rom frissítés után, 0 telepített app-al? Jól néznénk ki ha most se lenne az.

Remélem nem felejtetted el a belső tárhelyet formázni.

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Rom frissítés után, 0 telepített app-al? Jól néznénk ki ha most se lenne az.

Remélem nem felejtetted el a belső tárhelyet formázni.

Jó hogy mondod most megcsináltam.

Nem elérhető Dmisu

• PDA: Vodafone vpa compact 2
  • PDA ROM: 11.0.0.1wwe
E:Failed to mount /efs (Invalid argument)
--Appling multi csc
e: failed to mount /efs (Invalid argument)
e: multi_csc:Can't mount /efs.
 jb4.1.2 hivatalos frissítést fel is teszi az odin és a kies is de meg mindig nincs teljes efs mappa ugyan azt írja amit be másoltam mar az elején.Elindul a rom addig hogy betolt a beállításokig elenged és írja hogy a beállítások alkalmazás leállt és vissza dob az elejére próbáltam többször is de ugyan ezt csinálja tovább nem enged. Csak a Magyar független XEH 8GB belső memóriához: I9070XXLK2 OXXLI1 Gingerbread 2.3.6 rommal működik, csak alapból lengyel.
Erre a problémára keresek megoldást. Így került hozzám a telefon és szeretném rendbe rakni (ha lehet). Van rá mód?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
E:Failed to mount /efs (Invalid argument)
--Appling multi csc
e: failed to mount /efs (Invalid argument)
e: multi_csc:Can't mount /efs.
 jb4.1.2 hivatalos frissítést fel is teszi az odin és a kies is de meg mindig nincs teljes efs mappa ugyan azt írja amit be másoltam mar az elején.Elindul a rom addig hogy betolt a beállításokig elenged és írja hogy a beállítások alkalmazás leállt és vissza dob az elejére próbáltam többször is de ugyan ezt csinálja tovább nem enged. Csak a Magyar független XEH 8GB belső memóriához: I9070XXLK2 OXXLI1 Gingerbread 2.3.6 rommal működik, csak alapból lengyel.
Erre a problémára keresek megoldást. Így került hozzám a telefon és szeretném rendbe rakni (ha lehet). Van rá mód?
Hali.

Ha lengyel, akkor nem biztos. A lengyelek ha jól tudom bele nyúltak a rom felépítésbe, az alap androidnál, patrició tábla kiosztásnál már különbség van, ezért van efs hiba. 

A GB romot a 3 fájlost használtad gondolom. Valahol volt egy linkem ezzel kapcsolatban, holnap utána nézek.

Nem elérhető Dmisu

Hali.

Ha lengyel, akkor nem biztos. A lengyelek ha jól tudom bele nyúltak a rom felépítésbe, az alap androidnál, patrició tábla kiosztásnál már különbség van, ezért van efs hiba. 

A GB romot a 3 fájlost használtad gondolom. Valahol volt egy linkem ezzel kapcsolatban, holnap utána nézek.

Előre is köszönöm, de mint írtam így került hozzám a telefon, magyar garanciajeggyel.

Nem elérhető Dmisu

Hali.

Szia!Bocsi, hogy zavarlak.
Megtaláltad a linket, mert én hiába keresek megoldást sajnos nem találok. De nem adom fel.

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Jó hogy mondod most megcsináltam.

Üdv.

Sikerült a gyári visszaállítás, garanciában megcsinálták.
Köszönet érte attika79 - nek.

Jelenleg: android 2.3.6 van rajta.
Azt mondták ne frissítsem ezzel a leggyorsabb a telefon. Hmmm most még!
Azért szerintem kernel csere és 4.1 elfog férni rajta.

Vélemény?

Köszönöm.

Nem elérhető callo

• PFC Fan
Üdv.

Sikerült a gyári visszaállítás, garanciában megcsinálták.
Köszönet érte attika79 - nek.

Jelenleg: android 2.3.6 van rajta.
Azt mondták ne frissítsem ezzel a leggyorsabb a telefon. Hmmm most még!
Azért szerintem kernel csere és 4.1 elfog férni rajta.

Vélemény?

Köszönöm.

Valaki tud segíteni?

Gondolom így nem lesz jó 2.3.6 ról 4.1.2 re.

Ahogy a gyári visszaállítást csináltam + kernel csere. Csak a gyári visszaállítást 4.1.2 gyári rom ra csináltam, most meg 2.3.6 van rajta.

Ha valaki tud segítsen! Kernel csere + 4.1.2

Köszönöm.

Nem elérhető s.geri922

• PFC Fan
  • PDA: jelly bean
  • PDA ROM: I9070XXLK2
hello!

valaki tudna segíteni hogy miért nem megy a wipe dalvik cache-zés ?

Nem elérhető NatiAti

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: i9070
  • PDA ROM: i9070XXLQE
Mindenkinek aki izgul! :shock: téglázás miatt!
Nem vagyok egy aggódó típus, a teljes partíciótörlés után, amikor nincs egyáltalán tárhely, csak recovery menü (Bekapcs+Fel+Home) abban is szörnyen minden gomb megnyomkodva....
...még akkor is van kiút!
Én úgy értékeltem olyan ez mint a BIOS, amíg alapjai vannak a telónak vezérelhető.  :p
Ezért, mikor a (Bekapcs+ Le+Home) Downloading menü bejön, nincs miért izgatni magunkat. :olvass:
ODIN fel oszt' hajrá:
Csak gyárit kell felrakni és minden jó lesz.
Innen meg mehet a bűvészkedés...
Jó szórakozást mindenkinek :D

Nem elérhető NatiAti

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA ROM: i9070XXLQE
...azért egy kérdést a biztonság miatt intéznék felétek, ha lehet?
a nitrality leáll.
a Check Fus ezt irja: lásd kép
az IMEI stimmel az eredeti SN nem.
az EFS mappát img-ből is helyre állítottam, és android mate-val is copyztam az alap könyvtárba.
SCS  nincs.
A teló elötte Tmobilos volt, most XEH.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
...azért egy kérdést a biztonság miatt intéznék felétek, ha lehet?
a nitrality leáll.
a Check Fus ezt irja: lásd kép
az IMEI stimmel az eredeti SN nem.
az EFS mappát img-ből is helyre állítottam, és android mate-val is copyztam az alap könyvtárba.
SCS  nincs.
A teló elötte Tmobilos volt, most XEH.
Te most csak úgy játszadozol az EFS mappáddal, vagy netán elment az IMEI számod a sok romolástól, hackeléstől, system-ben való turkálástól?

Csak azért kérdem, mert segítség nélkül nagyon jó úton haladsz hogy magadnak kárt csinálj....

EFS mappát NEM állítgatunk helyre kíváncsiságból! Látod a nitrality módszert kiemelve? A napokban kernelt cseréltél igaz? A telefonod egyedi állapotban van. Nagy bátorság így az EFS-el játszani, nagyon remélem elolvastál minden ehhez kapcsolódó írást, miszerint:

Custom romosok és nem eredeti állapottal rendelkezők figyelmét felhívom: az eredeti efs mappád, csak eredeti állapotában az eredeti, tehát egy főzött rommal csinálsz egyet, egyrészt nem az eredetit efs-t mentetted, másrészt azzal meg ne próbáld vissza állítani!!!

Összegezve, a telefonod moddolt, de az efs-ben piszkálódsz a nitrality-al, és a biztonság kedvéért megküldted Terminal emulatorral is.

Én adok inkább egy biztonsági jótanácsot. Szerintem hagyd abba a bűvészkedést amíg saját magadnak bajt nem okozol.

Nem elérhető Zooly18

• PFC Fan
  • PDA: I9070XXLQE
  • PDA ROM: I9070PANMP4
Üdv.
Szeretném a gyári telómat rootolni illetve cocore kernelt cserélni. Napjában többször lefagy stb...sokszor használhatatlan. Elég sokat olvastam erről az utóbbi napokban. Viszont már a rootolásnál elakadtam, ugyanis a recovery menüben valamiért nem látja az sd kártyán a root fájlt. Letöltöm a root.zip fájlt, rámásolom a gyökér könyvtárba, vagy máshová, de a recoveryben nincs ott. Ez miért lehet? Van más módja is a rootolásnak? Köszi előre is.

Nem elérhető kakadus

• PFC Fan
  • PDA ROM: i9070xxlqe
Sziasztok, szuksegem lenne egy nagy segitsegre, kit katet hasznaltam csak hamar merult az aksim, keresgeltem az xda egy mostani romot felraktam, a rom felrakasa utannem indult a telo odinnal vissza a gyari telo elindult na de simet nem erzekelte talaltam vmi angol leirast hogy a root exploverrel vmi modem konyvtarban kell a fajlokat felulirni meg a systembe kell masolni vmi modem konyvtarat ezt meg is csinaltam na de amit atmasoltam minden 0 bytos lett  es cserebe mar se product kod se imei gondoltam ujrarakom volt efs mentesem is de az se hasznalt mert vmi lemezkepfajl serult azt irta az efs mentesemre amit meg valamikor tavaszal csinaltam, odinos repart utan se semmi csak amikor elindul lengyelul jonn be a kezdo kepernyo, peobaltam a sztyupi 3.0 is repartal akartam de egybol hibat dob ki az odin, valami szajbaragos dolog kene. elore is koszi a segitseget! :ima:

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Sziasztok, szuksegem lenne egy nagy segitsegre, kit katet hasznaltam csak hamar merult az aksim, keresgeltem az xda egy mostani romot felraktam, a rom felrakasa utannem indult a telo odinnal vissza a gyari telo elindult na de simet nem erzekelte talaltam vmi angol leirast hogy a root exploverrel vmi modem konyvtarban kell a fajlokat felulirni meg a systembe kell masolni vmi modem konyvtarat ezt meg is csinaltam na de amit atmasoltam minden 0 bytos lett  es cserebe mar se product kod se imei gondoltam ujrarakom volt efs mentesem is de az se hasznalt mert vmi lemezkepfajl serult azt irta az efs mentesemre amit meg valamikor tavaszal csinaltam, odinos repart utan se semmi csak amikor elindul lengyelul jonn be a kezdo kepernyo, peobaltam a sztyupi 3.0 is repartal akartam de egybol hibat dob ki az odin, valami szajbaragos dolog kene. elore is koszi a segitseget! :ima:
Szia!

Nem volt könnyű összerakni a leírásodat, csak reménykedem hogy jól értem. Amikor találtál vmi angol leírást a modem-ről, na akkor kellett volna inkább megállni, kérdezni.
Nem szájbarágós dolog kéne, hanem egy 3 fájlos repartos 2.3.6-os GB rom, helyesen felrakva. Talán..

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Üdv.
Szeretném a gyári telómat rootolni illetve cocore kernelt cserélni. Napjában többször lefagy stb...sokszor használhatatlan. Elég sokat olvastam erről az utóbbi napokban. Viszont már a rootolásnál elakadtam, ugyanis a recovery menüben valamiért nem látja az sd kártyán a root fájlt. Letöltöm a root.zip fájlt, rámásolom a gyökér könyvtárba, vagy máshová, de a recoveryben nincs ott. Ez miért lehet? Van más módja is a rootolásnak? Köszi előre is.
Üdv.

Feltehetően az SD-t kell formázni. Ajánlom a MiniTool® Partition Wizard progit PC-re. Az SD-t csatlakoztatod akár a telefonnal, akár kártyaolvasóval és olyan formátumra formázod amilyenre szeretnéd.

Nem elérhető kakadus

• PFC Fan
  • PDA ROM: i9070xxlqe
Szia!

Nem volt könnyű összerakni a leírásodat, csak reménykedem hogy jól értem. Amikor találtál vmi angol leírást a modem-ről, na akkor kellett volna inkább megállni, kérdezni.
Nem szájbarágós dolog kéne, hanem egy 3 fájlos repartos 2.3.6-os GB rom, helyesen felrakva. Talán..

Probaltam azt is, talaltam 3fajlos gyari 2.3.6-ot de azzal se valtozott a helyzet