0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nekem ugyan olyan sebességgel megy mint a laptopon 11,5MB4.4.2 alatt
De ez gondolom, nem számít túl jónak!!
Szia most én is rámértem. 120 Mb netem van.visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
A netem (nem wifin), nekem is jó. 4G-n iszonyú gyors. A wifi lassú.
gondolom én a felső wifi jelből és a upc feliratból hogy ő is wifin keresztül tolta a fiber power speed testet a telóról;) és arra értette hogy a netem ami otthon van:) de mondjuk az úgy vicces megint a upcnél ha 120 mbitet hirdetve csak 25-t ad... a digi legalább küldi általánosan a 80 mbit-et ha épp ritkán rossz napja van akkor is megvan a 60...
A wifi ruter nem tud többet. Kábelen megvan a 120. Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login sziasztok nekem ennyit mutat de csak 2 mbps-el tudok letölteni miért van?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Hát vagy itt ugye megabitet ir, amikor töltesz akkor meg megabyte-ot, az meg ugy kb stimmel;) Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
sziasztokaz lenne a kérdésem,hogy t mobilos -ra feltehetem gond nélkül a független magyar romot ? müködni fog minden wifi, lte ? a t azt mondta,hogy még tesztelésre sem kapta meg a 4.4.2 frissitést ugyhogy egyhamar nem lesz . elöre is köszi
Azt is vedd figyelembe, hogy sd kártya kezelése változott, root csak knox változással van. ok a knox változást tudom nem akarom rootolniaz sd változás mit jelent ?
Vannak progik amik nem tudnak írni az sd-re. Root-al megoldható, de az meg knox.
ok köszi de azért müködni fog rajta wifi lte ilyesmi ? eddig is a telora mentett sokmindent nem az sd-re nem töltök annyimindent rá
Gyári rom-mal nem szokott gond lenni, wifi old bootloader-es custom romokkal szokott vacakolni, de megoldható azzal is.
még egy kérdés olvastam hogy wipe-ot kell csinálni a telepités után ugye ?
Hát én inkább előtte csinálnék.
elég a factory wipe ?vagy full wipe kell ?
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék, hogy 4.2.2 ről érdemes-e váltani 4.3-ra vagy 4.4-re??Gyári vagy főzőtt rom?Samsung Galaxy S4 a telefonom.Köszi, előre is!
ha szeretsz romolni akkor nem!! Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Szeretek romolni akkor ne romoljak?