0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Köszi. De én hívásrögzítőről beszéltem, ami a telefonbeszélgetést rögzíti.Ez ha jól látom képernyőről csinál videót.
Nekem ACR hívás rögzítő van. Hibátlan. You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Szia mACSman!Szeretnék neked köszönetet mondani,hogy mindig segítőkész vagy.Szép napot neked:)
Aki használja a xeh kitkatot, attól kérdem, hogy mik az előnyei, hátrányai? Mobilarenan olvasom, hogy valaki pl. isteníti. Ok, hogy nincs root, de.. Nem tudom eldönteni, hogy felrakjam e vagy sem. Kösz Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Felraktam. Jó. Valamivel "gyorsabbnak" tűnik és kevesebb ramot eszik. Akksi használata jobb. Egy programom van ami nem tud a külső sd-re írmi.okoska44 csinált egy videót, hogyan orvosolható de az csak root alatt megy. Root meg nincs.A megitélés részemről jó.Hogy Neked jó lesz-e? Hát a puding próbája az evés.Hozzá kell tennem, hogy az ota-s frissítés után akadozott. Ezért csináltam egy full wipet és odinnal toltam fel.
igazság szerint nekem azért kell a root, hogy törölhessem a számomra felesleges system appokat. Vissza menni megint csak nem lehet, francba a samuval, kapják be. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
hát nem tudom nálam annyi memot eszik hogy nem igaz... eddog 4.3 nál 1.1 1.2 körül evett miota fent a 4.4 1.4 1.5 meg néha kapom az üzit is hogy tele a memoria :/Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Bocsánat.Az is van ami működik.Beadom.You are not allowed to view links. Register or LoginNekem nagyon jó
Aki használja xposeden a wanam féle témázást melyik menü az ami pl a beállitásokban a szövegszinét változtatja egyszerüen nem találom most és már össze vissza szinezek.. de tuti hogy vmiért kihagyom...Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Én úgy tudom nem lehet azt színezni, de ha igen és rájössz feltünő színnel írd ki A hátteret lehet a beállításoknál változtatni, Theme / System Holo Dark backgrund visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login :-)
ezzel most mi is volt a cél?
hamarosan megjön Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Már megjött. .. Pár napja erről van szó a topikban SGS4 + Tapatalk Pro
T-mobile? Úgy tudom csak függetlenre jött megTapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Elnézést, figyelmetlen voltam