Sziasztok.
Visszatértem az S4-hez 6 hónap kihagyás után. Szeretnék egy stabil romot. Most Echoe utolsó 4.3 romja van fent. KNOX 0X1tehát mindegy mit rakok fel. Próbáltam tegnap az xda-ról letöltött utolsó pre rooted 4.3-at ML6 asszem, de mikor az odin befejezi a telepítést és a telefon újra indul és a robot hasában elkezd a kocka forogni, megáll egy idő után a csík és valami can't find e:/ szövegeket ír ki és lefagy... próbáltam az egyel korábbit is, de azzal is ugyan ez volt. Feltettem egy cwm-et, majd Echoe 4.3-asát, annál meg indulásnál mindíg valami kernel üzenetet ír a I9505 felirat felett, majd tovább megy kis idő múlva a betöltés.. most stock kernelt tettem fel hozzá, de ezzel meg elment a wifi-m... annyira kiestem ebből a romolgatásból, hogy már egy stabil stock-nak is örülnék egy jó kernellel. De a 4.4.2 is csábít, viszont onnan nem tudok visszajönni már többet 4.3-ra soha? Meg ott olvastam echoe oldalán, hogy először valami modemet kell telepíten, aztán utána a romot. Látom van hivatalos magyar 4.4.2. Azt is ilyen macerás feltenni?
Ajálljatok valamit, ha megkérhetlek benneteket, egy pár soros leírással, ha van valami trükkje a telepítésnek... 3 éve romolok minden telefont, de jobb a békesség. Most az s3-al fél évet kihagytam, mert megtaláltam rá a tökéletes romot... de ezt S4-re még nem sikerült...
Előre is köszönöm!