0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Sziasztok.Olyanban kérném a segítségeteket,hogy vásároltam egy elméletileg független S4 GT-I9505-öt.Látom a fórumokon,hogy már lenni kéne a magyar függetlenhez 4.4.2-es Rom,de a Kies a rajta lévő 4.2.2-re írja,hogy ez a legfrissebb.Ilyenkor mi lehet? A x#1234#-re ezek jönnek elő.:AP:I9505XXUDMH8CP:I9505XXUAMDCCSC:I9505OXXDMHAValaki segítsen.Köszi előre is!!!
ott tegnap még azt írta,hogy nincsen frissebb,de a root után már ugye azt írja,hogy ez egy módosított rom!
Ezek alapján:Cyprus (cytamobile vodafone)
Szerencsétlen ciprusiak még akkor a 4.3nál se járnának?:DDDD
Még csak 4.2.2 a hivatalos náluk, a gúgli szerint.
Helló! Gondolkozom, hogy lecserélem a custom romom egy gyárira. Még mindig knox freen vagyok. Érdemes váltani, bevállalni az uj bootloadert? Milyenek a mostani gyári romok? Echoe V12 n vagyok most.
4.3 nem rossz, de csak ha rootal kitörlöd a gyári felesleges dolgokat. Nem váltanék a helyedben. 4.4-et megint csak felesleges felrakni, mert sokan sírnak, hogy rossz Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Sziasztok. Tudna valaki adni egy müködő linket a kingo 1.1.6-hoz? Előre is köszönöm.
Parancsolj: You are not allowed to view links. Register or LoginSGS4 + Tapatalk Pro
Sziasztok!4.4.2 alatt vmiert nem mukodik nalam az automatikus kepernyo forgatas. A giroszkop tuti mukodik, mert fotozasnal forognak a gombok.Illetve a wifi letoltesem is max 8-10 Mbit /s az eddigi 30-40 Mbit helyett? Mi lehet a gond, illetve van esetleg vmi fix a problemara?Elore is koszi a segitseget!
Igen. Ilyen gondom nekem is van. Tegnap lefrissítette a német voda is kit katra, de maradt. Nem tudo. Mit lehet ezzel kezdeni.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Ezek szerint nincs megoldás eme problémára??
de akkor hol nem működik? galéria böngésző vagy hol a touchwiz alias asztal samsungnál gyáriban ha csak nem moddoltad sosem forgott... ami forog az a kamera galéri böngésző és lényegében minden más ami támogatja ha a kameránál megy... akkor működik az csak te akarod olyan helyen ahol nem és eddig se tette ha nem moddol launcher volt fent...
Bocs, nem fogalmaztam pontosan!! Speciel én "csak" a wifivel küzdök!! Az istenért sem hajlandó 8megánál gyorsabban letölteni.
azaz 15MB.
12 irt ki a telefon speedtestre sajnálom ha elirtam a megfogalmazást a kérdésre a választ megkapta jön az 8 nál jobban is Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
8MB Ha megfeszülök se jön többel. Mellette az s3, 23MB.Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el