2024, 11 27, 20:33:47

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395585 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4825 Dátum: 2014, 04 13, 14:53:04 »
Haverom árkádba vette egy gsm boltosnál az ipadet és beadta az élőfizuban vett nokiát ami telenoros és mégis bevették. Legközelebb én is ott adom el, szétvág a sok gyökér rinyálása, hogy így tiltanak úgy tiltanak..  Inkább veszitek 5 rugót azt csá, de nyugodt vagyok

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #4826 Dátum: 2014, 04 13, 18:26:16 »
ugyan úgy kell telepíteni a romot mint a többi samun? 1 fájlos PDA hoz és start? rootot is PDA hoz? aztán recoveryt-t sb..? és mindegyik iylen megmozdulásnál ugrik 1 et a knox? mert a végén kiakasztom  :D  :D

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4827 Dátum: 2014, 04 13, 20:19:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
ugyan úgy kell telepíteni a romot mint a többi samun? 1 fájlos PDA hoz és start? rootot is PDA hoz? aztán recoveryt-t sb..? és mindegyik iylen megmozdulásnál ugrik 1 et a knox? mert a végén kiakasztom  :D  :D
igen, de újabb odinnal nem pda van, de uaz, elsőhöz kell. Nem ugrik tovább

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4828 Dátum: 2014, 04 13, 20:39:02 »
igen, de újabb odinnal nem pda van, de uaz, elsőhöz kell. Nem ugrik tovább

köszi a választ! de jó hozzá a régebbi is nem?

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4829 Dátum: 2014, 04 13, 21:09:01 »

köszi a választ! de jó hozzá a régebbi is nem?
alap

Küldve az én iPad mini retinámròl

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4830 Dátum: 2014, 04 13, 22:08:56 »
alap

Küldve az én iPad mini retinámròl
még 1 kérdés lenne.. ezzel a watch on al rámentem 1 sony tv re.. működött minden ok.. de én most más gyártót szeretnék választani, viszont nem tudom h kell mert csak a program gomb a hangerő meg a bekapcs van előttem és nemtom az istenért se h lehet gyártót váltani..

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #4831 Dátum: 2014, 04 14, 07:08:49 »
még 1 kérdés lenne.. ezzel a watch on al rámentem 1 sony tv re.. működött minden ok.. de én most más gyártót szeretnék választani, viszont nem tudom h kell mert csak a program gomb a hangerő meg a bekapcs van előttem és nemtom az istenért se h lehet gyártót váltani..

A szokásos. ;) Bal alsó érintő menü gomb, és lesz pár opció. Beállítások, távvezérlő váltás, hozzáadás.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #4832 Dátum: 2014, 04 14, 08:53:29 »
A szokásos. ;) Bal alsó érintő menü gomb, és lesz pár opció. Beállítások, távvezérlő váltás, hozzáadás.
Egy szobához asszem csak egy tvt lehet a watchonban szoval brállitások szoba hozzáadása és ott megadod a másik tvt. Utána egyszerüen csak szobát váltasz. Másik ha a távvezérlö képen vagy akkor van ott több gomb ismerkedj vele ;)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4833 Dátum: 2014, 04 14, 09:41:31 »
ha rámegyek a menügombbal, akkor csak dvd blue ray meg ilyet tudok hozzáadni tv-t nem.. már végignyomkodtan, ezért kérdem mert nemjöttem rá..

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #4834 Dátum: 2014, 04 14, 10:23:09 »
ha rámegyek a menügombbal, akkor csak dvd blue ray meg ilyet tudok hozzáadni tv-t nem.. már végignyomkodtan, ezért kérdem mert nemjöttem rá..
Egyel irtam feletted a megoldást:D

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #4835 Dátum: 2014, 04 14, 14:01:51 »
Haverom árkádba vette egy gsm boltosnál az ipadet és beadta az élőfizuban vett nokiát ami telenoros és mégis bevették. Legközelebb én is ott adom el, szétvág a sok gyökér rinyálása, hogy így tiltanak úgy tiltanak..  Inkább veszitek 5 rugót azt csá, de nyugodt vagyok
No para, de nem 5 ronggyal fogja olcsóbban bevenni a GSM-es. :D
S2-t mikor 50-ért adtam el októberben, a sufnisok 25 felett nem akartak adni érte. Fel vele a hardverapróra és ennyi. Aki fél az előfizutól, beleírod a szövegbe, hogy ilyen és meg se keres, tehát no para. Ennyi.  ;)

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: iPad-iGo
  • PDA: iPhone 6S/128; iPad mini
« Reply #4836 Dátum: 2014, 04 14, 20:23:14 »
Sziasztok,
Előre is bocsi a kicsit off-ért.
S4-esem bal felső sarkában és a bekapcsológomb mellet a kijelzőt tartó keret és a készülék keret kicsit szét van válva. Ezt kb bő 10 napja a mySamsung-on jeleztem és Prémium Assistance szolgáltatást kértem. Miután 4 nap után sem kaptam választ, telefonos érdeklődésemre közölték, hogy hálózatkarbantartás miatt elveszhetett az igényem. Újra felvették és értesítettek múlt hét szerdán jön egy futár és elviszi a készüléket. Már meg sem lepett, hogy nem jött, majd ismét felhívtam az ügyfélszolg-ot, közölték ismét továbbítják a problémám a szerviz felé. Másnap jött a a futár és elvitte, majd a mai napon visszakaptam javítás nélkül garancia vesztéssel. Kép mellékelve SuperUser van az appok között és szofter módosításra hivatkoznak. Csakhogy eredeti gyári szoftver van a vason rootolás és egyéb módosítás nélkül így ugye az SU sem fut, KNOX nem ugrott.Az S2-es időszakban telepítettem a Google Play-ről így az S4-re is felkerült. Felhívtam az ügyfélszolit és kifejeztem a felháborodásom, eddig a pillanatig válasz nincs. Az biztos, hogy fogyasztó védelemhez fordulok, ha nem lesz megoldás.
Bocsi a hosszú szövegért, de nagyon fel vagyok háborodva.
-on

Azt hiszem ez volt az utolsó samu, nem muszáj ragaszkodnom hozzá, majd egy Sony Z2-őt nézek S5 helyett

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #4837 Dátum: 2014, 04 14, 20:34:23 »
Sziasztok,
Előre is bocsi a kicsit off-ért.
S4-esem bal felső sarkában és a bekapcsológomb mellet a kijelzőt tartó keret és a készülék keret kicsit szét van válva. Ezt kb bő 10 napja a mySamsung-on jeleztem és Prémium Assistance szolgáltatást kértem. Miután 4 nap után sem kaptam választ, telefonos érdeklődésemre közölték, hogy hálózatkarbantartás miatt elveszhetett az igényem. Újra felvették és értesítettek múlt hét szerdán jön egy futár és elviszi a készüléket. Már meg sem lepett, hogy nem jött, majd ismét felhívtam az ügyfélszolg-ot, közölték ismét továbbítják a problémám a szerviz felé. Másnap jött a a futár és elvitte, majd a mai napon visszakaptam javítás nélkül garancia vesztéssel. Kép mellékelve SuperUser van az appok között és szofter módosításra hivatkoznak. Csakhogy eredeti gyári szoftver van a vason rootolás és egyéb módosítás nélkül így ugye az SU sem fut, KNOX nem ugrott.Az S2-es időszakban telepítettem a Google Play-ről így az S4-re is felkerült. Felhívtam az ügyfélszolit és kifejeztem a felháborodásom, eddig a pillanatig válasz nincs. Az biztos, hogy fogyasztó védelemhez fordulok, ha nem lesz megoldás.
Bocsi a hosszú szövegért, de nagyon fel vagyok háborodva.
-on

Azt hiszem ez volt az utolsó samu, nem muszáj ragaszkodnom hozzá, majd egy Sony Z2-őt nézek S5 helyett
noh hát remélem most már megértik azok akik anno leh..tek szinte mert szerviz előtt full gyárira állítom minden készülékem format systemmel és mindennel:) lehet mégse annyira felesleges:) sok sikert hozzá...:) bár igen ha ott a supersu és azt is látja hogy googleplayről van telepítve de viszont root nincs akkor ezt felrakhattad azért is mert nem tudtad miaz...:D

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #4838 Dátum: 2014, 04 14, 20:40:06 »
noh hát remélem most már megértik azok akik anno leh..tek szinte mert szerviz előtt full gyárira állítom minden készülékem format systemmel és mindennel:) lehet mégse annyira felesleges:) sok sikert hozzá...:) bár igen ha ott a supersu és azt is látja hogy googleplayről van telepítve de viszont root nincs akkor ezt felrakhattad azért is mert nem tudtad miaz...:D

Tiltsa ki a samu a playról azokat a programokat amit nem tilos feltenni. Mezei uzerként honnan kellene tudnia bárkinek mi a tiltott. Nagyon pipa vagyok, hiszen nem csináltam semmi illegálist, tiszta, ha download-ba van téve. Knox is rendben, nem is értem, de végsőkig eklmegyek.

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #4839 Dátum: 2014, 04 14, 20:50:09 »
Tiltsa ki a samu a playról azokat a programokat amit nem tilos feltenni. Mezei uzerként honnan kellene tudnia bárkinek mi a tiltott. Nagyon pipa vagyok, hiszen nem csináltam semmi illegálist, tiszta, ha download-ba van téve. Knox is rendben, nem is értem, de végsőkig eklmegyek.
Bocsi, de hogy adtad át a furárnak? Az összes személyes adatoddal mindennel?
Abban igaza van Piecnek, hogy full visszaállítást kellett volna csinálnod. Akkor nem láttak volna mást csak a gyári progikat.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető oil

• TOPIKGAZDA
« Reply #4840 Dátum: 2014, 04 14, 21:04:29 »
Bocsi, de hogy adtad át a furárnak? Az összes személyes adatoddal mindennel?
Abban igaza van Piecnek, hogy full visszaállítást kellett volna csinálnod. Akkor nem láttak volna mást csak a gyári progikat.

Mivel nem szoftveres probléma volt nem akartam újra húzni, ráadásul használatból vitte el. De szerintem akkor is tiszta a vas! Jogtalannak ítélem, hogy a playról feltelepülő, de nem futtatható programot így ítél a samu.
Adjon ki egy nyilatkozatot melyeket tilos feltenni, naprakészen. Honnan tudhatod, hogy egy számodra tetsző programot feltehetsz-e? Vagy egyből ugrik a gari?

Nem elérhető pociboy

« Reply #4841 Dátum: 2014, 04 14, 21:13:58 »
Mivel nem szoftveres probléma volt nem akartam újra húzni, ráadásul használatból vitte el. De szerintem akkor is tiszta a vas! Jogtalannak ítélem, hogy a playról feltelepülő, de nem futtatható programot így ítél a samu.
Adjon ki egy nyilatkozatot melyeket tilos feltenni, naprakészen. Honnan tudhatod, hogy egy számodra tetsző programot feltehetsz-e? Vagy egyből ugrik a gari?
Ok. Értem. De ha használatból vitte el akkor is megvárja, hogy mindent töröljek. Hisz rajta van a fél életem. (legalábbis nekem)

Amúgy meg nyugodj, le és higgattan írj egy levelet a  You are not allowed to view links. Register or Login  címre.
Írj le mindent. Keresni fognak, mert a szerviz külön részlegük.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #4842 Dátum: 2014, 04 14, 21:20:03 »
Ok. Értem. De ha használatból vitte el akkor is megvárja, hogy mindent töröljek. Hisz rajta van a fél életem. (legalábbis nekem)

Amúgy meg nyugodj, le és higgattan írj egy levelet a  You are not allowed to view links. Register or Login  címre.
Írj le mindent. Keresni fognak, mert a szerviz külön részlegük.
ígyvan másnem már csak ezért sem adom oda törlés nélkül... mivel már eleve úgy szokták kezdeni hogy lehet gyári visszaállítást fognak elkövetni rajta... plusz nem hiányzik hogy a bnőm bugyis képei a neten kössenek ki:DDDDD

Nem elérhető pociboy

« Reply #4843 Dátum: 2014, 04 14, 21:29:43 »
plusz nem hiányzik hogy a bnőm bugyis képei a neten kössenek ki:DDDDD
:D

A másik, hogy meg is tudják nézni, hogy mókolva volt-e.
Le is írták:

Az Ön által megadott adatokon túl adatokat gyűjthetünk a Szolgáltatásaink Ön általi használatával kapcsolatban az Ön eszközén működő szoftver segítségével vagy egyéb módon. Ilyen adatok lehetnek például az alábbiak:

Eszközadatok – úgymint a Szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez használt eszköz hardvermodellje, IMEI száma és egyéb egyedi eszközazonosítói, MAC-címe, IP-címe, operációs rendszerének verziója és beállításai.
Naplóadatok – úgymint a Szolgáltatás Ön általi használatának ideje és időtartama, a Szolgáltatásokban bevitt keresőkifejezések és az általunk az Ön eszközén elhelyezett cookie-kban tárolt valamennyi adat.
Helyadatok – úgymint az eszköz GPS-jele vagy a közeli Wi-Fi hozzáférési pontokkal és mobiltornyokkal kapcsolatos adatok, amelyeket bizonyos Szolgáltatások használatakor megkapunk.
Hangadatok – úgymint az Ön hangjáról készült felvételek, amelyeket akkor készítünk (és tárolhatunk szervereinken), amikor Ön hangutasításokkal vezérel egy Szolgáltatást. (Felhívjuk figyelmét, hogy együttműködünk egy harmadik féllel, amely a megbízásunkból beszédátírási szolgáltatásokat nyújt. Ez a szolgáltató megkaphat és tárolhat bizonyos hangutasításokat.)
Egyéb adatok  a Szolgáltatások Ön általi használatáról, úgymint az alkalmazások, amelyeket használ, a webhelyek, amelyeket meglátogat, valamint a Szolgáltatások által felajánlott tartalommal végzett műveletei.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4844 Dátum: 2014, 04 14, 21:44:23 »
kajak nem értem ezt a telefont.. rootolom az auto root al.. utána felteszek 1 CWM touch ot és nincs root.. a root explorer nem látja az EFS-t semmit.. elmegy a root.. de miért van ez?

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4845 Dátum: 2014, 04 14, 21:48:41 »
kajak nem értem ezt a telefont.. rootolom az auto root al.. utána felteszek 1 CWM touch ot és nincs root.. a root explorer nem látja az EFS-t semmit.. elmegy a root.. de miért van ez?
a cpuz pedig írja h Root Access: YES nemvágom..

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #4846 Dátum: 2014, 04 14, 23:00:22 »
Kingooval próbáld, amúgy passz

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #4847 Dátum: 2014, 04 15, 09:44:17 »
Sziasztok.

Korábban volt egy lista a törölhető sallangokról rootolt készülékre de nem találom.
Valaki esetleg mutatna egy linket?

Nem elérhető Koon

• PDA: Samsung S7 edge SM-G935F
  • PDA ROM: G935FXXU1APEQ
« Reply #4848 Dátum: 2014, 04 15, 10:31:10 »
Amúgy mért nem kértél helyszíni javítást? Ott nem szőröznek!

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Koon

Nem elérhető zsoltinho87

• PFC Fan
« Reply #4849 Dátum: 2014, 04 15, 19:03:39 »
Sziasztok Bluetooth-on keresztül mappát hogy tudok küldeni?

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el