0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok Bluetooth-on keresztül mappát hogy tudok küldeni?Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Legegyszerűbben total commanderrel. Ha becsomagolod akkor engedi átküldeni. Nekem csak így sikerült apk-t tartalmazó fájlokat megosztani bluetoothon.
köszi!Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el
Sziasztok.Korábban volt egy lista a törölhető sallangokról rootolt készülékre de nem találom.Valaki esetleg mutatna egy linket?
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hol tudom beállítani, hogy ha jön Gmail-ra vagy citromail-ra levél ne csak hangjelzés legyen hanem rezegjen is. Köszi.
Sziasztok.Szūkségem lenne Telenoros LTE beállitásokra. Letudná valaki ìrni nekem?
You are not allowed to view links. Register or Login
Honnan tudni, hogy LTE-n csatlakozik?
kiírja, h lte vagy 4g,anno nekem is kiírta csak állítólag telenornál meghatározott tarifacsomgokhoz jár. Vicc kategória. Promo idő lejárt és már csak 3g van. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
sziasztok!Galaxy S4 (I9505) vásárlását tervezem.Honnét érdemes beszerezni?Hazai üzlet? Melyik?Külföld esetleg? Ebay, amazon?Két fontos szempont az ár és a garancia érvényesithetősége.Minden tanácsot köszönök!üdv
A levelező kliensben a beállításokban, az értesítéseknél lehet a rezgést ki be kapcsolni.
Üdv.Egy hete vettem az s4 -est és most észrevettem ha rázom a telefont felső részénél zörög benne valami. Másnak is van ez a jelenség? Köszi.
hiba az ön készülékében van
Szia!Mindenképp itthonról hogy követhető legyen.Én a B-tel-től vettem Gyártói garival.Általában én is ajánlás és sok utána olvasás követően szánom rá magam.
Szerintem már vegyél S5-öt