2024, 11 27, 22:38:01

Szerző Téma: Galaxy S4 Általános Beszélgetés  (Megtekintve 395590 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4775 Dátum: 2014, 04 10, 16:29:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
én is telenoros vagyok a teló is az és másfél év gari van rá még.. knox 0:0 mire figyeljrk még? amúgy ugyan az mint az 505? gpu stb?
Sajnos sok mindenre kéne..annak is a felét sajnos nem tudod meg soha!Csak ha esetleg menet közben derül ki!Bár ne így legyen persze!
Első és legfontosabb imei egyezzen és menet közben ne tiltsa le a szolgáltató!Amúgy van már a telenornál ilyen készülék ???  :shock: Hát ezt megyek meglesem!
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Re: Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4776 Dátum: 2014, 04 10, 16:35:49 »
én is telenoros vagyok a teló is az és másfél év gari van rá még.. knox 0:0 mire figyeljrk még? amúgy ugyan az mint az 505? gpu stb?
nem értem meddig tart rá guglizni (ha ide tudsz irni )és megnézni az adatait... valamelyik összehasonlitos vagy tesztes oldalon .... mi se tudhatunk mindent ki guglizni meg nekünk is addig tart mint neked...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #4777 Dátum: 2014, 04 10, 16:39:32 »
nem értem meddig tart rá guglizni (ha ide tudsz irni )és megnézni az adatait... valamelyik összehasonlitos vagy tesztes oldalon .... mi se tudhatunk mindent ki guglizni meg nekünk is addig tart mint neked...

+1

De csak mert jó napom van:

És én se mernék függő telefont venni, mert ha letiltják előfizu nem fizetése miatt, akkor így járás esete forog fenn... És sztem sem kapható Telenornál a 9506.

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4778 Dátum: 2014, 04 10, 16:43:11 »
+1

De csak mert jó napom van:

És én se mernék függő telefont venni, mert ha letiltják előfizu nem fizetése miatt, akkor így járás esete forog fenn... És sztem sem kapható Telenornál a 9506.
Megnéztem...én csak sima az az Samsung Galaxy s4 i9505-öt látok!  :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
« Reply #4779 Dátum: 2014, 04 10, 16:46:43 »
1. telefonról vagyok... 2. ráadásul 1 galaxy miniről és örülök h ezt behozta h tidok irni... 3. hova irnék a telefonnal kapcsolatba ha nem ide.. 4. már a gsmarena oldalát megnéztem, de azért gondoltam megkérdem itt is.. 5. a telefon vmi állami flottába volt és gondolom s5 jön helyette ezért adja el és azt irta tanúk előtt írásban vállalja h nem lesz letíltva.... am köszi a segítséget.. én se tudtam róla h ott van 506.. de ez is lehet vmi flottás cucc h ők kapnak ilyet...

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #4780 Dátum: 2014, 04 10, 16:59:16 »
1. telefonról vagyok... 2. ráadásul 1 galaxy miniről és örülök h ezt behozta h tidok irni... 3. hova irnék a telefonnal kapcsolatba ha nem ide.. 4. már a gsmarena oldalát megnéztem, de azért gondoltam megkérdem itt is.. 5. a telefon vmi állami flottába volt és gondolom s5 jön helyette ezért adja el és azt irta tanúk előtt írásban vállalja h nem lesz letíltva.... am köszi a segítséget.. én se tudtam róla h ott van 506.. de ez is lehet vmi flottás cucc h ők kapnak ilyet...
Kötve hiszem, hogy csak flottában adnának telefont.
A papírral sajnos kitörölheted, ha tényleg gond lesz. :( Bíróság? Hány évig járnál?  :hmm:

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4781 Dátum: 2014, 04 10, 17:12:44 »
Kötve hiszem, hogy csak flottában adnának telefont.
A papírral sajnos kitörölheted, ha tényleg gond lesz. :( Bíróság? Hány évig járnál?  :hmm:
Bizony,bizony!! :oops:

Bertrand Russell

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4782 Dátum: 2014, 04 10, 17:13:41 »
akkor utánajárok még.. köszi :) amúgy ez lenne az You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
« Reply #4783 Dátum: 2014, 04 10, 17:16:46 »
akkor utánajárok még.. köszi :) amúgy ez lenne az You are not allowed to view links. Register or Login
Ez sima i9505, nem i9506. Én nem mernék előfizusat venni, de ez én vagyok. Kicsit drága ahhoz, hogy esetleg levélnehezék legyen.  :)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4784 Dátum: 2014, 04 10, 17:21:48 »
Bocs!lehet én vagyok vak!De itt hol írja a típus számát hogy 9505 vagy 9506(csak s4-et látok)?Azonkívül meg van ütődve...nem nagyon tesz jót ezeknek a ketyeréknek ...ki tudja milyen ütés érte... :oops:

Bertrand Russell

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #4785 Dátum: 2014, 04 10, 17:23:23 »
Sajnos sok mindenre kéne..annak is a felét sajnos nem tudod meg soha!Csak ha esetleg menet közben derül ki!Bár ne így legyen persze!
Első és legfontosabb imei egyezzen és menet közben ne tiltsa le a szolgáltató!Amúgy van már a telenornál ilyen készülék ???  :shock: Hát ezt megyek meglesem!

Tuti, hogy nincs.  ;)
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4786 Dátum: 2014, 04 10, 17:52:08 »
ez a szemét nem küldte el amit írtam... :D szóval az s3 amat az s2 esemet is „használtan” vettem telenorosan de még nemvolt gond.. persze ilyen alapokat tudok h imei egyezzen meg felteszek cpuz-t és megnézem mit ir meg ellenörzöm a szenzorokat stb.. csak fura volt ez az 506 de ahogy nézem joval erősebb a hardver.. ha rendes jó a telefon minden müködik sztem nem lesz gond... amugy mrgnézem majd az ütödést.. de semmi baja az ilyentöl.. az s3 am már bukott annyit.. szedtem már szét darabjaira.. már az lcd is volt kinn belöle.. mai napig megy.. persze tudom h kis mikro dolgok vannak és van h 1 eséstől elmegy a lap.. de ritka.. ha nem vészes a nyomodás akkor mrgveszem.. és persze mindeb rendbe van.. annyira hülye azért nemvagyok hozzá :) 1 6230 as nokiát vettem a telenorba azóta csak használtan.. ez volt 04 be.. és évente váltok általába.. még nem volt gond :)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4787 Dátum: 2014, 04 10, 17:53:49 »
Bocsi!
Off
Most néztem a fórum adataiban hogy férfi-nő arány 19.2:1  :shock: :-X
on

Bertrand Russell

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4788 Dátum: 2014, 04 10, 17:57:45 »
ez a szemét nem küldte el amit írtam... :D szóval az s3 amat az s2 esemet is „használtan” vettem telenorosan de még nemvolt gond.. persze ilyen alapokat tudok h imei egyezzen meg felteszek cpuz-t és megnézem mit ir meg ellenörzöm a szenzorokat stb.. csak fura volt ez az 506 de ahogy nézem joval erősebb a hardver.. ha rendes jó a telefon minden müködik sztem nem lesz gond... amugy mrgnézem majd az ütödést.. de semmi baja az ilyentöl.. az s3 am már bukott annyit.. szedtem már szét darabjaira.. már az lcd is volt kinn belöle.. mai napig megy.. persze tudom h kis mikro dolgok vannak és van h 1 eséstől elmegy a lap.. de ritka.. ha nem vészes a nyomodás akkor mrgveszem.. és persze mindeb rendbe van.. annyira hülye azért nemvagyok hozzá :) 1 6230 as nokiát vettem a telenorba azóta csak használtan.. ez volt 04 be.. és évente váltok általába.. még nem volt gond :)
Persze,te tudod!Én csak azért félek ezektől mert még az újonnan boltból vásárolt kütyükkel is sűrűn van gond!  :oops:

Bertrand Russell

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #4789 Dátum: 2014, 04 10, 20:02:14 »
Hát ha ilyen biztos vagy benne vedd meg.
Nincs gond ha nem lát hálózatot (ismerősnek 3 hónap után tiltották le, bár az ő is céges flottástól vette) pda-nak még jó.
Imeit 7000-ért cserélnek, (lehet már ócsóbban is  :D)  akkor megint használható ameddig nem bukik meg újra.
Ez csak a mi véleményünk, hogy nem szabad függőt venni. Te tudod.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #4790 Dátum: 2014, 04 10, 20:28:28 »
Ez sima i9505, nem i9506. Én nem mernék előfizusat venni, de ez én vagyok. Kicsit drága ahhoz, hogy esetleg levélnehezék legyen.  :)
5000 ft ért kicserélik és kiütik az imeit telefont sufnigsmekbe ha letiltják... ezért pluszba kapsz függetlenitést is... ezt csinálják egy lopott telefonnal is... állt onnan lehet megismerni hogy az imei szám a matricán vagy megvan kaparva hogy ne lehessen elolvasni vagy hiányzik vagy látszik hogy más matrica van az akksi alatt. De ez meg ugye nem teljesen legális csunya bácsik csinálják:D
Lebukni ujra nem szokott mert szolgáltato független lesz a készülék innetöl a szolgáltato adatbázisában nem lesz benne a gyártotol meg a független imelyiket nem kapják meg;)

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #4791 Dátum: 2014, 04 10, 21:22:54 »
Bocsi!
Off
Most néztem a fórum adataiban hogy férfi-nő arány 19.2:1  :shock: :-X
on
Nagyon off
Hogy is van ez?  :D én azt a 0,2-őt szeretném látni!  :D
Ismét on
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4792 Dátum: 2014, 04 10, 23:03:21 »
Hát ha ilyen biztos vagy benne vedd meg.
Nincs gond ha nem lát hálózatot (ismerősnek 3 hónap után tiltották le, bár az ő is céges flottástól vette) pda-nak még jó.
Imeit 7000-ért cserélnek, (lehet már ócsóbban is  :D)  akkor megint használható ameddig nem bukik meg újra.
Ez csak a mi véleményünk, hogy nem szabad függőt venni. Te tudod.
a számlával tudja igazolni h ki van fizetve.. csak olyan telefon volt amihez volt számla.. ha megvan a  számla és a garipapír nincs min bukni..

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4793 Dátum: 2014, 04 10, 23:09:22 »
S3-am elofizuskent adtam el es nem sirt a vevo,nem ertem ezt a csak fuggetlenul veszek telefont baromsagot..

Küldve az én iPad mini retinámròl
Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4794 Dátum: 2014, 04 10, 23:36:04 »
S3-am elofizuskent adtam el es nem sirt a vevo,nem ertem ezt a csak fuggetlenul veszek telefont baromsagot..

én meg mindenem úgy vettem.. :P

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #4795 Dátum: 2014, 04 11, 08:35:59 »

Én az s3mat adtam be mobilkereskedésbe igy és egy szot se szolt.. annyit kifüggetlenitem ugyis a többi nem érdekel:D

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #4796 Dátum: 2014, 04 11, 08:48:41 »

Mert te becsületes vagy és nem lett belőle baj!Itt nem az előfizetésen van a hangsúly!!!Hanem a hsznált előfizetésen(telefonon)!Csak egyszer kell olyan embert kifogni aki nem becsületes...volt már rá nem egy példa az életben vagy itt a fórumon. :hmm:
De mindenki maga dönti el hogy kockáztat e ennyi pénzt hogy aztán esetleg csak otthoni papírnehezékként tudja használni a kütyüjét. :p

Bertrand Russell

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #4797 Dátum: 2014, 04 11, 10:32:42 »
a knoxot hol tudom megnézni h 0 án van e?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #4798 Dátum: 2014, 04 11, 10:40:03 »
a knoxot hol tudom megnézni h 0 án van e?
Download modba hangero le menü gomb bekapcs gomb. És irja hogy knox warianty vagy mi 0x0

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Galaxy S4 Általános Beszélgetés
« Reply #4799 Dátum: 2014, 04 11, 13:17:08 »
Mert te becsületes vagy és nem lett belőle baj!Itt nem az előfizetésen van a hangsúly!!!Hanem a hsznált előfizetésen(telefonon)!Csak egyszer kell olyan embert kifogni aki nem becsületes...volt már rá nem egy példa az életben vagy itt a fórumon. :hmm:
De mindenki maga dönti el hogy kockáztat e ennyi pénzt hogy aztán esetleg csak otthoni papírnehezékként tudja használni a kütyüjét. :p
nem is fogom eladobni a 10 eves simem, na de valaki magyarazza mar el ezt az elofizutol felunk dolgot. Speciel mikor s4et vettem az ugye egy ev szerzodes hosszabbitassal jar, ha nem fizetem akkor vmit csinalnak vele telenorosok? Igaz,elvileg fuggetlen,mivel elso szeria. Illetve lejar az egy ev,akkor mar nem tudjak letiltani?

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.