ha összeszedném magam még nekem is menne
meg amúgy is ki fogja feljelenteni? a boltos aki szerez 8-10 ezret?
vagy te akinek meg lesz 1 jó telefonja? feldobod magad..?
Off
Bocs, látom nagyon vágod a kérdést. Csak a lényeg marad el-le.
Valóban nem nehéz imei-t átírni.
Nagyon jó kis programok vannak rá, hogy számoljanak egy 16 jegyű azonosítót. A sufni gsm-ben is ezzel dolgoznak. Általában 4, max 6 számjegyet cserélnek ki. Beírják, és ha két óra múlva is van hálózat akkor vissza adják a telót működik. Egész addig míg valami gixer miatt újra kidob a hálózatból. Akkor vissza és újra megcsinálja.
De a teló másik egyedi azonosítóját nem írják át. És itt a bibi.
Valóban jó amig jó. Ha gondolod mutatok egy ügyészségi vádirat másolatot amihez csatolva van az egyik szolgáltató logfálja. Ebben vannak kiemelve azok a sorok ahol az addigi XXXXXX sorozat számú xxxxxx imei számú készülék mikortól (és hol) yyyyyy imeivel+telószámmal jelenkezett be. Meg még sok minden egyéb amiről fogalmam sem volt.
És csak az a szerencsém, hogy az egyedi azonosító megváltozásának időpontjában még nem az én tulajdonomban volt a teló. (8 évvel kecsegtettek)
A pech meg az, hogy valami uton módón kiszúrták.
Most csak arra várok, hogy a pénzemet majd vissza kapjam, mivel a telefon az ügyészségen csücsül. Már 5 hónapja.
Ezért én nem veszek a büdös életbe többet szolgáltatós, számlanélküli, doboznélküli telefont. És főleg a sarki gsmbolból nem.
És tényleg bocsánatot kérek, hogy beleszóltam.
Részemről is lezárva a téma.
On.
Ha már úgyis 0x1 a knox akkor bármit fel tehetsz. Rootolni is tudod, utána bármit kiszedhetsz az alap romból.
De az xda-n is vannak egész jók. Érdemes nézelődni.