0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Köszönöm Itt mindegy melyiket töltöm le?DownloadGT-I9505: CF-Auto-Root-jflte-jfltexx-gti9505.zipGT-I9505G: CF-Auto-Root-jgedlte-jgedlteue-gti9505g.zip (Google Edition)
Szerintem elég egyértelmű de nem nem mindegy... az egyik a sima nexus féle s4 ez a 9505G a másik meg az ami neked van a 9505 az kell neked:)
Üdv ,segítség kéne .Elvileg S4-ről lehet chatelni én nem tudok.Irták kell hozzá irc.letöltöttem +javascipt.felugró abalakok engedélyezve.És ez jön be.Mi kell még hozzá?Nagyon köszönöm:)You are not allowed to view links. Register or Login
troll.troll troll kiprobáltam,(meg sok mást is)és mondja ezt aki almára cserélt xar a samu már ez van,én probálltam mást is,almát is deeee,sok sikert hozzá,befejeztem.de tényeg nem ide való ez a téma,ne itt vitassuk meg.
You are not allowed to view links. Register or LoginValaki kérte asszem .. ebben egy zipben benne van lényegében makdnem az összes s5 portolt alkalmazás.. 4.4.2 kell hozzá cwm ami ugye garivesztéssel jár:) igy ránézésre ami hiányzik belöle az s5 tw, svoice , svideo ,sjegyzet,. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
berakhatjuk a témás, cuccos topikba is. Hm? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Azon a hangon, amit akkor ad ki a telefon, amikor rá dugom a töltőre, lehet változtatni?
nem tudsz a dokkolási hangon, csak törölni, töröltem anno root explorerel. Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
hza törölni lehet mást nem tudsz a helyére rakni? egy cimbimnek mintha olyan hang lett volna berakva vmelyik droidjára mint amikor nyitod az autót
System/media/audio-n belül megkeresed és felülirod aztán reboot!lényeg hogy .ogg legyen a vége! Nekem s2-n a képernyőzárnak s4 hangja volt!:D
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy egy at&t samsung galaxy s4-re lehet tenni itteni romot, vagy Xda-s főzött romot, pl. echo-t?Köszi!!!!
hali! létezik olyan h GT-I9506? 1 hirdetésben ezt írta a tag, de lehet h félregépelt..
létezik az vmivel erösebb mint az 505De ha beirod guglibe gyorsabban kaptál volna választTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről
Azért csak óvatosan a használt vassal!Ne hogy baj legyen.... Főleg ezzel a típussal!