meg még azt szeretném kérdezni h van valami program a fényérzékelő helyes működésének ellenőrzésére? mert sokszor olyan sötét.. pedig világos van, és alig lehet látni.. este meg annyira sötét, túlságosan is.. S3 nem volt ilyen.. és még olyat vettem észre, ez nem tudom h mi lehet, hogy ha mondjuk sötét a kijelző, belépek a beállításokba és ott vannak ilyen vízszintes nekem kék sávok,csíkok amibe bele van írva ugye h milyen opciókat lehet azon részben beállítani, példa: mondjuk hívás beállításoknál: csengőhang-és hangbeállítások,aztán videóhivás beállításai.. stb.. na azok a sávok ha görgetek le vagy fel akkor így mosódik és a kékből lila lesz meg homályosodik.. DE feltettem CM romot annál nem voltak ilyen tapasztalataim görgetésnél.. de így a végére még ideírom azt is h nem csaka kék vastagabb csíkoknál csinálja ezt a homályosodást hanem ha simán a beállításokba léptek akkor a wifi bluetooth meg adathasználat opciókat fehér vékony csík választja el.. na nekem az is mosódik az írással együtt.. CM en pedig nem volt ilyen.. akkor ez vmi samsungos áttünéses témahatás lehet? vagy a kijelzőmmel van valami?