DN3 V5 telepítése.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA fenti Twrp kell nekünk . Felrakod a külső SD-re .
Újraindítod a telefont recovery módban . Mindegy melyik recovery van fent most neked , ezt betallózod és telepíted ... Mikor telepítetted , akkor nem vagy kész , kikeresed a reboot recovery lehetőséget és újraindítod a telefont .
Tegyük fel véletlenül elnyomsz valamit előfordult velem is már semmi gond , Hangerő fel+kikapcsoló gomb + Home gomb egyszerre megnyomva nyomva tartva , kb 5-8 másodpercig , elengedni újraindul a telefon ,belép újra már az új recoverybe.
Aki nem használta még annak kicsit furcsa lehet de nagyon könnyű a használata.
Ezt a telepítést én így végzem , sokat utánaolvastam a kommentek közül , és olvasok az XDA - oldalain , nem csak ennél a romnál .
Amennyiben nem 4.4 es android van a telefonodon , ne próbáld meg a piszkos telepítést , tehát hogy nem formázol teljesen mindent. Én kipróbáltam kíváncsiságból úgy hogy felraktam ezt a romot mindent töröltem a telefonról és másnap feltettem úgy hogy nem volt full wipe . Nem lett jó . Tehát felesleges időpocsékolás.
Register or
LoginInnen a lap alján letöltheted magát a romot . Természetesen nem kell kicsomagolni ezeket a zip fájlokat . Aki ezzel próbálkozna annak nem szól ez a leírás.
A letöltött romot szintén másold a külső Sd-re.
és ezt a kernelt is szintén ugyanoda.
Register or
Login Tehát fent van a TWRP , ilyenkor én kiveszem a micro sdt, kiveszem mert már 2 szer leformáztam azt is mióta romolok nem kockáztatok többet. Leveszem a telefon hátulját vigyázva az aksi ne essen ki , kiveszem a micro sd-t.
A wipe lehetőséget választod azon belül a jobb oldalit , Format data , az töröl mindent , ekkor kérni fogja hogy írd be ha valóban ezt szeretnéd hogy YES ... beírod 20 másodperc és kész , ekkor , visszalépegetsz , és a Wipen belül az advanced Wipe-t választod és a kettő alsó lehetőségen kívül bepipálsz mindent. alul lesz egy kék nyíl azt jobbra simítod és megcsinálod ezt is . Ezután újra megcsinálod a format data lehetőséget a wipen belül .
ha ez megvan akkor visszateszed a micro sd-t bekapcsolt állapotban , felpattintod a hátulját , a vissza gombbal addig lépsz amíg jobb alul lesz a reboot lehetőség. Azon belül a recoveryt nyomod meg .
A telefon újraindul recovery modban , középen a select zip to install felirat alatt, lesz egy sor ...
Storage : ezzel a szóval kezdődik szürke alapon van , arra nyomsz kijön egy ablak ott kiválasztod az external SD card lehetőséget , alul megnyomod az OK gombot .
Kikeresed a romot magát amit feltettél korábban a micro sdre.
Betallózod jobbra húzod a kék nyilat alul és elkezdődik a telepítés .
Mindent bepipálsz ahol az S5 feliratot látod , a többi szabadon választható , akár mindent is telepíthetsz semmivel nem fog többet fogyasztani a készülék.
mikor elkészül , kiválasztod a reboot system lehetőséget abba teszel pipát leokézod , újraindul a telefon .
Kérheti , ismétlem kérheti , hogy telepitse e a Su , superuser alkalmazást , de lesz egy gomb arra klikkelj hogy ne tegye , utána újraindul ...
Nem lesz wifi ekkor még nem lényeges hogy miért , semmit nem irsz be , se email címet se semmit , max a neved, feláll a rendszer , vársz egy percet , és újraindítod recoveryben .
Betallózod , a fent linkelt kernelt , szintén aroma telepítő , mindegy melyik hangrendszert választod , pipa a Booefla, vagy a wolfson lehetőségbe ekkor feltelepül a kernel .
Ezután már lesz wifi.
Viszont most jön pár érdekesség .
A Home gombot ha most nyomva tartod hosszan akkor az utoljára használt alkalmazásaidat látod , azon a romon amit használsz . Ennél a romnál megcserélték . Ezt a funkciót a bal oldali gombbal tehát ami most neked a menüt hozza elő az kapta meg ezt a funkciót .
Igen ám de akkor hol van a menü gomb .
Elvileg , ismétlem elvileg ez a gomb tehát a bal oldali tudná , ...hosszan nyomva ... de nekem csak több óra után csinálta, addig nem reagált a hosszan nyomásra .
Ha lehúzod a redőnyt abban ott a fogaskerék be tudsz menni a beállításokba. Mikor bent vagy akkor most már meg tudod keresni a fiók hozzáadását és beállíthatod a fiókod , visszakapod ezzel a telefonszámaid és a névjegyeket .
Egyébként van egy új gomb jobb felül a felső harmadban a szélen , arra tapizva a beállításokat találod meg , alkalmazásokon belül értem .
sajnos nem mindegyik alkalmazáson belül érhető ez el de jó hír ,hogy a gyáriakon belül igen ...
Nem tudom miért nekem kb 1-2 óra után egyszer csak magától gondol egyet és onnantól reagál a bal gomb a hosszan nyomásra és előjön a beállítási lehetőség .
Ez nem csak nekem van így , többen írtak már erről az XDA.n
vannak egyéb megoldások is , lehetséges alkalmazásokkal az alsó gomboknak akár darabonként 7 tulajdonságot adni , hogy mikor , HOSSZÚ VAGY RÖVIDNYOMÁSRA , TÖBBSZÖRI NYOMÁSRA STB STB , MI TÖRTÉNJEN . Ezt most nem részletezem .
Azt javaslom csak akkor tedd fel azt a romot ha romoltál már van gyakorlatod , nem nehéz , de odafigyelést igényel és természetesen , én pont arra hívom fel mindenki figyelmét , hogy romoláskor bármi , ismétlem bármi megtörténhet tehát csak saját felelősségre csináld még akkor is ha 100 % töltött az aksi.
Csak egy példa ... Harmadszor raktam fel különböző okok miatt . Ebből 2 szer azonnal volt root , harmadszor a binárisokat frissíteni kellett , de az xda-n volt olyan akinek telepítenie kellett egy alkalmazást recoveryből azért , hogy meglegyen a root joga .
Ezzel az alkalmazással You are not allowed to view links.
Register or
Login pillanatok alatt lehet az ablakban vagy a szabadban a GPSt gyorsan elindítani , sokkal gyorsabban mintha azt a navigációs alkalmazással tennéd meg .
Korábban már írtam az agni kernel beállításáról most nem irom le még egyszer .
Ettől függetlenül az egyik telepítésem után nagyon drasztikusan kezdett merülni a telefon , emiatt kellett újraraknom az egészet .
Holnap este leszek legközelebb , ha addig valaki elkezdi felrakni és valami gondja lesz akkor a 7100 topiban kérjen segítséget .