Te honnan töltötted le. Én a hivatalos oldalról azt az egyetlen egy 7105-ös romot töltöttem le a mega downloaddal ami fent van. Az írt ki beta 2-t, most letöltöm még egyszer. Amúgy neked mit ír ki az eszköz névjegye?
Tapatalk-kal küldve az én GT-N8010-el
Szia
You are not allowed to view links.
Register or
Login fentről lefelé haladva az oldalon,
team electrons
Disclaimer
General Info
Rom info
Main features
Flashing Instructions
Download
Ezalatt közvetlen kisebb betűvel. Click to show contect utána újra megjelenik ugyanez a klikkelési lehetőség , majd ez a felirat
Read the flashing instructions above.
alatta újra a Click to show contect
majd ez a felirat
Did you really read the flashing instructions already?
If you didn't go do it, if you did continue....
ez alatt találod ezt a négy letöltési lehetőséget
Mega Beta2download link
dn3beta update_signed.zipDirect Link for Beta2 Update
Mega-Dn3 V5 Final
dn5v2 update3_signed
A mega DN3 V5 final-t választod , mikor települt a rom elindítod , ... mikor ezzel megvan akkor rakod csak fel az updatet dn5v2 update3 signed ezt kell feltenni ....
Bemásolom megint ennek a romnak a telepítését. ha nem így csinálod ahogy leírtam és lesznek hibák , nem biztos de lehetnek ,nem tudok segíteni.
Ezt a telepítést nem én találtam ki magamtól.
DN3 V5 telepítése.
Register or
LoginA fenti Twrp kell nekünk . Felrakod a külső SD-re .
Újraindítod a telefont recovery módban . Mindegy melyik recovery van fent most neked , ezt betallózod és telepíted ... Mikor telepítetted , akkor nem vagy kész , kikeresed a reboot recovery lehetőséget és újraindítod a telefont .
Tegyük fel véletlenül elnyomsz valamit előfordult velem is már semmi gond , Hangerő fel+kikapcsoló gomb + Home gomb egyszerre megnyomva nyomva tartva , kb 5-8 másodpercig , elengedni újraindul a telefon ,belép újra már az új recoverybe.
Aki nem használta még annak kicsit furcsa lehet de nagyon könnyű a használata.
Ezt a telepítést én így végzem , sokat utánaolvastam a kommentek közül , és olvasok az XDA - oldalain , nem csak ennél a romnál .
Amennyiben nem 4.4 es android van a telefonodon , ne próbáld meg a piszkos telepítést , tehát hogy nem formázol teljesen mindent. Én kipróbáltam kíváncsiságból úgy hogy felraktam ezt a romot mindent töröltem a telefonról és másnap feltettem úgy hogy nem volt full wipe . Nem lett jó . Tehát felesleges időpocsékolás.
Register or
Login Természetesen nem kell kicsomagolni ezeket a zip fájlokat . Aki ezzel próbálkozna annak nem szól ez a leírás.
A letöltött romot szintén másold a külső Sd-re.
és ezt a kernelt is szintén ugyanoda.
Register or
Login Tehát fent van a TWRP , ilyenkor én kiveszem a micro sdt, kiveszem mert már 2 szer leformáztam azt is mióta romolok nem kockáztatok többet. Leveszem a telefon hátulját vigyázva az aksi ne essen ki , kiveszem a micro sd-t.
A wipe lehetőséget választod azon belül a jobb oldalit , Format data , az töröl mindent , ekkor kérni fogja hogy írd be ha valóban ezt szeretnéd hogy YES ... beírod 20 másodperc és kész , ekkor , visszalépegetsz , és a Wipen belül az advanced Wipe-t választod és a kettő alsó lehetőségen kívül bepipálsz mindent. alul lesz egy kék nyíl azt jobbra simítod és megcsinálod ezt is . Ezután újra megcsinálod a format data lehetőséget a wipen belül .
ha ez megvan akkor visszateszed a micro sd-t bekapcsolt állapotban , felpattintod a hátulját , a vissza gombbal addig lépsz amíg jobb alul lesz a reboot lehetőség. Azon belül a recoveryt nyomod meg .
A telefon újraindul recovery modban , középen a select zip to install felirat alatt, lesz egy sor ...
Storage : ezzel a szóval kezdődik szürke alapon van , arra nyomsz kijön egy ablak ott kiválasztod az external SD card lehetőséget , alul megnyomod az OK gombot .
Kikeresed a romot magát amit feltettél korábban a micro sdre.
Betallózod jobbra húzod a kék nyilat alul és elkezdődik a telepítés .
Mindent bepipálsz ahol az S5 feliratot látod , a többi szabadon választható , akár mindent is telepíthetsz semmivel nem fog többet fogyasztani a készülék.
mikor elkészül , kiválasztod a reboot system lehetőséget abba teszel pipát leokézod , újraindul a telefon .
Kérheti , ismétlem kérheti , hogy telepitse e a Su , superuser alkalmazást , de lesz egy gomb arra klikkelj hogy ne tegye , utána újraindul ...
Nem lesz wifi ekkor még nem lényeges hogy miért , semmit nem irsz be , se email címet se semmit , max a neved, feláll a rendszer , vársz egy percet , és újraindítod recoveryben .
Betallózod , a fent linkelt kernelt , szintén aroma telepítő , mindegy melyik hangrendszert választod , pipa a Booefla, vagy a wolfson lehetőségbe ekkor feltelepül a kernel .
Ezután már lesz wifi.
Viszont most jön pár érdekesség .
A Home gombot ha most nyomva tartod hosszan akkor az utoljára használt alkalmazásaidat látod , azon a romon amit használsz . Ennél a romnál megcserélték . Ezt a funkciót a bal oldali gombbal tehát ami most neked a menüt hozza elő az kapta meg ezt a funkciót .
Igen ám de akkor hol van a menü gomb .
Elvileg , ismétlem elvileg ez a gomb tehát a bal oldali tudná , ...hosszan nyomva ... de nekem csak több óra után csinálta, addig nem reagált a hosszan nyomásra .
Ha lehúzod a redőnyt abban ott a fogaskerék be tudsz menni a beállításokba. Mikor bent vagy akkor most már meg tudod keresni a fiók hozzáadását és beállíthatod a fiókod , visszakapod ezzel a telefonszámaid és a névjegyeket .
Egyébként van egy új gomb jobb felül a felső harmadban a szélen , arra tapizva a beállításokat találod meg , alkalmazásokon belül értem .
sajnos nem mindegyik alkalmazáson belül érhető ez el de jó hír ,hogy a gyáriakon belül igen ...
Nem tudom miért nekem kb 1-2 óra után egyszer csak magától gondol egyet és onnantól reagál a bal gomb a hosszan nyomásra és előjön a beállítási lehetőség .
Ez nem csak nekem van így , többen írtak már erről az XDA.n
vannak egyéb megoldások is , lehetséges alkalmazásokkal az alsó gomboknak akár darabonként 7 tulajdonságot adni , hogy mikor , HOSSZÚ VAGY RÖVIDNYOMÁSRA , TÖBBSZÖRI NYOMÁSRA STB STB , MI TÖRTÉNJEN . Ezt most nem részletezem .
Azt javaslom csak akkor tedd fel azt a romot ha romoltál már van gyakorlatod , nem nehéz , de odafigyelést igényel és természetesen , én pont arra hívom fel mindenki figyelmét , hogy romoláskor bármi , ismétlem bármi megtörténhet tehát csak saját felelősségre csináld még akkor is ha 100 % töltött az aksi.
Csak egy példa ... Harmadszor raktam fel különböző okok miatt . Ebből 2 szer azonnal volt root , harmadszor a binárisokat frissíteni kellett , de az xda-n volt olyan akinek telepítenie kellett egy alkalmazást recoveryből azért , hogy meglegyen a root joga .
Ezzel az alkalmazással You are not allowed to view links.
Register or
Login pillanatok alatt lehet az ablakban vagy a szabadban a GPSt gyorsan elindítani , sokkal gyorsabban mintha azt a navigációs alkalmazással tennéd meg .
Korábban már írtam az agni kernel beállításáról most nem írom le még egyszer .
Ettől függetlenül az egyik telepítésem után nagyon drasztikusan kezdett merülni a telefon , emiatt kellett újraraknom az egészet .
Ahhoz ,hogy a bal alsó készülékgomb hosszan nyomva mindig elindítsa a beállításokat , ezt az alkalmazást kell felrakni . You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa fent van kérni fogja az Xposed alkalmazás telepítését , leokézod , letölti , telepíted.
A keretrendszeren belül , a telepítés /frissítés lehetőséget választod , utána újraindul a készülék.
A letöltésekben megkeresed a bekeretezett modult a modulokon belül bepipálod újraindítod a készüléket és ok lesz a bal oldali készülékgomb.
.
Telepítés beállítás a korábban leírt módon