2024, 11 28, 12:25:26
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Jelly Bean romok 4.2.2.  (Megtekintve 154636 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető chubby2o6

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #525 Dátum: 2013, 10 29, 21:24:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nagyon nem kellett győzködnöd, a héten fel is teszem.  :D
Majd írom a fejleményeket. Ha jól értem, akkor white gapps a normál verziót jelenti. Ezek rendesen frissülnek, mint a stock Google Apps? Alapból nem húzza a procit ez a ROM, ugye (csak lehetőség)?

Igen, ugyanúgy frissítheted őket, mint az összes többi app-ot. A black is normál, csak fekete háttéren fehér betűkkel, sztem jobban mutat, mint a white.
A proci alapértelmezésben 1401 MHz-re van állítva, ha akarod, húzod, ha nem akarod, akkor nem húzod :) Én 1804 MHz-en használom, gyors, gördülékeny, és még az orromat is tisztíccsa :D

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #526 Dátum: 2013, 10 29, 22:00:52 »
Én is azt használtam de egyre több bajom volt vele.Belassult,fagyogatott főleg neten.Én is wipe cache meg wipe dalwik cache és csak úgy volt jó.Egy darabig.Aztán meguntam és kuka. >:(
Most ezt használom(You are not allowed to view links. Register or Login)és nekem ez egyelőre jó.Gyors,eddig nem fagyott. ;)

Kakukktojásként picit hagy védjem az ADC romját. Nálam kifogástalan, a rl7 verziót használom a K^kernellel (UV 390 MB, szerintem stabilabb, mint az EXUV). Amióta kijött, azóta megy, gördülékeny, sima. A proci nincs húzva, se dalvik, se cache, tele programokkal. Amire odafigyelek romolásnál, az a tiszta telepítés, a megfelelő recovery.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #527 Dátum: 2013, 10 30, 16:55:48 »
Szabadgy hova lett? Remélem már nem azért nem szól mert 4.3on lenne...:-D.
Az adc nekem jól teljesített külföldön is de viszket az jjham, én is felteszem az E-t. De az adct én se tudom szidni. Érdekes h mindenkinél mást produkál...

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #528 Dátum: 2013, 10 30, 18:16:43 »
1-2 ROMnál látok ilyet, hogy "BRICKED eMMC / eMMC patch / safe for eMMC bug" (utolsó a TWRP-nél), ez mit takar?

TWRP-nél a menüben látom, hogy az SD kártyát EMMC-nek hozza, a kettő összefüggésben van?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #529 Dátum: 2013, 10 30, 19:06:02 »
Szabadgy hova lett? Remélem már nem azért nem szól mert 4.3on lenne...:-D.
Az adc nekem jól teljesített külföldön is de viszket az jjham, én is felteszem az E-t. De az adct én se tudom szidni. Érdekes h mindenkinél mást produkál...

hááát....ha megnézed a nevem alatt lévő leírást, akkor tudni fogod hova tűntem. :) így max már csak az "általános" dolgokhoz tudok hozzászólni, mert nem követem a napi eseményeket.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #530 Dátum: 2013, 10 31, 13:31:58 »
hááát....ha megnézed a nevem alatt lévő leírást, akkor tudni fogod hova tűntem. :) így max már csak az "általános" dolgokhoz tudok hozzászólni, mert nem követem a napi eseményeket.

Szomorúan látom. Pedig nem szeretem a nexust az állítólagos rossz akkuja miatt. Tudtommal az s plusnak volt olyan gb-vel az akkuideje. No de ez már off, bocsánat gyerekek. Mindenesetre így 4.2.2qnél nem szabad elfelejteni honnan is indultunk:-D . Ma már egy napot is kibír a telóm.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #531 Dátum: 2013, 10 31, 14:41:55 »
Ha kikapcsolom töltés közben valami miatt,akkor bekapcsoláskor nekem is a megszokottnál jóval tovább kell nyomva tartani a bekapcs.gombot,mire hajlandó bootolni.
Tényleg,és mi lenne,ha nem kapcsolnád ki éjjelre? :)

Vagy próbáld ki az EIII-at, nekem ugyan még soha nem volt töltés közben hosszabb ideig kikapcsolva,úh. nem tudom, hogy megoldódna-e ez a gond, viszont a procit jól fel lehet húzni. :)

E III vagy E IV ? Van számottevő különbség? Tapasztalatban úgy értem...

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #532 Dátum: 2013, 10 31, 14:43:32 »
Szomorúan látom. Pedig nem szeretem a nexust az állítólagos rossz akkuja miatt. Tudtommal az s plusnak volt olyan gb-vel az akkuideje. No de ez már off, bocsánat gyerekek. Mindenesetre így 4.2.2qnél nem szabad elfelejteni honnan is indultunk:-D . Ma már egy napot is kibír a telóm.

vissza off :D
az én telóm (i9001) akkuja már szerintem már korántsem volt az igazi. Ok, hogy külső púposodás stb nem volt, de a teljesítmény már közel se volt olyan jó.

Ok, nexus-on kb. addig volt fönt a gyári rom, ameddig haza értem, de főzött rommal álom!
Én nagyon szeretem! :)

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
Re: Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #533 Dátum: 2013, 10 31, 18:53:34 »
E III vagy E IV ? Van számottevő különbség? Tapasztalatban úgy értem...

Az E IV nekem nem tetszett. Feltettem egyszer, gondoltam kipróbálom, mennyivel tud többet a 4.3, de nem sokáig időzött a telómon. A színek olyan semmilyenek voltak, fakók, össze nem illők, az ikonok nem tetszettek, külsőre határozottan visszalépésnek éreztem az E III-hoz képest. Valahogy pont az veszett el, ami miatt beleszerettem a super amoled kijelzőbe. Azért kicsivel több esélyt szerettem volna adni neki, de az első próbahívásnál azonnal elsötétült a kijelző, mintha a közelség érzékelő nem működött volna rendesen. Csak a home gomb többszöri megnyomása után éledt fel, és az ért.sáv lehúzásával tudtam bontani a hívást. Megpróbáltam mégegyszer, ugyanez történt. Ennyi elég is volt, ment vissza rögtön az E III.

Nem elérhető Andrushh

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S+ (i9001)
  • PDA ROM: Endroix III 13.8.6 + S4 Style Pack
« Reply #534 Dátum: 2013, 10 31, 18:55:25 »
Sziasztok! Ujdonsült SGS+ tulaj lettem a napokban! A telefont egy LG optimus 2X-re cseréltem el mert nagyon régóta tetszenek ezek a gépek! Advance-et szerettem volna de ez lett belőle! Meglepve láttam hogy ez a cucc 1maggal gördülékenyebb hiba mentesebb mint az LG-m volt! azon 4.1.2futott nem épp a leg gördülékenyebb formában! Olvasgatom ezt a topicot és most néztem utána hogy azt a romot használom amit itt emlitetek az utolsó 2 oldalon!M.O.W verzió! Egyetlen hibával futottam ma össze! A telefon rezzent egyet a zsebemben és kikapcsolt! Nem indult ujra meg semmi! hosszu bekapcsoló gomb nyomás után volt hajlandó csak elindulni! Valami nagyon érdekes recovery menüvel találkoztam rajta! Eddig csak olyannal találkoztam amiben csak gombokkal tudtam navigálni! Ezen müködik az érintő panel is! Nekem ez fura mert sosem volt még ilyen! Mindenesetre ezekszerint hozzáértő ember kezei között volt a telóm!Mondjuk Gapps-ot vadászni kellett rá de megoldottam! egyelőre tetszik a telefon,a rajta levő rom is az akksi idő meg különösen! Azért szemmel tartom a topicot mert ha lesz lényeges változásokkal bíró rom frissítés akkor szeretnék értesülni róla!

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
« Reply #535 Dátum: 2013, 10 31, 21:33:52 »
Na, TWRP 2.3.6.0 + EHNDROIX III 13.8.6 + You are not allowed to view links. Register or Login fent. Nagyon tetszik, eddig csak annyi hiba volt, hogy a Google Play szolgáltatás leállt programok telepítése közben, de nem tudom, hogy miért...

...+ Gentle Alarm-nál nem találok egy menüpontot, ami GB-nél volt és a párom Ace II 4.1.2-én van is.

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
« Reply #536 Dátum: 2013, 10 31, 21:51:58 »
Ja és még1 kérdés:

Ha netán szeretném lecserélni a You are not allowed to view links. Register or Login -os Gapps csomagot az EhndroGapps-ra, akkor azt hogy tudom kivitelezni?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #537 Dátum: 2013, 10 31, 21:55:10 »
Ja és még1 kérdés:

Ha netán szeretném lecserélni a You are not allowed to view links. Register or Login -os Gapps csomagot az EhndroGapps-ra, akkor azt hogy tudom kivitelezni?

Ratelepited

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #538 Dátum: 2013, 10 31, 22:55:08 »
Az E IV nekem nem tetszett. Feltettem egyszer, gondoltam kipróbálom, mennyivel tud többet a 4.3, de nem sokáig időzött a telómon. A színek olyan semmilyenek voltak, fakók, össze nem illők, az ikonok nem tetszettek, külsőre határozottan visszalépésnek éreztem az E III-hoz képest. Valahogy pont az veszett el, ami miatt beleszerettem a super amoled kijelzőbe. Azért kicsivel több esélyt szerettem volna adni neki, de az első próbahívásnál azonnal elsötétült a kijelző, mintha a közelség érzékelő nem működött volna rendesen. Csak a home gomb többszöri megnyomása után éledt fel, és az ért.sáv lehúzásával tudtam bontani a hívást. Megpróbáltam mégegyszer, ugyanez történt. Ennyi elég is volt, ment vissza rögtön az E III.
Még valami, Te a setét gappsot használod? Csak azért kérdezem h milyen az grafikailag.

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
« Reply #539 Dátum: 2013, 10 31, 22:58:54 »
Ratelepited

Köszönöm a gyors választ, folyamatban :)

Találtam még1 problémát, amit sajnos már az ADC-s romban is felfedeztem: a külső sd kártyát nem mountolja be a rom az external_sd mappába. Ezzel lehet valamit kezdeni, mert pl. AirDroid meg 1-2 program így nem kezeli az sd kártyákat?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #540 Dátum: 2013, 11 01, 07:12:50 »

Találtam még1 problémát, amit sajnos már az ADC-s romban is felfedeztem: a külső sd kártyát nem mountolja be a rom az external_sd mappába. Ezzel lehet valamit kezdeni, mert pl. AirDroid meg 1-2 program így nem kezeli az sd kártyákat?

Ha jol ertem akkor azt akarod mondani hogy nem latod a kulso sd-t?
Szerintem ott van az csak masik mappakent

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #541 Dátum: 2013, 11 01, 07:17:58 »

Nem tapasztaltam még ilyet (ADC), de próbáld meg Total Commanderrel megnézni, alapból mutatnia kell, sdcard0 (belső) illetve sdcard1 (külső) néven.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #542 Dátum: 2013, 11 01, 07:43:52 »
Még valami, Te a setét gappsot használod? Csak azért kérdezem h milyen az grafikailag.

Úgy emlékszem, hogy ugyanaz, mint a rendes, csak az inverze. Fekete alapon világos betűk. (Mondjuk én Slimbean vagy Carbon rommal próbáltam, a fene sem emlékszik már, annyi rom fordult meg a telón. :D )

Nem elérhető Andrushh

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Samsung Galaxy S+ (i9001)
  • PDA ROM: Endroix III 13.8.6 + S4 Style Pack
« Reply #543 Dátum: 2013, 11 01, 10:40:54 »
Sziasztok!
Volna egy kisebb problémám a telómmal! próbáltam fényképezni vele kiirta hogy keés a hely a telefonon! Rá dugtam gépre és valóban az 5gigából 13mega volt szabad! kérdésem az volna hogy mit törölhetek a telefonról ugy hogy nem omlasztom össze a rendszert..van egy TWRP backup mappa ami nagy valószinüséggel a recovery-hez tartozik 628mb nagyságú! Törölni nem mertem mert hátha kell.. képek nincsenek rajta zene sincs csak az SD-kártyámon! a telót használtan vettem igy nem tudom az előéletét! Vagy jobban járok ha dobok rá egy komplett friss uj rendszert és akkor uj lappal kezdhetem a barátságunkat? ha ez a leg egyszerübb megoldás akkor tippet is kérnék mi az a rom ami eddig jól bevált,gördülékeny és nem zabálja meg az akksimat sem
Válaszotokat előre is köszönöm

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
« Reply #544 Dátum: 2013, 11 01, 11:19:35 »
Nem tapasztaltam még ilyet (ADC), de próbáld meg Total Commanderrel megnézni, alapból mutatnia kell, sdcard0 (belső) illetve sdcard1 (külső) néven.

Total Commander +1-2 program így megtalálja, de nagyon sok nem. Ahogy olvasgatom a fórumokat 4.x+ felett nem mountolja be a rendszer az /sdcard/external_sd/ mappába a külső kártyát. Sajnos megoldás csak manuálist találtam, de azt is minden reboot után be kell pötyögni busyboxba vagy terminálba.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #545 Dátum: 2013, 11 01, 11:57:00 »
Úgy emlékszem, hogy ugyanaz, mint a rendes, csak az inverze. Fekete alapon világos betűk. (Mondjuk én Slimbean vagy Carbon rommal próbáltam, a fene sem emlékszik már, annyi rom fordult meg a telón. :D )

Frltettem, kicsit akad, de am tetszik. Wipeok megvoltak, hagyok neki ifőt. Egy gebasz van; az mx playerben az érintésvezérlés félreérti a jól megszokotg mozdulataimat, de lehet h én vagyok béna, még nézegetem a programot. Illetve az ért. sávban az energiatakarékos kapcsolóknál nem látszik vmi egyértelműen h ki van kapcsolva vagy be az adott gomb. Meg az akkujelző karika eleg kicsi, pláne a százalék benne. Demonfom am meg vagyok vele elégedce. Kap egy hetet h megjavuljon a lag.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-i9001-ről

Nem elérhető Dogy

• PFC Fan
  • PDA: I9001
  • PDA ROM: Crystal 2.0
« Reply #546 Dátum: 2013, 11 01, 13:01:35 »
Sziasztok!

Valaki tud segíteni abban hogy miért nem ismeri fel a telefonom a 16GB-s memória kártyát.
Tegnap telepítettem a memóriakártáyról ROM-ot..akkor még jó volt, utána bármit csinálok vele nem érzékeli hogy benne van. Bele raktam egy 4GB-osat. Azzal nincs semmi problémája.

Segítséget előre is köszönöm.

üdv,
Dogy

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #547 Dátum: 2013, 11 01, 15:27:49 »
Sziasztok!

Valaki tud segíteni abban hogy miért nem ismeri fel a telefonom a 16GB-s memória kártyát.
Tegnap telepítettem a memóriakártáyról ROM-ot..akkor még jó volt, utána bármit csinálok vele nem érzékeli hogy benne van. Bele raktam egy 4GB-osat. Azzal nincs semmi problémája.

üdv,
Dogy

Milyen formátunra van állítca? fat? Ntfs?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-i9001-ről

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #548 Dátum: 2013, 11 01, 18:05:52 »
Sziasztok!
Volna egy kisebb problémám a telómmal! próbáltam fényképezni vele kiirta hogy keés a hely a telefonon! Rá dugtam gépre és valóban az 5gigából 13mega volt szabad! kérdésem az volna hogy mit törölhetek a telefonról ugy hogy nem omlasztom össze a rendszert..van egy TWRP backup mappa ami nagy valószinüséggel a recovery-hez tartozik 628mb nagyságú! Törölni nem mertem mert hátha kell.. képek nincsenek rajta zene sincs csak az SD-kártyámon! a telót használtan vettem igy nem tudom az előéletét! Vagy jobban járok ha dobok rá egy komplett friss uj rendszert és akkor uj lappal kezdhetem a barátságunkat? ha ez a leg egyszerübb megoldás akkor tippet is kérnék mi az a rom ami eddig jól bevált,gördülékeny és nem zabálja meg az akksimat sem
Válaszotokat előre is köszönöm

nem tudom, hogy mi lehet rajta, de használt teló esetén az első dolog egy gyári beállítások visszaállítása! utána térjünk vissza a kérdésre, ha még fennáll a probléma

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #549 Dátum: 2013, 11 01, 18:07:08 »
Sziasztok!

üdv,
Dogy

próbáld meg, hogy a telefonok tárhely résznél leformázod a külső SD kártyát