Azért kapcsol ki, mert lemeríti pillanatok alatt az akkut? Nem lehet, hogy zárlatos az akksi, vagy ilyesmi? Anno úgy emlékszem, Szabadgy mondta, hogy ha kiveszed, és látsz rajta valami kis domborulást, akkor valószínűleg rossz. De megpróbálhatnál valami "battery" appot is, ami átnézi, kalibrálja...
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről
Nem tudom,hogy azért kapcsol-e ki,mindenesetre visszakapcsolás után mindig 10% alatt van,néha csak 2%-ot mutat,de már a boot közben hangjelzést ad,hogy alacsony az akku töltöttsége.
Kivettem,láttam is rajta minimális domborulást,viszont a battery monitor app mindig azt írta rá,hogy jó.
Ezzel az appal próbáltam meg kalibrálni is,de sztem nem igazán sikerült,láma vagyok,vagy mi,de nem igazán értettem már menet közben se,hogy mit csinálok
Aztán az appot is letöröltem,hátha azzal volt a probléma,de azóta is kikapcsol,és nem csk netezéskor,hanem pl. fényképezéskor is.
Megrendeltem egy akksit hozzá,kb.kedden kapom meg,legalábbis egy munkanapot írtak.
Közben visszaraktam az EIII-at,az ADC nem igazán tetszett,és azzal is ugyanúgy kikapcsolt,az EIII-at meg szerettem.Most telepítgeti vissza a Play-ről az appjaimat,töltőn van,és így nem kapcsolt ki(legalábbis eddig).
Remélem,az új akksi megoldja a gondot,addig meg csak kibírom valahogy.