2024, 11 28, 14:47:48
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Jelly Bean romok 4.2.2.  (Megtekintve 154645 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető chubby2o6

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #475 Dátum: 2013, 10 12, 20:20:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na, nekem meg most az ADC olyat csinált, hogy egy újraindítás után elfelejtett szinte mindent. Nyelvbeállítás, stb... Viszont a gmail-es címemet tudta. A fene sem érti... Eddig olyan jól működött...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nekem is így kezdődött...Csak nekem végig kellett csinálni mindent,mint egy új rom telepítése után.Meg persze eltűntek az alkalmazásaim.Azért remélem,neked nem lesz annyi bajod vele,mint nekem. ;)

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #476 Dátum: 2013, 10 12, 20:51:29 »
Nekem is így kezdődött...Csak nekem végig kellett csinálni mindent,mint egy új rom telepítése után.Meg persze eltűntek az alkalmazásaim.Azért remélem,neked nem lesz annyi bajod vele,mint nekem. ;)

Régóta használom, eddig semmi gebasz nem volt vele...

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #477 Dátum: 2013, 10 12, 23:57:05 »
Régóta használom, eddig semmi gebasz nem volt vele...

Két hónapig nekem is tökéletesen működött.Most raktam újra,előtte full wipe,de mire megint beállítgattam mindent,ráment az estém.Ja,és közben megint kikapcsolt egyszer.Létezik,hogy a Dropbox miatt?Pont akkor kapcsolt ki,mikor bejelentkeztem,és az már a beállítgatások végén volt.Bekapcs után az akksi 2%-on volt,de mielőtt kikapcsolt,olyan 30-40% között lehetett.Töltőre tettem,és kb.6-8 perc után felugrott 97%-ra.Hát...ezt nem tartom normálisnak.
Lehet,hogy kipróbálom én is az ADC romját.Majd tájékoztass,légyszives,hogy működik-e továbbra is rendesen,vagy az is begagyult,mint az enyém.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #478 Dátum: 2013, 10 13, 12:33:16 »
Hát,egyszerűen nem tudok mit csinálni.A random kikapcsolások továbbra is előjönnek,ahogy elkezdek böngészni,vagy bármit csinálni,amihez net kell.Mintha a nethasználat azonnal leszívná az akkut,mert mikor visszakapcsolom,mindig jelez,hogy töltsem azonnal.Ha töltőn van,akkor működik gond nélkül.
Nem hiszem,hogy a rom miatt van;most tettem fel az ADC 4.2.2-es romját,és ahogy elkezdte visszatölteni a Play-ről az appokat,azonnal kikapcsolt,pedig a rom telepítése után 70% fölött volt az akksi töltöttsége.
Fogalmam sincs,mi a teendő ilyenkor,azon kívül,hogy kib...szom az egészet az ablakon.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #479 Dátum: 2013, 10 13, 13:48:52 »
Hát,egyszerűen nem tudok mit csinálni.A random kikapcsolások továbbra is előjönnek,ahogy elkezdek böngészni,vagy bármit csinálni,amihez net kell.Mintha a nethasználat azonnal leszívná az akkut,mert mikor visszakapcsolom,mindig jelez,hogy töltsem azonnal.Ha töltőn van,akkor működik gond nélkül.
Nem hiszem,hogy a rom miatt van;most tettem fel az ADC 4.2.2-es romját,és ahogy elkezdte visszatölteni a Play-ről az appokat,azonnal kikapcsolt,pedig a rom telepítése után 70% fölött volt az akksi töltöttsége.
Fogalmam sincs,mi a teendő ilyenkor,azon kívül,hogy kib...szom az egészet az ablakon.

Azért kapcsol ki, mert lemeríti pillanatok alatt az akkut? Nem lehet, hogy zárlatos az akksi, vagy ilyesmi? Anno úgy emlékszem, Szabadgy mondta, hogy ha kiveszed, és látsz rajta valami kis domborulást, akkor valószínűleg rossz. De megpróbálhatnál valami "battery" appot is, ami átnézi, kalibrálja...

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #480 Dátum: 2013, 10 13, 14:28:13 »
Azért kapcsol ki, mert lemeríti pillanatok alatt az akkut? Nem lehet, hogy zárlatos az akksi, vagy ilyesmi? Anno úgy emlékszem, Szabadgy mondta, hogy ha kiveszed, és látsz rajta valami kis domborulást, akkor valószínűleg rossz. De megpróbálhatnál valami "battery" appot is, ami átnézi, kalibrálja...

Nem tudom,hogy azért kapcsol-e ki,mindenesetre visszakapcsolás után mindig 10% alatt van,néha csak 2%-ot mutat,de már a boot közben hangjelzést ad,hogy alacsony az akku töltöttsége.
Kivettem,láttam is rajta minimális domborulást,viszont a battery monitor app mindig azt írta rá,hogy jó.
Ezzel az appal próbáltam meg kalibrálni is,de sztem nem igazán sikerült,láma vagyok,vagy mi,de nem igazán értettem már menet közben se,hogy mit csinálok :D Aztán az appot is letöröltem,hátha azzal volt a probléma,de azóta is kikapcsol,és nem csk netezéskor,hanem pl. fényképezéskor is.
Megrendeltem egy akksit hozzá,kb.kedden kapom meg,legalábbis egy munkanapot írtak.
Közben visszaraktam az EIII-at,az ADC nem igazán tetszett,és azzal is ugyanúgy kikapcsolt,az EIII-at meg szerettem.Most telepítgeti vissza a Play-ről az appjaimat,töltőn van,és így nem kapcsolt ki(legalábbis eddig).
Remélem,az új akksi megoldja a gondot,addig meg csak kibírom valahogy.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #481 Dátum: 2013, 10 13, 18:50:33 »
Nem tudom,hogy azért kapcsol-e ki,mindenesetre visszakapcsolás után mindig 10% alatt van,néha csak 2%-ot mutat,de már a boot közben hangjelzést ad,hogy alacsony az akku töltöttsége.
Kivettem,láttam is rajta minimális domborulást,viszont a battery monitor app mindig azt írta rá,hogy jó.
Ezzel az appal próbáltam meg kalibrálni is,de sztem nem igazán sikerült,láma vagyok,vagy mi,de nem igazán értettem már menet közben se,hogy mit csinálok :D Aztán az appot is letöröltem,hátha azzal volt a probléma,de azóta is kikapcsol,és nem csk netezéskor,hanem pl. fényképezéskor is.
Megrendeltem egy akksit hozzá,kb.kedden kapom meg,legalábbis egy munkanapot írtak.
Közben visszaraktam az EIII-at,az ADC nem igazán tetszett,és azzal is ugyanúgy kikapcsolt,az EIII-at meg szerettem.Most telepítgeti vissza a Play-ről az appjaimat,töltőn van,és így nem kapcsolt ki(legalábbis eddig).
Remélem,az új akksi megoldja a gondot,addig meg csak kibírom valahogy.
Az akksi lesz a kuka szerintem....  :hmm:
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #482 Dátum: 2013, 10 13, 20:35:04 »
Az akksi lesz a kuka szerintem....  :hmm:

Remélem én is,mert ha az sem segít,akkor nincs több ötletem.

Nem elérhető Vin3553

• PDA: Samsung Galaxy S Plus GT-I9001
  • PDA ROM: [ROM][PMEM][JB][4.2.2][JDQ39E] CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 6 - Kernel 3.4.X
« Reply #483 Dátum: 2013, 10 14, 13:33:54 »
Anno nekem is ugyanez volt a hibajelenség. Aksi volt a bűnös.

Itt írtam róla:

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #484 Dátum: 2013, 10 14, 20:13:31 »
Anno nekem is ugyanez volt a hibajelenség. Aksi volt a bűnös.

Itt írtam róla:

Remélem én is,hogy az akksi csere megoldja.
Csak azt nem tudom,hogy mi ette meg így az akksit.Kb.10 napja csináltam egy kalibrálást a battery widget-tel,feltöltöttem fullra,wifi alvó módban off,csak 2G,és csak akkor piszkáltam,ha tényleg muszáj volt.Csütörtök du.vettem le a töltőről,szombat du.kajakra kellet nyomkodni,meg mindenféle appokat futtatni,hogy lemerüljön a maradék 20%.Pár óra híján két napot kibírt.
Ma korán reggel levettem töltőről,100%-ról du.fél háromra 18%-ra merült,pedig ma sem nyomkodtam,összesen kétszer telefonáltam vele,és a beállítások is ugyanazok voltak.
Létazik,hogy az 1804Mhz-n futtatott proci miatt van?

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #485 Dátum: 2013, 10 14, 21:12:10 »
Remélem én is,hogy az akksi csere megoldja.
Csak azt nem tudom,hogy mi ette meg így az akksit.Kb.10 napja csináltam egy kalibrálást a battery widget-tel,feltöltöttem fullra,wifi alvó módban off,csak 2G,és csak akkor piszkáltam,ha tényleg muszáj volt.Csütörtök du.vettem le a töltőről,szombat du.kajakra kellet nyomkodni,meg mindenféle appokat futtatni,hogy lemerüljön a maradék 20%.Pár óra híján két napot kibírt.
Ma korán reggel levettem töltőről,100%-ról du.fél háromra 18%-ra merült,pedig ma sem nyomkodtam,összesen kétszer telefonáltam vele,és a beállítások is ugyanazok voltak.
Létazik,hogy az 1804Mhz-n futtatott proci miatt van?

Szerintem egyáltalán nem meglepő, hogy délutánra leszívja az akksit, pláne ha túl van húzva. Az tuti, hog  a nagy átlagnak (ebbe én is beletartozom) minimum estére úgyis töltőre kell tenni. Ha napközben bizgerélem, akkor már délután is, pedig nekem most gyári a proci sebessége. Számít az is, hogy mennyit bolyong a teló a neten (e-mail, facebook, tapatalk stb)... Ennek a beállítására vannak appok, Juice Defender, Green Power, különféle battery saver programok, amikkel, ha jól konfigurálod, ki lehet tolni kb 1.5x-ére az akkuidőt (vagy többre is akár). És hát át kell nézni, milyen programok vannak a telón, és legyalulni azokat, amiket ugysem használsz... C:-)

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #486 Dátum: 2013, 10 14, 21:59:50 »
Szerintem egyáltalán nem meglepő, hogy délutánra leszívja az akksit, pláne ha túl van húzva. Az tuti, hog  a nagy átlagnak (ebbe én is beletartozom) minimum estére úgyis töltőre kell tenni. Ha napközben bizgerélem, akkor már délután is, pedig nekem most gyári a proci sebessége. Számít az is, hogy mennyit bolyong a teló a neten (e-mail, facebook, tapatalk stb)... Ennek a beállítására vannak appok, Juice Defender, Green Power, különféle battery saver programok, amikkel, ha jól konfigurálod, ki lehet tolni kb 1.5x-ére az akkuidőt (vagy többre is akár). És hát át kell nézni, milyen programok vannak a telón, és legyalulni azokat, amiket ugysem használsz... C:-)

Hát éppen ez a problémám.Ugyanazok az appok vannak rajta,mint azelőtt.Eddig(múlt hétig),ha nyomkodtam is napközben,mire hazajöttem-este fél 7 körül-olyan 23-30% körül volt átlagosan.Ma úgy merült fél 3-ig 18%-ra,hogy gyakorlatilag egész odáig alvó módban volt.Csak 2G,wifi alvó módban off,két pár perces telefonálás,és semmi több.Fészbúkozni a PC-n se igen szoktam,telón pláne nem,tapatalk sincs.Ja,és mindezt úgy,hogy 10 napja ugyanilyen beállításokkal,ugyanilyen használattal majd' két napig bírta.De mondom,ha nyomkodtam is régebben(és hát nyomkodtam rendesen),akkor is simán kibírta estig úgy,hogy reggel vettem le töltőről.
Holnap vagy holnapután megjön a rendelt akksi,akkor talán okosabb leszek.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #487 Dátum: 2013, 10 15, 15:06:11 »
Hát éppen ez a problémám.Ugyanazok az appok vannak rajta,mint azelőtt.Eddig(múlt hétig),ha nyomkodtam is napközben,mire hazajöttem-este fél 7 körül-olyan 23-30% körül volt átlagosan.Ma úgy merült fél 3-ig 18%-ra,hogy gyakorlatilag egész odáig alvó módban volt.Csak 2G,wifi alvó módban off,két pár perces telefonálás,és semmi több.Fészbúkozni a PC-n se igen szoktam,telón pláne nem,tapatalk sincs.Ja,és mindezt úgy,hogy 10 napja ugyanilyen beállításokkal,ugyanilyen használattal majd' két napig bírta.De mondom,ha nyomkodtam is régebben(és hát nyomkodtam rendesen),akkor is simán kibírta estig úgy,hogy reggel vettem le töltőről.
Holnap vagy holnapután megjön a rendelt akksi,akkor talán okosabb leszek.
Nekem is volt ilyen. Nekem factory reset segített. Pkusz az adathasználatnál a fb messenger és a viberen kívül minden le van korlátozva így nem dolgozik a háttérben. Nekem muszáj volt megoldanom mert olyan helyen dolgoztam akkor h nem tudtam tölteni. A másik h ha pl utazol, akkor a netkapcsolatot nehéz tartani. Toronyról toronyra vándorolsz, az tudja enni. V ha alagsorban, vasbetonban dolgozol.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #488 Dátum: 2013, 10 15, 15:08:22 »
A gmappsot h lehet működésre bírni villogás, fagyás nélkül? bnőm s advance-jén is kifagy néha pedig az stock rom. Neki legalább nem villog.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #489 Dátum: 2013, 10 15, 19:48:00 »
Nekem is volt ilyen. Nekem factory reset segített. Pkusz az adathasználatnál a fb messenger és a viberen kívül minden le van korlátozva így nem dolgozik a háttérben. Nekem muszáj volt megoldanom mert olyan helyen dolgoztam akkor h nem tudtam tölteni. A másik h ha pl utazol, akkor a netkapcsolatot nehéz tartani. Toronyról toronyra vándorolsz, az tudja enni. V ha alagsorban, vasbetonban dolgozol.

FR megvolt,meg a hétvége java részét az építőiparban töltöttem:ROMeltakarítás,újjáépítés,aztán megint ROMeltakarítás,újjáépítés,és szomorúan rá kellett döbbenjek,hogy nem a rom volt a hibás. A sok romolás közben szétvájpoltam minden porcikáját a telónak,úgyhogy kizárt,hogy valami ottmaradt,és az kavart be.
Nekem van wifi a melóhelyen,de ha a teló alszik,a wifi sem megy, GPS,bluetooth,mobilnet ki van kapcsolva,így a háttérben sem tudja használni a netet semmi.
Azért gondolom,hogy az akksi a hunyó,mert ha töltőn van,simán tudok vele netezni bármeddig,de ha nincs,akkor elég hamar kikapcsol.Ma reggel 80% körül lehetett a töltöttség,kb. öt percig tudtam böngészni,míg ki nem kapcsolt.Reboot után már csk 16% volt.
Viszont visszatettem a Battery Monitor Widget-et,az meg azt írja az akku állapotára,hogy jó.Mondjuk nem tudom,hol húzza meg a határt,mikortól számít szerinte sz.rnak,szerintem már most is az.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
« Reply #490 Dátum: 2013, 10 16, 08:47:44 »
Galaxy S6 Edge

Nem elérhető zeike

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • PDA: I9001XXKPH
  • PDA ROM: I9001oxxkp2
« Reply #491 Dátum: 2013, 10 16, 11:23:43 »
Sziasztok!
Frissíteni szeretném a telefonom de lehetne valami szájbarágós módszert alkalmazni, mert ez a sok rövidítés nekem kínai. Anno az iphonomnál találtam egy jó oldalt, amivel boldogultam.

Ez volt az, itt nem lehetne valami hasonlót?

Fw: 2.3.5
Kernelv:2.6.35.7-perf

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #492 Dátum: 2013, 10 16, 12:08:39 »
Sziasztok!
Frissíteni szeretném a telefonom de lehetne valami szájbarágós módszert alkalmazni, mert ez a sok rövidítés nekem kínai. Anno az iphonomnál találtam egy jó oldalt, amivel boldogultam.

Ez volt az, itt nem lehetne valami hasonlót?

Fw: 2.3.5
Kernelv:2.6.35.7-perf

Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #493 Dátum: 2013, 10 17, 21:20:02 »
Királyság van,tegnap megjött az új akku.Ma korán reggel vettem le töltőről,és most van 63%-on. Igaz,nem nyomkodtam nagyon,de néhány telefon,böngészés,egy-két app frissítése azért volt.Azt még nem teszteltem, hogy a mobilnet mennyire szívja le,mert az eléggé le szokta,meg továbbra sem tudom, mi vágta haza szinte egyik napról a másikra.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
« Reply #494 Dátum: 2013, 10 18, 00:06:07 »
Antutu teszt
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Küldve az én GT-I9001-ről Tapatalk használatával

Galaxy S6 Edge

Nem elérhető Vin3553

• PDA: Samsung Galaxy S Plus GT-I9001
  • PDA ROM: [ROM][PMEM][JB][4.2.2][JDQ39E] CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 6 - Kernel 3.4.X
« Reply #495 Dátum: 2013, 10 18, 19:49:58 »

Hát nálam valami gebasz van. rls6 ról frissítettem 8 ra, minden király, kivéve, hogyha hívnak nem hallok semmit. Ha ekkor kihangosítok akkor meggyógyul. Ha én hívok akkor is jó. Tehát fogadott hívásoknál a sima "fül"hangszóró teljes némaságba burkolódzik, akkor is ha nyomom a hangerő fel gombot..

Kénytelen voltam a rls6 os backupomat visszaállítani. (szerencsére jól működik az új twrp :) :) )

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #496 Dátum: 2013, 10 20, 11:04:45 »
ősszeomlott a g appsom. Mitől lehet? Adc rl 8, k kernellel, de még nem a 16-i release-el. Onnan tettem fel. Ag appsot ahonnan az adc-t leszedtem. Bekapcsoláskor alkalmazásokat frissít mint wipe davlik után, meg eltűnt minden google termék.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #497 Dátum: 2013, 10 20, 12:13:17 »
ősszeomlott a g appsom. Mitől lehet? Adc rl 8, k kernellel, de még nem a 16-i release-el. Onnan tettem fel. Ag appsot ahonnan az adc-t leszedtem. Bekapcsoláskor alkalmazásokat frissít mint wipe davlik után, meg eltűnt minden google termék.

Update: 3.4.6 os k kernelem van. Gapps is 26-i letöltésű.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #498 Dátum: 2013, 10 21, 07:57:25 »

Közvetlenül a gapps telepítése utan megvolt a cache és dalvik? Mert igényli.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #499 Dátum: 2013, 10 22, 16:36:47 »
Közvetlenül a gapps telepítése utan megvolt a cache és dalvik? Mert igényli.

Igen. Most újraraktam, rl 8 gapps k kernel 3.4 k kernel, de az akkuidővel elégedettlen vagyok egyelőre. Hátha belejön. reméljük jó lesz