Nem muszáj kikapcsolnom csak ha egyszer lemerül a telefonom ami megesik sajna mert aktívan használom és valljuk be azért ez a hardware nem épp takarékos, szóval akkor ott állok meglőve mert nem kapcsol be a teló.. szóval jobb az ha nem tudom felhúzni de cserébe mindig kéznél van.
A másik javaslatodon gondolkűzom...
Milyen sebességgel vált edge-ről 3g-re ha átkapcsolod? Illetve a másik h hány mhz-n használod és mennyi a fogyasztása, medfig bírja?
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről
Mobilnetet csak ritkán használok, otthon is, melóhelyen is van wifi. Ezért a mobil adatforgalom ki van kapcsolva mindig, a hálózat 2G-re van állítva. Ha mégis kell a net, a Gyorsbeállítások panelen bekapcsolom,a hálózatváltón átállítom 3G-re, és mire "visszamegy a függöny", általában már 3G-n van. Persze előfordul, hogy gondolkozik egy kicsit, de hát ez nyilván attól is függ, hogy hol vagyok éppen, árnyékol-e valami,stb. Úgy összességében nincs rá panaszom,eddig még mindig volt 3G elég hamar.
1804 MHz-en használom, gyors, nem akad, bár játszani csak ritkán szoktam, és akkor sem valami nagyon hardverigényes cuccal, Temple run, Pinball Arcade, snapszer, szóval nem Asphalt 7. Ja, az alapértelmezett launcher (Apex) akadt, de a Nova reccenés nélkül működik.
Pénteken hajnal négykor vettem le töltőről, szombat este fél tizenegykor még 48%-on állt, de hétvégén általában nem nyúzom annyit, mint hétköznap. Normális nyúzós használat mellett simán kibírt egy reggeltőlestig-et. Ja, és ezt még a régi akksival, amíg be nem halt szegény. Mióta új akksi van benne ( még nincs két hete ) ,azóta sokkal többet, de hát ez érthető.
Ha nem sajnálod rá a lóvét, érdemes beruházni egy új akksira, jelentősen nőtt az üzemidő. Elő sem fordul, hogy azon kell paráznom, hogy kibírja-e addig, míg hazaérek, még akkor sem, ha egész nap nyúzom. Egy gyári Samu akksi szállítással együtt 5000 volt, és bízom benne, hogy legalább egy évet simán kibír főzött rom és felhúzott proci mellett is.