2024, 11 28, 14:38:43
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Jelly Bean romok 4.2.2.  (Megtekintve 154644 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #500 Dátum: 2013, 10 23, 16:41:40 »
Nem működik a gyro. Vagyis kalibráláskor kifagy a menü, a képernyőtájolást sose tudom fekvőre állítani. Lehet h tönkrement a hardver egy eséstől? Hogy tudnám leellenőrizni? V a rom hibája lenne? xda-n nem ír ilyenről senki.

Nem elérhető chubby2o6

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #501 Dátum: 2013, 10 23, 18:59:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem működik a gyro. Vagyis kalibráláskor kifagy a menü, a képernyőtájolást sose tudom fekvőre állítani. Lehet h tönkrement a hardver egy eséstől? Hogy tudnám leellenőrizni? V a rom hibája lenne? xda-n nem ír ilyenről senki.

És mióta nem működik?Az előző rommal jó volt?És mit jelent az,hogy nem működik?Nem fordul át fekvőbe,ha elfordítod a telót?
Kalibráláskor nekem semmit sem csinál,megjelenik a kör,de hiába nyomok rá a kalibrálásra,nem történik semmi.Az a kis színes köröcske,aminek a nagy körbe kellene kerülnie vízszintes helyzetben,na az nincs sehol.A képernyő ennek ellenére elfordul,ha kell,meg a giroszkópos játékoknál sem érzek semmi rendelleneset.
Ha leejtetted,akkor sztem simán tönkremehet az ezért felelős szenzor,de sztem csak úgy tudnád biztosra,ha visszatennél egy gyári romot,és ha azzal sem jó,akkor majdnem biztos,hogy hardveres gond.De mondom,ez csak az én véleményem.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #502 Dátum: 2013, 10 23, 19:53:17 »
És mióta nem működik?Az előző rommal jó volt?És mit jelent az,hogy nem működik?Nem fordul át fekvőbe,ha elfordítod a telót?
Kalibráláskor nekem semmit sem csinál,megjelenik a kör,de hiába nyomok rá a kalibrálásra,nem történik semmi.Az a kis színes köröcske,aminek a nagy körbe kellene kerülnie vízszintes helyzetben,na az nincs sehol.A képernyő ennek ellenére elfordul,ha kell,meg a giroszkópos játékoknál sem érzek semmi rendelleneset.
Ha leejtetted,akkor sztem simán tönkremehet az ezért felelős szenzor,de sztem csak úgy tudnád biztosra,ha visszatennél egy gyári romot,és ha azzal sem jó,akkor majdnem biztos,hogy hardveres gond.De mondom,ez csak az én véleményem.
Most tűnt fel, az előző romon működött. Kalibrálni én se tudom. Játékban sen működik.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #503 Dátum: 2013, 10 23, 20:01:05 »
Most tűnt fel, az előző romon működött. Kalibrálni én se tudom. Játékban sen működik.

Próbáld meg visszarakni az előző romot,ha azzal működik,akkor nem az eséstől lett baja.Legalább tudni fogod,hogy hardveres gond van-e,vagy csak a mostani romod miatt van.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #504 Dátum: 2013, 10 23, 20:37:15 »
Próbáld meg visszarakni az előző romot,ha azzal működik,akkor nem az eséstől lett baja.Legalább tudni fogod,hogy hardveres gond van-e,vagy csak a mostani romod miatt van.
Igen én is ettől fíltem h vissza kell raknom.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #505 Dátum: 2013, 10 23, 21:29:49 »
Rl7-tel működik. Lehet h. Ak kernel nem mwnt. Neked milyen kernel van fent? Nwked is adc rom?

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #506 Dátum: 2013, 10 24, 17:28:58 »
Rl7-tel működik. Lehet h. Ak kernel nem mwnt. Neked milyen kernel van fent? Nwked is adc rom?

Nekem az EHNDROIX III van,K^kernel 3.4.56 OC EXUV 370MB,ez a rommal együtt jött.Mikor az akksi miatt sz.rakodott a telóm,(csak a sokadik romújrarakás.-csere után jöttem rá,hogy az akksi rossz),kipróbáltam én is az ADC-t,de az EIII után olyan soványkának tűnt,ráadásul a hiba ugyanúgy megmaradt,így visszaraktam az EIII-at.
Próbáltam mellé a K^kernel 390 megás változatát,de el sem indult vele,hát visszatettem a "sajátját",azóta tökéletes(kopp,kopp,kopp).
Sztem,ha nincs lényeges változás a rl7 és a 8 között,akkor hagyd meg a hetet,hátha a köv.update jobb lesz.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #507 Dátum: 2013, 10 25, 22:35:31 »
Nekem az EHNDROIX III van,K^kernel 3.4.56 OC EXUV 370MB,ez a rommal együtt jött.Mikor az akksi miatt sz.rakodott a telóm,(csak a sokadik romújrarakás.-csere után jöttem rá,hogy az akksi rossz),kipróbáltam én is az ADC-t,de az EIII után olyan soványkának tűnt,ráadásul a hiba ugyanúgy megmaradt,így visszaraktam az EIII-at.
Próbáltam mellé a K^kernel 390 megás változatát,de el sem indult vele,hát visszatettem a "sajátját",azóta tökéletes(kopp,kopp,kopp).
Sztem,ha nincs lényeges változás a rl7 és a 8 között,akkor hagyd meg a hetet,hátha a köv.update jobb lesz.
Rl 7 köv hiba volt: kijapcsolva töltöm, mint mindig, reggel bekapcsoláskor a rom töltőképernyőjénél megakad. Ez volt az rl 6nál is. K kernellel végig... szóval most jött újra az rl 8 stock kernelel. Ez most jó, a baj csak azzal van h nem tudom felhúzni így a procit így nem tudok játszani:-D
Szóval most tesztelem h a rom nem fog e beakadni reggel bekapcsoláskor. Persze az is opció h nem kapcsolom ki de én mindig ki szoktam:-D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Sony Xperia M2
  • PDA ROM: [ROM] Xperia Z5 STYLE 4.6 (LOCKED / UNLOCKED BL)
« Reply #508 Dátum: 2013, 10 26, 06:32:47 »
Ezt-(You are not allowed to view links. Register or Login)-próbálta már valaki?
Vagy én legyek az a vállalkozó szellemű?! :hmm:

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #509 Dátum: 2013, 10 26, 07:17:54 »
Ezt-(You are not allowed to view links. Register or Login)-próbálta már valaki?
Vagy én legyek az a vállalkozó szellemű?! :hmm:

Bocsi de nem volt jó a link.
(You are not allowed to view links. Register or Login)

Nem elérhető jlac

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S4 mini LTE
  • PDA ROM: Carbon 4.4.4
« Reply #510 Dátum: 2013, 10 26, 09:04:52 »
Úgy általánosságban mi a különbség a 4.1.2 és 4.2.2 között?
Funkciók, sebesség, akkuhasználat?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #511 Dátum: 2013, 10 26, 09:26:56 »
Úgy általánosságban mi a különbség a 4.1.2 és 4.2.2 között?
Funkciók, sebesség, akkuhasználat?

talán a legnagyobb különbség, hogy a 4.2-ben megjelenik a több felhasználós fiók funkció. és persze nyilván optimalizálások, apróbb javítások, stb

Bővebben:
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető jlac

• PFC Fan
  • PDA: Samsung S4 mini LTE
  • PDA ROM: Carbon 4.4.4
« Reply #512 Dátum: 2013, 10 26, 09:37:18 »
Köszi. A 4.2 leírásában az van, hogy lényegesen jobban meríti az aksi. Tapasztalatok alapján tényleg így igaz?

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #513 Dátum: 2013, 10 26, 09:41:43 »
Köszi. A 4.2 leírásában az van, hogy lényegesen jobban meríti az aksi. Tapasztalatok alapján tényleg így igaz?

Szerintem egyaltalan nem.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #514 Dátum: 2013, 10 26, 18:41:42 »
Rl 7 köv hiba volt: kijapcsolva töltöm, mint mindig, reggel bekapcsoláskor a rom töltőképernyőjénél megakad. Ez volt az rl 6nál is. K kernellel végig... szóval most jött újra az rl 8 stock kernelel. Ez most jó, a baj csak azzal van h nem tudom felhúzni így a procit így nem tudok játszani:-D
Szóval most tesztelem h a rom nem fog e beakadni reggel bekapcsoláskor. Persze az is opció h nem kapcsolom ki de én mindig ki szoktam:-D

Ha kikapcsolom töltés közben valami miatt,akkor bekapcsoláskor nekem is a megszokottnál jóval tovább kell nyomva tartani a bekapcs.gombot,mire hajlandó bootolni.
Tényleg,és mi lenne,ha nem kapcsolnád ki éjjelre? :)

Vagy próbáld ki az EIII-at, nekem ugyan még soha nem volt töltés közben hosszabb ideig kikapcsolva,úh. nem tudom, hogy megoldódna-e ez a gond, viszont a procit jól fel lehet húzni. :)

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #515 Dátum: 2013, 10 28, 11:49:14 »
Ha kikapcsolom töltés közben valami miatt,akkor bekapcsoláskor nekem is a megszokottnál jóval tovább kell nyomva tartani a bekapcs.gombot,mire hajlandó bootolni.
Tényleg,és mi lenne,ha nem kapcsolnád ki éjjelre? :)

Vagy próbáld ki az EIII-at, nekem ugyan még soha nem volt töltés közben hosszabb ideig kikapcsolva,úh. nem tudom, hogy megoldódna-e ez a gond, viszont a procit jól fel lehet húzni. :)
Nem muszáj kikapcsolnom csak ha egyszer lemerül a telefonom ami megesik sajna mert aktívan használom és valljuk be azért ez a hardware nem épp takarékos, szóval akkor ott állok meglőve mert nem kapcsol be a teló.. szóval jobb az ha nem tudom felhúzni de cserébe mindig kéznél van.
A másik javaslatodon gondolkűzom...
Milyen sebességgel vált edge-ről 3g-re ha átkapcsolod? Illetve a másik h hány mhz-n használod és mennyi a fogyasztása, medfig bírja?

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #516 Dátum: 2013, 10 28, 19:33:00 »
Nem muszáj kikapcsolnom csak ha egyszer lemerül a telefonom ami megesik sajna mert aktívan használom és valljuk be azért ez a hardware nem épp takarékos, szóval akkor ott állok meglőve mert nem kapcsol be a teló.. szóval jobb az ha nem tudom felhúzni de cserébe mindig kéznél van.
A másik javaslatodon gondolkűzom...
Milyen sebességgel vált edge-ről 3g-re ha átkapcsolod? Illetve a másik h hány mhz-n használod és mennyi a fogyasztása, medfig bírja?

Mobilnetet csak ritkán használok, otthon is, melóhelyen is van wifi. Ezért a mobil adatforgalom ki van kapcsolva mindig, a hálózat 2G-re van állítva. Ha mégis kell a net, a Gyorsbeállítások panelen bekapcsolom,a hálózatváltón átállítom 3G-re, és mire "visszamegy a függöny", általában már 3G-n van. Persze előfordul, hogy gondolkozik egy kicsit, de hát ez nyilván attól is függ, hogy hol vagyok éppen, árnyékol-e valami,stb. Úgy összességében nincs rá panaszom,eddig még mindig volt 3G elég hamar.
1804 MHz-en használom, gyors, nem akad, bár játszani csak ritkán szoktam, és akkor sem valami nagyon hardverigényes cuccal, Temple run, Pinball Arcade, snapszer, szóval nem Asphalt 7. Ja, az alapértelmezett launcher (Apex) akadt, de a Nova reccenés nélkül működik.
Pénteken hajnal négykor vettem le töltőről, szombat este fél tizenegykor még 48%-on állt, de hétvégén általában nem nyúzom annyit, mint hétköznap. Normális nyúzós használat mellett simán kibírt egy reggeltőlestig-et. Ja, és ezt még a régi akksival, amíg be nem halt szegény. Mióta új akksi van benne ( még nincs két hete ) ,azóta sokkal többet, de hát ez érthető.
Ha nem sajnálod rá a lóvét, érdemes beruházni egy új akksira, jelentősen nőtt az üzemidő. Elő sem fordul, hogy azon kell paráznom, hogy kibírja-e addig, míg hazaérek, még akkor sem, ha egész nap nyúzom. Egy gyári Samu akksi szállítással együtt 5000 volt, és bízom benne, hogy legalább egy évet simán kibír főzött rom és felhúzott proci mellett is.

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #517 Dátum: 2013, 10 29, 09:32:40 »
Sziasztok! 4.2.2őt használok egy ideje. Az a problémám hogy egy idő után az összes app leáll hibát észlel stb ilyenkor ha újra indítom meghal a teló.csak a wipe data segít neki. Mi lehet a probléma? Segítség  :ima: ADC team álltal alkotott rom egyébként.

Köszönöm a lehetséges válaszokat

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #518 Dátum: 2013, 10 29, 10:36:03 »
Sziasztok! 4.2.2őt használok egy ideje. Az a problémám hogy egy idő után az összes app leáll hibát észlel stb ilyenkor ha újra indítom meghal a teló.csak a wipe data segít neki. Mi lehet a probléma? Segítség  :ima: ADC team álltal alkotott rom egyébként.

Köszönöm a lehetséges válaszokat
Én is azt használtam de egyre több bajom volt vele.Belassult,fagyogatott főleg neten.Én is wipe cache meg wipe dalwik cache és csak úgy volt jó.Egy darabig.Aztán meguntam és kuka. >:(
Most ezt használom(You are not allowed to view links. Register or Login)és nekem ez egyelőre jó.Gyors,eddig nem fagyott. ;)

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #519 Dátum: 2013, 10 29, 11:10:39 »
Én is azt használtam de egyre több bajom volt vele.Belassult,fagyogatott főleg neten.Én is wipe cache meg wipe dalwik cache és csak úgy volt jó.Egy darabig.Aztán meguntam és kuka. >:(
Most ezt használom(You are not allowed to view links. Register or Login)és nekem ez egyelőre jó.Gyors,eddig nem fagyott. ;)

Ez jónak tűnik... Egy kérdésem van még... Melyik fájlt töltsem le gapps gyanánt?

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
« Reply #520 Dátum: 2013, 10 29, 11:13:32 »

Ez jónak tűnik... Egy kérdésem van még... Melyik fájlt töltsem le gapps gyanánt?
Innen(You are not allowed to view links. Register or Login)a másodikat,vagyis ezt(CM 10.1.x    4.2.2    20130812) :D

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
« Reply #521 Dátum: 2013, 10 29, 11:23:36 »
Innen(You are not allowed to view links. Register or Login)a másodikat,vagyis ezt(CM 10.1.x    4.2.2    20130812) :D

:taps: :ok:  köszönöm

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #522 Dátum: 2013, 10 29, 17:02:09 »

Sziasztok!

Korábban én is próbáltam a "CyanogenMod 10.1 by ADC Team" ROM-ot, de nálam is hasonló gondok voltak (programok leálltak, PvZ loading képernyő felénél kilépett, sd kártyát nem mountolta fel az external_sd mappába, stb.) és visszatettem a T-s 2.3.6-os ROM-ot.

Most viszont olvasgatom a hozzászólásokat és mivelhogy szükségem lenne egy 4.x+ -os ROM-ra (mert néhány program csak azon hajlandó elindulni, pl. BBM és Chrome) gondoltam megpróbálkozom a EHNDROIX III + You are not allowed to view links. Register or Login párossal (tudom, EHNDROIX ROM-hoz van black & white, de nem vágom, hogy azok konkrétan mit is takarnak), de kellene egy stabil, friss és használható CWM is.

Valaki tudna nekem linkelni egyet? Vagy másik recovery-t próbáljak? Vélemény a fentebb írtakról (fenti párosításokról)?

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #523 Dátum: 2013, 10 29, 20:04:56 »
Sziasztok!

Korábban én is próbáltam a "CyanogenMod 10.1 by ADC Team" ROM-ot, de nálam is hasonló gondok voltak (programok leálltak, PvZ loading képernyő felénél kilépett, sd kártyát nem mountolta fel az external_sd mappába, stb.) és visszatettem a T-s 2.3.6-os ROM-ot.

Most viszont olvasgatom a hozzászólásokat és mivelhogy szükségem lenne egy 4.x+ -os ROM-ra (mert néhány program csak azon hajlandó elindulni, pl. BBM és Chrome) gondoltam megpróbálkozom a EHNDROIX III + You are not allowed to view links. Register or Login párossal (tudom, EHNDROIX ROM-hoz van black & white, de nem vágom, hogy azok konkrétan mit is takarnak), de kellene egy stabil, friss és használható CWM is.

Valaki tudna nekem linkelni egyet? Vagy másik recovery-t próbáljak? Vélemény a fentebb írtakról (fenti párosításokról)?

Szia! Augusztus eleje óta használom az EIII-at, nekem bejött. Próbáltam más romot is, de mindig visszatértem ehhez.
Nyugodtan rakd mellé a black vagy white gapps-t, annyi a különbség, hogy a blackban fekete a google alkalmazások (gmail, youtube, play,) háttere, a white-ban nem árulom el, hogy milyen színű :)
Recoveryből a twrp-t használom, a 2.6.3 verziót, megtalálod a recovery-s topikban.
A romhoz "gyárilag" a K^kernel 3.4.56 jár, 370 megás, OC EXUV, tehát támogatja a procihúzást, és az akksit sem nyúzza nagyon.
Szerintem jó rom, egy próbát mindenképpen megér, de nem rábeszélni akarlak, majd eldöntöd.

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #524 Dátum: 2013, 10 29, 20:50:02 »
Szia! Augusztus eleje óta használom az EIII-at, nekem bejött. Próbáltam más romot is, de mindig visszatértem ehhez.
Nyugodtan rakd mellé a black vagy white gapps-t, annyi a különbség, hogy a blackban fekete a google alkalmazások (gmail, youtube, play,) háttere, a white-ban nem árulom el, hogy milyen színű :)
Recoveryből a twrp-t használom, a 2.6.3 verziót, megtalálod a recovery-s topikban.
A romhoz "gyárilag" a K^kernel 3.4.56 jár, 370 megás, OC EXUV, tehát támogatja a procihúzást, és az akksit sem nyúzza nagyon.
Szerintem jó rom, egy próbát mindenképpen megér, de nem rábeszélni akarlak, majd eldöntöd.

Nagyon nem kellett győzködnöd, a héten fel is teszem.  :D
Majd írom a fejleményeket. Ha jól értem, akkor white gapps a normál verziót jelenti. Ezek rendesen frissülnek, mint a stock Google Apps? Alapból nem húzza a procit ez a ROM, ugye (csak lehetőség)?