2024, 11 28, 16:57:34
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Jelly Bean romok 4.2.2.  (Megtekintve 154649 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető norbi037

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Htc desire
  • PDA: Htc Desire
  • PDA ROM: 0.92.0001
Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #450 Dátum: 2013, 10 11, 12:56:54 »
Még az előzőhöz egy kérédés, hogy milyen Kernel kell a Teló hoz ami ajánlott?
Légszi válaszoljatok Köszi

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #451 Dátum: 2013, 10 11, 19:53:22 »
Sziasztok! Van egy kis problémám (az előzmények néhány hozzászólással feljebb).
Tegnap újratelepítettem a romot.Előtte wipe, de a twrp 2.2.1-ben nincs olyan,hogy wipe data.(Előtte volt 2.6.0,de az többször is leállt telepítés közben,ezért visszatettem a 2.2.1-et,ezt a romot már ezzel tettem fel.)Szóval,csak wipe cache,wipe dalvik cache,meg előtte egy FR,biztos,ami biztos.Felraktam a romot,megint wipe cache,majd gapps,fix permission,reboot to system.Nem is volt semmi baj,visszarakosgattam az appjaimat,megcsináltam a beállításokat,szóval ami ilyenkor szokás.
Ma viszont többször is csinált olyat, hogy böngészés közben minden előzmény nélkül kikapcsolt.Nem válogat,minden böngészőmmel eljátszotta,a rommal jött "gyárival" is.Visszakapcsolás után (nekem kellett újraindítani,magától nem indult újra) az akku 6%-on állt,előtte olyan 60 körül lehetett.Kikapcs,akksi ki-be,újraindít,ekkor felment 17%-ra.Feltöltöttem,de ezt a kikapcsolósdit még többször eljátszotta a nap folyamán.
Kb.két hónapja van fent ez a rom,eddig gond nélkül működött.
A Battery monitor nevű progit használom már évek óta,kalibráltam vele az akksit,de lehet,hogy nem mindent úgy csináltam,ahogy kellett volna,és talán ez kavarhatott be, nem tudom.Mindenesetre most letöröltem,bár nem hinném,hogy ez volt a ludas.
Van valakinek ötlete,vagy megoldása?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #452 Dátum: 2013, 10 11, 21:14:20 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Van egy kis problémám (az előzmények néhány hozzászólással feljebb).
Tegnap újratelepítettem a romot.Előtte wipe, de a twrp 2.2.1-ben nincs olyan,hogy wipe data.(Előtte volt 2.6.0,de az többször is leállt telepítés közben,ezért visszatettem a 2.2.1-et,ezt a romot már ezzel tettem fel.)Szóval,csak wipe cache,wipe dalvik cache,meg előtte egy FR,biztos,ami biztos.Felraktam a romot,megint wipe cache,majd gapps,fix permission,reboot to system.Nem is volt semmi baj,visszarakosgattam az appjaimat,megcsináltam a beállításokat,szóval ami ilyenkor szokás.
Ma viszont többször is csinált olyat, hogy böngészés közben minden előzmény nélkül kikapcsolt.Nem válogat,minden böngészőmmel eljátszotta,a rommal jött "gyárival" is.Visszakapcsolás után (nekem kellett újraindítani,magától nem indult újra) az akku 6%-on állt,előtte olyan 60 körül lehetett.Kikapcs,akksi ki-be,újraindít,ekkor felment 17%-ra.Feltöltöttem,de ezt a kikapcsolósdit még többször eljátszotta a nap folyamán.
Kb.két hónapja van fent ez a rom,eddig gond nélkül működött.
A Battery monitor nevű progit használom már évek óta,kalibráltam vele az akksit,de lehet,hogy nem mindent úgy csináltam,ahogy kellett volna,és talán ez kavarhatott be, nem tudom.Mindenesetre most letöröltem,bár nem hinném,hogy ez volt a ludas.
Van valakinek ötlete,vagy megoldása?

az a program 100% hogy nem ludas.

ha böngészés közben jön elő, akkor lehet, hogy a böngésző és a rom nem szereti valami miatt egymást.
ha valóban a böngésző a ludas, akkor érdemes lenne nem a backup-ból visszatenni a böngészőt, hanem play-ből telepíteni
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #453 Dátum: 2013, 10 11, 21:28:17 »
az a program 100% hogy nem ludas.

ha böngészés közben jön elő, akkor lehet, hogy a böngésző és a rom nem szereti valami miatt egymást.
ha valóban a böngésző a ludas, akkor érdemes lenne nem a backup-ból visszatenni a böngészőt, hanem play-ből telepíteni

Nem a backup-ból van,ez a rommal együtt jött gyári böngésző.Az Opera Mini Next backupos,de sajnos mindkettőnél kikapcsol.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #454 Dátum: 2013, 10 11, 21:36:25 »
Nem a backup-ból van,ez a rommal együtt jött gyári böngésző.Az Opera Mini Next backupos,de sajnos mindkettőnél kikapcsol.

Lehet,hogy a rom telepítése nem sikerült úgy,ahogy kellett volna.Este meg sem néztem,de ma reggel nem volt egyáltalán hangja a telónak.Se hívásnál,se játéknál,egyáltalán semmi.Ezt egy restart megoldotta,de a kikapcsolásokkal nem tudok mit kezdeni.Valszeg újrarakom,vagyis kezdem elölről az egészet.
Lehet,hogy a wipe-ok után, a rom telepítése előtt nem kellett volna FR?

Nem elérhető norbi037

• PFC Fan
« Reply #455 Dátum: 2013, 10 12, 01:59:03 »
Sziasztok!
A tengapi nap folyamán irtam és sajnos nem nagyon kaptam választ. Legyetek kedvesek egy ajánlást adni Kernel és Rom tekintéteb.
Légyszives csak kicsit szar hogy másnak egyből reaglátok nekem meg úgy kb semmi .... :(

Nem elérhető szergej973

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Sony Xperia M2
  • PDA ROM: [ROM] Xperia Z5 STYLE 4.6 (LOCKED / UNLOCKED BL)
« Reply #456 Dátum: 2013, 10 12, 06:31:59 »
Sziasztok!
A tengapi nap folyamán irtam és sajnos nem nagyon kaptam választ. Legyetek kedvesek egy ajánlást adni Kernel és Rom tekintéteb.
Légyszives csak kicsit szar hogy másnak egyből reaglátok nekem meg úgy kb semmi .... :(

Szia!
Nem tudom a többiekkel mi van,én nappalos voltam a héten(02.45-kor keltem)ezért délutánra hulla voltam,nem is neteztem.Max.mobilon wifi.
Szóval én nem akarom egyik romot sem Isteníteni,mert már én is kipróbáltam egy párat.Most a 4.2.2-nél tartok.Mindig csak akkor váltok nagyobbra ha már elég jók a visszajelzések.Meg hát az időhiány a lustasággal párosítva nagyon gyilok.
Szóval én most ezt használom-(You are not allowed to view links. Register or Login)-és egyelőre meg vagyok elégedve.Még soha nem fagyott és gyors.Az akksi relatív,nyúzás mértéke.Egy egész napot ki kell hogy bírjon.Kernelt pedig ezt használom mellé-(You are not allowed to view links. Register or Login)-bár úgy látom ez is frissült 10-én,lehet csere lesz nekem is.
Launchert pedig az Apex launchert használom.Nekem az jött be,de kinek mi.Ezzel a hármassal nekem átlagos használat mellett(pár óra wifi,filmnézés,no 3g,mikor dolgozom a füles miatt hajnaltól míg nem végzek mert vezetek a bluetooth a fülessel),átlag két nap.
Letöltő linkek:-Rom-(You are not allowed to view links. Register or Login)
                      -Kernel-(You are not allowed to view links. Register or Login)
Mint mondtam a launcher pedig kinek mi.
Sok sikert kívánok a többiek nevében is.Ha elakadnál pedig bátran kérdezz.Választ úgyis kapsz,de nem mindenki ér rá egyszerre.Sajnos dolgozni kell a nyomorúságért.
Szia! ;)

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #457 Dátum: 2013, 10 12, 09:25:28 »
Sziasztok!

Szia! Nem személyre szabott a válasz... ;) Gondolom, éppen nem járt erre egyikünk sem. :)

Én ezt a romot (ADC JB 4.2.2) ajánlom, nagyon profi:

Kernelt pedig a K^kernel 390 MB UV

A következő hsz-ban linkelem.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #458 Dátum: 2013, 10 12, 09:26:58 »

Kernelt pedig a K^kernel 390 MB UV

A következő hsz-ban linkelem.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #459 Dátum: 2013, 10 12, 09:29:22 »
Sziasztok!

Az altalad feltett kerdes teljesen szubjeketiv. Nyilvan mindenkinek meg van a maga rom es kernel kedvence.
Ha nehanyat visszaolvasol akkor meglatod hogy melyek a legnepszerubbek. Nincs sok..

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #460 Dátum: 2013, 10 12, 09:38:22 »
Lehet,hogy a rom telepítése nem sikerült úgy,ahogy kellett volna.Este meg sem néztem,de ma reggel nem volt egyáltalán hangja a telónak.Se hívásnál,se játéknál,egyáltalán semmi.Ezt egy restart megoldotta,de a kikapcsolásokkal nem tudok mit kezdeni.Valszeg újrarakom,vagyis kezdem elölről az egészet.
Lehet,hogy a wipe-ok után, a rom telepítése előtt nem kellett volna FR?

a leírtak alapján mindenképpen egy újratelepítést ajánlanék. egyébként lehet, hogy a sima wipe data mellett csinálnék egy belső sd kártya törlést is, hogy mindenféle fájl/mappa törlődjön

Nem elérhető norbi037

• PFC Fan
« Reply #461 Dátum: 2013, 10 12, 10:19:34 »
Szia!
Nem tudom a többiekkel mi van,én nappalos voltam a héten(02.45-kor keltem)ezért délutánra hulla voltam,nem is neteztem.Max.mobilon wifi.
Szóval én nem akarom egyik romot sem Isteníteni,mert már én is kipróbáltam egy párat.Most a 4.2.2-nél tartok.Mindig csak akkor váltok nagyobbra ha már elég jók a visszajelzések.Meg hát az időhiány a lustasággal párosítva nagyon gyilok.
Szóval én most ezt használom-(You are not allowed to view links. Register or Login)-és egyelőre meg vagyok elégedve.Még soha nem fagyott és gyors.Az akksi relatív,nyúzás mértéke.Egy egész napot ki kell hogy bírjon.Kernelt pedig ezt használom mellé-(You are not allowed to view links. Register or Login)-bár úgy látom ez is frissült 10-én,lehet csere lesz nekem is.
Launchert pedig az Apex launchert használom.Nekem az jött be,de kinek mi.Ezzel a hármassal nekem átlagos használat mellett(pár óra wifi,filmnézés,no 3g,mikor dolgozom a füles miatt hajnaltól míg nem végzek mert vezetek a bluetooth a fülessel),átlag két nap.
Letöltő linkek:-Rom-(You are not allowed to view links. Register or Login)
                      -Kernel-(You are not allowed to view links. Register or Login)
Mint mondtam a launcher pedig kinek mi.
Sok sikert kívánok a többiek nevében is.Ha elakadnál pedig bátran kérdezz.Választ úgyis kapsz,de nem mindenki ér rá egyszerre.Sajnos dolgozni kell a nyomorúságért.
Szia! ;)

Szia köszönöm szépen viszont olya  problémám lenne hogy a Google play nem müködik fel raktam a cm-10.1-20130724-dev_connection_team-release5-ariesve evrziór majd telepítettem a gapps de nem akarja az igazat Help pls mit tegyyek

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #462 Dátum: 2013, 10 12, 10:58:50 »
Szia köszönöm szépen viszont olya  problémám lenne hogy a Google play nem müködik fel raktam a cm-10.1-20130724-dev_connection_team-release5-ariesve evrziór majd telepítettem a gapps de nem akarja az igazat Help pls mit tegyyek

nem működik alatt mit értesz?
kiír vmi hibaüzit?

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #463 Dátum: 2013, 10 12, 11:24:35 »

Miért nem a Release 7-et raktad fel?

Lehet, hogy nem a hozzávaló gapps-t próbálod.

Monk

• Vendég
« Reply #464 Dátum: 2013, 10 12, 11:35:56 »
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a JB tényleg nem kezeli a SIM-et úgy, hogy menteni lehetne rá, vagy én vagyok béna?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #465 Dátum: 2013, 10 12, 13:00:18 »
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a JB tényleg nem kezeli a SIM-et úgy, hogy menteni lehetne rá, vagy én vagyok béna?

most már google mentek, de régen az összes szám nekem sim-en volt, és nem volt vele baj.
próbálj meg egy sim toolkit alkalmazást. azzal mennie kell

Monk

• Vendég
« Reply #466 Dátum: 2013, 10 12, 17:46:13 »
Ok, de mivel a névjegyzéket szinkronizálja a gugli, így a SIM tartalma nem változik. Természetesen köszönöm és nézem a toolkiteket.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #467 Dátum: 2013, 10 12, 18:26:57 »
a leírtak alapján mindenképpen egy újratelepítést ajánlanék. egyébként lehet, hogy a sima wipe data mellett csinálnék egy belső sd kártya törlést is, hogy mindenféle fájl/mappa törlődjön

Lehet,hogy lámaságot kérdezek,de a belső SD törlését a rom újratelepítése előtt vagy utána csináljam?

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #468 Dátum: 2013, 10 12, 18:46:13 »
Lehet,hogy lámaságot kérdezek,de a belső SD törlését a rom újratelepítése előtt vagy utána csináljam?
Én előtte csinálnám  ;)
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #469 Dátum: 2013, 10 12, 18:57:25 »
Én előtte csinálnám  ;)

Ok,akkor tisztázzuk :D
1.Recoveryben wipe cache,wipe dalvik cache,wipe internal sd
2.reboot to system
3.átmásolom PC-ről a romot meg a gapps-t
4.recoból install rom
5.install gapps
6.megint wipe cache
7.fix permission
8.reboot to system

Kihagytam valamit?Jó ez a sorrend?
Annyit szoptam vele mostanában,hogy már bele vagyok kavarodva.
Ha törlöm a belső sd-t,akkor nem törlődik minden?Ott van a rom,a revovery,legalábbis onnan telepítettem őket.Ha ezeket törlöm,akkor nem tűnik el minden a telóról?Vagy ez mégnagyobb lámaság? :D

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
« Reply #470 Dátum: 2013, 10 12, 19:14:54 »
Ok,akkor tisztázzuk :D
1.Recoveryben wipe cache,wipe dalvik cache,wipe internal sd
2.reboot to system
3.átmásolom PC-ről a romot meg a gapps-t
4.recoból install rom
5.install gapps
6.megint wipe cache
7.fix permission
8.reboot to system

Kihagytam valamit?Jó ez a sorrend?
Annyit szoptam vele mostanában,hogy már bele vagyok kavarodva.
Ha törlöm a belső sd-t,akkor nem törlődik minden?Ott van a rom,a revovery,legalábbis onnan telepítettem őket.Ha ezeket törlöm,akkor nem tűnik el minden a telóról?Vagy ez mégnagyobb lámaság? :D
Recoveryből wipe "minden" az az alap újratelepítésnél, de legalább is a 4 felső (én TWRP-t használok, azért írom igy!) cache, dalvik, system és a data!!!
Mountolom a telefont, felmásolom amit telepíteni szeretnék (továbbra is recoveryből)
Install az rom és a gapps, majd újraindítom. (nincs nincs wipe és fix perm.)
Ha másik kernel kell, azt újraindítás után. és csak itt csinálok wipe és dalvik, majd fix perm a kernel után!
Röviden ennyi, nem nagy varázslat.
Galaxy S6 Edge

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #471 Dátum: 2013, 10 12, 19:22:53 »
Recoveryből wipe "minden" az az alap újratelepítésnél, de legalább is a 4 felső (én TWRP-t használok, azért írom igy!) cache, dalvik, system és a data!!!
Mountolom a telefont, felmásolom amit telepíteni szeretnék (továbbra is recoveryből)
Install az rom és a gapps, majd újraindítom. (nincs nincs wipe és fix perm.)
Ha másik kernel kell, azt újraindítás után. és csak itt csinálok wipe és dalvik, majd fix perm a kernel után!
Röviden ennyi, nem nagy varázslat.

Mit jelent az,hogy mountolod?

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
« Reply #472 Dátum: 2013, 10 12, 19:28:15 »
Mit jelent az,hogy mountolod?
recovery alatt összedugod a PC-vel, majd --> mount -->itt bekapcsolod és látod a telefont, másolhatsz rá.
Galaxy S6 Edge

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #473 Dátum: 2013, 10 12, 19:33:55 »
recovery alatt összedugod a PC-vel, majd --> mount -->itt bekapcsolod és látod a telefont, másolhatsz rá.

OK,köszi a segítséget,nekiállok.
A röhej,hogy két hónapig semmi gondom nem volt ezzel a rommal.Feltettem a 4.3-as ehndroixet,de nem tetszett.visszaraktam az eIII-at,de annak is már vagy két hete.Mitől kezdett el most szarakodni,fogalmam sincs.
Mindegy,remélem,sikerül meggyógyítani.
Kösz még egyszer.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #474 Dátum: 2013, 10 12, 19:43:34 »
Na, nekem meg most az ADC olyat csinált, hogy egy újraindítás után elfelejtett szinte mindent. Nyelvbeállítás, stb... Viszont a gmail-es címemet tudta. A fene sem érti... Eddig olyan jól működött...