Sziasztok! Van egy kis problémám (az előzmények néhány hozzászólással feljebb).
Tegnap újratelepítettem a romot.Előtte wipe, de a twrp 2.2.1-ben nincs olyan,hogy wipe data.(Előtte volt 2.6.0,de az többször is leállt telepítés közben,ezért visszatettem a 2.2.1-et,ezt a romot már ezzel tettem fel.)Szóval,csak wipe cache,wipe dalvik cache,meg előtte egy FR,biztos,ami biztos.Felraktam a romot,megint wipe cache,majd gapps,fix permission,reboot to system.Nem is volt semmi baj,visszarakosgattam az appjaimat,megcsináltam a beállításokat,szóval ami ilyenkor szokás.
Ma viszont többször is csinált olyat, hogy böngészés közben minden előzmény nélkül kikapcsolt.Nem válogat,minden böngészőmmel eljátszotta,a rommal jött "gyárival" is.Visszakapcsolás után (nekem kellett újraindítani,magától nem indult újra) az akku 6%-on állt,előtte olyan 60 körül lehetett.Kikapcs,akksi ki-be,újraindít,ekkor felment 17%-ra.Feltöltöttem,de ezt a kikapcsolósdit még többször eljátszotta a nap folyamán.
Kb.két hónapja van fent ez a rom,eddig gond nélkül működött.
A Battery monitor nevű progit használom már évek óta,kalibráltam vele az akksit,de lehet,hogy nem mindent úgy csináltam,ahogy kellett volna,és talán ez kavarhatott be, nem tudom.Mindenesetre most letöröltem,bár nem hinném,hogy ez volt a ludas.
Van valakinek ötlete,vagy megoldása?