Na, megkaptam én is a 24-es kódot
Volt már erről szó itt a topikban,leírom hát én is,hogy történt,hátha kiokoskodjuk,hogy mitől van.
Semmi különöset nem csináltam,tegnap délelőtt böngésztem,de lefagyott az Opera Mini Next,a telót újra kellett indítani.Sima restart,semmi probléma.Este frissítettem a Trickster mod nevű progit,majd a governort átállítottam ondemandról ondemandx-re.
Reggel nem akart csatlakozni az itthoni wifire,gondoltam,besegítek egy kicsit manuálisan,de többszöri próbálkozás után is csak a "beállítás nem válaszol",vagy vmi hasonló hibaüzit kaptam.Gondoltam,egy restart sok mindent megold,de a boot után a beállításvarázsló fogadott.Végig kellet csinálnom mindent,mintha akkor tettem volna fel a romot.Ja,és az összes,általam telepített alkalmazásom eltűnt.Próbáltam visszatenni őket a Play-ről,na ekkor kaptam az üzenetet a 24-es hibáról.Megpróbáltam a fájlkezelőben lévő apk-kat telepíteni,de csak "Az alkalmazás nincs telepítve" választ kaptam.Természetesen FR lett a vége,aztán néhány órácska alatt sikerült visszaállítani a status quo-t.
Fogalmam sincs,mi idézte elő ezt az egészet,de akinek ilyen gondja volt,neki is egy böngésző-fagyással kezdődött.Lehet,hogy attól,lehet,hogy a governor állítgatása miatt,nem tudom.
Jó lenne tudni, hogy mit NE csináljak, hogy ez ne nagyon forduljon elő máskor.