2024, 12 01, 08:15:35
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Jelly Bean romok 4.2.2.  (Megtekintve 154792 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #425 Dátum: 2013, 09 23, 17:49:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
mar tobbszor is csinaltam factory resetet..nem segitett,mar mindent probaltam....bekapcsolom a telot akkor jo a kamera kb fel oraig utana mar nemjo......
Akkor az más. Kernel cserékkel próbálkoztál már?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #426 Dátum: 2013, 09 24, 08:05:44 »
Rl 7-tel, 12.3as castagnellel használom a vasat és telefonáláskor nem sötétül el. Ez azért van mert az rl 6hoz való a kernelem?

Nem elérhető mACSman

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #427 Dátum: 2013, 09 24, 10:26:35 »
Rl 7-tel, 12.3as castagnellel használom a vasat és telefonáláskor nem sötétül el. Ez azért van mert az rl 6hoz való a kernelem?

Nagyon valószínű. Változtak az érzékelők driverei ezért érdemes az adott verzióhoz való kernelt felrakni!
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #428 Dátum: 2013, 09 24, 12:03:49 »
Nagyon valószínű. Változtak az érzékelők driverei ezért érdemes az adott verzióhoz való kernelt felrakni!
Értem akkor már. Köszi.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
« Reply #429 Dátum: 2013, 09 25, 06:16:19 »
Új TWRP v2.6.3.0. recovery (az ADC Team munkája)

Nem elérhető geriboi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus (I9001)
  • PDA ROM: 4.2.2 CM10.1 ADC
« Reply #430 Dátum: 2013, 09 25, 09:18:10 »
Sziasztok!

Jelenleg a telefonomon ez a ROM fut: You are not allowed to view links. Register or Login
Szeretném újra feltenni rá, de úgy, hogy a telefont teljesen letörölhessem.
(amikor felraktam Tiszta telepítéssel, akkor maradt rajta egy csomó régi könyvtár, amiktől most meg szeretnék válni)
Köszönöm a segítséget.

Nem elérhető mACSman

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Primo
  • PDA: GalaxyS6 Edge G925F
« Reply #431 Dátum: 2013, 09 25, 10:01:55 »
Sziasztok!

Jelenleg a telefonomon ez a ROM fut: You are not allowed to view links. Register or Login
Szeretném újra feltenni rá, de úgy, hogy a telefont teljesen letörölhessem.
(amikor felraktam Tiszta telepítéssel, akkor maradt rajta egy csomó régi könyvtár, amiktől most meg szeretnék válni)
Köszönöm a segítséget.
Újra rakás előtt recovery-ből megformázod a kártyát.
Galaxy S6 Edge
ROM: CarHDRom V.16
Kernel: HackerKernel v7
Recovery: TWRP 2.8.7.1
Modem: G925FXXU3QOKD

Nem elérhető geriboi

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus (I9001)
  • PDA ROM: 4.2.2 CM10.1 ADC
« Reply #432 Dátum: 2013, 09 25, 10:05:52 »
Köszönöm.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #433 Dátum: 2013, 09 25, 13:26:40 »
Nekem az az érzésem h az adc rl 7 akkuideje rosszabb lett. Vkinek hasonló benyomás?

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #434 Dátum: 2013, 09 26, 20:48:52 »
Nekem az az érzésem h az adc rl 7 akkuideje rosszabb lett. Vkinek hasonló benyomás?

Nem tudom, én még csak a rl 6-nál tartok, de olyan lényeges különbségeket sosem tapasztaltam. Estére mindig töltőre kellett dugni, több napot sose bírt.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #435 Dátum: 2013, 09 27, 08:13:17 »
Nem tudom, én még csak a rl 6-nál tartok, de olyan lényeges különbségeket sosem tapasztaltam. Estére mindig töltőre kellett dugni, több napot sose bírt.

Igazából csak a mély alvás az ami nekem feltűnik. H adott ideig érintetlenül hagyva, mennyit merül. a 6osnál nem izguktam h ha 50 alá ment délben, mert simán hazaérek 4után zenéthallgatva. A 7esnél már nehezebben jött össze. De majd kalibrálok egyet, hátha jobb lesz.

Nem elérhető mrwong

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus
  • PDA ROM: majd megnézem
« Reply #436 Dátum: 2013, 09 30, 14:37:34 »
Sziasztok!

Feltelepítettem a CyanogenMod 10.1 by ADC Team-et és amikor a számítógépre csatlakozok csak az SD kártyát látj a telefont nem. Találkozott valaki hasonló problémával, és meg tudta oldani?

Nem elérhető homeuser

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus I9001
  • PDA ROM: 2.3.6
« Reply #437 Dátum: 2013, 10 03, 21:46:10 »
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Gyári ROM-ra raktam CWM6.0.2.7-et. Ezután több 4.2.2-es ROM-ot is próbáltam telepíteni.
Így:
Ha korábban másik romot használtál. Illetve ha valami nem úgy működik, akkor tiszta telepítésre van szükség.
1. Másold fel a zip fájlokat a telefonra
2. Wipe data and cache
3. Wipe dalvik cache
4. Telepítsd a romot
5. Telepítsd a gapps.
6. Fix permission.
7. Reboot.

Feltelepül mindegyik, de nincs Google fiók. (Gondolom a Gapps nem települ rendesen.)
Próbáltam a" toggle signature verification" ki vagy bekapcsolását telepítés előtt, de az eredmény ugyanaz.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
További szép napot.
Üdv.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #438 Dátum: 2013, 10 04, 05:41:01 »
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Gyári ROM-ra raktam CWM6.0.2.7-et. Ezután több 4.2.2-es ROM-ot is próbáltam telepíteni.
Így:
Ha korábban másik romot használtál. Illetve ha valami nem úgy működik, akkor tiszta telepítésre van szükség.
1. Másold fel a zip fájlokat a telefonra
2. Wipe data and cache
3. Wipe dalvik cache
4. Telepítsd a romot
5. Telepítsd a gapps.
6. Fix permission.
7. Reboot.

Feltelepül mindegyik, de nincs Google fiók. (Gondolom a Gapps nem települ rendesen.)
Próbáltam a" toggle signature verification" ki vagy bekapcsolását telepítés előtt, de az eredmény ugyanaz.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
További szép napot.
Üdv.

Az adott romhoz tartozó gapps-t tetted mindig fel, és egyik sem működött?

Nem elérhető homeuser

• PFC Fan
« Reply #439 Dátum: 2013, 10 04, 07:35:20 »
Igen, a hozzájuk tartozó gapps telepítétésével. Most megpróbáltam egy régebbi, 4.1.2  SlimBean rom-ot, de a hiba ugyanaz.
Majd próbáltam a romokhoz tartozó small gapps telepítésével is a dolgot, de nincs változás.
Esetleg a hibaüzeneteket bemásolhatom ide, ha valakinek mond valamit.
Lehet, hogy a recovery miatt van? CWM Toutch 6.0.2.7. Jónak kellene lennie.
Arra is gondoltam, esetleg másik recovery-t rakok rá. Csak azt nem tudom mennyire egyszerű ennek a cseréje.
Van egy Motorola Defy a családban, azon elég macerás, letéglázható vele a telefon.
A TeamWin Recovery a Defyn random újraindult, ezért nem akartam erre a Samsungra azt tenni.
üdv.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #440 Dátum: 2013, 10 04, 08:18:42 »
A TeamWin Recovery a Defyn random újraindult, ezért nem akartam erre a Samsungra azt tenni.
üdv.

Egész nyugodtan tedd fel a TWRP v2.6.3.0 recovery-t, kifogástalan. Semmi bonyolult: a letöltött zip-et felmásolod az sd-re, aztan újraindítasz recovery-be, és onnan install zip, es meg is van.

Rom és gapps ügyben pedig próbáld meg ezt:

4.2.2. DEV Team romja, nagyon komoly, a legjobbak fejlesztik folyamatosan. Az oldal elején pár lépésben egyszerű leírás (a gapps-nál is!), csodálatosan működik. Ajánlom hozzá a K^kernel 390 MB-os UV változatát, de előbb menjen minden... :)

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
Re: Re: Re: Jelly Bean romok 4.2.2.
« Reply #441 Dátum: 2013, 10 04, 08:21:36 »
Egész nyugodtan tedd fel a TWRP v2.6.3.0 recovery-t....

Ja, bocs, ugyanezen az oldalon van.

Nem elérhető homeuser

• PFC Fan
« Reply #442 Dátum: 2013, 10 04, 10:46:48 »
Flak88 ! Köszönöm a segítséget. :)
Nagy nehezen összejött a dolog. Egy napig birkóztam vele. A CMW-ből feltelepítettem a TWRP-t.(2.2.1.-et)
Persze a Bootloader elszállt, újra kellett Odin-nel rakni. Újratelepítettem aROM-ot és a Gapps-ot, és minden működik.
Nem értem az okát, de az a lényeg jó.
üdv.

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
« Reply #443 Dátum: 2013, 10 05, 23:18:50 »
A lényeg, hogy működik, örülök! :)

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Plus, SGS 4 i9505
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #444 Dátum: 2013, 10 08, 20:35:46 »
Na, megkaptam én is a 24-es kódot >:(
Volt már erről szó itt a topikban,leírom hát én is,hogy történt,hátha kiokoskodjuk,hogy mitől van.
Semmi különöset nem csináltam,tegnap délelőtt böngésztem,de lefagyott az Opera Mini Next,a telót újra kellett indítani.Sima restart,semmi probléma.Este frissítettem a Trickster mod nevű progit,majd a governort átállítottam ondemandról ondemandx-re.
Reggel nem akart csatlakozni az itthoni wifire,gondoltam,besegítek egy kicsit manuálisan,de többszöri próbálkozás után is csak a "beállítás nem válaszol",vagy vmi hasonló hibaüzit kaptam.Gondoltam,egy restart sok mindent megold,de a boot után a beállításvarázsló fogadott.Végig kellet csinálnom mindent,mintha akkor tettem volna fel a romot.Ja,és az összes,általam telepített alkalmazásom eltűnt.Próbáltam visszatenni őket a Play-ről,na ekkor kaptam az üzenetet a 24-es hibáról.Megpróbáltam a fájlkezelőben lévő apk-kat telepíteni,de csak "Az alkalmazás nincs telepítve" választ kaptam.Természetesen FR lett a vége,aztán néhány órácska alatt sikerült visszaállítani a status quo-t.
Fogalmam sincs,mi idézte elő ezt az egészet,de akinek ilyen gondja volt,neki is egy böngésző-fagyással kezdődött.Lehet,hogy attól,lehet,hogy a governor állítgatása miatt,nem tudom.
Jó lenne tudni, hogy mit NE csináljak, hogy ez ne nagyon forduljon elő máskor.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #445 Dátum: 2013, 10 09, 11:49:50 »
Na, megkaptam én is a 24-es kódot >:(
Volt már erről szó itt a topikban,leírom hát én is,hogy történt,hátha kiokoskodjuk,hogy mitől van.
Semmi különöset nem csináltam,tegnap délelőtt böngésztem,de lefagyott az Opera Mini Next,a telót újra kellett indítani.Sima restart,semmi probléma.Este frissítettem a Trickster mod nevű progit,majd a governort átállítottam ondemandról ondemandx-re.
Reggel nem akart csatlakozni az itthoni wifire,gondoltam,besegítek egy kicsit manuálisan,de többszöri próbálkozás után is csak a "beállítás nem válaszol",vagy vmi hasonló hibaüzit kaptam.Gondoltam,egy restart sok mindent megold,de a boot után a beállításvarázsló fogadott.Végig kellet csinálnom mindent,mintha akkor tettem volna fel a romot.Ja,és az összes,általam telepített alkalmazásom eltűnt.Próbáltam visszatenni őket a Play-ről,na ekkor kaptam az üzenetet a 24-es hibáról.Megpróbáltam a fájlkezelőben lévő apk-kat telepíteni,de csak "Az alkalmazás nincs telepítve" választ kaptam.Természetesen FR lett a vége,aztán néhány órácska alatt sikerült visszaállítani a status quo-t.
Fogalmam sincs,mi idézte elő ezt az egészet,de akinek ilyen gondja volt,neki is egy böngésző-fagyással kezdődött.Lehet,hogy attól,lehet,hogy a governor állítgatása miatt,nem tudom.
Jó lenne tudni, hogy mit NE csináljak, hogy ez ne nagyon forduljon elő máskor.
Ez azért van mert az előző romból ottmaradt pár dolog. File explorerel bekapcsolod a rootolt nappák láthatóságát és akkor a rootban.törlöd a program maradékait.

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
  • PDA ROM: CM 11.0. 20140910-ION-dev-connection-team release12-ariesve, 4.4.2 gyári
« Reply #446 Dátum: 2013, 10 09, 19:16:32 »
Ez azért van mert az előző romból ottmaradt pár dolog. File explorerel bekapcsolod a rootolt nappák láthatóságát és akkor a rootban.törlöd a program maradékait.

Hát,van ott annyi cucc...Honnan lehet tudni,hogy melyik kell,és melyik az előző romból ottmaradt?
A gyári romról tiszta telepítéssel tettem fel anno az EHNDROIX III-at.Kipróbáltam az EIV-et is,majd vissza az EIII,de mindig oda-vissza wipe-oltam mindent.Hogy tudott ottmaradni egyáltalán valami?
Mindegy,az FR már megvolt,de valami nem gömbölyű még mindig,ugyanis a romban volt Flash Player és Spirit FM is,na ezek eltűntek.Se az alkalmazások között,se a system mappában nem találtam még a nyomát sem egyiknek se.Nem egy tragédia,a Flash Player amúgy se nagyon működött,és a rádiót se használtam,csak furcsállom,hogy csak úgy köddé válnak egy FR után.

Nem elérhető popey37

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy S+
  • PDA ROM: KF8
« Reply #447 Dátum: 2013, 10 10, 19:35:32 »
sziasztok.
adott egy galaxy s plus teló, most kaptam vissza garis szoftvercseréről: a 2.3.6 van fenn. maszekben sem akarták feltenni a 4.2-es verziót.

egy budapesti önként jelentkező segitséget keresek aki feltenné nekem. én nem igazán értek a samuhoz. előtte HTC-m volt azon simán cseréltem romot, de az win alapú volt.
ez, ahogy a forumot olvasom ,nem egyszerű dolog. a segítséget megköszönöm, esetleg honorálom is  ;)

Nem elérhető chubby2o6

• PFC Fan
« Reply #448 Dátum: 2013, 10 10, 20:54:40 »
sziasztok.
adott egy galaxy s plus teló, most kaptam vissza garis szoftvercseréről: a 2.3.6 van fenn. maszekben sem akarták feltenni a 4.2-es verziót.

egy budapesti önként jelentkező segitséget keresek aki feltenné nekem. én nem igazán értek a samuhoz. előtte HTC-m volt azon simán cseréltem romot, de az win alapú volt.
ez, ahogy a forumot olvasom ,nem egyszerű dolog. a segítséget megköszönöm, esetleg honorálom is  ;)

Szia! Sztem,ha HTC-n sikerült,akkor ezen is menni fog.Nem tudom,mióta használsz androidos telót,de sztem sokkal logikusabb a működése egy laikus számára,mint a Win.
Olvasd el az első hozzászólástól kezdve a topikot,szinte minden,romcserével kapcsolatos kérdésre megtalálod a választ.
Egyébként közel sem olyan bonyolult,mint amilyennek elsőre tűnik.Ha mindent úgy csinálsz,ahogy le van írva,nem hagysz ki egyetlen lépést sem,akkor sima ügy.És a sikerélmény utána...Na,az megfizethetetlen :D

Nem elérhető norbi037

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Htc desire
  • PDA: Htc Desire
  • PDA ROM: 0.92.0001
« Reply #449 Dátum: 2013, 10 10, 23:17:17 »
Sziasztok!
Már párszor raktam újra pár telót de most egy kicsit le maradtam benne:) van egy ilyen Samsungom és a gyári rom már fagy szaggat nagyon laggol.. és rohatul eszi az aksit pedig ujj van benne Szeretném újra rakni de akkor már egy Új szoftal ami a Jelly Bean lenne szertnék érdeklődni hogy melyik romot ajánljátok( Linket is kaphatok?) hogy mejik a leg stabilabb és nem olyan laggolós Facezni szeretném használni és egy pár játékra
segítségetek előre is köszön
Üdv Norbi