Véletlenül sem akarlak megbántani, de 2 éves "pályafutásom" alatt nem találkoztam még azzal, hogy bő egy napnál tovább bírná egy S Plus. Ha csak nem arról van szó, hogy feltöltöd, és egyszer sem nyúlsz hozzá, de a 3 nap nekem sci-fi. Ha ez komoly, azonnal romot váltok!
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről
Pedig hidd el, én is kiakadtam. Előtte stock 2.3.6-al reggel levettem a töltőről, este mikor hazaértem a munkából már raktam is rá. Ennél 2 nap 20 óra körül tettem fel töltőre, de még akkor is volt még 14%. Mindez 2G-s hálózaton mobilnettel, szinkronizációval, kevés wifi használattal, egy kis PvZ 2 játék, netezés a mobilnettel, pár 5-10 telefonálással (februárban lesz 2 éves a telefon, gyári akku). Soha többet 2.3.6
Lehet, hogy csak azért, mert az első töltésem volt ezzel a ROM-al, ki tudja.
TWRP 2.6.3.0 + EHNDROIX III 13.8.6 ROM + Nova Launcher a telefonon, Gmail, névjegyek, Any.do, Business Calendar, BBM szinkronizációval.
Mostani második töltésnél tartok ennél a ROM-nál, picivel többet használtam a munkahelyen telefonálásra (+2x bootoltam TWRP-be, hogy megmutassam a kollégáknak). Most tartok 22 óránál és 54%-on áll az akksi.