Hát hogy is mondjam...Elég kezdő vagyok és ezt például nem is tudtam, tehetek rá JB-t ha azt is elmagyarázzátok, mert fogalmam sincs hogyan kell, ha segítenél azt nagyon megköszönném
Ahhoz hogy 4.1.2-es JB legyen a telefonodon 3 lehetőséged van.
1. Bármelyik szolgáltatónál (nyilván a sajátodnál) , gyárilag független készülék esetén bármelyik Samsung szervizben az országban mindenhol ezt a garanciajegy ellenében Neked vigyorogva kötelességük megtenni.
2. Van egy ún. KIES programm a PC-re. Ez nem éppen az ajánlottak közé tartozik, mert sokszor hibázik és eléggé PC (vagyis az azon lévő Windows) függő a működése. Letölthető a Samsung oldaláról.
3. Van nekünk egy Odinos rom csere, rom frissítés topikunk - amit remélem elég egyértelműen írtam le.
Ez a 3 út.
Az én javaslatom, olvasd el az Odinos topikot, ha nem érzed úgy hogy : érted (nem csak olvasod) , és nem vagy benne biztos hogy menne, akkor vidd be nyugodtan bármelyik vagy szolgáltatóhoz vagy Samsung képviselethez. Rendelkezésedre fognak állni. Ha netán nincs már garanciád vmiért, akkor is tedd ezt nyugodtan, volt olyan fórumtárs akinek 2000 Ft-ért tették rá papírok nélkül. Ha nagyon nem vagy biztos a kezedben, inkább 2000 mint egy tégla. A döntés a Tied mint ahogy a telefon is, olvasd el nyugodtan az Odinos topikot, ha valamit nem értesz, kérdezd ott.